- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répapüré
tag
válasz
cserri18 #13823 üzenetére
Nekem már a vásárlás után rögtön jelentkezett a probléma az eredeti fülessel, ennek 3 hónapja.
Nem szeretek fülessel beszélni, de gyakran hallgatok zenét, így megszoktam, hogy a Nokiámból kihúzom a fülest és lehet normál módon beszélni ha felhívnak.
Ennél az történt, hogy ha nem egyből rántottam ki, hanem mozgattam, akkor a Google hangtárcsázóra váltott.
Azóta van új fülesem, de mostanában nem hívtak telefonálás közben, viszont a füles kihúzásakor váltott már hangtárcsázóra.
Szerintem ez valami szoftveres hiba lehet, de fogalmam sincs az okáról. -
0xmilan
addikt
válasz
cserri18 #2726 üzenetére
A laptopom is elég gyakran csinálta, látszólag minden ok nélkül, mert az összes telefonon jól ment a wifi.
Wifi Analyzer-rel meg tudod nézni a csatornákat és ha túl zsúfolt a környék, akkor segíthet, ha csatornát váltasz. Nekem ez oldotta meg. -
suste
veterán
válasz
cserri18 #2694 üzenetére
Amiket írtál, azoknak szerintem semmi köze nincs a wifi hibához.
Vagy hardveres hiba, vagy oprendszer/driver hiba, vagy csak sim kapcsolódási hiba.
A routert tesztelted más eszközzel? Router újraindítás volt? Más helyen/routeren próbáltad a telefont? Esetleg telefon kikapcs, akku ki/be? -
contaxg
veterán
válasz
cserri18 #1515 üzenetére
A Huawei beviteli módszert ki kell kapcsolni a beállításoknál, majd visszalépve már feketének kell lennie a billentyűzetnek. A space gombot folyamatosan nyomva ez az ablak fog felpattanni...
Itt a Google hangalapú gépelésre kattintva átvált egy mikrofonra a kijelző és szép tagoltan el lehet neki mondani ékes magyarsággal az üzenetet. Internet kapcsolat szükséges a bevitelhez.
De most nézem, hogy van egy mikrofon jel a space mellett...
Megyek és kipróbálom azzal is... -
debi
tag
válasz
cserri18 #1332 üzenetére
Az előző telefonomhoz még vettem belecsúsztatós gyári bőrtokot, de pár nap után baromi idegesítő lett. Konkrétan az zavart, hogy rengeteg idő elment azzal, amíg kivettem és felvettem. Párszor, már le is rakta a hívó fél, mire kipasszíroztam a telót, sőt egyszer le is ejtettem, mert gyorsan akartam kivenni.
A hátlap + fólia azért jó, mert relatíve védve van a készülék, de zsebből táskából előhúzva rögtön használható. Természetesen soha sem lesz olyan biztonságos, mint egy teljes telefont védő zárt tok, de azért számít. Ami amúgy berepesztené a kijelzőt, az be is fogja, viszont a kisebb ütéseknek karcoknak ellenáll. -
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest