- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe 89
tag
Nálam még mindig hiányzik a galéria indító ikonja, az előző frissítésnél tűnt el...
-
Joe 89
tag
válasz
bodoraudio #3447 üzenetére
Nálam is jó minden, tiszta telepítés nélkül is
-
Joe 89
tag
válasz
csalafinta65 #3367 üzenetére
Nekem jobban tetszik az 5.1.1., és kevésbé merül az akksi nálam azonos körülmények mellett, mint a 4.4-nél. Ettől még nem kell másnak frissítenie :-)
-
Joe 89
tag
Most 25%-on van az akksi, 1 nap 7 és fél óra készenléti idő, ebből 9 óra kijelzőhasználattal.
-
Joe 89
tag
válasz
csalafinta65 #3348 üzenetére
Miért írnék kamu adatot? Inkább örülj, hogy írok infót, és tesztelem az új szoftvert... Most nyomkodtam kicsit wifire kapcsolva 80%-os töltöttségnél 14 és fél óra készenléti idő. 2 és fél óra kijelzőhasználattal. Lőttem pár képet közben, meg neteztem.
-
Joe 89
tag
-
Joe 89
tag
válasz
Szoke1982 #3329 üzenetére
Nem törli a belső tárhelyet. Megmaradt az összes programom, és beállításom. A kameráról nem tudok pontos infót mondani. Szerintem olyan, mint eddig így első ránézésre, de nem csináltam összehasonlítást. A hírek és időjárás google widget 4.4 alatt nem jól jelent meg nálam, most oké az is. Az egykezes használat bekapcsolásánál itt már a teljes képernyő kis méretű lesz, ez tetszik. A legördülő menüben az órára bökve megnyitja az óra alkalmazást, ezt hiányoltam eddig. Egyelőre úgy látom, hogy érdemes volt frissíteni, amik változtak benne, azok jó irányba változtak szerintem.
-
Joe 89
tag
válasz
csalafinta65 #3040 üzenetére
A mobilkereskedes.hu-ról. Igen, eleve feketét szerettem volna. Sikerült egy ilyet megfogdoznom élőben, nagyon bejöt ebben a színben. Képek alapján a többi színben nem mutat annyira jól szerintem, gagyi hatást keltenek.
-
Joe 89
tag
Na, elvileg ma nekem is megjön a fekete Mate 7-em
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest