- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszm
tag
válasz
pumpa1w3 #2734 üzenetére
Viber linkek : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244571
Frissített Romokkal már nincs gond a Play-ből letölthetővel sem.
-
kareszm
tag
Nem akarok riogatni senkit se, de van, ahol már ennyiért adják a függetlent!
-
kareszm
tag
válasz
lecsobacsi #2712 üzenetére
Akkor nem véletlen fogyott el a független. Megint...
-
kareszm
tag
Vagy használjatok Greenify-t! Az új módszerrel a programok hibernálva lesznek, és nagy előny a "fagyasztás"-hoz képest, hogy a programok továbbra is használhatók. Sőt ha hivatkozik valamelyik app pl a mapsra, akkor ugyanúgy el tudja érni/indítani. Ha a program már nem fut, újra hibernálásra kerül!
System appsokat csak a donate verzió tud hibernálni, de ezt ki lehet kerülni egy system apps to user apps converterrel (pl System/App mover)
Root kell mindkettőhöz. -
kareszm
tag
válasz
lecsobacsi #2197 üzenetére
Beállítások Alkalmazásoknál kiválasztod a programot és kiveszed az értesítést és nem fogsz kapni többet.
-
kareszm
tag
válasz
Debilon #1315 üzenetére
4.1 alatt, ha jól emlékszem már nem törődnek ezzel. Ha egyszer bejelentkezel, mindig bejelentkeztet később is, de ha kijelentkezel, akkor csak akkor jelentkezik be automatikusan megint, ha kézzel előtte újra bejelentkezel. Poénból a Nincs a gépnél állapot kikapcsolása sem működik... Így a beállított állapot is mindegy mi, mert amint lezárod a telefont már sárga állapotú leszel.
-
kareszm
tag
-
kareszm
tag
válasz
Laci7909_aff #1142 üzenetére
Nem lehet, hogy makrómódban van? Független telóval nem tapasztaltam ilyet. Ha fókuszt talál ott marad.
-
kareszm
tag
Az Angry Birds tutti áthelyezhető, nem tudom nálad mik vannak.
Sajnos a teló már nincs nálam. Lehet kell hozzá az Apps2SD app is, de az biztos, hogy ez a gomb ott jelenik meg. Itt egy cikk amiben van a kép, hogy milyen gombot kéne látni.Ja és a Default telepítési hely a külső SD legyen beállítva (így a cikkben szereplő dolgokat nem kell megcsinálni).
-
kareszm
tag
A már a telefonra telepített alkalmazás áttétele SD-re:
Beállítások-->Alkalmazások-->Letöltött programok listáján ráböksz a programra, majd (ha a program áthelyezhető) lesz egy gomb középen balra, hogy Áthelyezés SD-re.
Ezt érdemes akkor is megkukkantani, ha alapértelmezettként az SD-re való telepítés van beállítva, mert a playből töltődő alkalmazások csak kis része hajlandó egyből oda települni. -
kareszm
tag
válasz
#48201984 #932 üzenetére
1. Használd az első MTP módot, ilyenkor nem válassza le a kártyát és mindkét eszköz "rálát". Valószínűleg az lehet a gond, amit írtál hogy Usb Storage módban leválasztódnak a tárhelyek, így ha valamelyik program beállítása azon van, nem fogja tudni elérni, így jelentkezhet anomália.
MTP módnál nem jelennek meg meghajtók betűjellel, hanem a windows Sajátgépen belül kell megkeresni az eszközt és arra kattintva láthatók a tárhelyek.(#878) urbanjozsi:
A Wifi alvó módot elég furcsán fordították le. Ugyanezen szövegek egy Samsung készüléken:
Wi-fi bekapcsolva tartása alváskor
- Mindig
- Csak ha a töltő csatlakoztatva van
- Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár)Talán így érthetőbb miről van szó.
-
kareszm
tag
válasz
meganers #787 üzenetére
Betöltöd ezt az oldalt. Megkeresed a lap közepén Flash Player for Android 4.0 archives szöveget, alatta az első linkről letöltöd az install_flash_player_ics.apk-t. Feldobod a telóra (engedélyezed a Telepítés ismeretlen forrásból opciót), és felinstallálod. Gyári böngésző indít, flash oldal betölt és örül.
Természetesen nem kell félni hogy a telón JB van. Menni fog.
-
kareszm
tag
válasz
Laci7909_aff #617 üzenetére
1. Kéken villog, észrevehető.
2. Telepítés előtt a Tárhely kezelésénél beállítod a preferált telepítési helyet külső SD-re és ha az alkalmazás is támogatja, akkor oda kerül.(#618) DS39: Már így is mozgolódnak ellenük. Cikk
-
kareszm
tag
válasz
ebegab92 #564 üzenetére
Ha videotelefonáláson Skype-ot és Vibert értesz (akár mobilnettel), akkor lehet. Ha a GSM hálózaton keresztüli videóhívást érted, akkor azt nem támogatja (de MO-n kinek is kéne ilyen).
Önarcképet úgy lehet, hogy a kamera módban a kijelzőn van egy forgatás jel, vagy mi, arra kell rányomni és megcseréli a kamerát.
-
kareszm
tag
Megnéztem, nálam a beépített ébresztő megjelenik rendesen függetlenül attól, hogy milyen screenlock van beállítva és rá is lehet nyomni, utána kéri csak a mintát a feloldáshoz. Kipróbáltam Huawei feloldással, Gyári Adroid feoldással (ha letiltod az Alkalmazásokban a Huawei feloldást) és Minta feloldással is. Viszont ha a Feloldás mintával van, akkor nem kell külön még húzogatnom semmit egyből az ábra jön be a mintához.
(#522) Atos23: Szerintem jól döntöttél
-
kareszm
tag
válasz
kisCsirek #499 üzenetére
Leírtam a hozzászólásomban dőlt betűkkel, kiemelve az email címet amire küldeni kell, de ha nem tudsz angolul, szerintem ne is próbálkozz.
(#498) hunfatal: Hát ha ez így van, az szomorú, de meg tudom érteni. Viszont honnan veszi a gyártó, hogy nem csak elkértem a kódot, de igazából nem is használtam... Vagy kódkérés=garivesztés?
-
kareszm
tag
válasz
raziel01 #494 üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Általában a Rootolás garivesztést okoz. Az már más kérdés hogy vissza tudod e állítani az eredeti állapotot.
Mivel a Bootloader feloldó kódot a gyártó adja, így az alapban szerintem nem jár garivesztéssel, de aki feloldja valószínűleg rootol is, máskülönben minek... -
kareszm
tag
válasz
kisCsirek #491 üzenetére
Neked emailben kell kérni, mert az EU-s verzió y300-0100, nem jó hozzá a kínai form.
For Y300-0100: Send an e-mail to mobile(at)huawei.com requesting a code to unlock the bootloader.
Submit the following information via the form respectively e-mail :
●S/N number (written on the label under the battery)●IMEI (Settings -> About phone -> Status)
●Product ID (dial *#*#1357946#*#*)Wait 2-3 days to receive the unlock code via e-mail.
-
kareszm
tag
Szia, a másik topikban volt már erről szó. Lehet.
Aksi töltés jelző ugrálásán mit értesz? Töltés közben nem mozog az indikátor csak egy villám jel van benne.
Itt egy fogyasztási tesztem wifivel gsm-el. Most csak GSM módban járatom, eddig 2 teljes nap alatt 10% esés
Az XXL Gsm-ben a minimáláron általában nem magyar menüs készülékeket adnak doboz és tartozék nélkül. Kb +3-4e Ft a dobozos, de ezt meg kell kérdezni tőlük.
-
kareszm
tag
Épp ott írnak 1950-es aksit nem?
-
kareszm
tag
Fórum a telóról
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest