- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tatu-1981
tag
válasz Tatu-1981 #25207 üzenetére
Amit gugliban találtam erről az alapján Magyarországon nem érhető el a szolgáltatás, igaz, az már 2012. közepéről származó forrás volt.
Gondolom emiatt van, de a Google Playben rákeresve jelenleg sincs erre vonatkozó alkalmazás. Paypass locator van, ami megmondja, hol vannak paypass elfogadóhelyek, de olyan alkalmazás, amelynek segítségével a telefonnal tudnék fizetni, nincs. -
istnag
addikt
válasz Tatu-1981 #22774 üzenetére
"Szerintem egyébként a google navigációs rendszer adatforgalma nem itthon problémás, hanem akkor, ha külföldre megy az ember..."
Pontosan,nem tudom ki használt mobil netet külföldön,de én soha többet nem fogok. Netezni nem neteztem,e-mail volt inkább,meg navi,de nem 5000-10000 ft-ot fizettem érte elhihetitek.
Én ezért nem használom a Google naviját.[ Szerkesztve ]
-
Agony
aktív tag
válasz Tatu-1981 #22520 üzenetére
Mondjuk a gyári dokkolót nem lenne nehéz lemásolni.
5 pin, abból 3 a sztereo hangszóróké, 2 pedig a töltésé. Egyébként bár tisztában voltam vele a vásárláskor, mégis nagy hiánynak érzem az alábbiakat.
- Ha már rámegy a hang és van benne egy kis erősítő miért nem lehetett egy jack kimenetet is tenni rá
- Kivezethették volna a pinekre a teljes USB csatlakozást és akkor az MHL kábel mintájára a dokkolóból lehetett volna nyitni HDMI csatlakozást.
- Ha a teljes USB ki lett volna vezetve a pinekre, szinkronizálható lenne a PC-vel... azért ezek a dolgok nem hiszem, hogy nagy technikai kihívást jelentettek volna és talán az eredeti 16-18.000Ft-os árba bele is fértek volna, tekintve, hogy "noname" dokkolók mindezt 10.000Ft-ért tudják, igaz mUSB-n.
Start with a whisper, end with a scream!
-
baani59
aktív tag
válasz Tatu-1981 #22511 üzenetére
Tapasztalatból tudom - működik a Beats Audio az RC E240-el.
A HTC dokkolót én is azért vettem, hogy kíméljem a dugdosós aljzatot.
Amit még érdemes tudni róla:
- adatkábel nem csatlakoztatható
- kihangosításra tökéletes (zenére jobban szeretem a nagyobb hangfalakat, de még ez is elmegy)
- ha valamilyen tokban szeretnéd tartani a telót, leginkább a gyári HTC alkalmas (nekem más gyártmány van és eléggé bizonytalan a csatlakozása) - tok nélküli üzemmódhoz van egy betét
- mivel a telefon teljesen belesimul, kivenni eléggé macerás - konkrétan ki szoktam borítani belőleSamsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
Agony
aktív tag
válasz Tatu-1981 #22514 üzenetére
Én is sokáig vadásztam ilyen dokkolót, de sajnos csak a gyári van ilyen csatlakozással.
Viszont érdemes fórumokat meg használt oldalakat bújni és is keresgéltem és végül épp itt PH!-n találtam egy eladót. 8.000Ft-ért adta a srác, vadi új volt garanciával. Eladta a One X-ét és már nem kellett neki, 8k-ért meg mindjárt baráti a microUSB-sekhez képest.
Amúgy kifejezetten jól szól, teljesen meglepődtem rajta, arról nem is beszélte, hogy ez a dokkoló rögtön indítja a dokkolási módot, míg a microUSB-sek nem.
Start with a whisper, end with a scream!
-
g0n21
senior tag
válasz Tatu-1981 #22117 üzenetére
Egy telefontól síelésnél a kékes árnyalat kb. Normális. Egyszerű oka van: az ég kék, a hó tükröz.. kézi beállítással csökkenthető. Tegnapelőtt beszélgettem pont a "kék árnyékról" egy operatőr barátommal . Még egy tükörreflexes is tud kékeset csinálni, ha nem megfelelő az objektív és a képfeldolgozó.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
válasz Tatu-1981 #21390 üzenetére
Nem teszi SOHA minimum fényerőre magától... kezembe vettem, kikapcsoltam az auto. fényerőt, akkor 30%-ra áll be, és nem változott a fényerő ránézésre. Napközben is fix. 30% körül használom. Szóval ez a problem kilőve... meg a fényerőhöz nem sok köze van a com.htc.launcherhez, meg a kernelhez
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
rígel
őstag
válasz Tatu-1981 #20975 üzenetére
Nem, de a HD widgetben tudsz készíteni a sense-eshez hasonló widgetet (teljesen testreszabható) és abban az előbb írt 3 szolgáltató közül lehet választani. A Weather Underground adatai nagyon hasonlóak az Időképhez, alig van eltérés. Szoktam hasonlítani. Egyébként az Időképnek is van widgetje, ha jól emlékszem órát is lehet beállítani rajta, viszont nem olyan szép.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Tatu-1981 #19936 üzenetére
Nem nevezted át véletlenül a DCIM mappát más névre? Ismerősöm próbálta felhekkelni az iGO-t, valami nem ment. Tanácsolták, nevezze át ezt a mappát. Megtette, ami következtében current locationt írt ki a weather gadget. Visszaneveztük DCIM-re, reboot után helyrejött. Gondolom, a geotagging-hez lehet vmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz Tatu-1981 #19936 üzenetére
Nekem a Current location felirat olyankor jött elő, amikor a mobilnet adatforgalom elérte a szerződésben megengedettet és korlátozta a szolgáltató a sebességet. Ilyenkor csatlakozok egy wifi-hez, utána megy már mobilneten is a frissítés. Valamiért a Vodafone-nál nem mindig tökéletes az azonosítás.
A teljes képernyős weather widget-nél a frissítés megy rendesen? Anno Wildfire-nél volt olyan gondom, hogy előszeretettel dobta el a frissítést, beállt Current location-ra, de onnantól nem frissült a teljes képernyős 5 napos előrejelzés. Ilyenkor le kellett szedni, majd újra ki kellett rakni a képernyőre (az órás változatot is). Ekkor már a jó helyet jelölte és a frissítés is ment rendesenMás:
Az iGO hang hibáját most néztem meg. Nálam sem megy. Állítólag van rá megoldás, de egyelőre nem találtam olyan fórumot, ahol le is írnák a helyreállítás menetét. Még keresgélek...ha valaki megelőzne a megoldással, ossza meg velem is.#19928 - Erre valakinek ötlete (ennek ismeretében: #19931)
Read only...
-
BenHans
addikt
válasz Tatu-1981 #19926 üzenetére
A mobilnetet illetve a wifit nem említetted.... lehet az a baj, hogy nem tud frissíteni (nekem ez IS volt a baj + a location, de miután megoldottam a router problémát azóta jó ez is)
Nem tudom melyik szolgáltatónál van mobilneted, de az is lehet a baj hogy pl, nekem JB update után visszaállt a teló voda wap ra, és újra át kellett állítani voda internetre...
settings-->mobile data-->access point names (+ operators + network mode)
+ Weather widget settings-ben pipáld be a My current location(update my location in real time)nekem így működik... remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ferob
őstag
válasz Tatu-1981 #19922 üzenetére
Töröld az óra widgetet a képernyőről és a hosszan nyomott bekapcsoló gombbal indítsd újra a telefont, majd tedd ki újra a képernyőre az órát és akkor már jó lesz.
Nekem a kisebb fajta widget is kinn van egy hátrébb levő képernyőn és pl. nekem mindkettőt le kellett vennem, hogy működjön újra.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Tatu-1981 #18948 üzenetére
Wifi, nincs a közelben?
más : Miután lejött a frissítés, kiírja nekem pirossal, hogy ne vegyem ki frissítés közben az akkumlátort meg a tárolókártyát
Mintha azt szedegetném egész nap
Főleg hogy egyik sem cserélhető[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
lcee79
addikt
válasz Tatu-1981 #18819 üzenetére
Telefon biztosan 100% hogy nem fog adni annyi áramot, hogy egy mobilvinyó elmenjen vele...
Minimum laptop kell, vagy asztali PC ehhez...
De mondjuk ha rákötök egy hdd-t akkor már nem is "mobil", hanem "stabil"
Mondjuk, elég hülyén néz ki az ember, ha úgy telefonál, hogy a könyökénél lóg egy HDD[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- Asszociációs játék. :)