- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
MerLinh #34352 üzenetére
Ennek ahogy bzoley is írta szerintem is indukciós elven kellene működnie. Ahhoz viszont kellene valami a telefonba is (ahogy a Galaxy esetében meg is van). Aztán lehet, hogy a kínaiak már feltaláltak valamit amiről nem tudunk.
Nem akar valaki venni egy ilyet kipróbálni?
-
Bulitt
addikt
válasz
MerLinh #31693 üzenetére
Találtam youtube videók alapján egy alkalmazást joycenter a neve, és be lehet állítani vele a gamepad gombokat a kijelzőnek megfelelően. Hivatalosan azt írják, nem kell root az alkalmazáshoz, de ha úgy csinálom a beállításokat ahogy a YT videóban látom kell egy Joycenter server app is (free), az meg már root jog miatt sír
-
Pistakiss
őstag
válasz
MerLinh #30949 üzenetére
Háát!
Mennyibe került ez a jobb lejátszóra váltás? Mit tudsz belőle profitálni, egész nap szinfónikusokat hallgatsz, mert máshoz nem nagyon kell a jobb lejátszó, pláne mobil kivitelben, ahol a külső körülményeket nehéz kizárni a legjobb fülesekkel is? Annyiért már egy jó hifi rendszert is lehet venni. -
s3nsitivity
addikt
válasz
MerLinh #30321 üzenetére
Publikusan sehogy. A HTC válogatja a VIP tagokat.
Több helyen próbáltam bejutni közéjük de semmi. Míg egyszer kaptam egy mailt, hogy szívesen látnának köztük(#30322) Edenyke
Ez tényleg friss, az ottani meg már pár hetes de még nem volt frissítve ,hogy a 10-e csúszna de hát ki tudja.
Amíg nem lesz meg az első frissítés addig én nem hiszek teljesen senkinek. -
Hegasus
senior tag
válasz
MerLinh #24354 üzenetére
meg szerintem biztos van ehhez is ilyen program, mint régen a pc-s játékoknál a trainer
de mondjuk a játék lényege veszik el ha mindened meg lesz azonnal, és onnantól minek játszol ha már nincs minek gyűjteni, én inkább választok egy másik alternatívát (rr2), és nem támogatom ezt a hülye mikrótranzakciós rendszert, mert én nagyon tudom gyűlölni, hogy megveszek valamit de csak van egy javításom, vagy egy autóm a 48-ból, ha fizetek valamiért akkor teljesen legyen enyém korlátozások nélkül... max kiegészítésként lehessen venni extra pénzt, amivel úgyse élek.
amúgy ez egy jó kérdés, ez most minek számít, szerintem leginkább warez, mert ugye pénzt szerzel pénz nélkül, de ez a fajta warez ellen nem támadnak erkölcsi ellenérzéseim, mert gusztustalan módon rákényszerítik az embereket, hogy minél többet fizessenek (ne csak egyszer).
DE viszont azt a féle warezt rohadtul ellenzem, amikor csak ki kéne csengetni rongyos 400 hufot egy programért és a tiéd, de helyette letöltik, holott telne rá (mondom ezt diákként, aki suli mellett nem éppen jövedelmező diákmunkát végez), sőt még ha nem is telik rá akkor is gerinctelen dolognak tartom. -
lcee79
addikt
válasz
MerLinh #24191 üzenetére
"ha nem olyan power barkácsolos"
Ez nem tudom pontosan mit jelent, de nem az szerintem
Azt mondta, legyen gyors (galaxy ace meg telefonálásra is lassú), ne legyen nagy (4,7-es one x-et alig éri át... 4-es az ideélis, 4,3 még talán belefér neki...) aztán ne legyen samsung
, és nokia tetszik neki, csak kár hogy windows (ami csak az én véleményem tükrözi, nem biztos hogy neki sem tetszene
)
Windows-os telefonom még eddig nem volt (leszámítva a 6.5-öes windows-os HTC HD2-t) tehát nem tudok neki mást mondani róla csak amiket teszteken látok, meg youtube videókon, meg a sok fórumhozászólás, és főleg a negatívumok amik eltántorítanak...
De a Lumia 720 ha jön t-mobilba és tényleg olcsó lesz, lehet hogy kipróbáljuk
Ha rajtam múlana és nem lenne a mérettel probléma akkor én a HTC ONE-t venném a helyében
-
Davzone
senior tag
válasz
MerLinh #23607 üzenetére
Nekem egy tobb mint 4 eves philips LCDm van 40" es a 4 HDMI korul az osszesben megy egy 10 dolcsis kabellel.
Igaz jobban merunt mint ahogy tolt, meg a gyari adapterrel is, de mivel tobb meter a vezetek igy nem csoda....
A legnagyobb baj hogy nem lehet a telo kijelzojet kikapcolni mondjuk filmlejatszas kozben.HA ez menne akkor csoda lenne a dolog. -
Hegasus
senior tag
válasz
MerLinh #22019 üzenetére
ez a legviccesebb az egészben, hogy sajnos nem... a htc one x-ben a gpu 520 Mhz-en ketyeg... míg a nexus 7- ben 416-on
magyarul, durván 25%-al többnek kell kijönnie...(#22021) mumk1: nem szokásom hazudni...
szerk.: a one x-et? -
Darth_Revan
veterán
válasz
MerLinh #20604 üzenetére
Értem, köszi.
Remélhetőleg ez már változni fog és remélhetőleg nemsokára jönnek minőségibb játékok Tegra 3-ra, most, hogy már itt van az Ouya.
Mondjuk egy Bioshock vagy Gears of War portnak örülnék
Elvileg a mobilos Unreal motor annyira kompatibilis a nagy tesójával, hogy mindössze pár óra alatt át lehet portolni a játékot a PC/konzolos motorról a mobilos Unreal motorra, szóval tudnának igazán ütős, AAA címeket is bedobni a levesbe. Legalábbis, ha nem kezdik el ezt csinálni a fejlesztők a régi, már kellő hasznot behozott Unreal motoros játékaikkal, akkor az Ouya már húzhatja is lefele a rolót...legalábbis én nem vennék egy konzolt azért, hogy csak Angry Birdsot toljak a TV-n, akármennyire is olcsó.
Amennyi extra pénz bejött a Kickstarter projektből az Ouya készítőinek, igazán mehetne egy Nokiás doboz a 2k Gamesnek egy Bioshock portért cserébe
-
twine
veterán
válasz
MerLinh #15524 üzenetére
MIlyen kernellel?
Mert a kettes nem ad feszt a microUSB-re...A hármas már igen,de
mindenhol azt szajkózzák hogy a vezeték nélküli Wireless X360 controllert a világért sem lehet rákötni,mert nem működik...
Nem kötekedés, hanem csodálkozás
Mesélnél róla részletesen,,,?
Kernel,Root,,,segédprogi,,miegymás....
előre is THX -
lcee79
addikt
válasz
MerLinh #15436 üzenetére
"Lehet ha kijön az One X+ akkor ebayről berendelem a hátlapját meg az akksiját =P hátha passzolni fog"
Én is gondoltam rá, hogy nagyobb akksi nem lenne rossz egy újabb htc-ből, de akkor már ha ilyen lesz kinézetre és passzolni is fog, akkor inkább a HTC DLX 2500-as akksija kellene, az már mégiscsak 700 mAh, azzal már ugyanezen a hardveren kb másfélszer tovább kéne bírnia...
De továbbra is azt gondolom, hogy egy 3600-as lenne ideális, kényelmes használathoz, hogy ne kelljen nézni mikor merülök le... -
twine
veterán
válasz
MerLinh #13999 üzenetére
akkor valamire nagyon rosszul emlékszem...
Létezik hogy semmilyen formában nem működik az OTG kábel ONEX-en?
Ugy emlékeztem hogy csak a "pendrive"-okat nem támogatja,,de a beviteli eszközöket igen,,,ezek szerint rosszul emlékszem,,,
rémlik valami, hogy szó volt róla hogy nem ad le feszt a micro usb-n keresztül... -
twine
veterán
válasz
MerLinh #13994 üzenetére
Magyarul a cikkben "erősen" félrebeszéltek?
'va@nyjukat
Köszönöm az infót....időben érkeztél..már túrtam a netet "akciós" vétel után
Sajnos a Sony kontroller nem mozgat,,,mert ha nagy ritkán leülök a pc elé játszani, ott is Xbox kontrollerel szeretem azt tenni.....
Sony kilőve,,akkor marad az otg kábel/vezetékes Xbox ktrlr.,,,viszont akkor nem tudom Tv-re rakni a jeletördögi kör....
-
lcee79
addikt
válasz
MerLinh #7168 üzenetére
Én azt gondolom, hogy HTC-nek sok olyan hibajavítási ügye volt ami főzött rom-okkal vittek, és ha az az oka ha nem, gondolták kicsit elveszik az emberek kedvét ettől
(persze arra is gondolhattak volna, hogy esetleg a telefonvásárlástól is elveszik a kedvet..)Úgy kéne mennie mint máshol simán csak rootolod a telefont és kész...
Vagy felteszed a szimpatikus főzött rom-ot mint régen... -
Cymby
tag
válasz
MerLinh #6322 üzenetére
Hát nem tudom. Az ASUS Transformer tulajok is már elég régóta erre várnak de csak nem akar jönni az a Tegra verzió. Persze leleményes emberek megtalálták a módját a Tegrás készüléken való futtatásnak is (nem kell root). Korábbi hozzászólásokban keresve vannak hasznos linkek.
-
rígel
őstag
válasz
MerLinh #5893 üzenetére
Na ja, az iphone esetében a prémium minőségi kialakítás kulcsfontosságú, hisz ez az egyik alapeleme a termék extra felárának. Prémium minőségérzetet pedig csak prémium anyagokból épített masszív unibody kialakítással lehet elérni. Ezt tudja az Apple, és felismerte a HTC. Kérdés hogy a többi wannabe gyártó mikor kezdi követni őket.
-
twine
veterán
válasz
MerLinh #4951 üzenetére
Ezért örültem én is baromira...
Az első telefonom amit nem az eladó bontott ki előttem, hanem én magam bonthattam a fóliát, a gyári HTC matricát stb.....Mindig elvették a szolgáltató dolgozói az örömömet....
Ezt most megkaptam....
Zsír gyári volt a Vodánál..nem nagyon "tapogatta" senki előttem -
lcee79
addikt
válasz
MerLinh #4094 üzenetére
fenn van...
Mondjuk azzal meg leszinkronizáltam a kedvenceket a chrom-ból, de most nem ondhatnám, hogy látom a telefonon is...
Mást nem akartam sznkronizálniDe ha net meg lenne osztva akkor tudnék googleval szinkronizálni, de hát kénytelen leszek megvárni vele míg hazaérek
Nokiámmal szinkronizáltam google felé is néha...
Csak ott kicsit macerás volt beállítani...symbian nem erre van kitalálva de megoldható voltViszont netes kapcsolat nem jön az usb-n eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest