- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Slimkat romot használok és kicsit mind ha enné az akksit ,csináltam egy képernyő képet is ,nem értem a wi-fi-t azt jelzi hogy be van végig kapcsolva de ez nem igaz,mi lehet ez?
-
Bass
addikt
válasz
Emberkeman81 #13872 üzenetére
Ha megmondod hogy mérjem megmondom.Mire gondolsz? Nekem nincs vele bajom,talán az eddigi leg jobb rom ami a telómon volt(szvsz)
-
Bass
addikt
válasz
Emberkeman81 #13870 üzenetére
Épp most frissítettem a legutolsó mai slimkat 4.8-ra. Viszont gapps az kell hozzá és a slim oldaláról le is tudod tölteni.
-
Bass
addikt
SlimKat 04.07-i kiadását kell rootolni nem tudja valaki? Supersu-t nem tudom frissíteni sem
-
Bass
addikt
Van egyébként stabilnak vagy jónak mondható 4.4.2-s rom erre a telóra? Nem tudom hogy a cm11-től vagy a 4.4.2-től lett hangos a teló. A mostani cm11 nem jó ,sőt én eddig azt mondtam hogy kalandvégyóknak okés,meg használható de gyakorlatilag jelen pillanatban használhatatlan!
-
Bass
addikt
Nálam most a FusionX van fent és az érdekes módon nem lövi ki,megy pl a Tunein rádió és böngészek,pedig háttérben még megy a messenger+viber is . Erősen rom függő is a dolog mert pl a cm11 amikor elkezdtem használni jó volt viszont az utóbbi pár heti frissítés kilő mindent
A gyári rom(b178 telenor és a sima B196-is) is ezt játszotta. De persze ha van egy giga ram az a legjobb.
-
Bass
addikt
Megleltem,a tárcsázóba is külön be kellett lőni,micsoda marhaság,nem elég a hang menüben,az értesítési sávon még a tárcsázóba is kell külön
-
Bass
addikt
Sziasztok FusionX-be miért nem rezeg a teló hívás közben? Be van kapcsolva a hang opcióknál
-
Bass
addikt
válasz
#50751744 #13601 üzenetére
Valami van benne de az csak akkor muxik ha a zenelejatszoval halgatok zenet de hangos attol sem lesz csak a hangzas,valami viper4androidfx van benne meg a gyari musicfx.A cm11 az egesz alapbol hangos de h mitol nemtom jah es az nem torzit ha a tuneinen a deathfm-t halgatom
-
Bass
addikt
Szerintetek mitől hangosabb a cm11 pl a gyári romnál,most épp illusion van fent mert az utolsó pár cm11 nagyon lassú volt és ez meg halk illetve ha lenémítom majd vissza akkor lehalkul és nem is lesz hangos hiába rakok minden maxra, amíg nem indítom újra a telót halk. Cm11-ben mi lehet ami megemeli a hangerőt mind a csengőhangokat mind a zenét.
-
Bass
addikt
Sziasztok ezt a romot probalta mar valaki? Most cm11-t hasznalok ,minden oke vele csak szeretek kiserletezni
http://www.modaco.com/topic/369189-rom-411-emotion-ui-23/ -
Bass
addikt
Udv
Hasznaltam en is illusiont,fusiont es most regota cm11-t de nekem belakva meg nem igazan sikerult ennyi szabad ramot csinalnom,igaz nem is foglalkoztam vele hogy legyen,ha meg mondjuk a ram zabalo appokat nem hasznalnam minek okos telefon? Ha ezek nincsenek fent.nekem is.230 mega korul van illetve meg az is eleg ha kikapcsolom a mobilnetet,az appok "elnemulnak" es lesz sok sok szabad ramom viszont ismet ertelmet veszti az okos telo fogalma. Amugy a legjobb rom a gyari mokolasok kozul tenyleg az illusion. Viszont ha valaki csinal nekem egy kepernyo kepet amin meg a 3g es fent van viber,face stb es van 170mega ram minimum annak postan kuldok egy sort :-D -
Bass
addikt
válasz
Loewes #13379 üzenetére
A ram méretét miért nem belakva írjátok? Ha fent van face,viber,messenger stb már nincs 80-se és mind1 milyen romról beszélünk ,a 170-200 mega csak illúzió
Illetve nyersen indítás után net bekapcsolása nélkül. A ram méretével meg minek foglalkozni ha a teló megy szépen csak a multitasking problémás,pl böngészés és tunein egyszerre nem sokáig megy . Most lehet kővel dobálni
Értesítési sáv visszavarázslása -
Bass
addikt
Sziasztok
Lehet fura a kérdés de cm11-t használok,semmi bajom vele csak hiányzik a gyári rendszer billentyűzet rendszere,nem lehet valahogy azt bele varázsolni,próbáltam több félét de az jött be a legjobban. -
-
Bass
addikt
válasz
nyisziati #12480 üzenetére
A ramot harom app eszi nagyon viber,fb messenger es a fb app,ezek a hatterben futva eszik le a memoriat,kar kiseletezgetni a romok kozt nem igazan van elteres ha valaki ezeket hasznalja es mindig online kevesebb memoria nem fog fogyni.Ezen csak tobb ram segitene. Ha nincsenek fent vagy le vannak tiltva akkor 170-180 mega szabad . Amin viszont dobtam egy hatast anyosnak van egy Zte teloja ami telenor one touch pro neven fut hat ott egyhuzamban a szabad ram 0 mega nem eliras 0 mega de a telo rogton mindenre reagal azt hittem hanyatt vagom magam :-) Erdekes ez is
-
Bass
addikt
válasz
szoszo1973 #12433 üzenetére
Fusion x marha jo akkuban viszont sok a hiba benne,nalam tobbszor elofordult hogy lassan ujrajalzolra az ikonokat illetve a widgeteket plusz tobbszor elofordult h eltunt a hatter es az ertesitesi sav.
Ilusion egyszeru,mukodik es stabil alap rom(nincs benne xposed de ez potolhato) jo rom,nalam hibat nem produkalt.
Cm 11 nincs kikialtva h stabil de mukodik a jan 20 tuti most frissitettem a jan 31-re 31-n :-) azota hasznalom es galibat meg nem csinalt 4.4.2 alap,gyors es ha elkeszul tuti lesz,mindenfele gyari vacak progitol mentes,gyors ,sok cm tema talalhato ra amivel szemelyre szabhato ha valakinek fontos,trebuched launchert ajanlatos lecserelni(en novat hasznalok mindenen)akku ido rendben,naponta frissul ha valakinek kell a kaland :-) Ha valaki szeretne az art modot hasznalni azt rogton az elso app telepitese illetve rom belakasa elott tegye mert nemely app nem viseli jol az atallast. Ezek az en szemelyes tapasztalataim! -
Bass
addikt
http://getwapi.com/down/view/zip/Bvdf5Gov/Universal-VendorY300-G510.html
Leszeded es recoverybol felrakod -
Bass
addikt
Az xposedet h lehet mukodesre birni a fusionban?
-
Bass
addikt
Sokan irjatok h a fusion x franko,melyikaz a verzio ami tuti akku idoben is,linket dobna valaki? Bar a cm11-el elegedett vagyok es a temak is tutik de hatha jobb,elotte ilusion volt fent az is stabil volt. A teljes gyari vissza allitas bekerul magyarszki az elso hsz be nem tudja valaki?
-
Bass
addikt
válasz
kokokka #12292 üzenetére
Nem keves ha utana olvasol a 4.4 Kitkat direkt ugy lett csinalva h 512 ramos gepeken is jol fusson'az appok kevesebb ramot kajalnak viszont egy picivel tobb helyet foglalnak ezzel az uj megoldassal. Kamerat nem tudom mert en mindig a camera fv5-t hasznalom,szabad ramot nem neztem a regin se amig jol futott,mert azert volt h 5 mega szabad volt de nem szaggatott. Viszont ha bongeszel es szol a zene nem lovi ki mint a gyariban,apollo zenelajatszo van benn ez nagyon jo. A merete azert kisebb mert nincs tele szemettel. Mar erdemes hasznalni,regen a b196 volt a legjobb rom de a cm11 mar tul szarnyalta es csak egyre jobb lesz. A masik a sok cm tema a playen nagyon faxa.De neked kell eldontened melyik tetszk a legjobban,en csak a sajat velemenyemet irtam le.
-
Bass
addikt
válasz
valentine2 #12284 üzenetére
Van ra mar stabilnak mondhato cm11 nyugodta lehet mar hasznalni a mindennapokban is.
Mas, nincs valakinek otlete hogy az androidos bongeszokben hogy lehet atvinni egyikbol a masikba a konyvjelzoket? Esetleg valami progi hozza?
-
Bass
addikt
válasz
Biggeszkij #12125 üzenetére
A cm11 azert ki tud hozni tobbet,napi szinten hasznalom es meg vagyok vele elegedve. Erdemes kiprobalni 'gyorsabb jelenleg barmely mokolt romnal amit hasznaltam(fusionx,miui,ilusion stb)bar az ilusion jo,a fusion x-el annyi bajom volt hogy ette az akkut valamiert nalam de azota lehet javitva lett a dolog.
-
Bass
addikt
válasz
lacee90 #11916 üzenetére
En december ota hasznalom a cm11-t ,rendszeresen frissitem es napi hastnalatra nyugodtan ajanlom,gyorsabb eddig barminel amit felraktam. Ami a legjobb hogy rengeteg tema van a playen hozza,jelenleg a hologlass-t hasznalom hozza.Eddig hibat csak egyet talaltam,tolteskor ha kapok egy uzenetet es megnezem a toltes led kialszik de ennyi legyen a baja :-)
-
Bass
addikt
válasz
Biggeszkij #11487 üzenetére
Köszönöm ez az
-
Bass
addikt
Udv
Nincs veletlenul valakinek gyari nyers b196 twrp-s mentese? -
Bass
addikt
válasz
Melafoto #11221 üzenetére
Szia az oldal ok es persze h felmegy ra,gondolom bl nyitva twrp fent innentol kezdve barmi felmegy ra,a cm11 meg nem stabil akadhatnak hibak,pl ahogy neke frissiteskor elment a hang ,turelmesnek kell lenni ,napi frissites jon ra es gyors is,akkut kicsit jobban eszi mint a gyari de nem veszes en este ugy is rarakom toltore.
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
Pár nap után frissítettem a CM11-t de nincs hang,használja valaki?
-
-
Bass
addikt
válasz
patka21991 #11019 üzenetére
Nem kell azt meríteni használd ahogy kell,töltsd ahogy merül és igényli ennyi.
-
Bass
addikt
válasz
Melafoto #10965 üzenetére
B196 ami nem"gyari" az az ilusion. Cm11 felejtos most hasznalom napi szinten de meg csak kiserletezgeto kedvu embereknek valo akik tudjak h nem a telo a ludas hanem meg a rom,ennek az akku ideje a legkevesebb 8-10 ora alatt a fele zuhan es ejszaka "melyalvasba" is 10% koruli a vesztesegviszont cserebe gyors.
-
Bass
addikt
Sziasztok,a 19. datumu cm11-t hasznalaom,de van vele egy kis gond,tudom hogy hivatalosan nem stabil de tesztelem kicsit ea aztvettem eszre hogy ejszaka kb 13%-ot esik az akku mert valami nagyon hasznalja a sima mobilhalozatot,nincs mobilnet ejjel bekapcsolva de mint ha nem aludna a telefon,valami beallitasi gond lehet de mi? A masik hogy oke h letolti a frissiteset a romnak,ujra is indul recoverybe de nem talalom azt amit letolt,es a frissites az frissites vagy ugy mukodik hogy uj romot rak fel teljesen es ugranak a cuccaim?
-
Bass
addikt
válasz
antikomcsi #10887 üzenetére
Hát azért nem gagyi ez a teló,nem tudom milyen samu de egy s3 vagy s4-el ne vegyük egy kalap alá. De egy Ace 3 színvonalát hozza,volt több samu telóm (pont egy ace-röl váltottam erre) Amúgy nézd meg a playen a hozzászólásokat ott több ennél jóval drágább és márkásabb telón sem indul a játék.Samsung egyébként sem tud ennyiért ilyen telót csinálni,vagy is tudna csak a neve miatt kérhet többet a gyagyi telókért is.Amúgy ha egy real racing 3 megy rajta akkor a go-nak is kellene. De add el és vegyél egy jobb telót.
-
Bass
addikt
válasz
antikomcsi #10884 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá,már mint a játékra,biztos nem a telóval van a gond,nekem csak hang jött be és aztán kilépés.
-
Bass
addikt
sziasztok ,fent van az utolso cm11 eddig jo csak egy gondom van vele,ucbrowsert hasznalok ami elindul ugyan de ahelyett h betoltene a kert oldalt az eltunik es csak a bongeszo hatterelatszik,talalkozott mar ilyennel valaki?
-
Bass
addikt
Ha kidobja ,mondja meg nekem hol a kuka
Nah mivel függő nem lehet feltenni de egy próbát megér dloados módszerrel,egy kollégámnak úgy raktam fel de az övé független. Nekem csak úgy ment fel hogy root,BL nyitás TWRP és azóta simán bármit fel lehet rakni,próbáld meg simán dloaddal feltenni ha nem megy a telót nem rontja el és akkor jöhet a BL nyitás,addig is kérjetek kódot,felhasználni nem fontos rögtön de jó ha van,kis idő míg megjön.
-
Bass
addikt
Felraktam az utolsó TWRP-t de nem enged rendszer mentést csinálni,mi a frász lehet?
-
Bass
addikt
Most nézem hogy visszament a régi recovery a 2.5 ezért nem ment fel az utolsó cm11,gondolom a rendszerről csináltam mentést és most nézem hogy ki van pipálva a recovery is és gondolom azt is visszállította pfff Rakhatom fel megint.
-
Bass
addikt
Nem megy fel az utolsó cm 11 "failed" pedig új a TWRP-m próbálta valaki a ma megjelentet verziót feltenni?
-
Bass
addikt
Elvileg igen,én stabilan használtam a galaxy ace-n ezen stabil még nem volt,nálam az a verzió amit feltettem a beépített böngésző volt ratyi illetve vadászni kellett rá gappsot és néha belassult de jó funkciók voltak benne és van full témaletöltés hozzá(nem gyári huawei),amúgy újraindítást nem tapasztaltam csak belassulást de az néha még idegesítő volt de azóta kijött vagy 5-6 update,követni kell és lehet egy nightly verzió is stabilan működő,próbálgatni kell a romokat mert istenigazából mindenkinek más jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest