- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Köszönöm ismét okosabb lettem.
Akkor a billentyűzet miatt nem fő tovább a fejem. (de azért idegesít)
Holo launcher alatt tünnek el a widgetek. Tételesen az Advenced widget pro, a smooth calendar, a business calendar és a battery widget monitor pro. Minden a belső tárhelyre van telepítve. Próbáltam sd-re is, de mind1 nekik. -
colonell
senior tag
Mondjuk nekem a swiftkey az alapértelmezett és ezen semmi nem változtat, lehet azért mert csak ez az egyetlen billentyűzet a telefonomon
Jahm, és nekem marhára bejön a matt fólia, igaz ismerősöm G510-esére lett véve de kicsit kurtítva, kerekítve lett és majdnem teljesen jó, való igaz verőfényes napsütésben nehezebb látni a kijelzőt, de azt olyan állapotban amúgy is nehéz, de legalább nem lesz tiszta kosz a kijelző, imádom -
Graphics
Jómunkásember
Ennél a résznél nekem is van bajom, pedig bekapcsoltam, amit kikapcsolni kéne
mert a WiFi policy elég érdekes / tehát oda is van írva, hogy megnőhet az adatforgalom /, mégis WiFi-n a szikronizálás megáll, ha a képernyő elalszik
De akkor felcserélem, mert elfordították azt a részt
-
0xmilan
addikt
Igen, a MIUI felülete is kísértetiesen hasonlít az iOS-re. (Vagy az emotion-re gondoltál? Mindegy, mert mindkettő..) Egy ideig
két héthasználtam. Nem olyan rossz, ha ez a stílus jön be, de nekem jobban kézre áll a hagyományos, alkalmazásindítós fajta...(#1522) colonell Rossz hasonlat. Kódot azért kérsz, mert nyilván használni akarod, de a kamerát megnézheted úgy is, hogy eszed ágában sincs rabolni. Persze gyanúra ad okot.
-
0xmilan
addikt
OT990-en sincs gyári recovery, illetve semmire se jó, és az az <3e> tényleg a cwm-re hasonlít.
Nem rossz ez az Emotion UI, csak egy gyenge copy szerintem, ráadásul nincs túl kiforrott állapotban. lsd. újrarajzolások.
Akkor már ott van a MIUI féle launcher, amit rendesen lehet témazni, testre szabhatóbb, stb... -
colonell
senior tag
Valahogy így néz ki igen,megéri megnézni a gyárit,hogy ha esetleg felvetül benned a romcsere akkor tudd,hogy mennyivel jobb a custom,plusz sokkal több benne az opció ami nagyon jó jöhet ha becrashelne a telefon,nem egyszer hoztam vissza halálból androidot customrecovery segítségével.Konkrétan nem tart semeddig sem,annyi idő mintha kikapcsolnád meg bekapcsolnád a telót,plusz amennyit nézelődsz a recoveryben,véletlen elnyomni sem tudsz semmit mert minden opciót meg kell erősíteni
(#1487) milangfx
Ahogy elnézem kb 2 perc sem visszazárni a BL-t ha a nyitása garivesztéssel járna nem jelent nagy gondot,főleg így,hogy nem csak parancssorból lehet végezni toolkitek meg rosebbtudja még mi telepítésével hanem olyan egyszerűen,hogy olvasni tudó entitás is meg tudja csinálni
A linken amit küldtem /ha működik is/ felhívom a figyelmed a romcsere és systempart wipe esetén újra kell végezni a műveletet,tehát sokkal több vele a mókázás -
colonell
senior tag
1.Mondjuk Cut the Rope-ra elég
2.Igen akkor felcserélődik.
3.Ezzel nekem újat mondtál mert, én is a storage opcióra nyomtam rá és, hogy ne jelenjen meg de nekem továbbra is behozza, hogy melyiket választom. Igaz nekem be van kapcsolva az USB-hibakereső lehet azért mutatja mindig (Rendszerbeàll. - - >fejlesztői lehetőségek-->pipáld be és próbáld meg úgy feldugni pc-re) -
colonell
senior tag
-
Exian
addikt
Jah tud kéket
De azóta én is kinyírtam a Facebookot, mivel nem használom. Eddig is gépen is hetente mondjuk egyszer ránéztem. VISZONT! Nézegettem a CPU használatot egy kis progival és feltűnt, hogy a facebook kliens masszívan evett folyamatosan 50-55% CPU-t! De hogy miért... uninstalláltam és egyből eltűnt az eddig megmagyarázhatatlan belassulás
-
joci86
senior tag
Köszönöm, ez lett volna a tippem, csak hát eddig az összes telefonomon volt, amit újonnan vettem...
Nyilván nem fogom drótkefével "tisztítgatni", de amíg nem teszem fel a fóliát, addig jobban vigyázok rá.
Egyébként emlékeim szerint valamilyen karcálló a plexi (nem gorilla).
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest