- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
contaxg #4216 üzenetére
Ez a jobb oldali elég érdekes... Azt hittem azért nem szabad mellé kulcsot rakni, mert összekarcolja. Nekem az övtáskában a pénztárca mellett van a telefon, akkor az aprópénz is befolyásolja az aksi működését? Nem is beszélve a bicskáról, ami szintén fém. Ez így elég nagy butaságnak tűnik...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
contaxg #2898 üzenetére
Persze, hogy jobb. Viszont kevésbé mobil. Napközben egy üzletben dolgozom. Sokkal egyszerűbb egy telefonon olvasni, mint egy tableten, vagy readeren. Hamarabb zsebreteszi az ember ha ügyfél jön. Míg egy nagyobb eszközt ilyen tekintetben macerásabb kezelni. Könnyebben el is lopják ha nem figyel oda az ember. Az előző telefonom 3.2 colos volt. Azon is lazán olvastam
Nem igazán bántja szerencsére a szemem.
Amúgy meg mindig a kijelző a legnagyobb fogyasztó. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
contaxg #2896 üzenetére
Na meg még egy apróság szívja az aksimat
Könyvolvasás. Az viszont elég szép mennyiségben. Regények, tankönyvek... holnap záróvizsgázom. Így melóhelyen a telefon a legjobb tanuló eszközöm. Az utóbbi 2 évben mobilon kb 40-50 könyvet biztos elolvastam.
Amúgy egy hibája azért van a ketyerének. Tud ám melegedni, de tényleg durván. Fél óra játék után már illik lerakni. Igaz bumper védi, ami negatívan befolyásolja a hőleadást. De előtte is tudott már kellemetlen hőfokot elérni. A múltkor Pesten navigáltam vele. A végén kézbe vettem, és nem kicsit volt meleg. Másnál is ennyire fűt? Nem vészes csak érdekes.
A C3 hiába jó üzemidővel rendelkezik. Nem rossz kis telefon, de nem én igényemre van szabva. Az Edge nekem kicsit lassú. Főleg hogy Wifi hostpot-nak is használom a ketyerét .)
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Hovi
aktív tag
válasz
contaxg #2373 üzenetére
Kb nálam is. 5-10 hívás, 10-15 gps 2- max 10 perces intervallumokban. Közben gmail, egy kis google reader ált 2x, néhány böngészés opera minivel. Háttérben munkaidőszámláló és naptár bejegyzések, illetve a hívásnapló mentődik a google naptárba. Ja és a Talk.
S estére vége van a telcsinek. Ok, jobban teljesít mint a Defy. Az új akkuval s mindenféle főzött rommal du 4-re állt. meghalt. Ez így messze jobb üzemidő. Egy nap kényelmesen megvan, s ez a lényeg. Hétvégén akár két napot is elmegy ez igaz. De akkor messze nincs használva csak hébe-hóba. Ezért is érdekes számomra a több napos üzemidő. Mondom: akkor két nap (s nem 3-4-5 stb) ha alig nyúlok hozzá. Azt már csak halkan kérdezem meg: miért is az okostelefon ha nem arra használjuk amire kitalálták??? -
vond
MODERÁTOR
válasz
contaxg #2340 üzenetére
Engem lehet, hogy érdekelne, de ez az ARMR220 sajnos nem jó az Y300-hoz, mert csak rezisztív képernyőkön használható (The film is ideal for resistive touch screens and is pleasant to write on. This type of film cannot be used on capacitive touch screens.)...
A DQCM30 már jó kapacitív képernyőhöz is, viszont ez meg nem tükröződésgátló...
Az ADQC27 meg tükröződésgátló, viszont fényes felületű...
Hmmm, nem egyszerű a helyzet...
-
Jamcsabi
tag
válasz
contaxg #2337 üzenetére
Nem túl merev. Ez egy sima egyrétegű fólia. Felragasztása nem nehéz, könnyen tanulható. Nyilván ha első alkalommal csinálod, nem biztos, hogy olyan profi lesz a ragasztás.
Arra figyelj, hogy ne kerüljön por a fólia és a kijelző közé.Vastagsága a védelem szempontjából megfelelő. Régebbi telefonomon is ilyen volt, egyszer betettem a zsebembe a kulcscsomó mellé, csak később vettem észre. Ennek eredményeként igencsak összekarcolódott, többek közt volt egy vastagabb karc is. A körmömet végighúztam rajta és érződött, hogy be van mélyedve. Na, mondom annyi! A kijelzőt is biztos elérte... Amikor a fóliát levettem, megnyugodtam, mert még csak meg sem látszott a kijelzőn.
-
Exian
addikt
válasz
contaxg #2160 üzenetére
Azért a hangerőre én is annyit mondok, hogy bár nekem megfelelő az erőssége, de közel sem a leghangosabb. Az én előző telefonom (Huawei U8220 (a.k.a. T-Mobile Pulse)) ehhez képest egy atombomba. Igaz, hogy nem élvezhetően hangosabb annak a hangja, hanem csak recsegősen, de "fülvakítóan" hangos. Mondjuk abban éppen ezt nem szerettem
Ha véletlenül maxra raktam a csengetési hangot, akkor rettenetesen zavaró volt az üvöltése, bármilyen csengőhangot állítottam be. Az Y300 épp megfelelő szerintem a max. hangerőn, a megszokott csengőhangom pont kellemesen szól. Én egyébként mindig egyedi csengőhangot készítek, évek óta az a mániám, hogy a gyermekeim (van három is) zenélő, csörgő, zörgő játékainak hangjait veszem fel, elsősorban telefoncsengetés hangokat. Így legalább egyedi és megismerem 100 közül is. DE! Otthon meg állandóan ugrok a telefonhoz, amikor a valódi hangja megszólal valamelyik játéknak, amikor épp azzal játszanak!
-
Jamcsabi
tag
válasz
contaxg #2046 üzenetére
Köszönöm, most már a routerrel minden rendben van!
Sajnos a probléma jelenleg is fennt áll, headsettel is próbáltam, de nem volt eredménye: kicsöng, de amikor fogadja a hívott fél a hívást, senki nem hall semmit.
Próbáld már ki te is légyszíves! Ha a VoIP hívást az Y300-ról a tárcsázóból indítod, és a hívott fél fogadja a hívást, halljátok egymást? -
Jamcsabi
tag
válasz
contaxg #2026 üzenetére
Én a FreeVoipDeal-nél vagyok, de nem ez a lényeg szerintem. Kicsengni nekem is kicseng, de halljátok is egymást, ha a VoIP hívást az Y300-ról indítod?
A MobileVoip-ban lefuttattam egy dignózis, és ezt az eredményt hozta:
Local storage test : Ok
Local storage check : Ok
Start DNS Query : Ok
DNS Query Host 1 : Ok [ssl.connectionserver.mobilevoip.com = 77.72.174.147]
Start DNS Query : Ok
DNS Query Host 2 : Ok [us.pool.ntp.org = 173.244.211.10]
Internet time test : Ok
Internet time Query : Ok
Server Connection test : Ok
Server Connection : Ok
Server Connection Data transfer : Ok
DNS Query for Audio packets : Ok
DNS result Audio packets : Ok
Audio packet test : Ok
Audio packet echo : Ok
Communication test : Ok
Communication Connection : Ok
Communication signaling configuration : Ok
Communication signaling session start : Ok
Communication signaling session : Ok
Communication signaling session data : Ok
Start of Microphone/Speaker : Failed [Timeout for starting Microphone]
Additional info : Ok [ProximitySensor{maxRange=9,000000 minDelay=0 name=CM3602 Proximity sensor power=0,500000 resolution=9,000000 type=8 vendor=Capella Microsystems version=1}]Tehát a mikrofon/hangszóró nem indul el valami miatt...
-
Jamcsabi
tag
válasz
contaxg #1774 üzenetére
Melyik szolgáltatótól vetted a készüléket? Vagy függetlened van?
Az én T-Mobile-tól vásárolt telefonomon már 1 napja kínlódok a VoIP beüzemelésével. Mind a tárcsázóba beépülő saját klienssel, mind pedig a MobileVoip [link] programmal ugyanaz a helyzet: tárcsázok, elindítom a hívást, normálisan kicseng a hívott félnél, azonban amikor a hívást fogadja, se ő, se én nem hallunk semmit. A számláló megy, és teljesen néma a vonal.
Vezetékessel, és mobil számmal is próbáltam, ugyanaz a helyzet.
Sőt ez a probléma fenn áll mind WiFi-t, mind a szolgáltató mobilinternetjét használva is.
Az Android rendszerem nem buherált, még rootolva sincs. Testvérem Sony telefonján viszont rendesen működik a VoIP szolgáltatásom, tehát nem a szolgáltatónál van a hiba.Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valami ötlet, hogy mivel lehet orvosolni a problémát?
-
Exian
addikt
válasz
contaxg #1774 üzenetére
A Facebook kliens volt az első, amit legyilkoltam, miután észrevettem, hogy masszívan evett 50-60% CPU-t!
Amúgy is undelete áldozata lett volna, mivel még PC-n is max. hetente egyszer lépek be, hátha írt valaki ismerős valamit, amit csak ott tudott elküldeni... amúgy rá sem bagózok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest