- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sgergi #16895 üzenetére
Mivel nem lehet feltölteni 100 % ra a z aksit,27 % nál megáll. az általad leírt módszer nem működik ha elolvasod a hozzászólást amiben segítséget kértem, ez a problémám. Ha fel tudnám tölteni, lenne 100 program ami megoldaná a helyzetet- Nincs az adott mappában ez a fájl, külföldi fórumokon azt olvastam, hogy számítógépen át tudok rákeresni , hogy téves mentésből hova tette az android rendszer, mert nem a megszokott helyére. Sajnos olyan fájlkezelőt, ami tartalmaz keresőt és tudja is törölni menet közben ezt t a fájlt nem találok
. ES-ben megtaláltam egyszer, de nem engedi meg törölni a rendszerfájlokat.. Kalibrálás vagy mind1 hogy hívjuk, ez miatt kell kitörölni az említett bin fájlt, mert hibás adatokat tartalmaz az új akkumulátorra vonatkozóan. -
válasz
Viktor0610 #16891 üzenetére
szia! rootolva . ES fent van de azt nem tudom használni gépen át. és nem engedi meg törölni a bin fájlokat.
-
válasz
Zolio3 #16881 üzenetére
hát sajnos a gyári rom újrahúzása sem segített. kezdem azt hinni, hogy valami hardveres gubanc van a dolog mögött. nem tudtok olyan fájlkezelőt számítógépen, ami engedi, hogy az android gyökerében turkáljak, töröljek fájlokat és a legfontosabb, hogy enged név szerint rákeresni? nem találom sehol ezt a battery
. bin fájlt. -
válasz
Zolio3 #16875 üzenetére
Szia! nem akku probléma, mivel új van benne. 37 % a max amit kiír, aztán utána egyből 29 % meg be akarja kapcsolni az energiagazdálkodást. Sajnos ilyen ütemben is merül, mivel nem bírja magát feltölteni.
Fórumokon azt olvastam, hogy a battery. bin nevű fájlt kell kitörölni, mert az sérült, de ilyet nem találok benne, a battery calibrátor meg csak akkor készíti el a resetet, ha 100 % töltéségen van az aksi, amit ugye pont a hiba miatt nem tudok produkálni, szóval érdekes megoldást nyújt a program, egyenlő a nullával.
Gyári rom, de a hivatalos frissítéssel. . rootoltam már. factory reset meg volt, semmi eredménye sajnos, mert az android alap bin fájl,ami sérült valami oknál fogva. Megpróbálom újra rátenni a gyári romot, hátha az segít. -
Sziasztok. pár napja rosszalkodik az aksim, nem engedi feltölteni 37 % fölé a telefont. Olvasgattam itt a fórumot, rótoltam a telót, letöltöttem rá battery calibratort, de az csak 100% töltöttség mellett engedi kalibrálni, ( törölni) a filét.így nem tudom használni. Próbáltam manuálisan ES file exploreből, de ott nem találtam meg ezt a bin filét.csak egy battery mappát, amiben nincs ilyen file, és onnan amúgy sem enged törölni semmit. Vettem bele egy vadi zsír akksit, , sajnos azzal is ez a helyzet, pénzkidobás volt sajnos. tudna valaki ebben segítséget nyújtani? gyári rom van az Y300 -on.
-
kifogásaid alapján nem volt még sok androidos telóval dolgod. Első telómat minden éjjel töltenem kellett, még normál telefon használat mellett is. Ez ahhoz képest egy napkollektor, komolyan mondom. Menü egyszerű wifi pedig gyors. Ajánlom, hogy nézz meg más belépő szintű készülékeket is, ahhoz viszonyítsd.
-
válasz
Péter747 #472 üzenetére
Az eddigi első olyan márka ami nem a hírével , hanem a strapabíróságával, megbízhatóságával és a nagyon jó ár/ érték arányával győzött meg.
Nekem nem új , esetleg neked lehet hogy ilyet kérdezel.
Immár 2.5 éve nyúzunk a családban egy Huawei s7 Tablettet, valamint 2 éve egy 8500 -s telót. ez a 3. a márkától, mindegyik készülékük hibátlan a mai napig, Pedig a tablettet az 5 éves lányom már 1 éve napi szinten nyúzza játékokkal, 10 éves fiam youtubbal és filmekkel.
Feleségem kapott egy samut ,1 év alatt már 3x vittük vissza mert állandóan lefagy, most meg nem lehet kikapcsolni rajt az adatforgalmat és 2 nap alatt lemegy a netlimit neki nullára. Nem azt mondom hogy az rossz márka csak hát a név nem minden.
Egyébként a Huawei egy nagyon nagy név a távközlés világában, rengeteg pénz és a kínai nagy hatalom áll mögötte.Nkem azért is szimpatikus, mert a termékeikkel azoknak az embereknek is elérhetővé tesznek dolgokat, akiknek amúgy nem lenne rá pénze. Értsd ennyi pénzért 2 magos proci, ips kijelző, megfelelő grafikus hardver. Szóval aki olcsón akar megismerkedni az androidos játékok, a telefonos böngészés vagy éppen szép kijelző élményéve,l annak sem kell éppen S4-t vennie 200 ezer pénzért, vagy akár hogy ne a végletekbe beszéljek 50 ezerért. mert kb ez után a következő szint ami ezt így tudja, az ott van.UI
lvastam hogy it valaki 2020-s aksival kapta? Hol?Az nem gyenge, már az én 1950-s aksim is nagyon állat hogy bírja.
-
Akksi idő lenyűgöző az eddig droid telóimhoz képest. be sincs kapcsolva a kímélő üzemmód de még így is 2-3 nap, ha nyüstölöm akkor is simán másfél nap.megéri az árát nagyon a kicsike., zene nagyon szépen szól egy normális fülessel.
-
Azt hittem ilyen szolgáltatónál kiállítotról beszélsz, mert azon nincs semmi telepítve . ha sok minden van rajt akkor biztos megakad, de nálam ezt még nem produkálta, pedig pár megát már rádobtam a 2 GB kártyára amit beleraktam. könyvek, játékok, mp3.de nálam még semmi akadás, csak néha minimális a kezdő képernyő kioldásakor, de az is 1 másodperc aztán megy tovább simán.Mondjuk ez előfordulhat hogy romlani fog, mert sok szemetet hagynak ezek a programok sajnos.
-
válasz
Gedeon31 #238 üzenetére
átlag 100 és 140 között mozog, most tettem rá programot, amivel ezt növelni tudom. elmenne bele az 1 Gb az tuti, de nem akad a teló, gördülékenyen üzemel.átlagos használat mellett.
fut a face, a térkép program, a wifi,egy ébresztőóra, Me widget, a bill, és az alap program ugye.jelenleg 134 szabadot ír ki. -
nem akadozik, egyáltalán. semmi féle akadást nem produkál, villámgyorsan teszi a dolgát.Humbug amit itt összehordasz, kiállított darabot próbáltam először ott is megfogott az, amilyen simán működik. A megrendelt saját példányomon sincs semmi akadás, sem pedig a youtubon fellelhető videókon. Gondolom neked kiállítottak egyet, ami akad hogy itt megmond a frankót. Nem érdekel mennyi ram van benne, tökéletesen alkalmas játékra, böngészésre. mindenre. ennyi pénzért kifogástalan.ha 60 ezer , vagy 100 ezer lenne akkor nagyobbak lennének az elvárásaim, de így felül is teljesítette azt amit gondoltam.IPHONE os megszállott barátom is, csak dicsérni tudta,ennyi pénzért. pedig az nagy szám tőle.
-
Nagyon jó telefon! az 512 Mb miatt fanyalgóknak mondom hogy gördülékeny, nagyon gyors akadásmentes, a játékok is simán és szépen futnak rajta.a böngészés baromi jó és gyors. a képei átlagosan gyengék de az Acatelnél jobbak.A vakulámpa baromi erős.
A kijelző IPS. proci 2 mag, az akksi remekül bírja( 1950 -s) és adnak hozzá a T-mobilnál headsettet is, benne volt a csomagban.. Baromi jó vétel, nem bántam meg eddig imádom.
Előtte is volt Huawei telefonunk a családban, és van egy 2 éves tablet is tőlük, ami a nyúzások és sok utazás ellenére is hibátlan és 2 gyerek mellett is karcmentes a kijelző. Feleségem samuját már 2x vittük vissza garanciás szerviz ügyben amíg a 3 éves Huawei telefont a fiam is még hibátlanul használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest