- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Gyári az éppen nem, mert az 10 ezer alatt sajnos nem lesz, de egy utángyártott az biztos.
Esetleg még ha szerencséd van, akkor valaki árulhat használt, de jó állapotú gyári házat.Egyébként 74H02176-00M a fehér készülékház gyári száma, ha szükséged lenne rá.
Cserével kapcsolatban esetleg fordulj hozzá, ha meg tudjátok beszélni, akkor biztos segít.
-
ferob
őstag
Sajnos ez is a ritka esetek egyike, amikor nem cseréltek készülékházat, de ennek ellenére a munkalap alapján, amit érdemes megemlíteni, az az, hogy tettek az érintkezőkhöz távtartót, kicserélték az első kamera lencséjét és az akkumulátort, valamint kaptál egy új kijelzőt, de ezen kívül más komolyabb változás nem történt.
Amúgy a hiba leírásában mi ez, hogy nem tudod bontani a hívást?
Feltételezem, hogy nem a közelségérzékelővel van a baj, elvégre azzal nem is kezdtek semmit a munkalap szerint, hanem azzal, hogy mozgatod a telefont a fülednél beszéd közben, így elnavigálsz a menübe, de ha odateszed közvetlen a füledhez, akkor ilyen probléma nem lesz.Szerk.: Amikor a távtartókról írtam, azt részben a wifi jel miatt is helyezték be, így az miatt nem kell aggódnod, mert orvosolták.
-
Zsirmanc
aktív tag
Érdemes rögtön a Telemaxhoz vinni. Ahogy néztem a szervizlapot a boltban való leadás után 10 napot nyaralt még valami gyűjtóben, össz-vissz két napot volt a cseheknél és utána jött a visszaút a boltig. 3,5 hétig volt oda a HOX ebből 2 nap volt a szerviz. Úgy fest, hogy a begyűjtésnél és a visszaosztásnál megy el az idő jelentős része, mert nyilván nem tart 10 napig kijuttatni a csehekhez, meg 10 napig visszautaznia sem kell.
-
kirkri
addikt
A sárgulás miatt mindegyiket fogják cserélni az említettek közül. (A wifi problémát érdemes azért külön megemlíteni, bár annak is ki kell buknia amikor tesztelik)
Ha a Telamaxhoz adod le közvetlenül, akkor megspórolod azt az utat, hogy a Voda átküldi nekik és a javítás után vissza ugyanezt.
De ez csak akkor él, ha direktben Budaörsön adod le. Ha Telemax gyűjtőpontban, akkor az nem biztos, hogy rövidebb idő. -
ferob
őstag
A keresztnév mezőbe kell beírni a vezetéknevet és fordítva, majd a telefonkönyv beállításaiban a névjegy listát utónév szerint kell rendezni és a névjegy-név megtekintésénél a keresztnév először beállítást kell választani.
De ha ismered a vCard formátumot, akkor ha exportálod a telefonkönyvet, úgy egész hamar át tudod szerkeszteni a gépen.Az időzónás dologhoz, pedig nézd meg a telefon időzóna beállítását, mert lehet nincs jól megadva vagy épp az automatikus beállítás kavar be.
-
vatoteam
tag
Mostanra állítottam vissza mindent, tehát kb 1 órát nyomkodtam a telepítéstől indítva. 55%-on van az akksi, most raktam fel tölteni. Amíg visszaállítottam az appokat, nézegettem a dolgokat, borzalmasan melegedett, 53 fokos volt az akksi, de a kameránál szabályosan égetett. Érezhetően gyorsabb, gördülékenyebb, pillanatok alatt bebootol. Blinkfeedről nem nyilatkozom, azonnal ment fel a nova. Így elsőre azt mondom, hogy lesz javulás akksi tekintetében is, mert az első 20 percben kb maxon volt a fényerő, és vagy 40 percet tuti maxon pörgött a teló a sok telepítéstől, de persze ne várjunk nagy csodát. Az új radio-ban bízok, mert az előzőnél eléggé sokat evett alvó módban.
-
s3nsitivity
addikt
HTC Elevate.
De most, hogy tagja lettem e csoportnak a tőlem származó leakek tabuk, megkérnék mindenkit, hogy ne terjessze a dolgokat.
Ez egy zárt közösség és elvileg nem adhatunk ki semmit.(#30316) lcee79
Arról még semmi hír, de az nvidia még támogatja a tegra3-at a google támogatja az N7-et így mástnem AOSP-s 4.3 hamarosan biztos lesz, az official meg hát..
-
Xaels
félisten
Kíváncsi lennék mi lenne a helyzet, ha valamelyik gyártó bejátszaná, hogy kiad egy olyan sw frissítést ami gyakorlatilag nem csinál mást csak átírja a verzió számot az aktuálisra. A gyártók saját UI-ja mögött úgy sem látszik sok minden, meg nem kötelező az összes újdonságot implementálni.
-
simico
aktív tag
Én ma próbáltam ki élesben a DailyRoads Voyager programot. Egész jól működött, 720p-ben hang nélkül két perc kb 75MB-ot foglal. Csak a szélvédőre cuppanós tartót volt egy kicsit nehéz úgy behajlítgani és pozícionálni, hogy a fekvő telefon kamerája rendesen kilásson és engem se zavarjon a kilátásban. A fűtés ellenére sem igazán melegedett a telefon és szivargyújtós töltő is tudott pár százelékot rátölteni az akkura működés közben. Holnap kipróbálom, hogy hogyan működik ha közben navigáció is megy a telefonon.
Eddig gondolkoztam egy 8-10e forintos kínai kiskamerán (amik autórisztó távirányítójának néznek ki) mert a GoPro 2 még mindig drága, de valószínűleg nem veszek. A képminőségük sehol nincs a telefonéhoz képest.
-
Bulitt
addikt
Fektetve használod gondolom a telefont a navigáció miatt. Az első kamera vagy feléd néz, ahogy a kijelző, vagy egyenesen a hátsó ablakra állítód, de akkor a navit nem látod rendesen. Ha még is így használnád, akkor a hátsó ülésen lévőket tudod venni, mert szerintem a hátsó ablakon nem lát ki teljesen. Álló helyzetben a telefonon a navi még mindig jól nézhet ki, de a videó felvétel lesz álló, ami igen furcsa hatást eredményez. Nekem legalábbis ez a véleményem, így picit végig gondolva
De lehet, hogy életképes és még működhet is
Xaels: Gratulálok
-
baani59
aktív tag
Az enyém is csinált ilyet bizonyos routerekkel, felcsatlakoztam wifin a router pedig eldobta az összes kapcsolatot, és csak az újraindítása segített. Én szoftveres problémának gondoltam. Azóta megjött a JB, de nem teszteltem a problémás routerrel.
Most látom, hogy ZTE modem-router kombóról írtál, abból van egy itthon csak a wifije nincs bekapcsolva.
Hétvégén majd kipróbálom. -
keIdor
titán
-
LouiS22
veterán
Megvan, már emlékszem! És ez a megoldás, 100%! Nem a Now a nagy fogyasztó, hanem a folyamatos helylekérés, és emiatt ébreszt 10000x. A Mapsen belül van beállítás, hogy ne frissítse automatikusan a helyzeted. Ezt kell kikapcsolni és megszűnik az akkuszívás és az ébresztés is.
Én ezt már az első JB leaknél kikapcsoltam és totál elfeledkeztem róla. Anno xda-n is írták, hogy ő a nagy zabagép.
Maps/Beállítások/Helybeállítások
Pipa ki a Helyközlés eszközről és Helyzetmegosztás BE mellől.
-
ferob
őstag
-
lcee79
addikt
Az jó, akkor nem kell semmi extra hozzá
És azt észrevettétek, hogy mikor össze van dugva a telefon a PC-vel akkor felcsatol egy meghajtót? Ami CD meghajtónak néz ki, és a HTC sync managert tartalmazza.
Az hogy csak töltés meg a dizájnos menü ami ehhez tartozott az eltünt...
Android 4.1.1, HTC SENSE 4+iszont van helyette pányvázás -
-
csiszta2
csendes tag
-
LouiS22
veterán
-
Face8814
őstag
Érdekes. A rockplayerrel megszólalt, aztán ahogy előretekertem a videóba ismét elnémult aztán pedig végleg eltünt a hang.
Bsplayerrel úgy tűnik jó.
Asztalin tökéletes a hang.
THX a segítséget.datomi, Icee79 nektek is köszi
Kipróbálom ezt is. DicePlayer vagy DicePlayer Ad az amit érdemesebb leszedni? -
randras
veterán
-
Xaels
félisten
Akkor Battery Monitor és töltött hozzá ikonkészletet.
-
Xaels
félisten
Battery Status és igen ahhoz, hogy átkerüljön a gyári helyére ki kell nyitni a telefont.
(#6163) randras: másik ilyen teszt hely a Corvin bevásárlóközpont alsó szintjén levő CBA.
-
lcee79
addikt
Akármit írok nem tetszik neki
kb 20 féle képpen beírtam...
Ha egyáltalán nem jó akkor 1 sec alatt kiírja hogy nem sikerült csatlakozni az exchange kiszolgálóhoz.
Ha pl írok kiszolgálóba olyat hogy http v https, akkor kicsit tovább molyol és utána írja ki hogy nem jó...
Tartományba beírtama tartományt amit az itteni gépeken szoktunk, de a benti gépek belső hálón csatlakoznak, ott más adatok vannak
NETen is rá tudok csatlakozni webmail-elMit nem írok jól?
-
james008bond
őstag
Már itt is van
Egész kafa
viszont navit nem lehet mást beállítani a Car panelen, viszont automatikusan indul a panel, mikor beleteszem a tartóba
, csak az a gondom, hogy a gyári navi programban nem tudtam eddig címet beadni ( csak amikor kiveszem a tartóból és nem a Car panelen keresztül indítom ) hanem csak POI-ra lehet keresni, pedig elvileg 30 napig lehet(ne) ingyenesen használni. Lehet én bénázok valamit
(#5636) Rhino666 az is feltétel volt, hogy Play-ról töltsük le
amúgy meg elég balf@sz a Gameloft, amúgy , ráadásul a korábban megvásárolt játékok NEM mennek hivatalosan az One X-en, akkor most mi van? Visszafizetik az árát?
Gondolom, nem , mert ilyen opciót nem láttam
-
james008bond
őstag
Ja vagy úgy!
Egyszer kipróbáltam valami Camera ICS + nevű alkalmazást a Marketról, abban talán több beállítás volt, bár arra nem emlékszem, hogy a kimeneti formátum állítható lett volna? Viszont fotónál a JPEG tömörítést is lehetett állítani meg egy csomó effekt bele volt építve...
-
james008bond
őstag
Te pedig, ha a kamera alkalmazást elindítottad volna, beléptél volna a beállítások menübe, akkor eljuthattál volna odáig, hogy ott a felbontást, a felvétel hosszát állíthatod, de olyan nincs, hogy milyen formátumba rögzítse, esetleg ha a Használati útmutatót is elolvastad volna, akkor nem kérdezel ilyet 2x is...
-
twine
veterán
Én nem találtam sehol efféle menüpontot, ahol ezt állítani lehetne...
Egyetlen helyen van "erre" lehetőség...Az pedig a gyári vágóprogram! Mikor "összeraktad" a filmet, a végén ha jól emlékszem, rákérdez milyen formátumban szeretnéd elmenteni...
De mivel egyszer vágtam csak filmet a telefonnal...már ebben sem vagyok biztos,,,
De rémlik hogy nem csak a felbontást kérdezi, hanem a formátumot is...Ez persze rajtad nem segít, csak ha minden rögzített anyagot átkonvertálsz a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest