- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci7909_aff
tag
válasz
Dr_Senkihazi #1440 üzenetére
Szia! Nekem is csinált ilyet a telóm, amíg megvolt (y300-ról van szó természetesen).
Újraindítottam és egyből ott volt a widgetek között.
Ez csak egy a sok furcsasága közül a telónak.
Ezekből a furcsaságokból lett elegem és visszaküldtem a telót (webshop-os rendelés volt). -
Laci7909_aff
tag
válasz
NoMagix #1205 üzenetére
OK. Nem célom. Csak elkeserít, hogy a kamera ilyen gyengus. Csak jó lenne, ha tényleg lehetne arra használni, amire jó lenne egy mobil kamerája: a hirtelen jött érdekes pillanatot megörökíteni. De itt a lassú fókuszállítás kesztbe tesz. A videóról meg ne is beszéljünk.. Az rosszabb mint a fényképező rész..
És sajna a 32 ezres ár sem feledteti velem ezt a hiányosságot.
Amúgy minden egyéb mással teljesen elégedett vagyok a telón -
Laci7909_aff
tag
válasz
urbanjozsi #1203 üzenetére
Ha mindenre céleszközt használsz, akkor nem értem miért veszel okostelefont.. Na mindegy
Végezetül annyit, hogy autófókuszos mobilok közül ez teljesített eddig a leggyengébben kamera terén (van mihez hasonlítanom, hiszen 2-3 havonta legkésőbb cserélem a mobiljaimat)
Ha neked ez a minőség megfelel, akkor OK -
Laci7909_aff
tag
válasz
tigipuf #1192 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a 15 ezres kompakt fényképezőgépemhez (Fuji AV100) képest is nagyon gyenge a teló fényképezője.
A 40-50 ezres kategória a fényképezőgépeknél már az olyan nagy neveket veri le a mobiloknál, mint az S3 vagy S4, vagy mondjuk Xperia S. Mindegyiket használtam, csak ezért merek nyilatkozni ezügyben.
Amúgy meg szerintetek tényleg nagy dolog az, hogy elvárjuk a mobil kamerájától, hogy használható minőségű képet készítsen? Ne kelljen már napfénynél is azt figyelnem az amúgy is alig látszó kijelzőn, hogy vajon mikor éles a kép, hogy jól sikerüljön majd a fotó. Ez vicc..
Ha csippan, hogy fókusz OK, akkor már ne állítgassa el, mert abból sok jó nem sül ki. Hasonló árkategóriás telóm volt a Blade 3 is, de ott a képek minősége jobb volt és az autófókusz is megbizhatóbban működött. -
Laci7909_aff
tag
-
Laci7909_aff
tag
válasz
0xmilan #1146 üzenetére
Egyetértek Veled.
Szerintem manapság az egyik leggyakrabban használt funkció a kamera egy okostelefon esetében. Pont múltkor olvastam róla, hogy az embereknek fontos, hogy jól használható kamera legyen a mobiljukban. Ez valamilyen felmérés alapján derült ki.
Számomra is fontos a jól mőködö kamera és tényleg jó lett volna egy opció, ahol a végtelen fókusz is választható lenne (pl. tájképek, gyorsan mozgó objektumok fényképezésénél, videózásánál). Nem hiába tette bele ezt a funkciót pl. a Sony is nagyon sok autofókuszos modellnél. A mai autófókuszos kameramoduloknak azért még van mit fejlődniük ilyen téren.
Remélhetőleg a fejlesztők majd tesznek valamit ezügyben. -
Laci7909_aff
tag
Hát igen, ez sajnos eléggé lassú és bizonytalan megoldás.
Érdekes, hogy a kínai verzió meg normális be tudta állítani ezeket a dolgokat.
Az autófókusz elég lassú sajnos. Életlen képpel meg sokra nem megyek. Azért A Sony telóimon jó volt, hogy pl. tájkép scene esetén fixre lőtte a fókuszt. Itt meg olyankor is állítgatja feleslegesen.
Sokféle androidos telót használtam, de ahol lassű volt a fókuszálás ott pl. nem arőltették a videónál az autófókuszt. Itt sem kellett volna. A videófelvétel esetén sokszor életlen a kép, "pumpálja" az automatika az optikát. Ennél még a fix fókusz is jobb lett volna videónál.
Sajnos a kamera az egyik gyengéje a telónak.
Remélhetőleg javítanak rajta. -
Laci7909_aff
tag
Akinek Telenyoros a telefon, annak sem rögzíti a fókuszt? Folyamatosan állítgat megállás nélkül a Trés kameraszoftver. Rajtatartom az újam az expo gombon, beélesít, aztán megint ellálítja magát. Ezt csinálja ciklikusan. Más telóknak, ha megvan a fókusz, azután már nem állítgat semmit a telefon.
Más: Play-ről letölti a teló a Beach Buggy-t, szól a zene, de grafika nem jön be, majd kilép.. Másnak is ezt csinálja? Adreno 203 a ludas vagy az 512 RAM ? -
Laci7909_aff
tag
válasz
Laci7909_aff #881 üzenetére
Valaki erre esetleg ?
-
Laci7909_aff
tag
Sziasztok !
Akinek megvan már a készülék, tudna feltölteni egy pár saját készítésű tesztképet és rövidke videót (kültér-beltér) ? T-mobile-os verzióval készült érdekelne.
Előre is köszönöm! -
Laci7909_aff
tag
Sziasztok ! Két kérdésem lenne. 1:Az előlapi LED üzeneteknél és nemfogadott hívásoknál is jelez? Milyen színben? Mennyire erős a fénye? 2: Nagyobb játékoknál (Pl. Real Racing 3) a letöltött adatok a microSD-re hogyan kerülnek át? (Azért kérdezem, mert Youtube-on egy videóban a srácnak több nagy játék is volt az y300-asán : real racing3, dead trigger, gta, modern combat 4 egyszerre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest