Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Hát akkor Te nem nagyon használod
Elég fura. Nekem szinte mindig 100mb alatt van, igaz, fut pár dolog a háttérben, de ha kilövöm őket, akkor sem megy sokkal feljebb. De én nem is igazán értem a memóriakezelést, valahogy nagyon fura nekem, most pl. kilőttem mindent, és 75MB-ről lement 68MB-ra
Pedig futott böngésző, meg email, meg egy csomó dolog... még sem felfele, hanem lefele ment... nem értem.
-
0xmilan
addikt
Most majdnem azt mondtam, hogy nem csináltam, de közbe beugrott.
Van egy adb backupos mentésem a root nélküli telefonról. A módszer megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, mert ezelőtt soha nem használtam, mivel csak 4.0+ -val működik, de előnye, hogy root nem kell hozzá.
Lehet, hogy felrakom majd valahova...(#2787) ducsidu Az összes custom recoveryhez nyitott BL kell, de vissza lehet zárni, szóval elvileg nem marad nyoma.
-
-
colonell
senior tag
-
colonell
senior tag
Parancsolj Nemtudom hiszen fel sem megy nekem perpill
Egy kettőt én azért még tudnék törölni
Akár többet is ha az ember nem kezdő droidos
-
-
-
-
nrbii
tag
Én átlagos használat mellett hetente 2-3-szor. Előtte a Blade általában naponta volt töltve.
Volt már olyan, hogy vasárnap este levettem a töltőről, és péntek este raktam fel újra. Ekkor nem használtam túl aktívan, de nappal végig mobilneten volt a szinkronizálás (és e-mail-ek azonnali olvasása) miatt.
-
sssent
senior tag
A FB valóban illetlenül sokat éber, ha adatkapcsolat híján úgysem tud mit csinálni, de ettől függetlenül bő 7 óra alatt 1-2%-os akkuhasználat aktív mobilhálózattal szerintem bőven kielégítő. Ha most elgondolkozol rajta, hogy mi változott tegnap óta, akkor esetleg tippelhetsz, hogy mi okozta a korábbi komolyabb merülést.
-
-
sssent
senior tag
Ez alapján nem áll fenn az általam tippelt tipikus ébrenragadós probléma (olyankor a piros csík hosszabb, mint a zöld). Most a FB és a Skype éber elég sokat. A korábbi képeden még nem látszott, hogy ezek nagyon akkut is ettek volna, de használható információért a két akku-statisztika képernyőről (a másik a grafikonra bökve jön elő) és erről nagyjából egyidőben kéne képet készíteni. Leginkább reggel, miután este megint teljesen feltöltöd és csinálsz egy reboot-ot is (még este, amikor feltöltött) - feltéve persze, hogy még holnap is elégedetlen leszel. A fenti részinformációk alapján valószínű, hogy talán nincs is nálad semmi különösebben rendellenes. A szokásosnál kicsit nagyobb használaton kívüli merülés másik tipikus oka ugyanis a gyengébb térerő és/vagy nagyobb intenzitású háttérszinkronizáció szokott lenni. Utóbbin tudsz esetleg segíteni: ha éjszaka nem fontos a szinkronizáció, akkor érdemes lelőni, skype-ból kijelentkezni, esetleg komplett adatkapcsolatot letiltani, ilyesmi.
Illetve azt a Memory Booster-t jobban járnál, ha leszednéd, mert Androidon inkább árt (épp az akkuidőnek), mint használ. A társaival egyetemben.
vampeare:
A headset-ek felvevőgombjának hosszú nyomására előjön a Google Voice Search, rövid nyomkodásra csatornát vált az FM-rádió (ha épp fut). Hogy mindezt véletlenül hogyan idézed elő, azt nem tudom. Talán valami kontakt-hiba, bár én még ilyet nem láttam. -
sssent
senior tag
Ha ráböksz a grafikonra, a nyakamat rá, hogy azt látod majd, hogy a telefon egész éjszaka ébren volt (a kijelző kikapcsolása nem egyenlő az alvó móddal). Gondolom nem szándékosan csináltad ezt, hanem valami vacak alkalmazásod valamiért nem eresztette el a wake-lock-ját. Play-ből rakd fel a Wakelock Detector-t, és nézz rá a lista tetején lévő alkalmazás(ok) körmére, jó esetben csak egy kirívó lesz ott, ami normális telefonokon nem egy előtelepített cucc.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest