- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
Loewes #14148 üzenetére
Gyári T-s alatt én és sokan itt a fórumon Telekom (T-mobil) -ra gondolunk!
Bekapcsoltam a lakatott, akkor már csak egyszer pulzált a videó közben, ez így már sokkal jobb mint a gyári!
Ha valamiért eladom ezt a telefont, akkor ez lesz az első indokom, mert ezt nagyon utálom, a második a kijelző fényereje...
-
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, ha, a telefonom otthon wifi-re kapcsolom, azt nem lehet tovább adni egy tabletra?
Csak a 3G-t lehet leosztani wifi-vel? -
NoMagix
addikt
válasz
kefe13 #13960 üzenetére
Szia,
köszi, kipróbáltam 5-6 darabot, de nálam valamiért belassította a telefont és az alsó sávban sokkal rosszabb lett a kijelző érzékenysége, sokadik tapicskolásra volt hajlandó bármit is tenni!
Minden témaváltás után újraindítottam a telefont a helyzet akkor sem javult!
A gyári téma visszaállítása után nem jelentkezik ez a probléma! -
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
válasz
fntastic #11601 üzenetére
Szia,
nálam bevált ez a telefon, 9 hónapja használom, gyári T-sen, semmi bajom sem volt eddig vele!
A rezgése nem a legacélosabb, a hangereje nagyon jó, de itt a fórumon vannak páran akik erre panaszkodtak.
Hívás közben jó a beszéd minősége és hangereje.
A kijelzője jó, a fényereje viszont alapesetben kevés lehet verőfényes nyári napon, ezen lehet javítani root után!
Normál használatra teljesen megfelelő, a játékok is elég jól mennek rajta, viszont a kamerája nem a legjobb!
Makróban elég jó képeket készít, normál fotózásra is lehet használni, de persze nem egy DSLR minőségre kell gondolni!
Videója csapnivaló! -
NoMagix
addikt
válasz
kriszbon #11587 üzenetére
Air Navy Fighters, nagyon jól megy rajta!
-
NoMagix
addikt
válasz
patka21991 #11024 üzenetére
Nem, használd nyugodtan!
-
NoMagix
addikt
válasz
gurabli #10773 üzenetére
Az én véleményem szerint jó ez a készülék, stabil a wifi és jól megy a net is.
A kamerával vannak gondok, külsőben jó fényviszonyok között elég jó képeket lehet lőni (többen raktunk már fel ide képeket, olvass vissza), belsőben már nem mindig!
A videofelvételnél van egy zavaró folyamatos fókuszkeresés, ez a része felejtős részemről.
Az akkuval megvagyok elégedve, az én átlagos felhasználásomnál 2-5 nap simán megvan.A flash-t megtudja jeleníteni, az böngészőtől is függő!
Mi lenne jobb ennél, passz, egyéni ízlés és pénztárca kérdése!
-
NoMagix
addikt
Én is azon felhasználók közé sorolom magam, aki megelégedéssel használja gyári állapotban minden hiba nélkül!
Semmi fagyás, újrahívás (erről még nem olvastam itt a fórumon), halk hangszóró és rossz akku, stb!
Mázlista vagyok már több mint 6 hónapja! -
NoMagix
addikt
válasz
sonny007 #10109 üzenetére
Ezt olvasd el, talán jó lehet!
-
-
NoMagix
addikt
A boot zenét és képet kicserélhetem root nélkül is, ugye?
Gondolom érdemes lementeni előtte őket! -
NoMagix
addikt
Húúú mi van itt kéremszépen!
Bocsánat, de erre a kérdésemre lenne valakinek egy 5lete?
-
NoMagix
addikt
Vajon mit ronthattam el, ha a HwLauncher6.apk-val frissített kezdőlapomnál, ha rányomok a háttérképekre, akkor hibával leáll és összezuhan a launcher, de utána helyreáll?!?
Kicsi agyammal úgy gondoltam, hogy ha agyári háttérképekhez berakom a saját képeimet, akkor majd onnan tudom kiválasztani a nekem megfelelőt, úgy hogy a galériában nem jeleneik meg egy új mappában!
A képeimet ugyan úgy átneveztem mint a gyáriakat, persze más számmal és meg is jelentek a háttérképek között, amikor a funkciógombról indítottam a háttérképek cseréjét.
Majd az első kép kiválasztása után berosált az egész!
Minden általam berakott képet kivettem, a launcher frissítést is újratelepítettem, de akkor is behal ha rányomok a háttérképekre!
Minden nagyon jó volt a frissítéssel is, amíg nem kísérleteztem!A frissítés nélkül rendesen üzemel a gyárival!
-
NoMagix
addikt
Engem is érdekel ez a médialejátszós téma, mert mostanában vennék valamilyen lejátszót!
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
válasz
FaceThePro #8612 üzenetére
ezt biztos, hogy nem hozzám akartad, de sebaj
-
NoMagix
addikt
Talán azért mert, nagyobb a kijelzője mint a SE K550i-nek?
Wifi volt, de azt akkor látni, ha átkapcsolom a grafikont!
Mobilnet akkor megy, ha kocsiban szükségem van rá, esetleg MobilTV-nél, vásárlásnál vagy utazásnál, van 500MB havi keretem, de mivel majd' egész nap a gép előtt vagyok a munkahelyemen, így ott nem nyomkodom a telefont!
Arra a 20 percre míg hazaérek, kibírom nem nélkül...Amúgy ezen az időn én is nagyon meglepődtem, 1-3 nap szokott lenni az erős átlag, játszásokkal és letöltésekkel a Play-ről, de valahogy most így jött ki a lépés!
-
NoMagix
addikt
- új apk felinstallásakor az ikonokat mindig az utolsó lapra rakja fel
Érdekes nálam arra rakja ami az első (home) és a jobb sarokba egy New feliratot is rábiggyeszt!
Bár lehet, hogy azért pakolja oda mert van még hely rajta!
Frissítés előtt mindig az utolsóra rakta!"Wifi/menü/speciális/rossz minőségű...blabla" témát hol találom?
wifi->jobb funkciógomb->speciális->és tádááám
- az akkumuátor töltés utáni használhatósága idejének csökkenéséről már más is beszámolt.
Nálam nincs ilyen hiba!
Sőt, most tartok 5 nap 16 óránál és még 46% van benne, igaz nem sokat nyomkodom, csak beszéltem rajta, keveset játszottam és esténként wifi-n bóklásztam a Play-en. -
NoMagix
addikt
válasz
Emberkeman81 #6895 üzenetére
Air Navy Fighters kiválóan megy!
Volt egy másik szuper repülőszimulátorom is csodálkoztam is, hogy milyen jól viszi! -
NoMagix
addikt
Szerdán csináltam egy gyári visszaállítást, majd tegnap ráengedtem a frissítést, alig van még visszatelepítve program, de így is újrarajzolta már az ikonokat, pedig azokból sincs sok!
Talán Maxthon után nem, de Dolphin után már találkoztam ezzel a jelenséggel, sőt ha sokáig nézelődtem a Play-en, akkor is volt!
Viszont gyorsabban összeszedte magát, de ez lehet azért is mert még kevés cucc van a telefonon! -
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Hibátlanul lezajlott a Telekomos frissítés, de még nem látom mi az újdonság!
-
NoMagix
addikt
válasz
TheVeracLord #6785 üzenetére
Köszi a riasztást, már töltöm!
-
NoMagix
addikt
A gyári visszaállítás megoldotta!
Már rendesen feladja a függőleges képméretezőt is amikor másik képet választok!A launcher frissítés után ha témát választottam, akkor zöldrobotos smart launcher vagy egy másik launcher ikon volt a kijelzőn, rányomva azt írta, hogy az alkalmazás nincs telepítve!
Ilyen volt nálad?
Most érdemes feltenni a frissítést? -
NoMagix
addikt
Vajon mit hibázok, ha nem tudok beállítani a zároltképernyőre egy saját képet és egy másikat a kezdőképre?
gyári képeknél megy külön-külön is, de a sajátnál nem ! -
NoMagix
addikt
válasz
Smileyka13 #6561 üzenetére
hiba? sok? hol?
Május óta használom, azon az áron amiért megkaptam teljesen jó!
Csak 2 hibát tudnék felsorolni ami zavar!- AF probléma a videózásnál
- gyenge fényerő -
NoMagix
addikt
Próbálta már valaki más az új Camera JB+ v3.0.apk-t?
Az autófókuszt ugyan úgy rángatja, de legalább a zárhangot kilehet kapcsolni!
A hangerőgomboknál variálni lehet, hogy mikor melyik felén legyen a fókusz és a képkészítés! -
NoMagix
addikt
Basszus, ez a mai dominós ár nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest