Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
Eli577 #20133 üzenetére
hanem az olyanok, amiket az ember nem minden nap szedeget le a telefonjarol, mint a kepek.
Nekem a képek automatikusan mennek wifin Dropboxba, pont azért, hogy ne kelljen kézzel másolgatni és bármi készülékbaj esetén is meglegyen minden. Programokból is elsősorban olyanokat használok, amik automatikusan csinálnak mentést a saját adataikról Dropboxba. Ha most hirtelen szublimálna a telefonom, a játékmentések kivételével gyakorlatilag minden fontos dolog meglenne
Lopás vagy teljes készülékhalál esetén ez igencsak hasznos.
-
simico
aktív tag
válasz
Eli577 #20122 üzenetére
Szervízbe szvsz csak úgy szabad beadni telefont (vagy bármilyen ilyen elektronikai cuccot), hogy előtte mindent lementettél róla és szerintem még az összes adat törlését sem árt megejteni (például készülékcsere esetén nem szeretném, ha az eredti telefonon maradt képeim bárki is nézegetné). Sok évvel ezelőttig még a szolgáltatók és a gyártók szervízeiben lehetett kérni a telefon leadásakor, hogy az adatokat is mentsék, illetve volt ahol ezt automatikusan megtették. Mára ez nagyjából elmúlt. Bár van a Trémobilnak néhány kis kütyüje (2-300e csak egy ilyen) ami tényleg bármilyen telefonról bármire átvisz adatokat, de ezek leginkább a kiemelt szerviznél vannak.
-
rígel
őstag
válasz
Eli577 #20122 üzenetére
Ha már szerviz...Nekem a T-s szervizzel maximálisan jó tapasztalataim vannak. Beadtam wi-fi problémával, 15 nap leteltekor rákérdeztem hogy mi a helyzet. Mivel semmi hír nem volt a telefonról, egy kis rábeszélésre kaptam egy újat. Nem uzsizacskósat, vadonat újat, amit a raktárból hozott ki az ügyintéző, és én választottam ki a legújabbat.
-
válasz
Eli577 #11147 üzenetére
Meglesem, köszi
(#11149) Cybertrone - Jaja, majd egy kis körítéssel magamhoz veszem a gépállatot és megnyomkodom élőben is.
Sok tesztet, videót nézegetek és hát 5-10 percenként változik a véleményem hogy éppen S3-at vagy HOX-ot akarok
Most worldben összeírkálom az előnyét és hátrányát mindkét készüléknek, megnézem melyikkel tudok jobban kompromisszumot kötni és a végül jöhet kipróbálás, akkor talán már fogok tudni dönteni
(#11148) Xaels- Épp ez a másik amit akartam kérdezni. Akkor figyelni fogom azt is
-
Xaels
félisten
válasz
Eli577 #11134 üzenetére
Persze ezért is írtam, hogy reszelgetnek rajta, de mint ahogy a One X-nél sem hiszek a +2 óra kijelzőben ott sem hiszem, hogy csodát tettek. A papírt tekintve pedig jelentősnek kéne lennie a különbségnek. A gsmarena-s értékelést én sem értem elég érdekes.
(#11144) DeathAdder: nézd meg valahol ahol tudod, de azzal kezd, hogy csekkolod az SW számot, hogy 4.0.4 legyen rajta mert nagyon sokat javít a sebességen. Egyelőre én azt mondom, hogy majdnem olyan gyors és sima mintha a Project Butter dolgozna alatta. Nem melegszik annyira mint előtte.
-
nistv4n
tag
Szerintem ezt ő nem vitatja, de egy olyan térkép, ami nem naprakész, autós közlekedés során ok gondot tud okozni. Nem követi az utcák egyirányúsítását, új utak építése is késve jelenik meg rajta. Persze, a fizetősön és GPS készülékek térképein is késnek ezek, de nem ennyit.
Gyalogos/biciklis használatra több mint tökéletes a google nav is.
-
p06
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire passzol ehhez a problémához, de amikor én anno a Galaxy S-re a Cyanogen mode-os 4.0-át feltettem elég sokszor csinálta ezt, hogy 70-80%-os aksinál lefagyott újraindúlt és 10%-körűli aksit töltést mutatott, és hiába inditottam újra fel kellett megint tőlteni ...
Utánna már elég sok rommal is eljátszotta ezt
Én az aksira gyanakodtam de ezek után...
Egy eset a sok közűl -
lcee79
addikt
Néha újra kell indítani a telefont
Nekem soxor ír ki más értéket kikapcsolás előtt mint után (néha bekapcsolás után a több)
De leginkább akkor csinálta mikor fenn volt a battery saver... már nincs fenn, pedig tényleg úgy tűnt mintha kicsit tovább bírta volna az akksi, de fura dolgokat mutatott néha... -
hurrikan
addikt
Az a gond, hogy bármit bármire foghatnak.
Vannak ROM-ok amelyekben növelve van a fényerő, hangosítva a hangszóró, a wifi teljesítmény stb. Tehát tény hogy igen sok mindenben gondot okozhat.
De pl. egy indokolatlan ház kopás, gomb kontaktosodás, microUSB kikopása stb. ezek nehezen lehetnek amiatt.
De egyébként ugyan így van minden a Sonynál és a Samsungnál is, tehát nem különb egyik sem. Tehát ha valaki mégis megpróbálja, akkor a szervizek, azon belül is az aktuális szervizelő emberke jóindulatán múlik minden. -
Xaels
félisten
Ahogy néztem most készül a cikke a görög újságírónak és folyamatosan tölti fel a videókat. Még az Optimus 4X-é hiányzik.
Biztos az okozza az állandó újrafókuszálást, mondjuk a videó 2. felében kevésbé van jelen, de a másiknál nincs ilyen. Valószínűleg szoftveres a dolog.
(#9391) hurrikan: nem teljesen ugyanaz a kamera rendszer van benne.
-
R2D20208
addikt
Ilyen az APW. Sok téma, sok beállítási lehetőség. Nagyon régóta ezt használom.
(#9339) hurrikan Megbeszéltük
-
Petyb00
aktív tag
Nekem kifejezetten tetszik a szürke mert a kutya se veszi észre.
:-) van rajta egy rondácska tok és olyant mintha lopakodó módban lenne, egyszerűen taszítja a tekintetett. Ezt a részét imádom meg a kijelzőjét is, meg az anyagát. Amitől a napokban falnak mentem, tölteni akartam, de játszani is hat nem hidjétek, hogy lehetett aksi tekintetében nekem csalódás, de a töltés közbeni használat az szerintem förtelmes. Mondom ezt 1honap után. Ezen utóbbinak lehet valahogyan javítani? -
Xaels
félisten
Mindig tavasszal és ősszel mutatnak be új készülékeket. Most szerintem kapunk majd egy ráncfelvarrott One X-et emelt órajellel, nagyobb akkuval és talán több Rammal. Lényegében ugyanazzal a szoftverrel mint a Sensation és a Sensatipn XE esetében, így ha az kap valami újat akkor a 1X is megkapja.
A 4 Krait magos csodák idén nem fognak piacot robbantani, hiába a Qualcomm minden erőfeszítése.
-
Bilux
veterán
-
hurrikan
addikt
Igen, nől a jelveszteség a nagyobb ellenállás miatt, egyszerű Fizika...
Nekem is anno még vettem hosszabbítót, adatok is lassabban mentek meg a töltés is, méghozzá látványosan, mindkettő több mint dupla időt vett igénybe ha hosszabbító közbe volt iktatva. Nem véletlenül nincsenek kétméteres kábelek a töltőkhöz gyárilag....Szerk: Na megelőztek
-
gti16v
őstag
Nem strandon volt,asszem nem is a tengerben ,hanem egy szálloda wellness részlegében asszem Egyiptomban.
Az is bizti,hogy nem fecske volt
A lényeg,hogy szombat végre hazajön és a akkor megkapom....de jó lenne,ha rendbe tudnám.hozatni,azt tudom amit felfeszít -et az a borítás az 10e -ből meg van..... de. Többi -
lcee79
addikt
Csak arra írtam, hogy hardver gyengeségre hivatkoztak a hozzászólásokban, pedig nem az a gyenge láncszem, ezek inkább szoftverek hibái, teljesen mindegy hogy android verzió, vagy kernel, vagy csak a kamera szoftver a hibás, mindegyik szoftver
Remélem a 2.05-ös verziótól is már újabbat kapunk. Mert az is már kinn van xda-n egy ideje, nem kéne ennyit várni firmware-el HTC-nek,
ha egy kicsit is javít a rendszeren küldjék, azt majd megmondjuk ha nem jóÉs hogy azt írták hogy milyen gyorsak lesznek a launcherek a 4.1 alatt, most már inkább azt várom
-
Avicularia
veterán
Itt sem jobbak sokkal az emberek,de úgy van megcsinálva a rendszer,ha valahol csinálsz valami tartozást,akkor utána már még egy könyvtári könyvet sem kapsz hitelbe.
Szóval azért próbálnak nem begyűjteni adósságot.
Ja és az állampolgárságot sem kapod meg,ha tartozásod van. -
hurrikan
addikt
-
Acheron
őstag
Részemről biztos nem
rígel (#7860): Ez egy nagyon jó ár egy független One X -ért, ezt senki nem fogja vitatni.
Sajnos én cirka másfélszer ekkora előfizura harminccal többért kapom, de ha biztosan független, még így is OK. De függő telóért biztosan nem adnék ennyit és ez nem pénz kérdés.
Yourinak lesz igaza a végén -
Youri
veterán
Konkrétan 20.000-rel kevesebbért jutottam hozzá a t-nél a 1X-hez, ugyanabban a havidíj kategóriában. A csomagok meg, nos a telenor nem foglalkozik az sms-sel, én pedig velük nem. Nem küldök sokat, de arra pont elég, hogy emiatt elfelejtsem őket. A mobilkvartett jó volt... meg is szüntették, mert túl jó volt
-
ForRedGlory
félisten
A garancia szvsz csak szoftveres hiba altali javitas eseten ugorhat, ha nyitott a bootloader. Ha fizikai hiba van, ami nem kovetheto vissza a szoftveres buherara, nem hiszem hogy elhajtanak. Lasd pl a kijelzo hibat, vagy wifi hibat. Ha emiatt visszadobjak, fogyved megoldja a dolgot. Bizonyitsa be a HTC, hogy nem azert rossz a wifi, mert rosszul terveztek, hanem mert feltett egy szoftvert a user es elengedte a forrasztas.
-
zso79
őstag
Rosszul tudod! A telefon a tiéd, de a rajta lévő sw bizony nem az! Annak csak a használati jogát vásároltad meg a telefon megvásárlásával, az engedélyük nélkül nem módosíthatod. Ugyanaz a jogszabály vonatkozik rá, mint a függetlenítésre... Jogilag tehát ez a helyzet.
A gyakorlat viszont úgy van ahogy mondod, mindent hw-es hibát rá tudnak fogni a sw-es módosításra sajnos. Ez elvileg támadható lenne, egy független szakértői véleménnyel alá lehetne támasztani, hogy nem az okozta a hibát, de kinek van arra pénze és energiája?!
És ez még mindig elbukhatna azzal, hogy csak a saját szoftverükre vállalnak garanciát.
-
lcee79
addikt
Battery saver pro volt az?
Ezt még nem próbáltam, de akkor most megnézem, hátha...De mondjuk van pár progi ami azt írja hogy root jog szükséges, ha ezt v azt be akarok állítani, és az ONE X esetén nem olyan egyszerű
-
lcee79
addikt
Olvasgatom én is az SIII fórumot, és mikor látom hogy összahasonlítják úgy ONE X-el hogymég sosem látták élőben, de "one x sokkal sz@rabb"
Akkor szoktam reagálni, aztán jön 5 támadó egyből....
hogy hülyeségeket írok...
Még majdhogynem azt is megmagyarázzák, hogy az enyém is sz@r csak észre sem veszem
Ott főleg ilyen szemályeskedős megjegyzések jönnek, alig van értelmes reakció...
sokezer hozzászólásból elvétve lehet olvasni pár szakmai okosságot/tippet&trükköt -
Xaels
félisten
Amúgy lelkileg készülj fel, hogy tuti lesznek vérfanboyok akik nem tetszésüket fogják kinyilvánítani. A HTC sem hülye, tudja ő is, hogy az S4 jó lett csak ugye a TSMC...
(#7160) lcee79: a fejlesztői beállításokban van neked egy menüpont ami arra szolgál, hogy minden alkalmazást lelő ahogy a felhasználó kilép belőlük
-
lcee79
addikt
Igazából ha senki (gyártók pl.) nem játszana össze, és nem "ál" csúcstelefonokat gyártanának, hanem valaki fogná és belepakolná tényleg a legjobb kijelzőt, legjobb procit (valami csoda hűtéssel együtt
), legnagyobb lehetséges akksit, legtöbb memóriát. És azon dolgozna egész nap, hogy a launcherje a legalapabb gépen is gyorsan fusson, és amint lehet mehet a frissítés is.
Akkor csak 1 lehetséges csúcstelefon lenne (persze maximum 200.000 magyar forint)
És akkor nem kellene versengeni az összes fórumban hogy melyik a jobb/legjobbb.
(persze ez nem ebben az életben és ebben a világban fog megvalósulni)
Most szerintem semelyik nem a legjobb, és teljesen mindegy ki melyiknek drukkolÉn összességében meg vagyok elégedve a ONE X-el, ez a legjobb telefonom, ami eddig volt.
De az biztos hogy lehet még rajta faragni, sajnos.Gyártók beleesnek abba a hibába, hogy amire tényleg olyan lesz a (hivatalos) szoftver, ami kihozza a lehető legjobbat a hardverből addigra már valószínűleg a második gazdájánál van a cucc, mert az első nem bírta kivárni, és már az utódnál tart. (Ami természetesen továbbra is hardveresen nagy szám, szoftver meg beta, céta
)
(én informatikus szemmel nézem a dolgot
, a házilag összerakott gépekkel lehet PC-knél is normális/optimális teljesítményt elérni, gyári összerakott pc/laptop stb mindig valami túl gyenge, hogy nehogy már...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest