Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
van egy eladó y300-am,új állapotú...
katt
sorry... -
Dr_Senkihazi
aktív tag
még mindig van egy fekete szilikon tokom eladó (1500ft)
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
a képernyözár háttérképét hogy tudom beállitani/változtatni?én csak a föképernyö hátterét találom.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
van egy fekete (s-line) szilikon tokom eladó..
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
nekem a link2sd-vel mindenre azt irja root jog kell hozzá
amugy van arrol valami lista hogy mit lehet és mit nem lehet jegelni?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
na,le kameráztam,hogyan is állok ram-al (bocs,nagyon sz.r lett,párom tipo-ja ilyen felvételt csinál) de a lényeg jól látszik hogy szinte semmi nem fut,és gyakorlatilag nincs szabad ram-om...
22-40mb szabad általában,(de lemegy nullára is) ha semmit nem futtatok is..ha ujrainditom akkor 180-200mb,de idövel elfogy.
wtf?mi okozhatja?? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
mi okozhatja,hogy folyamatosan csak 30-40mb szabad memoriám van?
...miközben alig fut néhány dolog,semmi extra,telepitve is alig van valami...
ha ujrainditom akkor 180-190mb lesz,de utána valami mindig lefoglalja ujra...
valami olyan lehet amit nem látok?a telefon nem lassú igy se,csak ha elinditok egy játékot,vagy valami nagyobb dolgot,akkor venni észre.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
ez az én véleményem is kb,le is akartam irni,de már nem kell,mert leirtad te
én is elsödlegesen telefonnak használom a mobilom,pedig folymatosan cserélgetem a droidokat,és másodlagosan pedig ha bármire szükségem van,kéznél van...(nekem olyan 2,5-3 napot megy el,bár az elmult pár napban a "Turbó csigával" többször is lemeritettem,még az xbox helyett itthon is ezzel játszok,hatalmas game) -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
lkristobal #2237 üzenetére
hugom y300-án is volt ez a probléma,miután a vibert telepitette,leszedte azonnal megszünt.enyémen nem volt viber,probléma sem volt.
többeknél is a viber uninstallja oldotta meg (azonnal). -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
lecsobacsi #2075 üzenetére
mi is köszönjük,leszedte hugom a vibert,és most ugy néz ki hogy tökéletes.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
fireman123 #1715 üzenetére
huu..igy akkor még jobban örülök neki,még 35,9-ért sikerült megvennem mult pénteken dominoval
amugy eddig kiváloan müködik,akku idö meg maximálisan kielégit...elég sok telefon,néhány sms,kevés net,max fényerön 2,5-3 nap alatt megy le 30%-ra! (péntek óta 2x töltöttem,és még 75%-on van)
(persze ha játszanék/filmeznék vagy sokat wifiznék ez kevesebb,de igy is kiváló) -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Laci7909_aff #1457 üzenetére
szia.
nekem reggel ota nem produkált érdekes dolgokat még,ez pedig megoldodott.annyit csináltam,hogy raktam bele egy micro sd-t,és egyböl megjelentek a letöltött appok widgetjei a listában. (thx mindenki)egyébként miket csinált még amik miatt visszaküldted?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
köszi mindenkinek a válaszokat,sajnos pont a hosszas várakozás miatt szerettem volna elkerülni a külföldröl való rendelést
más...
már bele is ütköztem egy kis problémába.
az idökép widgetjét nem engedi kitenni a föoldalra.(ha már az elsö app-al igy járok,mi lesz a többivel?)
mi lehet az oka? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #1402 üzenetére
sziasztok.
kérdésem még mindig aktuális.(folia+szilikon tok)
annyi változott hogy meg is jött a telo.
thx -
Dr_Senkihazi
aktív tag
sziasztok.
holnap jön a tré-töl az y300-am.
szilikon tokot és foliát (lehetöleg matt) hol kapok hozzá?gondolok itt arra hogy lehetöleg országon belül,mert nincs kedvem heteket várni rá.
köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest