Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz
kisCsirek #4751 üzenetére
Hát szerintem próbáld ki az mx playert vagy a vlc bétát.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc.betav7neon
Biztos,hogy codec probléma lesz.Szerintem az ES file explorer is lehet csak azért játssza vissza mert a vlc-t(ezt használom alapból) már előtte feltelepítettem.Lehet hogy a vlc player telepít codec-et a készülékre.
Próbáld ki!Az mx playerhez meg mint plugin telepíthető a play-ről egyéb formátum lejátszására alkalmas codec.
Mivel én gyári romon nem próbáltam,nem tudok fixet mondani,de talán más,aki gyári rootolt rendszeren ezt kipróbálta,az talán majd tud tippet adni , hogy őneki milyen lejátszóval sikerül visszahallgatni a felvételt a telefonon.
Megjegyzem,hogy a custom romomon eleve el sem indul a felvétel ha wav formátumban akarom menteni.
Pirosra változik az ikon az értesítési sávon. -
Exian
addikt
válasz
kisCsirek #4212 üzenetére
Nekem eddig mindig működött. Márpedig ölég sok ébresztés (vagy inkább riasztásnak nevezném) van beállítva nálam. Egyszer hajnalban 5-kor, majd 6-kor (5-kor csak felkészítés a 6 órai kelésre
), aztán 9-kor és este 6-kor gyógyszer miatt. Eddig még mindig jelzett. Igaz, nonstop megy a telefonom, kikapcsolt állapotból való riasztást még nem próbáltam, de állítólag működik az is.
-
-
Exian
addikt
válasz
kisCsirek #1891 üzenetére
Nekem megy sirályul!
Csak egy picit ott már akadozik, de ha valamiért fontos a nagy felbontás, akkor vállalható.
Hogyhogy nem megy nálad? Nem ugyanaz a vas?
Ja és azokat a problémákat SEM tapasztaltam, amiket Te. Igaz, hogy nem sokat teszteltem még, de azért lődöztem vele, meg mindenféle beállítással videóztam... konkrétan most próbálgatom, meg még este is szórakoztam vele.
-
nrbii
tag
válasz
kisCsirek #1747 üzenetére
Biztos, hogy működik a webes felületről távtelepítés a Google Play-ben ezzel a telefonnal, tehát valamit esetleg nem jól csináltál. Próbáld meg, hogy Wi-Fi-re csatlakoztatva a telefont a saját Google Play appjával letöltesz legalább egy alkalmazást. Ekkor már biztosan bekerül az accountodhoz a telefon.
-
0xmilan
addikt
válasz
kisCsirek #1286 üzenetére
Nincs konkrét tapasztalatom ez ügyben, de még az első napokban, amikor szó volt BL nyitásról, akkor írta valaki, hogy a Sony-nál egyből ugrik a gari.
A Huawei leírásában viszont egy szót se említenek garanciáról. Mikor meg megkérdeztem emailben, akkor valami sablon-szöveget kaptam, mintha nem is értették volna a kérdést... -
pigmeus
tag
válasz
kisCsirek #945 üzenetére
ha van wifi, akkor azzal egyszerűen megoldható. Én samsung galaxy tabbal használom és 300mb is simán fent és lent van.
érdemes kipróbálni.
természetesen a qr kód olvasót használom -
0xmilan
addikt
válasz
kisCsirek #819 üzenetére
Én is erősen gondolkoztam a kód kérésén, de még nem válaszoltak a gaanciával kapcsolatos kérdésemre...
Root leginkább a gyári bloatware törlésére kellett volna, de most a tiltogatásokkal nagyjából megoldottam, viszont a TB mentést még nem tudom felrakni, úgyhogy lehet én is kérek egy kódot.
Vajon mi történne, ha másik telefon kódjával próbálnám a BL-t nyitni? -
kareszm
tag
válasz
kisCsirek #499 üzenetére
Leírtam a hozzászólásomban dőlt betűkkel, kiemelve az email címet amire küldeni kell, de ha nem tudsz angolul, szerintem ne is próbálkozz.
(#498) hunfatal: Hát ha ez így van, az szomorú, de meg tudom érteni. Viszont honnan veszi a gyártó, hogy nem csak elkértem a kódot, de igazából nem is használtam... Vagy kódkérés=garivesztés?
-
fatal`
titán
válasz
kisCsirek #490 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Összes -> Kikeresed a launchert és alapértelmezések (vagy alapértékek) törlése.
(#495) kareszm: Ebben nagyon nem lennék biztos. Általában ilyenkor azonnal garivesztés és bekerül az IMEI az adatbázisába a gyártónak. Legalábbis Sonynál pl. így van.
-
kareszm
tag
válasz
kisCsirek #491 üzenetére
Neked emailben kell kérni, mert az EU-s verzió y300-0100, nem jó hozzá a kínai form.
For Y300-0100: Send an e-mail to mobile(at)huawei.com requesting a code to unlock the bootloader.
Submit the following information via the form respectively e-mail :
●S/N number (written on the label under the battery)●IMEI (Settings -> About phone -> Status)
●Product ID (dial *#*#1357946#*#*)Wait 2-3 days to receive the unlock code via e-mail.
-
Péter747
tag
válasz
kisCsirek #335 üzenetére
igen s3 az egy más kategoria
(én csak dominoba veszek telot) én nem adom 140 000ft egy telo ért az sok még a 100 000 is sok
azért akkor is csak egy telrol beszélünk akár mit tud
meg nagyon esnek már a telo árak ujonan meg veszed használtan alig kapsz érte pénzt
ezért se tudom hogy meg éri s advne venni ugy is keveset ér igaz a y300 is de az olcsobb kevesebbet bukok -
Péter747
tag
válasz
kisCsirek #332 üzenetére
nem vagyunk egy formák
de ha ugy alakul as advnce veszek
de feleslegesen ne dobjaki 27 000ft
am szerinted ez a jobb vagy sony ericson xperia arc s? nem akarok rosszul dönteni nagyon gondolkozom rajta
am neked van ilyen telod ? ha igen mesélsz tapasztalataid roll
am (samsungon is van jelly bean) -
Péter747
tag
válasz
kisCsirek #310 üzenetére
igen mükődik rajta
ha play áruház bol tőltőted le akkor igen ha telon eredetileg volt akkor keres neten vagy áruház ba rá és letöltöd akkor is működik rajta
am szerinted ezt vagyem vagy samsung galaxy s advance ? igen tudom hogy samsung jobb de vajon ér
27 000ft vel többet? léci írd le véleményedhello
szerinted ezt vegyem vagy samsung galaxy s advance t-mobilnál 27 000ft a külőmség nem tudok dőnteni? véleményed
te meg veted már? lécci írdle a tapasztalataidat mert én is gondolkozom ezen a telon
az adreno 203 nem kevés ? az 512 rambol is csak aszem 150 van szabadon ez nem kevés? ::S[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest