Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ha rootoltad, akkor /cust/dt/hu/media/audio/animationsounds/ -ban törlöd vagy átnevezed a 2 fájlt.
Bár nekem még így is maradt valami hang, de az sokkal halkabb, mint a T felé, de ezt is lehet törölni valahol szerintem.szerk. ugyanígy lehet törölgetni kamerahangot, bootanimációt, amit csak akarsz, tehát nem csak arra jó a root, hogy a gyári szemetet ürítsd.
Root jog kell a témázáshoz is, stb..(#1238) Loveless adok bankszámla számot.
[ Szerkesztve ]
-
sssent
senior tag
Valószínűleg a Location Service fut, ami a cella és wifi-alapú helymeghatározáshoz kell. Ha letiltod a funkciót, akkor ez nem fog állandóan futni, viszont GPS nélkül még nagyjából sem fogja tudni, hogy hol vagy (pl. időjárás appok). A másik Maps-es komponens, ami futkosni szokott az a Prefetcher Service, aminek viszont térképhasználatkor kéne csak elindulnia (utána viszont szeret ottmaradni).
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
silvergod
őstag
igen pont én is kérdezni akartam kinek milyen a hátlap?
nekem is 1 hónap után ropog recseg több helyen is....
pedig semmi extra..én is vigyázok rá ....zsebben hordom neoprén tokban de így is.
nem vagy vele egyedül...ha most ilyen akkor ez csak rosszabb lesz szerintem.
megjöhetnének már a tokjaim,amíg szét nem esik..Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
randrew
csendes tag
Ezeket telepítsd és hagyd futni legalább egy fél napig, de inkább egy napig: WakeLock Detector és GSam Battery Monitor.
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
-
Jamcsabi
tag
Igen. Múlt héten hétfőn (07.29) rendeltem meg ezt az autós tartót: [link]
Tegnap (08.06) hozta a postás, ami éppen kapóra jött, mert ma 400 km-t kellett autózzak. Gondoltam akkor tesztelem.
Tapasztalataim:
1. A tartó műanyagból van, és vákummal lehet rögzíteni a szélvédőhöz. Jól tapad, nem kell félni, hogy leesik a telefonnal együtt (kb. 10 km-t vezettem földúton, ahol igen sokat rázkódott, mégsem esett le). Nagyon jól forgatható, a megfelelő irányba állítható vele a telefon. A csipesz gumírozott borításának köszönhetően erősen tartja a telefont, mégsem okoz "benyomódást" a készüléken.
Mindezek alapján eddig bevált!
2. A telefon akkumulátorában viszont csalódtam. Egész éjszakán keresztül töltődött a telefon (tehát 100%-ról indult), 3 és fél óra iGO Primo használat után viszont a töltöttség csak 20%-on állt. Egyéb alkalmazás, wifi nem ment, kizárólag az iGO Primo + GPS. A telefon fényereje automatikusra van állítva. Beállításoknál megnéztem, az akkumulátor használat 70%-áért volt az említett program felelős.
Ti mit tapasztaltatok GPS használatnál? Más navigációs program jobban "kíméli" az akksit? -
x1port
addikt
Nem értem a problémádat azon kívül,hogy ilyen mimóza lélek vagy (óvatosan fogalmaztam)
Kiraktál egy tök értelmetlen képernyőképet.
Igen , mindenki tisztában van vele hogy egy ekkora akkumulátor butafonként napokig húzza.
Sőt ha be sem kapcsolod a telefont akkor hetekig is..De nyílván igazad van , és én itt le is zártam a történetet.
Ui : nem fenyegetés volt hanem ha veszed a fáradtságot és átolvasod a fórumszabályzatot............. -
x1port
addikt
-
vmaxter
tag
A beállított csengőhang nekem is elszokott tűnni. De ez szerintem androidos hiba. Korábban az LG P550-am is ezt csinálta a 2.3.3-as rendszeren, amikor le volt választva az SD kártya. Nem értem miért nem lehet megoldani, ha egyszer azt mondom innentől kezdve ez csengő hang, akkor miért nem teszi át a saját memóriába.
Ja bocsánat, félre olvastam, mindegy marad
[ Szerkesztve ]
-
gkawka
tag
válasz st6969 #11177 üzenetére
Elindítod a Gogol Play-t, majd Beállítások és az "Alkalmazások automatikus frissítése" opciónál azt választod, hogy "Ne ...".
Én kivettem még az értesítések mellől is a pipát, mert folyton ugatott a Hangouts miatt, nekem meg ezerszer jobb a GTalk--- hát nem megelőztek?!?!?!
[ Szerkesztve ]
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
kicsizee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest