- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
igen meglehet... Samsung S Advance-re
2 napja van nálam, nem vagyok samsung párti ez is csak a "jó ár" miatt került hozzám
De elmondhatom ég és föld a kettő..nem is gondoltam volna pedig már ez se számít "bika" telefonnak.
sokkal optimalizáltabb/gördülékenyebb a rendszer....szinte akadás mentesen fut.
összeszerelésre is sokkal kidolgozottabb,stabilabb...pedig ez nem jellemző rájuk annyira
Ettől eltekintve a Huawei szerintem nagyon jó gyártó, ha annak ilyen éles "üvöltő" hangja lett volna
mint amilyen ennek, még mindig az lenne -
silvergod
őstag
kipróbáltam mind a 3 fajtát mindegyik ugyanúgy szól
a gyári music fx
DSPmanager
Volume+mind 68-69 decibellel szól,sajnos csak érzéki csalódás...
-
silvergod
őstag
válasz
randrew #3238 üzenetére
Köszönöm!
Hát jobban megnéztem a DSP valamit jelentett neki szerintem vagy már bebeszélem magamnak,annyit próbáltamMost feltettem a bétát a volume+ ból bekapcsoltam a eq-t rock-ra
és a boostot megemeltem 10 re mert az felett torzít..hiába érzékeli a max hangot 15-re.
Mintha itt is éreznék egy kis javulást...
Valaki próbálja majd ki. -
silvergod
őstag
válasz
KamuMazsola #3236 üzenetére
nem tudok róla hogy lenne
-
silvergod
őstag
válasz
randrew #3233 üzenetére
Nekem nincs se a gyártóval se a telefon tudásával bajom..csak a hangjával,és vagyunk így páran ezt látni.
Pont ezt írtam hogy lehet nektek,akinek jó más szériából van, vagy lehet még más is a szolgáltató nem egyformát kaptak...
de ameddig lesz hibája lesz negatív hsz. ugyanúgy mint pozitiv is...nyilván a hang témát felesleges ragozni ez ilyen és kész,majd hátha valami megoldja nekünk akiknek nem jó...nektek meg nem kell mert nektek jó...ennyi.
igen próbáltam de Én nem érzek változást....bár lehet csak Én nem -
silvergod
őstag
válasz
randrew #3226 üzenetére
nagyon örülök hogy ennyien vagytok akinek tökéletes....
DE mivel ez egy fórum így a negatív hsz.-nek ugyanúgy helye van mint a ti pozítiv hozzászólásotoknak!
Nem gondolom hogy ez miatt össze kellene ugrani vagy igen??Én elleszek a negatív táborommal,
majd megírom hogy ha valami áradozni valót találok benne..addig is minden téren egy átlagos telefonnak mondanám..sőt ugye a hangja miatt annak se.
A pozitiv dolgokat én is nagyon szívesen olvasom róla,az esetlegesen írt negatív dolgokat meg csak simán ugorjátok át...
-
silvergod
őstag
nálam nincs az biztos
az nem lehet hogy ennyi embernek rossza füle igaz?
Én nem is akarok senkit meggyőzni erről...ha hallod akkor lehet hogy neked szerencséd van, és egy olyan szériából kaptál amibe másikat tettek.
De az is lehet hogy neked előtte olyan telefonod volt aminek hasonló volt a hangereje mint ennek,nekem meg nem, és ez is különbséget okozhat mert nyilván én ahhoz hasonlítom ezt, te meg a tiédhez.
Nem pécsi vagyok kaposvári. -
silvergod
őstag
nincs ott más baj csak mivel te kint hordod,hallod...de többen tokban/zsebben és ott tuti nem.
jó telefon ez amúgy,de ha ezt nem orvosolják akkor tábort veszít az biztos.Persze szobában/lakásban/csendben lehet hallani nem vitás,de ahogy zaj közelébe kerül vége az biztos...
Amióta megvan folyamatosan nézegetnem kell hogy hívtak-e mert jó pár hívást nem vettem észre már ,és azért ez elég bosszantó!
Főleg úgy hogy ha előtte volt egy másik telefonod aminek olyan hangja volt hogy meghallottad bárhol/bármikor,mert ugye mindenki ahhoz hasonlít szerintem.
a külföldi fórumon is erről panaszkodnak a legtöbbet,így szerintem elmondható hogy a hangja egy nagy nulla...colonell ha jól emlékszem akkor a volt telómnál a Volume+ full verzsönössel lehetett valamit kezdeni csak kellett root hozzá az biztos.
De ha gondolod nézz utána mert nehogy az legyen hogy miattam ment tönkre
annyit nem ér az egész..... -
silvergod
őstag
aki rootolta a gépet ...van olyan aki próbálkozott hangerő emeléssel?
-
silvergod
őstag
Na gyerekek!
Megjött a drágaszág...
szétbontották az látszik cseréltek hangszórót és rezgőmotort állítólag.
De az eredmény UGYANAZ...
amit sejtettem is mint írtam, ezért ne adjátok be ez ilyen sz*r marad sajnosmajd keresek rá valami éles/hangos csengőhangot
vagy aki tud ilyen oldalt/pakkot ne habozzon megosztani velemés a fehér TPU tokkal b**zott jól néz ki!
ezért lesz egy fekete amitől megválok.... -
silvergod
őstag
A sok hozzászólásos topikokban 4 fő hsz. van szerintem:
1,vagy azért van sok mert sz*r a telefon és mindenki panaszkodik
2,ilyen telefont szeretne és kérdezget róla
3,sok a moddolás rá és mindenki leírja mennyire tuningolta szét a gépet
4,mennyit mért rajta antutuban...mert az fontosde a lényeg ugye van egy OFF TOPIC
gomb csak van aki megtalálja van aki nem -
silvergod
őstag
Lassan kezdünk átmenni Viber és barátai fórumba....
-
silvergod
őstag
válasz
Graphics #3148 üzenetére
a szilikon az puha gyűrhető mint a gumi, nem karcol.
a TPU az igaz hogy hajlékony de ridegebb mint a szilikon és ha nem jól illeszkedik karcol is rendesen
Tudom mivel simán szétkarcolta a hátulját és a krómkeretet az S2-m nek.
Erre is csak azért vettem, legyen addig rajta valami amíg nem jön rá szilikon.nekem is S line van meg X line is és ez mind a kettő TPU tulajdonságokkal bír
ha fogsz egy igazi szilikon tokot érzed a különbséget... -
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
az igaz hogy a Cm majd dobni fog rajta de a lényeg itt MAJD -on van.
Mivel a szoftveres támogatás sehol nincs mondjuk egy samuhoz képest
(mert ugye arra van minden modd,bár én utálom a samut)Gyári szoftver is csak az van ami rajta van,jó adtak ki már másikat csak nem nálunk, és amire megkapjuk....
abban sem írják hogy pl. a hangerő javítva lett volna,de szerintem nekik ez nem is hiba
Úgyhogy szerintem azért készítsd fel a spanod hogy egy darabig el kell lennie a hibákkal együtt. -
silvergod
őstag
válasz
whiskeys #2967 üzenetére
colonell egy próbát megér hátha teszenek rá valami új szoftvert,bár nincs új úgy tudom
de érdekes hogy az alacsonyabb árú y200 üvölt ehhez képest..mindegy amennyiben van marad...de egy fillért nem adnék érte,a hangja miatt...nem karcálló!... tudom mert az enyémen lett egy
ment is rá a fólia.... -
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
ranger69 + suste
esetleg a gyári visszaállítást amit tegnap is írtam próbáltátok??? mert ha azzal nem javul meg semmivel...Antutu mérés pontszámok egymás után mérve
6229-5310-4280-5140
na ennyit az antutu megbízhatóságáról... -
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
válasz
tigipuf #2861 üzenetére
no belépek a szervizelendő telók táborába
régen irtam hogy nagyon halk a hang,ma bevittem ...mondom mi a hiba ...nem is nagyon akartak hinni
no akkor ott egy y200(mert a 300 elfogyott) csináljunk egy tesztet nem létezik hogy ennyire gyengét tennének bele ha a 200 jól szól esetleg,akkor ebben is van olyan minőségű .......ezt helyeselték
ugyanannál a gyári hangnál full hangerőn üvöltött az enyémhez képest .....meghallotta,kiült a döbbenet az arcára egyből mondta..áááá ezt ad be szervizre ez tényleg nagyon halk...ugye-ugye
most 2-3 hét elválás..
remélem nem ugyanúgy adják vissza "nálunk jó" szöveggel...
mert akkor mérges leszek -
silvergod
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2827 üzenetére
Témák->Jelenlegi téma testreszabása->Zárolási képernyő háttérképe
-
silvergod
őstag
igen pont én is kérdezni akartam kinek milyen a hátlap?
nekem is 1 hónap után ropog recseg több helyen is....
pedig semmi extra..én is vigyázok rá ....zsebben hordom neoprén tokban de így is.
nem vagy vele egyedül...ha most ilyen akkor ez csak rosszabb lesz szerintem.
megjöhetnének már a tokjaim,amíg szét nem esik.. -
silvergod
őstag
azért érdekes dolgok derülnek ki ezzel a wakelock detectorral....
1nap alatt 1889! cpu ébresztés csak az android rendszertől!
abból csak az alarm manager x755 ébresztés..
csak azt nem tudom minek vagy mit csinál amikor minden időpontot töröltem direkt.
a többi programról nem is beszélve..minek kelnek ezek ennyit nem tudom
érdekes... -
silvergod
őstag
A gyári FB helyett én ezt használom:
[link]nagyon kicsi,gyors,nem eszik,
nem kér hülye engedélyeket,nagyon hasonlít a gyárihoz. -
silvergod
őstag
ma elvittem dolgozni a telefont,4 hívásból 2x nem vettem észre..
a rezgő is gyenge,nem igazán érezni a hang meg siralmas...nagyon jó kis telefon,minden más tetszik
de a hang miatt megválunk egymástól sajnos.. -
silvergod
őstag
válasz
Astaroth #2088 üzenetére
hát jóval nagyobb hangja van és élesebb....ez nekem 10ből 5 maximum
az még soha nem volt max hangerőn mert nem lehetett kibírni. ezt meg alap azon használni...de mondom a csúszka felétől nekem nem is erősödik...aki rootolta és hozzáfér a gyári csengőhangokhoz az legyen szíves megnézni hogy milyen formátum/tulajdonságú fájlok mert azok érdekes módon tisztán szólnak...bár az se hangos annyira de legalább élesebb.
köszi. -
silvergod
őstag
sziasztok!
A hangzásról kérdeznék kinek milyen?
mert szerintem botrányos.....
nekem olyan mintha térhangzást próbáltak volna elérni,ezáltal nem éles hangon szól hanem tompán,és a hangerő állítás is olyan hogy hiába erősíted ,a sáv felétől hiába adagolod nem hangosodik semmit feljebb...
a max hangerő is lightos egy p500-ról váltottam de annak ehhez képest éles hatalmas hangja volt erős rezgővel, ennél ez is gyatra..
a gyári hangok milyen formátumban vannak rajta?
mert 320kbs mp3 tompán halkan szól,és hiába konvertálom dupla hangerőre akkor is olyan mintha nem nyúltam volna hozzá....
érdekesnek tartom mert mindenki dicsérte a hangzását...lehet gyári hibás? -
silvergod
őstag
sziasztok
a böngészőben hogyan nagyíthatóak a lapok?
mert hiába nyomok rá 2 vagy húzom szét nem csinál semmit..se az opera se a gyári?
vagy mit kell állítani?
köszi. -
silvergod
őstag
sziasztok
Én is beléptem a klubba mától
első kérdés van ezen fólia?
mert én úgy néztem nagyítóval hogy van csak nagyon passzentos -
silvergod
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Hamarosan gyarapítom akkor a tábort! -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Készülök venni egy függetlent az Edigitaltól.
Érdeklődnék milyen a telefon ?
van e valami komolyabb hibája hardveresen vagy szoftveresen?
Erre is vannak custom romok? vagy nem érdemes buherálni mert tudja amit kell...
rootolni lehet?
Az akku az 1900 vagy 1700 mah-es?
A külföldi fórumon többen panaszkodnak
hogy nagyon halk a csengetési és a hívás hangereje is, és nem tiszta a beszédhang ..ez valóban igaz?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest