Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErMg
csendes tag
Az értesítések sosem jönnek meg, csak ha megnyitom az appokat ez nálatok is így van? (pl:snapchat, instagram, eredmények stb.)
-
ErMg
csendes tag
Van egyáltalán olyan akinek felmegy a Dloados módszerrel a gyári rom? (T-s telóra)
-
ErMg
csendes tag
FusionX Beta 7 nél hogy lehet előhozni a % os akksi jelzést?
-
ErMg
csendes tag
Valakinek nem lenne kedve készíteni egy TWRP-s Backup ot a T-s B190 es verzióról?
-
ErMg
csendes tag
Most megpróbálom úgy frissíteni a T-s rendszert hogy unroot zárt bl el kíváncsi vagyok az eredményre
-
ErMg
csendes tag
Már egy ideje próbálom frissíteni a T-s OS-t de mindig failed mert a TWRP recovery nem csinál semmit 5let?
-
ErMg
csendes tag
hogy tudok sim kártyára számot menteni ? mert csak importálni lehet simről
-
ErMg
csendes tag
#5548 megoldva már rájöttem hogy hogy kell betesszük csengőhangnak a zenét és akkor már az ébresztő is ki fogja jelezni
-
ErMg
csendes tag
sziasztok hol tudok hozzáadni a fusion x B3 ban az ébresztő zenét? azt tudom hogy ébresztő beállítások és itt kilehet választani de nem lehet hozzáadni
-
ErMg
csendes tag
Nem tudjatok hogy hogyan lehet a Fusionx b03 ban elohozni a % os akksi jelzest? Mert sehol nem talalom. Telorol voltam
-
ErMg
csendes tag
Nem tudom mennyire néztétek de ha kiveszitek az akksit és töltőre teszitek a telót az bekapcsol akksi nélkül és megy
-
ErMg
csendes tag
nekem jelenleg így van konfigurálva, ha az első kettőt felteszem maxra recsegni és tompulni fog a hangerő
-
ErMg
csendes tag
Akit érdekel gyári rendszerre működő DSP manager annak leírom hogyan tegye fel TÉNYLEG MŰKÖDIK
BL nyitás és Root szükséges hozzá
1 Először el kell távolítani a MusicFX 1,4 ( Titanium Backup-ot ajánlom )
2 letöltöd ezt és ráteszed az SD
re vagy a belső tárhelyre
3 behozod a TWRP-T-----> Wipe cache / Dalvik----->telepítsd CM9 DSP-Manager-v2.0.zip
4 Töröld cache / Dalvik és reboot systemén ezzel a zenelejátszóval használom, bocs ha már valaki előttem írta
-
ErMg
csendes tag
build-prop miket lehet át írni
-
ErMg
csendes tag
sziasztok kész lett a teló amit beadtam a hang probléma miatt, telemax javítottam :S de ilyet még nem láttam megcsinálták a hangszóró problémát de ezek a ********* elb@szták a vakumat amit itthon vettem észre a szoftverrel nem foglalkoztak pedig visszaállították gyárira a telót és ugyebár eltűntek a felső sáv kapcsolói de mint írtam nem érdekelte őket
-
ErMg
csendes tag
akinek ilyen (clear) fólia van a telóján az megvan vele elégedve?
-
ErMg
csendes tag
már megoldottam mint írtam már belinkelték
-
ErMg
csendes tag
akkor bekapcs+hang le egyszerre nyomd le és csinál képet
-
ErMg
csendes tag
biztos van lehúzod a sávot->elhúzod balra->egyéb->és itt találhatóak az ikonok
-
ErMg
csendes tag
az fasza
nekem a boot animációt is törölte de a már valaki belinkelte a fórumról
holnap viszem szervizbe a telót és ha ők csinálnak egy visszaállítást akkor észreveszik :S -
ErMg
csendes tag
neked volt fent FYM rom? colonell
neked is ilyen volt az üdvözlő képernyő? amikor visszaállítottad gyárira? -
ErMg
csendes tag
uhh az nem lehetett kellemes :S
mert Backupról van fent a T-s rom azt észreveszik? -
ErMg
csendes tag
a lehúzósáv ikonjait pótolja ha nincs
-
ErMg
csendes tag
ha elviszem szervizbe a telót akkor hogy nézik meg hogy gyári szoftver van rajta? elég nekik hogy a build számnál az ő verziójuk van? vagy jobban beletúrnak
-
ErMg
csendes tag
válasz
colonell #3713 üzenetére
le teszteltem a gyári romon az Universal-Vendor-t működik gyári romon IS
-
ErMg
csendes tag
én majd hétfőn viszem szervizbe a telót mert amikor cseréltem a romokat akkor a csökkent a max hangerő és jóval halkabb lett, volt már valakinél ilyen?
-
ErMg
csendes tag
igen whiskeys, nincs mit
-
ErMg
csendes tag
ment egy PÜ. laximus
-
ErMg
csendes tag
a hangot nem lehet valahogy átállítani ? mert biztos neki is van parancssora
-
ErMg
csendes tag
a bl nyitást mennyire figyelik a szervizesek?
-
ErMg
csendes tag
ugyan ez volt velem is, TWRP vel lehet teljes mentést csinálni ha ki flash eled a recoveryt
-
ErMg
csendes tag
akinek gyári T-mobile os telója van a google könyvek,google film, google magazin fent volt neki alapból?
-
ErMg
csendes tag
sziasztok nem tudjátok hogy lehet visszatenni a gyári recovery-t?
-
ErMg
csendes tag
most egy gyári t-s rom backup ról lett rátéve
-
ErMg
csendes tag
a státsubár lehúzásánál vannak kapcsolók azokat melyik mappában lehet megtalálni root explorer el?
-
ErMg
csendes tag
Valaki tudna nekem küldeni egy T-mobile os boot animációt? Mert nagy szükségem lenne rá
(system/media-ban található bootanimation.zip a file neve -
ErMg
csendes tag
tudok ajánlani gyári romot B190 (Backup ból lehet csak feltenni)
ELŐNYÖK jobban teljesít,működik a viber,HANGOSABB (én úgy vettem észre),nem laggol egyáltalán, gyors és van rá egy Push szolgáltatás frissítés,pár új app belekerül (mobilkövetős stb.) új boot animációHÁTRÁNYOKa felső sáv lehúzásánál vannak ikonok (kapcsolók) wifi,gps,fényerő stb. azokat nem lehet előhozni eltűntek -
ErMg
csendes tag
nem aggódok csak kíváncsi voltam
-
ErMg
csendes tag
megkérdeztem hogyha lecserélem a t-s romot pl egy másik HIVATALOS huawei romra akkor megmarad e a garancia és ezt válaszolták
Kedves Ügyfelünk! Amennyiben készülékedre nem gyártó-, illetve szolgáltató által engedélyezett, tehát nem hivatalos szoftver kerül, akkor a garancia érvénytelenné válik.
-
ErMg
csendes tag
sziasztok az lenne a problémám hogy van egy teljes t-s backup om és a beállításoknál a gyári beállítások visszallítására megyek akkor visszaáll és eltűnnek a lehúzósávból az ikonok profil wifi gps stb.
-
ErMg
csendes tag
hol találom meg a boot animációkat?
-
ErMg
csendes tag
akinek nem tetszik a gyári billentyűzet annak ezt ajánlom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196653 -
ErMg
csendes tag
miért van az ha felteszek valamilyen custom romot akkor a felső sáv kifagy?
-
ErMg
csendes tag
válasz
Dr_Senkihazi #3392 üzenetére
mennyibe adod?
-
ErMg
csendes tag
hogy kell rátenni a twrp-t?
-
ErMg
csendes tag
tudnátok segíteni hogyan kell bl-t nyitni? köszi
-
ErMg
csendes tag
Még az lenne a kérdésem hogy egy kicsit meg gyomláltam a telót és ki is van rootolva hogy ha letöltöm a gyári romot és ráteszem sd re akkor onnan fel lehet telepíteni?
-
ErMg
csendes tag
Sziasztok mit tudok csinálni ha a telefon nem áll fel? csak huawei feliratig jutok el :S t-mobile os verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest