- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Anno Defy csinált ilyet, annak a megoldása az lett, hogy fogtam egy usb kábelt, levágtam a végét, a fekete vezetéket az akku - pontjához, a pirosat a + hoz kötöttem, miközben az akku a telefonban volt, a telefon meg a töltőn. Egy videóban láttam, hogy így csinálják, nekem is bejött. Szépen elkezdte venni a töltést, feltöltött 100-ra, azóta nem jött elő a hiba. Mivel ez régebben volt, pontosan már nem emlékszem a részletekre, érteni meg nem értek hozzá, csak követtem a video utasításait. Szerintem ebbe az irányba keresgélj.
-
sgergi
veterán
Szeretném tisztázni a helyzetet: Te a batterystat.bin fájlt keresed. Erről a fájlról és az aksi kalibrálásról tudni érdemes:
1. Nincs olyan hogy akkukalibrálás.
2. A batterystats.bin fájl, a rendszerről összegyűjtött használati statisztikákat tartalmazza (max és min érték).
3. A batterystat.bin-nek semmi köze a töltéshez
4. ez a fájl minden egyes teljes feltöltésnél felülírásra kerül.Az aksi töltését a telefon és az aksi elektronikája határozza meg, ha nem tölt tovább és eddig jó volt, akkor vagy az aksi vagy a teló rossz, hardveresen.
Ha nagyon törölni szeretnéd, akkor a /data/system/batterystats.bin útvonalon megtalálod. Telefonra telepíts fájlkezelőt, azon keresztül töröld le, jó az ES explorer is.
-
-
-
Zolio3
senior tag
Ez biztos nem akku probléma! Akku problém, ha túl hamar feltölt, vagy lemerül, de nem az, ha hülyeséget ír ki. Első körben azt kell megfigyelni, milyen ütemben merül a telefon, ha nincs töltőn, változik e a százalék, vagy huzamosabb ideig 37%-ot ír ki? Ha kb addig bírja készenléti állapotban a készülék, mint eddig, akkor sem akku probléma. Vásárlás előtt azért érdemes 1-2 napot tesztelni a készüléket, hogy biztos az e a baj. Ez rom problémának tűnik, vagy esetleg töltő, de utóbbira sem adnék sok esélyt. Gyári, vagy custom rom? Végül is mindkettőnél érdemes lenne factory resetelni. Custom romnál is, a gapps biztos nem hibás.
-
peestike
senior tag
tegnap elkezdtem én is, a letiltott dolgok ikonjait kiszedtem 2 mappába, más lehetőséget nem láttam a tumultus csökkentésére. vagy ez, vagy uninstall
érdeklődnék még, hogy android lelkivilágával még hadilábon állok, a következő automatikusan induló cuccok csinálnak is valamit, vagy esetleg lehet ezeket tiltani, startup manager-el kihúzni automatikus listából:
google partner setup
google szolgáltatások keretrendszer
médiatároló
szerszámos
MMI test II
projectmenuact
azt látom, hogy nem windows, van, amit nem akarok, hogy elinduljon mégis fut és eszi a memóriát. :S (email, térkép pölö.) -
szakkör
csendes tag
Miért nem teszed át a Gplayt a záróképernyőre?
Mert az én Huawei (ICS 4.0.4) telefonomon nem lehet kirakni, a gyári Huawei Zene+ lejátszó alapból integrált (az órát elhúzva bújik elő a kezelő felület).
nem jöttem rá én sem a beépítettel hogy lehet sorrendet kreálni. szerintem csak számozással
De azt is csak akkor, ha nincs MetaTag. Ha van, akkor az onnan kiolvasott zeneszám címek alapján rendez/játszik le (File névtől függetlenül).
Még egy kérdés, mi az Y300-as JB Huawei Zene+ verziószáma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest