- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Hardver Arc #13734 üzenetére
remélem nem lesz gáz vele!
de egyelőre csúszik a teszt, mert a futár ki tudja hova vitte?!?!?
totál ki vagyok a szerencsétlenül megszervezett dolgoktól:
-telefonos cégtől rendelt telefon kiszálítást nem lehet telefonon egyeztetni
-internet szolgáltatónál nem lehet interneten lemodani internetet, de megrendelni azt lehet -
-
suste
veterán
válasz
Tomy007 #13721 üzenetére
ha ugyan azokat a programokat használod most is, mint az elején, és csak mostanában van gondod vele, akkor értelemszerűen segíteni fog a visszaállítás
ami még fontos lehet, hogy én pl az automatikus frissítést teljes mértékben kilőttem, mert az összes ROM-ban lévő programnál nemtud cserélni, vagyis a tárhelyet csökkenti....ez is szép lassulást tud okozni egy udő után...
akkor frissítek amikor baj van a programmal, és azt és akkor amikor én akaroma héten megjön az LG F6-om, hétvégén belakom, és meglátjuk ott mennyit számít az 1GB RAM, ha csak ugyan azokat a programokat rakom fel, mint ami az Y300-on van
jövőhéten írok róla ide
igaz prociban is kicsit jobb, de az szerintem nem sokat fog hozzátenni, főleg a nagyobb felbontás miatt.... -
-
suste
veterán
válasz
kokokka #13708 üzenetére
ránéztem a T-mobilnál megint, és a kamerát is jobbnak írja (8MP), belső tárhelyet is (8GB), és youtube-on a bemutató videón 2400mA-es akkut mutatnak, szóval azért annyira mégsem lehet egy kategória (még a G526-nál is jobb ezekben, pedig mint írtam egy árban van)
remélem nem írnak hülyeségeket a T oldalán, mert pl telefonguru-n meg más adatok vannak -
suste
veterán
válasz
kokokka #13708 üzenetére
nem ismersz, én nem fogom dícsérni, ha nem hoz jobb teljesítményt, hanem inkább szidni fogom
egyébként meg vagyok az Y300-zal elégedve, csak mostanra már elég sok programot használok, és ezért idegesítő az állandó újratöltés
szépen belakom mint a mostanit, és meglátjuk gördülékenyebb lesz-e
a jobb proci miatt is nagyon gáz lenne, ha nem hoz jobb szintet, és akkor tuti megy a háztól -
suste
veterán
válasz
kokokka #13705 üzenetére
én a Huawei G526-ot nézegettem, de sajnos túl nagy
ez az LG F6 teljesen ugyan azt tudja, és alig nagyobb az Y300-nál
nem tudom hogy a Huawei miért nyújtotta meg a házat ennyire
az LG 2-3mm-rel nagyobb csak, míg a Huawei majdnem 1cm-rel
T-mobilnál egy árban vannak
azzal nem értek egyet, hogy ugyan azt a teljesítményt/élményt nyújtja mint az Y300, mert az 1GB ramnak érződnie kell. De ezt csak ugyan annál a felhasználónál lehet tesztelni! Mostanában volt pár androidos teledfon a kezemben, volt olyan Samsung is, amiben 1,5GB memóriát olyan felesleges programok használták, amiket a tulaj nem is tudott hogy van, vagy mit csinál. Szóval ha az F6 laggol, az azért van, mert túl sk programot futtat a telefon képességéhez képest, és nála akkor az Y300 folymatos lagban lenne.
Ha lecserélem az F6-ra az Y300-m, akkor beszámolok majd, hogy tényleg mi a különbség. -
suste
veterán
válasz
fricy81 #10124 üzenetére
Én is imádom a készülékem, de simán le tudom meríteni 5 órás játékkal akár teljesen, nem hogy 50%-ra, vagy pl navigációval is iszonyat hamar lemerül. És a gyenge hálózattal való webezés is öli az akkut. Meg ezermás dolog...
Tehát nagyon nem mindegy mit művelt abban az 5 órában a telefonnal.
Kéne a másik szoftveres fül képe is, akkor lehetne így dobálózni azzal, hogy ez nem normális.
Egyébként nálam is volt már fél nap, 1 nap és volt 5 nap is egy töltéssel. -
suste
veterán
de ha frissítés elött jó volt, akkor miért nem downgrade-elsz?
énmndjuk eleve nem frissítek semmit, ami jó működik, csak azt amivel baj van, de akkor is csinál mentést a régiről az appmonster (ezt már az első androidos telefonomon is használtam...sokszor rosszabb a frissítés, mint a régi.....) -
suste
veterán
válasz
0xmilan #9667 üzenetére
Ez akkor sem magyarázza, hogy miért lassul be a telefon, és miért csak az újraindítás segít (főleg ha már van egy olyan felület, ahol "ajánlást" tehetek az általam éppen szükségtelen appok kilővésére
)
Már nagyon régóta nem telepítettem semmit a telefonra,és a fentlévő programokat használom is. Ennek ellenére van amikor 100MB a szabad, van amikor 20MB, és jön a belassulás (persze ez nem napi szintű, csak heti).
A linkelt leírás alapján ez nem törénhetne meg. (Ha valamelyik program a hibás, akkor az zabálná állandóan a RAM-ot, de legalábbis feltűnően.)
Persze semmi nem tökéletes.
És nem fikázom a telót, mert imádom, nagyon meg vagyok elégedve vele (ár/tudás).
Majd arra leszek kiváncsi, ha 2-3év múlva lecserélem 1GB RAM-os, 2-3GHz-es, 8GB tárhelyes telóra, akkor lesz-e javulás, vagy majd akkor is "elfogy" a RAM, lassul a teló, mert okosan (el)használja a meglévő erőforrást.
-
suste
veterán
Az a hihetetlen (és egyben idegesítő)az egészben, hogy mi foglalhat el több mint 600MB-ot RAM-ból.
Már más is írta, de én se értem ez az egész memóriás maszlagot az androidban.
Ha hosszan nyomod a home gombot, akkor ugye előjönnek a "futó" programok, és mutatja felül a szabad RAM-ot. De ha kilősz egy vagy több programot a listából,akkor nem hogy több szabad RAM lesz, hanem rögtön kevesebb.
És ezt az sem magyarázza, amit szoktak az androidra mondani, hogy ha kilövöd, akkor úgyis visszanyitja elég hamar. De azért ilyenkor csak fel kéne szabadulnia a RAM-nak legalább egy rövid időre, nem???
Az igazi RAM felszabadítást egyedül a reboot hozza meg. Szóval csak task váltásra jó ez a home gombos felület, RAM szempontjából felesleges, sőt konkrétan idegölő.
-
suste
veterán
válasz
whiskeys #9490 üzenetére
próbáld meg a "MiniTool Partition Wizard"-ot
ezzel talán rendbe lehet tenni
nekem is behalt egy 2GB-os kártyám, nem látta simán a win (semmit nem írt ki, amikor bedugtam), de ez a program látta, és tudtam klónozni egymásik 2GB-os kártyát rá,azóta is működik a kártya.... -
suste
veterán
tegnap én is nézegettem, hogy miért kezd belassulni a teló
hiába kapcsoltam le a programokat, nem nőtt a szabad RAM
viszont egy telefon újraindítás után kapásból 100+MB RAM lett, és újra akadásmentes a használat
ez a betegség már Winmobilon (5,6) is zavart annak idején, és azt hittem ilyen nincsen az androidon..
persze azért itt annyival jobb, hogy kb 1 hét után kezd teljesen elfogyni/lelassulni
vajon mi eszi ilyenkor meg a RAM-ot? -
suste
veterán
Ok, az egyértelmű, hogy a rendszerfrissítés tiltásához kell root, ezzel nem is vitatkoztam soha sehol.
Root után már tökmindegy mivel tiltod/jegeled.
Én azt nem értem, hogy ha valaki nem akarja próbálgatni a ROM-okat, akkor minek nyúl bele a BLés Root dolgokba. Ha nem nyúl bele, akkor nem kell a rendszerfrissítést sem tiltani, mert szépen lefut.
Így már remélem érthető amit írok. -
suste
veterán
válasz
#64315648 #8502 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy ha nem akartad piszkálni (ROM csere), akkor miért nem a gyári backup programot használtad mentésre, hiszen az a gyári ROM-on mindíg fog működni (telefon gariztatás, vagy reset esetén is). Így az egész BL, root dolog okafogyottá válik. Ezért nem értettem azt, hogy miért kéne mindent letiltani. A lényeges RAM zabálókat le lehet tiltani.
Szóval: mentést akartál, erre BL-t nyitottál, aztán zavart a rendszerfrissítés, meg lehet mást is akartál még tiltani,erre rootolnod kellett.
Én meg azt mondom erre, hogy ha az egészet a gyári rendszeren akarod megoldani buherálás nélkül (gyári backup+rendszerfrissítés+letilt amit lehet+használ), akkor az is ment volna, kevesebb szívással, meg negatív következménnyel.
Nem kötekedés, csak az én véleményem! -
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
kaposznyak #8271 üzenetére
a 2 legnagyobb RAM zabáló:
facebook
térképek
ha legalább az egyiket kiváltod másik programmal, akkor jól jársz, mert ezek állandóan bent vannak a RAM-ban.... -
suste
veterán
válasz
kaposznyak #8269 üzenetére
Éna helyedben mindenképpen azzal kezdeném, hogy letiltanám azokat az appokat amiket nem használsz.
Ezzel általában elég sok RAM-ot lehet spórolni. -
suste
veterán
válasz
kaposznyak #8240 üzenetére
frissítéseket ne mobilneten csináld, ha egyáltalán csinálod, mert pl én a programjaimat nem frissítgetem, hiszen működik mindegyik jól
a frissítést le tudod tiltani,sőt a 4-es androidtól már a háttérforgalmat is prorgaromként tudod engedélyezni vagy letiltani, attól függően, hogy mit használsz
nekem 30MB, (igen tényleg harminc)van előfizetve, használok vibert SMS-re (wifin beszélgetésre is),és a facebook is online folyamatosan, és van egy idöjárás/hírek widget amit frissítgetek, a többi program letiltva a mobilnetről, így kb 60-70MBa havi forgalmam (30 a teljes sávszéllel, 30-40 meg lekorlátozva)
szóval 500MB az nagyon sokmindenre elég, ha ésszel használja az ember a telefont.............x1port:
persze hamar el is lehet verni azt az 500-at, de főleg akkor, ha nincsen wifi elérése sehol az embernek, és csak mobilneten tud webezni
vagy mindenképpen napközben mobilneten akar valaki youtube-ozni -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #8234 üzenetére
mondjuk most pont lehalt teljesen a viber
de ha jól látom facebook-on, akkor tudnak róla, és dolgoznak rajta.... -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #8178 üzenetére
Nekem hibátlan a 2.3.2.61 viber, nem indulgat újra.
Nekem felment a frissítés, de nem tettem fel az vibert....gondolom több ramot eszik a több funkció miatt... -
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
Emberkeman81 #8032 üzenetére
+1
És tud ftp-t is... -
suste
veterán
válasz
FaceThePro #7800 üzenetére
dehogy telepíted az SD-re (mármint a programot), csak oda másolod az adatfájlokat
vagy átállítod elötte alapértelmezett tárhelynek az SD-t? (erről írtam, hogy nem jó ötlet, és a hölgy ezt tette, innen indultunk)
ha jól csinálod, akkor csak simán elindítod a telepítést az SD-ről (alapértelmezett a belső tárhely),és ilyenkor feltelepül a belső tárhelyre, és nem az SD-re
az más kérdés, hogy pl a térképeket az SD-ről olvassa, de attól még a program nem oda van telepítve
remélem most már érted a különbséget, vagy azt, hogy miről beszéltünk -
suste
veterán
válasz
FaceThePro #7789 üzenetére
összességében biztos nem, mert arról volt szó,hogy ő átállítja az alapértelmezett tárhelyet, és erre nincsen szükség.....
ha te nem így csináltad, akkor ok -
suste
veterán
még mindíg nem érted
nem kell átállítani külsőre az alapértelmezettet ahhoz, hogy a navit feltelepítsd
annyi a dolgod, hogy leszeded amit feltelepítettél az SD-re (ha még nem tetted volna meg), és utána az SD-n lévő apk-t indítva feltelepíted az alapértelmezett belső tárhelyre
csak a program kerül a belsőre, a nagy adatfájlok maradnak az SD-n -
suste
veterán
Szerintem nem olyan sok az a dolog, ami itt előjött, és általában keresik/használják/használnák az emberek:
1: 29%-os értesítő kikapcsolás
2: százalékos gyári akkukijelzés (sok egyéb program van a playen, ezt meg kéne azért említeni)
3: beszélgetés felvétel (páran keresték itt a lehetőséget, jó lenne ha valaki tesztelné a frissített verzióval is)
4: ROM csere, vagy nagyobb hekkelések1 és 2 miatt szerintem kár rootolni, főleg,ha csak 1-ről beszélünk,de persze döntse el mindenki
Aki a 4-es miatt csinálja, az olvasson tovább....sokkal t ovább
Akinek meg egyéb dolog kellene, az kérdezzen, mielött neki esik, hogy tudja-e a gyári rendszer.
Azt is meg lehetne említeni hogy a root mit jelent (teljes hozzzáférés, az rendszer legyilkolási lehetőségével együtt)
-
suste
veterán
válasz
Silent77 #7745 üzenetére
ok, egyetértek, csak legtöbbször olyan dolgokra hivatkozva eröltetik a root-ot, amihez nem kell
sok kezdő meg azt hiszi, hogy feltétlenül kell
volt aki a windowst hozta fel példának, hogy ott is milyen jó a rendszergazdai jog, miközben pont a microsoft is a felé megy (szerintem helyesen), hogy ne kelljen, és akkor talán kevesebben cseszik szét a rendszert
én örülök, hogy végre van egy olyan olcsó telefonom, amit nem kellett szétmókolni, hogy működjön ahogy kell.... -
suste
veterán
válasz
Silent77 #7736 üzenetére
én csak azt nem értem, hogy minek a tiba (titanium backup?)
jegelni tudsz gyárilag
menteni tudsz gyárilag (alkalmazás+adat)azt értem, hogy megszoktad, hogy mindent telefont rootolsz, ami a kezedbe kerül, csak éppen nincsen szükség rá
amiket írtál, ahhoz Neked sem
(és ezt sokan nem értik meg, főleg úgy, hogy ha eljönnek ide olvasgatni, és mindenki nyomja a root szöveget, meg hogy az mennyire kell, közben meg nem is)
nem kötekedek, csak próbálom ellensúlyozni a root őrületeteddig 2 dolognál derült ki hogy ténylegesen kell root:
1: beszélgetés felvétel (de a frisítés óta még nem írta senki, hogy tesztelte volna root nélkl,mert lehet ez is javítva lett a viber hanggal együtt)
2: ha valaki mindenképpen szivatni akarja magát ROM próbálgatással -
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
FaceThePro #7710 üzenetére
Én nem tudom elképzelni, hogy mi az ami nem fér el a belsőn.
Ugye a navigáció meg a játékok az teljesen más, mert ott a nagy adat az mindenképpen a külsőre megy, de a progi lehet a belsőn.... -
suste
veterán
válasz
q012345 #7397 üzenetére
én sem a gyári launcher-t használom
nem kell hozzá rootaz a baj, hogy mindenki meg van őrülve a root-ért, mert ez általános volt a 2.X.X-es androidon, ahol tényleg kellett törölgetni a kicsi tárhely miatt, meg a jegelés miatt....
talán mire majd az 5-ös android megérkezik, addigra leesik az embereknek, hogy nem kell root a normál használathoz -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7392 üzenetére
kár volt rootolni....elöbb utána kellett volna olvasni....csak itt le lett írva már vagy 20szor....
-
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7390 üzenetére
pedig pofon egyszerű
bemész az alkalmazásokba, minden alkalmazás, rányomsz arra amit jegelni akarsz és jobb felső gomb: letiltás
ha helyette az van hogy frissítések eltávolítása, akkor először le kell szedni a frisítéseket ezzel a gombbal,és utána lesz letiltás gombletiltás=jegelés=nem indul el=nem foglal RAM-ot
maga a program a tárhelyből foglal csak, amiből meg van 1GB -
suste
veterán
válasz
- = Zk = - #7387 üzenetére
már sokszor leírtuk, hogy nincsen értelme a root-os link2sd-nek, hiszen a gyári 4.x.x android is tud jegelni, és törléssel meg nem nyersz RAM-ot, tárhely meg van bőven
tehát ezért felesleges root-olni -
suste
veterán
olvastam, hogy valaki panaszkodott a régi és az új viberre is
mi a baj velük?
nekem felment a frissítés (ami nálam jó kis takarítást végzett), de annyira jó most a rendszer azokkal amiket én használok (telefon/facebook/viber egyszerre), hogy semmihez nem nyúltam, sőt az összes frissítést letiltottam, így a régi vibert használom, de nincsen vele semmi bajom, szépen teszi a dolgát
szomszédomnál meg az új viberrel nincsen baj -
suste
veterán
mint írtam, az adatok mehetnek az SD-re, és ez igaz a térképekre is
nálam is a navigáció az SD-ről lett lepítve, de a telefonra, a térképek meg jól el vannak az SD-n
így az ikon nem tűnikel, ha feldugom a laptopra a telefont
de ha leszakad az SD, és nem csatolódik vissza rendesen, akkor persze nem fog menni a navigáció... -
suste
veterán
remélem tényleg az
asszonynak is szakadt nokiával....így elég valószínű....crause:
szerintem valamiért leszakad az SD, ésezért eltünnek az oda telepített programok
már beszéltünk erről többször, a lényeg, hogy nem szerencsés SD-re telepítgetni, főleg hogy van elég hely a telefonon
telefonra menjenek az appok, SD-re meg az adatok (és a játékok nagy adatfájlja is ide mehet)esetleg másik SD-t is kipróbálhatsz, ha van lehetőséged
-
suste
veterán
én a telót nem indítottam ujra, csak az adatot kapcsolgattam ki-be
de most volt egy hívásom, és miután letettem végre megindult az adat (jöttek is az értesítők dögivel)
egyébkéntén csak mostanában vettem észre, amit márírtak itt, hogy minden beszélgetés után ejti a hálózatot, és aztán újracsatlakozik
ez szerintetek normális? -
suste
veterán
nekem T-mobile van, és ma sokszor leszakadt, és most már vissza sem csatlakozik, hiába kapcsolom ki/be a felső lehúzható menüben
remélem nem a frissítés hozta ezt, mert elötte ilyen nem volt
az adatkorlátot sem értem el, szóvalnem értem miért nem csatlakozik
egyébként a telefonálás az megy
más T-mobile-os-nál mi a helyzet? -
suste
veterán
Nem ellened szól,meg nem is kárövendés,csak a Te eseted is + 1 indok arra,hogy nem érdemes mókolni.
Reméljük sikerül visszavarázsolnod a gyárit, és aztán a frissítés is menni fog -utána pedig csak használod.
Lassan az első HSZ-be is bele kéne tenni egy belepiszkálás előnyei/hátrányai dolgot.
Mert tényleg jó a gyári rendszer is, tudja amit kell, stabil. Ha több kell, akkor nem a szoftver a kevés, hanem a hardver. SZERINTEM -
suste
veterán
ezek szerint más is észlelte, hogy többa szabad RAM frisítés után
remélem marad ennyi, és nem csak a frissítés által elkövetett takarítás okozta, ami szép lassan elfogy...az "Alkalmazások" felületre való belépés is egyből megtörténik, nincsen gondolkodás meg üres fekete képernyő
-
suste
veterán
válasz
FaceThePro #7043 üzenetére
Mit tud ez a fagyasztás, amit nem tud a gyári 4.x.x.x-es android?
-
suste
veterán
megjött nekem is a T-mobile-os frissítés értesítő
csináltam egy program/adat mentést a gyári programmal
elindítottam a frissítést, ami simán végig ment
elsőre annyi tűnt fel, hogy 30-40MB-tal több szabad RAM van, pedig semmi nem tünt el, minden adat és program sértetlenül ott van ahol volt, és ugyan azok futnak, mint a frissítés elött
kiváncsi leszek, hogy ez a javítás érdeme, vagy valami zabálta a ramot feleslegesen, vagy szép lassan most is eltűnik majd ez a 30-40MB.... -
suste
veterán
rávettem magamhogy kipróbáljak egy másik launchert
és az a durva, hogy úgy is gyorsabb, hogy szabad RAM 10-20MB csak
nagyon úgy érzem, hogy az a legnagyobb baja a gyárinak, hogy nincsen programok menü, hanem mindenkint van egyből
ezért kérdezném az új ROM-mal rendelkezőket (190), hogy van-e lehetőség abban eltüntetni az ikonokat?
amit felraktam, abban eleve van programok menü (azt raksz ki amitakarsz) és még onnan is el lehet tüntetni amit nem használ az ember
szerintem ettől sokkal gyorsabb így a rendszer.... -
suste
veterán
bakker, olyat minek akarsz tiltani, amit frissítgetsz?
ha leszeded a frissítéseket, akkor ott lesz a helyén a tiltó gombígy már nem csodálom, hogy elfogy egy csomó embernek a hely, hiszen minden frissítés oda kerül az eredeti mellé, ahol a program is van.....szóval amit nem használunk, azt ne is frissítsük....
-
suste
veterán
válasz
theo_76 #6864 üzenetére
atya isten
hol fikáztam?
komolyan kérdeztem
hiszen nyomod az igét, de közben nem ismered a telefont/rendszert
szerintem neked kéne visszavenni, és tanulmányozi a telefonod (ha van ilyen), és csak arról írj véleményt amit tudszegyébkéntpont segítettem: nézz körül......
peace -
suste
veterán
válasz
kirusz1 #6857 üzenetére
A Roottal renszergazdai jogokat szerzel mint a pc-n.
Na ezzel pont magad ellen is beszélsz.
A sok kezdő usernek pont nem kell rendszergazdai jog, mert abból van a sok baj.
Szülőknek, rokonoknak a gépeit én tartom rendben távolról, ők csak korlátozott felhasználók, így nincsen vírus, meg elbarmolás, évente 1-2 szer lépek be egy kis rendrakásra.
Viszont érdekes módon az őismerőseik, szomszédaik állandóan panaszkodnak nekik, hogy nem megy, lefagy stbstb....és perszecsodálkoznak, hogy nekikmeg miért jó már 2-3 éve -
suste
veterán
válasz
theo_76 #6854 üzenetére
szerintem sincsen igazad, mert ahogy már írták elöttem, nincsen szükség törölgetésre
ami nem kell lefagyasztod
pont amiket írtál, azok tényleg eszik a memóriát, de mindegyik jegelhető gyári rendszerben is
én mondjuk a facebook-ot használom, de a térképeket kapásból tiltottam, és azóta sem indult el
RAM-ot nem nyersz a törléssel, tárhely meg van elég....ahogy olvasom, a legtöbb embernek azzal van a baja, hogy elfogy a hely, meg szaggat a játék
na itt van az, hogy ők rosszul választottak (2X 1,5GHz, 1GB/8GB kéne legalább)
ez a telefon nem játékra való (nem azt mondom hogy nem lehet velejátszani!)
se a proci, se a videó gyorsító (ez a leggyengébb láncszem), se a RAM, és a tárhely sem elég a komoly játékokhoz, és ezt el kell tudni fogadni -
suste
veterán
válasz
TheVeracLord #6785 üzenetére
HaTe frissíted, vagy bárki más, akkor írjatok légyszi a tapasztalataitokról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest