- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabeekaa
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy lehet szinkronizálnia névnapokat a google naptárral, hogy mutassa?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
v.attis #12564 üzenetére
Semmilyen romon nem tapasztaltam eddig a Novával problémát...pedig szinte mindent végig próbáltam.
Szerintem csak félig van igazad. Nem a rom hibája, ha nem írtak hozzá rendesen meg egy programot. Mert a programot fejlesztik a romhoz, és nem a romot pl. a Novához. Nem a gyári rom, vagy a CM tehet róla, hogy a sokak által lenézett Facebook app, vagy a Viber rengeteg memóriát zabál, vagy lassú, vagy bezár, vagy sárga, vagy éppen fehér....szerintem.Ahogy látom betértél az Overmax topikból ide, pedig ott ötletes megoldást publikáltál a power gombot védendő, ami gondolom más telefonon is működik....
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
szoszo1973 #12318 üzenetére
Nem is fogod megtalálni, mert nincs benne. 4.2 alatt nincs...
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Hardver Arc #12201 üzenetére
A témákon belül lehet változtatni..aktuális téma szerkesztése
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Ace Ventura #11039 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet...2G-n is? Azon előfordulhat...
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
x1port #10193 üzenetére
Egy gyors próbát végeztem...feleség telefonjára B608 fel, sms nem megy el sem 2, sem 3g-n, míg az én telefonomon igen...vissza a gyári 196, és láss csodát, ismét küldi.De valahol olvastam, hogy "mókolt" romoknál volt erre panasz....de nem vitatom a hálózat dolgot sem, lehetséges az is
-
-
tsabeekaa
aktív tag
Nem baj az, ha használják, kipróbálják! Ennek a fórumnak is a fele hozzászólása eltűnne! Vagy arról kellene szóljon a fórum, hogy a teringettét, mennyire jó ez a 196-os? Elég egysíkú lenne. Már beszéltem erről a Blade 3 fórumban veled, hogy nem kell háborogni, kirohanni, mert másnak a CM-xx jön be, vagy éppen egy custom rom. Te is kipróbálod őket, most is kipróbáltál egyet, ezért is tudsz véleményt írni, amiről úgy gondolom, hogy némiképp elfogult.Ha meg van A" romod", akkor miért próbálgatsz ki más romokat? Csak nem keresed a jobbat, a gyorsabbat, kezelhetőbbet, esetleg szebbet? Mert nem hinném, hogy csak önfeláldozásból teszed, hogy megmentsd a "tékozló lelkeket" egy sz@r romtól! Azzal nincs baj, ha elmondod a véleményed az általad tökéletesen, minden részletre letesztelt, romokról, de ne olyan stílusban tedd, hogy másokat elrettents a felfedezés izgalmától! Persze ezeket a felfedezéseket, mindenki sok utánaolvasás után, és saját felelősségére tegye meg!
Még halkan megjegyezném, ha a belakott romodat, amiből kiszedted, letiltottad ami nem kell, vagy éppen betémáztad, kicseréltél néhány alkalmazást, leszednéd és közkinccsé tennéd, akkor egy enyhe túlzással, de custom romnak számítana. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
FaceThePro #8781 üzenetére
A gyári rom piszkálásának előnyei!
-
tsabeekaa
aktív tag
A 196-ot lehet rootolni?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
theo_76 #4308 üzenetére
Azért mert neked nem jön be a viber, azért nem kell negatív jelzőkkel illetni. Nekem soha semmilyen problémám nem volt vele. Mai napig naponta használom, nem is keveset, sőt a feleségemnek és a két fiamnak is fent van a telefonján, más és más típusok, és nekik sincs gond vele. Csökkentett nettel is tökéletesen működik. Ellenben hagyd bekapcsolva a skype-ot egész napra, hogy elérhető légy....egyébként ha annyira adsz a Google Player hozzászólásaira, akkor javaslom, olvasgasd a mostanában írt hozzászólásokat, skype témában.Talán az is egy haszontalan program? Ezt azért nem jelenteném ki.....
-
tsabeekaa
aktív tag
Azt írtam, szinte minden kérdésre..és ebbe a hangouts nem trartozik bele, ahogy rá is jöttél.
Én a gtalk tudásával tökéletesen meg vagyok elégedve. Elmennek az üzenetek, van hanghívás, ami működik oda-vissza. A hangout-ról annyi rosszat írnak, eszembe sem jutott frissíteni erre a gtalkot, de gondolom, csak elolvasta a play-en a hozzászólásokat...... Inkább azt mondanám, hogy egyes viber verziók nem mennek a telefonon. Nekem tökéletesen működik. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
szabonagyur #4174 üzenetére
Nyugodtan használhatja a vibert, nincs azzal gond, ha egy régebbi verziót tesz fel!! Ennyi a történet.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Franklyn114 #3441 üzenetére
vedd le a roterről a jelszót, és próbáld ki úgy
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Franklyn114 #3439 üzenetére
indítsd újra a routert, ha az nem segít, konfiguráld újra.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
antikomcsi #3152 üzenetére
2.3.0 tökéletesen megy. Napi 40-50 percet használom.
-
tsabeekaa
aktív tag
Nekem még, sem a skype, sem a viber, nem okozott egyik telefonomon sem gondot. Tökéletesen csinálták azt, amire kitalálták őket. Pedig volt közte halál gyenge vas is. Ennél a telefonnál max az a gond, hogy nem megy rajta a legújabb verzió, hanem csak a 2.xxx. Rengeteget használom mindkét programot, és soha nincs baj velük.
-
tsabeekaa
aktív tag
Szerintem emlegetni, beszélgetni róla szabad, de linkelni, segítséget adni a feltelepítéséhez, azt már nem.....
Egyébként szerintem érdemesebb azt feltenni(természetesen, ha van rá hivatalos verzió), mert a legsokoldalúbb és informatívabb navi program. Sokat használok navigációt, sokat végig próbáltam, de nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb... -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
NoMagix #1255 üzenetére
Bármi meglehet, de nem is ez volt a problémám, hanem a kételkedés és annak a hangneme. Miért ne tudná?
Amikor a symbian lett az okostelefonok legelterjettebb oprendszere, eleinte az sem tudta, később már tudta. Itt is előbb-utóbb várható volt. Aki szereti kikapcsolni a telefonját, annak jól jön. Igény is lehetett rá, ha beletették. Ennyi. -
tsabeekaa
aktív tag
Semmilyen reformról nem maradtál le, fast boot nélkül a fiam ZTE Blade 3-ja is tökéletesen bekapcsol és ébreszt. A"Kínai spéci kémkészülék" neve Huawei Ascend Y300....hmm, nem ez a fórum témája?
De azért ismét mindkettőn kipróbáltam ismét, és láss csodát...mik vannak, működik
A megadott idő előtt kb 1 perccel bekapcsol a telefon, és utána ébreszt a kis kínai csoda -
tsabeekaa
aktív tag
Ez lenne az új rom? [link]
-
tsabeekaa
aktív tag
A facebook hívás sem hibátlan. Ismét nincs kimenő hang, csak akkor ha én hívok. Ha engem hívnak, először némítanom kell az ikonnal, és visszadni a hangot, akkor már jó.
-
tsabeekaa
aktív tag
A mai viber frissitéssel sincs kimenő hang.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
urbanjozsi #894 üzenetére
nekem a viber kivételével mindent jelez. Csak akkor nem, ha töltőn van. Akkor a led nem jelzi.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
urbanjozsi #891 üzenetére
egy régebbi verziót kell feltenni, mert az új nem működik.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
urbanjozsi #739 üzenetére
Akkor szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest