- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
Ez az egyik játék. A the volcano pályán kellene lovat találnod, amit felveszel és összeszeded a banánokat 1 sávban a banánokat ahogy mész felfelé. A végén teljesen irányíthatatlan lesz nálam. Kiváncsi vagyok hogy nálad mit fog produkálni. De csak ezen a pályán.
A másik pedig a slotomania
Itt nem rudom hogy kezdésnél hány pálya van, próbálok az elején játszani, egyébként a fenti képek bonusz közben készültek, ott rossz csak.
-
djpoti
aktív tag
Ha valaki esetleg ablakos tokot szeretne, most akciós, Én már a g2 -n is ilyet használtam, preferálom ezt a fajtát.
-
djpoti
aktív tag
válasz
szabadgy #828 üzenetére
Energiatakarékosságba inteligens volt beállítva, este találtam rá, átállítottam normálmódba, ahogy ajánlja játékhoz. A helyzet változatlan, semmit nem tapasztaltam a funkciók között. Egy egyszerű slotomania is problémás, de csináltam screenshot-ot.
Itt jól látható a hiba. Élőben ez a "kockásodás" ugrál minden részén másodperces ütemben, van mikor jó a kép közben.
Ugyanaz a játék, itt 5 elefántot kellene egymás mellett látni.
Szóval azt szeretném kideríteni, hogy az Én készülékemben van a hiba, vagy másnál is ugyanaz a probléma.
Ugyanakkor antutu hibátlanul lefut, 44ezer párszáz pontal.
-
djpoti
aktív tag
Illetve olvastam visszább, hogy másnak is problémája volt a időjárás widget -tel. Orosházi vagyok, a legközelebbi város Szeged, amit be tudnék állítani, ami 52km -re van tőlem. Erre van valami megoldás, vagy esetleg másik widget? Még 1 probléma, viber -ről nem tudom levenni az üzenetjelző hangot.
-
djpoti
aktív tag
válasz
szabadgy #815 üzenetére
Igazából van ez a "minion rush" játék. Na ebben például erősen jelentkezik, hogy élvezhetetlen a játék, mert határon van. Ezen belül most ha nagyon akarod részletezhetem, ha otthon vagy benne. De ha meg otthon vagy benne, akkor tudod miről beszélek.
Azon belül feltettem a b130 -at, mondom legyen fent a legfrissebb. Ez megvan, fent van, nagyon jó. Viber többször leakadt már 10 -15 másodpercre. Felajánlotta várok tovább, vagy bezárom, volt, mikor 2x 3x egymás után, ha a várakozásra nyomtam. A proci az bivalyerős, azzal nincs baj, de a videóteljesítény az...
Úgyhogy nekem a minion rush a teszt egy telefonnál. Mert hiába van drága készülékem, ha egy harmincezres sznapi letolja ebben a játékban például. Azért kérdeztem, hogy valami lehetőség van -e, vagy lesz -e, mert így kérdések vannak bennem erőteljesen. -
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Két napja gyűrök Én is egy feketét.
Mindennel elégedett lennék, ha a videóteljesítmény méltó lenne a készülék árához. G2 került váltásra a mate 7 -el, mondom mindenre fullos lesz. De az andreno 330 20% gyorsabb mint a Mali t624. Szóval azt kérdezném, hogy lehet valamit kezdeni Malival, húzni rajta, vagy esetleg másik driver, vagy majd 5.0 -án megoldódik? Viszont az érdekes számomra, hogy mindenki örül a készüléknek és ilyen baja nincs senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest