- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserri18
csendes tag
válasz
-Nándesz- #13819 üzenetére
Ugyanezt csinálja nekem is pár napja. És én most vettem egy új fülest. Szerintem attól van... Nem lehet, hogy nem kompatibilis vagy ilyesmi? Korábbi fülesekkel sosem volt gond.
Én futás közben hallgattam zenét, és kis tokban volt a teló, kb mint ha zsebben lenne. De nem gobndolom hogy ez lenne a gond.
Majd kipróbálom ha nincs tokban, hogy bírja a fülest. -
cserri18
csendes tag
válasz
Dani811 #2654 üzenetére
Nálam is ez van, már második napja nem megy a wifi. Fogalmam nincs mitől, eddig tök jól működött. Felraktam azt az időjárás widgetet amit a minap emlegettek, meg a WakeLock Detector-t, kiiktattam a térképet, meg még néhány jelentéktelen dolgot, pl élő héttérkép ilyesmi.
Azóta leszedtem a két progit, de semmi sem változott.látja a wifit, jelzi is, jó a jel is, mégsem tölt be semmit róla.
Van valakinek ötlete mit lehetne próbálni? Baromi bosszantó.
Vagy ez most szervíz?
gyári beállítás visszaállítás segíthet? az mindent eltűntet a telóról? -
cserri18
csendes tag
nekem a blade-hez ilyen volt, nem idegesített. Van az a kis kihúzó rajta, sztem nem bonyolult használni. Gondolkodom hogy rendelek mindkettőből, nem olyan nagy összeg, bepróbálom. Táskában pl jobbnak tűnik a bőr azért. Zsebben még elég lehet a kis tok.
Igaz, a szilikon toknak előnye, ha leejtem akkor védve van a bőr tok ilyen esetben nem segít, és szoktam ejtegetni...(#1344) user112, nna ha valami akkor ez idegesítő lehet nagyon!! Egy régebbimen volt ilyesmim, csak hosszanti irányban nyílt. Persze mindent meg lehet szokni, de akkor már inkább a becsúsztatós tok sztem!
És tapasztalatom szerint még nem is a hátulját jó védeni, hanem a sarkokat. Nekem mindig ott zúzódtak ha ejtettem.
No meg persze a kijelző... -
cserri18
csendes tag
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, az ilyen típusú tok és fólia kombó védi megfelelően a telót? nekem eddig bőr tokom volt, most gondolkodom az elhagyásán, de kicsit félek.
Fényképezőmön pl tört már be az lcd, mert beraktam a táskámba és vmi megnyomta. Nem szokott ilyesmi lenni: Nem féltek tőle?#1306) V.Gergo90
köszi, megpróbálom a holot!
Bocsi, tudatlan vagyok, mi az a systemuserface??? -
cserri18
csendes tag
válasz
Graphics #1295 üzenetére
#1295 Duliee, hogy tudod programozni?
Az mitől lehet, hogy állandóan felvillog a "hiba a helyszín meghatározó rendszerben" vagy valami ilyesmi?
Van fent időjárásjelző, de ott kipipáltam, h ne gps-el keresse, hanem megadtam. Mi lehet még ilyesmi?
Ami még bosszantó, nagyon rossz a T9 bevitele, szinte használhatatlan szavakat ajánl, azokat is sokszor ékezet nélkül, bosszantó, én ezt nagyon szoktam használni. Nincs erre vmi app, vagy beállítás bármi, h normális legyen?
És engem is kidobál a böngésző. Általában max 2-3 lap fut, sokáig így nem is észleltem, csak miután írtátok elkezdtem figyelni mit bír. Tegnap több oldalt nyitottam, és folyamatosan kidobált. Elég bosszantó. Ezzel lehet vmit kezdeni?
Fényképezőre nekem elég vegyes véleményem van egyelőre nem sokat használtam. Az tök bosszantó h állítgatja a fókuszt tényleg. Én gyerekeket fotózok többnyire, ritkán maradnak egy helyben, mire ez ide-oda próbálkozik, gyerek már el is tűnt.. gyors fotói néha jók, néha tök homály. De sztem a blade sem volt sokkal jobb.
Fényerőre panaszkodtatok, nekem egyelőre megfelel, nem tűnik sötétnek.
Tök sok jó dolgot olvastam tőletek, nincs nagy tapasztalatom az android appok terén, most felraktam az airdridot, meg a novát is, tetszenek. FŐleg az előbbi, h vezetéknélküliség, nem is tudtam ilyenről
Szóval ha kicsit talán off is, szerintem jó hogy írtok ilyesmikről is, sokaknak segíthet.
-
cserri18
csendes tag
Én is kezdem belakni a telót, nagyon elégedett vagyok. Aksit mondjuk azért naponta töltöm, pedig olyan rengeteg dolgot nem csináltam rajta, kicsit nyüstöltem a beállításokkal, némi net, wifi ment...
hát sztem kb 1,5 napot bír ki átlagos felhasználással, de éjjel a legegyszerűbb tölteni, így kb naponta.A blade I -hez képest:
-A legnagyobb öröm hogy nem sikít állandóan h elfogyott a memória! Már csak emiatt is élményPedig nem vagyok egy nagy felhasználó, alig 1-2 app volt rajta.
-Sokkal gyorsabb, az aksi messze többet bír.
-Kicsit fura h ilyen nagy, tepsi feeling eleinte ahogy fogom-beszélek. De egész hamar megszoktam, és jó a nagy kijelző.
-Engem nem zavart a sok ikon, egész jól elrendeztem, bepakoltam mappákba őket. Pár nap alatt megszoktam.
-Annyit írtátok, h raktam rá nova launchert, most meg ez fura, rendezhetem újra az egészet, és valahogy nem tűnik olyan nagy számnak, nincs benne semmi nagy látvány, (vagy csak nem találom?) h memót foglaljak vele. De egyelőre hagyom míg elfér. Nem tudom, a Go jobb nála?
-Sztem egész jó fotókat csinál, jobbat mint a blade, én elégedett vagyok vele!
-Engem nagyon zavar, hogy nem lehet nagyon lehalkítani beszélgetés közben. Én nagyon minimumon szoktam használni, ezen a min is elég hangos.Tok: mindenki szilikon tokot használ csak? a képernyőn csak fóliával? Az elég?
Én eddig bőr tokot használtam, valahogy jobb védelemnek tűnt, most gondolkodom h próbáljak egy szilikont.
már van teszveszen is a vaku nélküli ~2000 ft postával. Ebay-ről mennyi?
töltő: lehet buta kérdés, de lehet más hozzá illő töltővel is tölteni? nokiával pl, vagy a blade-ével. ennek igen rövid a zsinórja, és gyengébb töltő, csak fogalmam nincs okozhat-e gondot egy erősebb. Szóval bármi töltővel tölthető,a minek ua a csatija?Érdekes, egyszer behalt a blade töltőm, egy nokiát adtak helyette (nno ebből kiindulva gondolom h lehet mással is, de azért inkább megkérdem) és onnantól a nokia töltőn ha rajta volt, semmit nem tudtam csinálni vele amíg töltött. Egyszerűen nem érzékelt a kijelzője. Bosszantó volt, de nem volt időm utánajárni h mért.
-
cserri18
csendes tag
Nekem is ezt írogatta ki tegnap egész du, miközben próbáltam kitalálni milyen díjcsomag kellene, meg nézegettem a telót. Folyamatosan fagyott a rendszerük.
Frissítgetéssel iszonyú lassan ment minden, majd felrobbantamDe végül én is megrendeltem, holnap érkezik, kíváncsian várom
Zte Blade 1-et cserélek egyébként, remélem lesz azért előrelépés hozzá képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest