- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #19431 üzenetére
Már csak az kellene hogy ne szakadjon meg a másolás...valami normális ötlet, hogy tudnám a belső memóriát pc-re menteni?
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #19428 üzenetére
Nem "látja" viszont azzal a módszerrel egy adott meghajtó gyökérkönyvtárából fentebb tudsz lépni és akkor ott figyel a OneX. 32bites TC-nél van MedaiAudio plugin, ami kezelné az MTP-t, de 64bit-eshez keresek megoldást. Egyelőre ez is több, mint a semmi.
Szerk: [link] Beépülő, hálózatnál egyből látni a OneX-et, mint média cucc.
-
Lazika
senior tag
válasz
james008bond #19385 üzenetére
Na megoldódott.
Képernyő szülő mappa megjelenítése a gyökér mappában is azt pipáld be.
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #10328 üzenetére
Ja, akkor mea culpa. Egyébként meg grat
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #10324 üzenetére
Mondjuk az linkedben ott van világosan leírva: AC Mains Charger (3-Pin UK).
-
kenny123
addikt
válasz
OBI.
-
LouiS22
veterán
válasz
UK EU töltő beír árgép, találat, rendel, elmegy, örül
-
Petyb00
aktív tag
válasz
james008bond #10315 üzenetére
Jó ez a tok honnan van?
-
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #10315 üzenetére
thx, bőrtok kell nekem, ami minél kisebb, vékonyabb, és zsebrevágós
fitbag tokot is vettem, a bőre tetszik, de a világos belső kezd koszolódni, ami nem tetszik. (pedig irodában ülök egész nap, nem sok kosszal találkozok)SGP tok nagyon tetszik, csak az a kihúzó izé ne fényesítené ki...
még Sena tokon gondolkozok, de már így is 10k felett költöttem a HOX tokokra, és kezdem túlzásnak érezni
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #10261 üzenetére
olyan nincs aminek nem 0,5 hanem 1,0A a töltési áramerőssége?
-
zso79
őstag
válasz
james008bond #10102 üzenetére
Igen, azt tudjuk, annak ehhez semmi köze...
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #10061 üzenetére
Úgy döntöttem hogy nem várok tovább a dokkolóra, és lemondtam expansysnál...
Minden 4-5 napban újra hosszobbodott a várakozás újabb 4-5 nappal...
Júni végétől július végéig volt egyszer több mint 20 nap is...
Már kicsit untam...Júni 10.-én rendeltem, ma pedig töröltettem, a rendelést...
Úgyhogy most nem lesz dokkoló... -
nistv4n
tag
válasz
james008bond #10043 üzenetére
Én megvettem, letöltöttem, de indítást követően fekete kijelző, nem ment tovább egyáltalán. Visszatéríttettem az árát, majd később megpróbálom újra... Remélem akkor lesz valami javítás hozzá, ami az akadást megoldja tegrákon...
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #9749 üzenetére
Elég csak megnézniük a jelenleg használatos custom romokat, hogy mi volt az első amit letakarítottak róla.
Ez a három pöttyös menü egy nagy tévedés volt.
Egyébként a képen lévő rom verziószáma (2.39.) jóval magasabb a jelenleg "forgalomban lévő" 2.05-től. -
Petyb00
aktív tag
válasz
james008bond #9749 üzenetére
Ez most mi akar lenni?
:-$ -
Bilux
veterán
válasz
james008bond #9592 üzenetére
Mobilism...
-
ilyen_85
senior tag
válasz
james008bond #9589 üzenetére
Köszi, megvettem mind a kettőt gyorsan csináltam is magamnak egy minimal kinézetűt
Most így néz ki a homescreen és az alkalmazások
egyelőre csak egy oldal van, mert még vadászok további widgeteket
Aludni is kéne... az apex is tetszik, minden megvan amit elvárok egy launchertől.
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #9589 üzenetére
vagy
APW Widgets
Beautiful Widgets
Clean WidgetsAPW-ben az a jó hogy az a legszebb és az minden HTC widgetet kivált
kivéve az időjárást arra meg ott a Fancy.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
james008bond #9522 üzenetére
igen az usb is annyit ad le, viszont a hálózati az duplája, bocs ez nem neked ment valaki az előbb írta, hogy biztonsági okokból úgy sem tölt többel, pedig hálózatiról azért kicsit gyorsabban felmegy mint usb-ről
megálmodom még ezt az akkukabátot, végül is az az 5-6 ezer forint, a feketéről már láttam képeket valakinek nincs véletlen fehér is?
-
Picco
addikt
válasz
james008bond #9522 üzenetére
en ugy tudom hogy a One X biztonsagi okokbol? amugy is csak 500mah-el tolt, ezert van az h halozati toltorol is kell neki majd 4 ora ha csutkara merited.
gondolom a melegedes es hasonlok elkerulese vegett. -
ilyen_85
senior tag
válasz
james008bond #9510 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés, ezért sem gondolkodom nagyban, max 4000 mah-ban és minél kisebb fizikai méretben, hogy hogyan hordanám látod az jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam
, a telefon mellé nem szívesen tenném, még a végén összekarcolja...
A menet közbeni töltésre jelenleg nem tudok megoldást, tényleg esélytelennek tűnik. De amiért kérdeztem a leadott áramerősséget az azért fontos számomra, mert ha minden igaz, egy "normál" power bank 5V 1 amper, tehát ha jól gondolom kétszer olyan gyorsan tölti mint az akkukabát, amit eddig fontosnak gondoltam, bár belegondolva, hogy ha akkukabátban pihen akkor gyakorlatilag mindegy meddig van benne...
Hm... jó kérdés
Csak annyira nem tudok megbarátkozni annak a kabátnak a külsejével :S Pedig igazad lesz úgy látom.
-
Youri
veterán
válasz
Az a fél amper kevés lesz
-
hurrikan
addikt
válasz
+1
-
keIdor
titán
válasz
james008bond #9497 üzenetére
Így már kb. akkora, mint egy Note. Túl nagy.
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #9501 üzenetére
Akkor tapintásra kellemesnek tűnik. A Desire is jó volt fogásra szvsz.
-
edward2
addikt
válasz
bocs, hogy közbe szólok. Kevés rondább dolgot láttam mint ez a tok. rettenet.
-
Xaels
félisten
válasz
Jól látom ez inkább szürke mint fekete? Tapasztalatok eddig milyenek?
-
zezoka
őstag
válasz
james008bond #9449 üzenetére
Ez úgy lenne frankó, ha napelem lenne a hátulja, és akkor pofával lefelé lerakva (persze valami puhára) napközben, irodában, stb töltődne/töltene is!
-
vatoteam
tag
válasz
james008bond #9309 üzenetére
Ott van az
Csak én nem vettem észre elsőre, de miután Xaels kisegített, egyből leesett
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #9309 üzenetére
Ott van az csak más szögből van fotózva ezért nem látszik
Ha jól tudom az EVO 4G LTE a szolgáltató igényei alapján készült, ezért van benne mSD foglalat, exponáló gomb és ha jól emlékszem az akku is cserélhető, de ebben nem vagyok biztos.
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #9216 üzenetére
Eddig az írásomig gondoltam ezt én is, de miután simán egy újraindítástól megváltozik az idő azóta már nem gondolom,
ezért érdekelt volna ha más is megnézi újraindítás előtt és után is az akkuhasználat idejét/képernyő idejét, az idő nem nőtt, hanem csökkent. -
BenHans
addikt
válasz
james008bond #9213 üzenetére
Bocsánat ha nem érthető... megpróbálom körülírni.
Van maga a készülékház és a kijelző, és a kijelző és a ház közötti "perem" körben, ennek a bal alsó sarkánál van a fény kivilágítás de az már nem a kijelző és az azt közvetlen körülvevő "perem" közt van hanem a perem és a ház között -
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #9213 üzenetére
A kijelző és a műanyag közt.
Minden felhasználó tudja hogy létezik. Ezerszer volt róla szó. -
Szpisti
addikt
válasz
james008bond #9075 üzenetére
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #9054 üzenetére
"Több akkura szakosodott progi szerint rajta kell hagyni még egy ideig, h valóban 100% fel legyen töltődve (csepptöltés)"
Erről jut eszembe, attól lehet baja az akksinak, hogy elmentem otthonról 2 napra, és sajna a telefont véletlenül rajta hagytam a töltőn.
Szombat reggel raktam rá, és vasárnap este vettem le...Lehet hogy csak beképzelem, de azóta valahogy furcsán merül... Néha mintha nagy léptékben merülne, meg éjszaka is mintha merülne, de majd ma este kipróbálom, 100%-ra feltöltöm este meg minden progit kidobok a rendszerből.
(a battery saver pro-t leszedtem miután vélhetőleg amiatt csinálta, hogy úgy látszottt hogy nem merül, és softreset után meg nem is annyin állt az töltöttség ahol lekapcsoláskor, pl 70%-on nyomtam 10 sec-ig a kikapcsolást, újraindult, és 87%-on kapcsolt vissza. Szóval emiatt leszedtem) -
boksz
senior tag
válasz
Nem tudom, biztos jobban tudod, de nekem van 3 éves telefonom amit néha használok és az akksinak semmi baja ( lítium ), pedig évente 1x, 2x használom.
Nem kell figyelni, az se baj ha teljesen lemerül ( nekem sokszor volt rá példa ) az akksi, semmi baja nem lesz gyakorlatból mondom.
Egy telefont meg 2 -3 év után úgy is cserélsz. -
ray blu
tag
válasz
Ja, olyan 10-20% közti töltésnél már célszerű töltőre tenni.
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #9021 üzenetére
Én kezdtem anno Siemens C35i-vel. Ott az akku érintkezői voltak olyanok mint itt a Wifi antenna 1-2 szériánál. Egy idő után nem volt jó a kapcsolat és mindig újraindult a zsebemben, vagy csak kikapcsolt és úgy maradt. Azután volt ME45-öm, az mai napig működik pedig kapott hideget-meleget. Aztán C65 amit öcsém megörökölt és tőle ellopták. Majd jött Motorola L7 ami egy hulladék volt szoftveresen. Bekapcsolta a kijelzőt kikapcsolt állapotában és reggelre lemerült, elfelejtett ébreszteni és elengedett a billentyűzet ragasztása. Azt váltotta egy Nokia 6680-as amivel elégedett voltam csak hamar kopott a festése és nyikorgott a műanyag. Kövi egy Samsung i600-as(WM5) volt, ami mai napig működik igaz a szoftver nem a Samsung érdeme volt, bár a magyarosításhoz szervizbe kellett vinni mert amit gyárilag csomagolt hozzá a Samsung az nem volt jó, de járt hozzá 1 sima akku és egy nagyobb kapacitású pót hátlappal. SE K850i, anyum mai napig használja, nincs vele különösebb probléma csak hamar megkopott a navigációs gomb. SE Xperia X1, nagyon kedveltem a készüléket. Egyben volt, remek anyaghasználat és design csak hülye voltam és lecseréltem egy LG KM900 Arénára. Na ez egy igazi hulladék volt hosszú távon, beégett kijelző, lefagyó kijelző, nem lehetett hívást fogadni elutasítani néha, zene lejátszásnál elkussolt számváltásnál. Na és elérkeztünk a HTC-hez: Desire. Maga volt az álom, tökéletes anyagminőség és összeszerelés, szoftver egyben volt és az optikai trackball telítalálat volt. Miután megvettem a Sensation-t még sokáig hiányzott is, pedig nekem szerencsém volt hibamentes volt a Sensation-öm. Most itt a One X és nincs hiányérzetem, nagyon elégedett vagyok. Nincs hiba, nincs szoftveres irritáló bug.
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #9021 üzenetére
A 3210-em betöltötte a 10 évet és a nagyinál mái napig megy... 3. akksiját tapossa, az eredeti kasznival, azokban még volt spiritusz, meg anyag
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #9016 üzenetére
Ebben a fórumban a 9000 hozzászólásból kb 5000 rémhír terjesztés
Nekem és az ismerőseimnek szinte egyik hiba sem fordult elő, azok közül, amik itt fel vannak sorolva...Legtöbb fórum arról szól legtöbbször, hogy rémhírek keringenek, emberek pedig terjesztik, és a végén az lesz, hogy olyan a termék...
Ja és okostelefon vásárlásához nem árt némi informatikai ismeret...
Mert ami normális informatikai megoldás (csak épp laikusoknak[hozzá nem értő emberkenek] nem tetszik), attól az még nem hiba.Szoftver hibát meg maximum észrevesszük pár hozzászólás születik, és ha minden jól megy javítják...(ideális esetben)
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #9002 üzenetére
Igen ez az egyik legjobb widget amit használtam eddig
A gyári az animálása miatt nyerő, ez pedig a testre szabhatóság miatt...
Összességében szerintem több ezer féle beállítást lehet rajt eszközölni -
Eli577
senior tag
válasz
james008bond #9002 üzenetére
Miért olyan fontos az a 15 percenkénti frissítés. Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy 15 perc alatt drasztikusan változik az időjárás ÉS ezt a widget időben frissíti. Nekem pl. nem tetszik a beautiful widgets. Egyszer még régebben kipróbáltam, de vissza is tértem a gyárira (vagy GoWeather).
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #9000 üzenetére
-
válasz
james008bond #9000 üzenetére
Ez is egy alternatíva
-
válasz
james008bond #8994 üzenetére
Ebben azért nincs igazad, mert én még a gyári sense időjárás appnál szebbet és jobbat nem láttam!!!
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #8867 üzenetére
Én is azt használom, elég jó... a legjobb gyári beállítás... de biztos nem vennék hozzá beats fülest
-
Cybertrone
veterán
válasz
james008bond #8855 üzenetére
Sennheiser fülesem van, azzal is változik a dinamika
Szerintem hülyeség ez a dolog hogy kompatibilisnek kell lennie a chippel
-
hurrikan
addikt
válasz
Ne engem kérdezz, a HTC Webshopban van kiírva a füles alá amit beírtam.
-
lcee79
addikt
válasz
Persze hogy változik
Én eddig akármit dugtam bele mindentől változott (erősítő, sony fejhallgató, music center), hiszen ez egy equalizer állítás a háttérben.
Nem hinném hogy bármilyen telefon képes lenne érzékelni, hogy beats fül/fejhallgató van beledugva -
lcee79
addikt
válasz
james008bond #8841 üzenetére
"Anno Desiréhez volt amolyan "gagyi" kínai dokkoló, amibe téve a telefont gyakorlatilag az usb csatlakozó tartotta...aztán, ha jött hívás, hát elég macerás volt felvenni..."
Na igen erről beszéltem...Így is képzeltem, ezért nem választottam ezt a variációt
Autóba még 2 éve vettem egy univerzális tartót (htc hd2-m volt akkor) akármekkorára állíthatom vagy állítva vagy fekve minden telefon belefér, aztán úgy forgatom az ablakon, hogy jól álljon... kb 2000 ft volt
-
Emilchen
tag
válasz
james008bond #8708 üzenetére
Hát abszolút amatőrként még messze vagyok a letöltésektől. Még az értesítések panelt se találom, de köszi.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
james008bond #8712 üzenetére
a kép már nem él, gondolom a gameloft töröltette
de láttam amikor írtad, meg is lepődtem, mert én meg a marketben néztem a telefon vásárlása után, hogy egy rakás gameloftos játékom nem kompatibilis, a shift-en kívül.
A Modern Combat 3-mat kipróbáltam volna, de az sem kompatibilis
-
hurrikan
addikt
válasz
Én le se tudom tölteni az Asphaltot, kiírja a Play hogy nem kompatibilis az eszközzel.
-
Xaels
félisten
válasz
"A Gameloft a jövőben sokkal kisebb energiát kíván fektetni az Android illetve más platformokra történő fejlesztésekre, mivel az iPhone-hoz tartozó fejlett infrastruktúra és a felhasználók vásárlókedve lényegesen nagyobb haszonnal kecsegtet." ez egy 2009 november végi hírből van. Úgy látszik komolyan is vették
Amúgy egy idei MWC-s hírből az jön le, hogy akár 2-3 hónapba is telhet nekik egy optimalizálás...
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #8666 üzenetére
2200-asból fehéret láttam csak, 3500-asból láttam feketét, de az már kicsit durván néz ki [link]. Mondjuk nekem a fehér telefonra a fehér tökéletes lesz majd, csak előbb sátrat kell vennünk FEZEN-re.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #8666 üzenetére
Mert a 3G/HSPA külön frekvencia a GPRS/EDGE-től
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #8652 üzenetére
Te rendeltél végül? Kíváncsian várom mert engem is érdekel.
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #8583 üzenetére
Gondolom ez nem nekem jött, a BD-s részt nem én írtam
-
Youri
veterán
válasz
Na már most te a lejátszást hasonlítod a felvétellel?
-
zso79
őstag
válasz
Ebben is külön proci kezeli a kamera részt...
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #8536 üzenetére
Tehát ti sem tudjátok...
4magtól valahogy nem ezt vártamvagy ez is Tegra driverek miatt van?
Mert még a 2magos 1Ghz-s XperiaP is 30fps-es full HD-t vesz fel, és még a bitrátája is magasabb... pedig a NovaThor procik nem az élmezőnyben vannak. -
Psytech
őstag
válasz
james008bond #8448 üzenetére
Ilyen övre fűzhető dolgokat nem néztem, nálam ez nem szempont, mindig zsebben van
A kép(van más színben is, nekem ez tetszett meg)
-
Psytech
őstag
válasz
james008bond #8437 üzenetére
Nekem elvileg úton van egy ilyen 2200-s. Már csak abban bízom, hogy nem rondítja el a telefont túlságosan.. Ha igen, akkor lesz egy eladó beszer áron
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #8435 üzenetére
Még nem sajna, de kipróbálnám
Nincs az a firmware frissítés, ami annyit javítana az üzemidőn mint ezDokkolóm is lehet hogy majd csak egy következő életben fog megérkezni expansysból...
tegnap a 2 napról 18 lett újfent... -
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #8349 üzenetére
Ahogy fentebb is írták órajelet veszi vissza.
Ha pedig töltőn melegszik túl erős használat mellett akkor a töltést is szünetelteti addig.
Ilyenkor szépen megvárja még 3-4fokot vissza esik, és aztán újra enged mindent fullon. -
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #8327 üzenetére
érdekes ez az ASP6 Ionon sem megy....
pedig az is HD meg ez is.... sőt XS-en sem ment -
james008bond
őstag
válasz
james008bond #8327 üzenetére
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #8266 üzenetére
A widget leírásában az van hogy elvileg a proci hőt méri, te mivel mérted akkor a procijét?
Illetve honnan tudod külön az akksi és a proci hőjét?
Egyébként én is féltem hogy ezek a hőhatások más alkatrészeket majd károsítanak, de úgy tűnik nem, bírja minden, a kijelző is. -
bounty123
őstag
válasz
james008bond #8266 üzenetére
Mondjuk a vlc-ben tuti nem lesznek reklámok.
-
Dicker
őstag
válasz
james008bond #7702 üzenetére
Azért, ha tovább gondolod nem olyan vészes dolog ez.
Vezetéknélküli egér+telefon+tv. Máris megvan a média lejátszód, és a távirányítód -
lcee79
addikt
válasz
james008bond #7320 üzenetére
Nem tudom olcsóbb volt-e onnan rendelni, de én szeretek boltból (ha lehet a legolcsóbból) vásárolni.
Váltottunk pár e-mailt expansys-al és azt írta hogy a gyártó nem küldte, tehát, ha nekik akik a forgalmazók (www.htcaccessorystore.com is hozzájuk vezet) még nem küldték, akko mit szóljanak kisebb cégek/stb eladók.
Ha azt mondta hogy feladta, és már itt kellene lennie akkor gáz, mert akkor az már kamunak tűnik....
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #7292 üzenetére
Arra céloztam, hogy szerintem nem kapott még senki sem ilyen dokkolót, ezért nem jönnek a rendelések.
Szerintem még bizakodhatszszerk: expansys azt írja 800-at rendelt be, és ők is örülnének ha megkapnák végre...
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #7283 üzenetére
Pénteki 3 nap, reggelre 4 napra ugrott, most délután meg 13-ra. A rendelés követésben
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #7283 üzenetére
Az expansys elvileg egyből megrendelte az eredeti dokkolókat, és azóta még nem érkezett egy szállítmány sem.
Azért is volt eleinte az kiírva hogy 33 nap. E-mailben azt írták hogy juni 15-re várták a szállítmányt, de ezek szerint nem érkezett meg
És a 4 napot sem tudom hogy azért írták, hogy csak ott legyen valami, aztán majd tologatják, vagy ténylegesen 4 nap...
De várom, hogy jöjjön. -
lcee79
addikt
válasz
james008bond #7074 üzenetére
mondjuk érdemes lenne tüzetesen átnézni miután összerakja
biztos csinált azért pár karcot rá
Próbálgattam az előbb akárhogy fogom le itthon max-on marad a jel
Az meg pont elég -
ch.peter
aktív tag
válasz
james008bond #6913 üzenetére
Erosen ipari kornyezetben dolgozom, es ha az irodaban is marad a telefon, akkor sem lehetek biztos benne, hogy nem lokik fel az asztalt / nem pakolnak ra valamit, minden telom allandoan massziv tokokban van :-)
-
Kobe
veterán
válasz
james008bond #6599 üzenetére
hali
ebayről rendeltem, hong kongból jött és egész konkrétan 16 nap alatt ért ide.
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #6599 üzenetére
szerintem is jó, annyira nem is drága
Ebben a videóban, hogy forul el a főképernyő gyári sense-el?
Meg ha valaki arra tudna valami (ha létezik ilyen megoldás...) hogy car mode-ban sygic-et használjak
-
FragMaster
addikt
válasz
james008bond #6531 üzenetére
Hogy talán végre a tegrásokon kívül lesz komolyabb játék a telefonra trükközés nélkül. Bár remélem a tartalom majd inkább az se play-éhez lesz közelebb, mint a sxs-éhez.
-
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #6529 üzenetére
azon kívül, hogy narancsos, és tapad, még el is színeződik 3-4 hónap alatt...
így néznek ki, készülékről levéve 3-4 hónap után -
lcee79
addikt
válasz
james008bond #6283 üzenetére
Szerintem kilőtted a futó folyamatokat (vagyis kb 100%
), akkor kb annyi marad belőle mint egy kép a főképernyőn..
ha kilövöm a futó folyamatokat, akkor a menüben hd widget ikonra rákattintva újra elindul, akárhány is volt kinn a főképernyőkön.
Sajnos ez a gyári feladatkezelő ugyanúgy kilövi ahogy a sense-t is ... -
pingwin011
aktív tag
válasz
james008bond #6148 üzenetére
És ezt mégis hogy? Amikor olvastam az SIII-ban rejlő újításokat, többek között ezt is a felesleges kategóriába soroltam, nem is használtam, csak kiváncsi vagyok, hogy One X esetében hogy működik, mert nekem nem sikerült. Nem mintha bármikor is használnám...
-
Kronk
őstag
válasz
Mi a neve a bal felső sarokban lévő kör alakú akksijelzőnek???
Gondolom azt csak rootal lehet áttenni jobb fentre, hogy lecseréljem a gyárit??? -
james008bond
őstag
válasz
Azért az ötödik videó megnyitásánál elfogyott a ram...Sense újraindult
-
buci30
addikt
válasz
james008bond #6098 üzenetére
köszi!
Igen a márka névbe bízok én is -
buci30
addikt
válasz
james008bond #6089 üzenetére
Akkor ő megfelelő?
-
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #5998 üzenetére
Nos, tudni tudja, de valahogy az MX jobb, bár megnézem, fél éve használtam a bs bétát, azóta lehet, ohgy sokat javult, ezt elismerem
-
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #5996 üzenetére
Kényelmes tekerés újjal, átméretezési lehetőség, gyors hangerő, fényerő váltás, stb
-
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #5990 üzenetére
Nekem nem jött be a bsplayer. Az MX-ben sokkal több a funkció.
-
Avicularia
veterán
válasz
james008bond #5983 üzenetére
persze állatok, de jó strapabíró a kijelző
-
boksz
senior tag
válasz
james008bond #5943 üzenetére
ilyen mindenkié, gyárilag sz*r.
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #5929 üzenetére
Ja és azt kihagytam hogy a fényerő widget sokkal jobb mint a bármelyik gyári sokkal több lépésben állítja a fényerőt, és %ban írja ki (100, 80, 50, 20, 10 és Auto)
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #5929 üzenetére
Kiválasztod a 4x4-es widgetet, és a beállításoknál középen oldalra húzva lehet választani hogy milyen legyen a háttér, vagy ne legyen
,
aztán áthúzod sidebar-ra, és oldalra húzod a napocskákat, ott lesz egy select és onnan kiválasztod hogy melyiket akarod kirakni a sok közül -
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #5902 üzenetére
Azt hiszem megegyezhetünk, hogy minden tőled telhetőt megteszel, innentől már csak a telefonon múlik
-
exelsior1
senior tag
válasz
james008bond #5856 üzenetére
Ismerem, használtam is többször, de a HTC-nek alapból jó a billentyűzete és tudja azt is amit a Samu Swype-ja , ohgy húzom a betűket. Nagyon szeretem és nagyon gyorsan írok vele, csak nem tudom megszokni a qwerty kiosztást
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #5798 üzenetére
A lista legaljára kerülnek a letiltottak
-
lcee79
addikt
válasz
james008bond #5735 üzenetére
Na azt pont tegnapelőtt tettem fel, majd legközelebb mikor játszok megnézem
És mekkora hőt bír ki a proci/akku?
De amúgy én úgy vettem észre hogy azért játék közben gyorsabban merül...
Meg én eddig még sosem vártam meg hogy teljesen lemerüljön, de másfél óra képernyővel már azért volt hogy 30% alá mentem... -
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #5594 üzenetére
Nem abban kételkedek hogy játszol vele, hanem abban hogy Play-en keresztül vetted meg.
-
Rhino666
addikt
válasz
james008bond #5583 üzenetére
Modern Combat 3
NOVA 2
Dungeon Hunter 3
Backstab
9 mmOne X
This item is not compatible with your device. -
vatoteam
tag
válasz
james008bond #5558 üzenetére
Kicsit félreértettem, azt hittem, hogy a Messenger alkalmazással van a gond
Egyébként szerintem kényelmesebb, ha csak chat-elget az ember, adatforgalom is kevesebb. Ha nem tetszik, akkor próbáld meg amit az előbb írtam, csak a fb app-al
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest