Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nistv4n

    tag

    válasz LouiS22 #14311 üzenetére

    Nem szétszedve a kommentedet, de úgy gondolom (amit egyébként a srác is írt), ha a "régi motoros" ügyfél is hajlandó aláírni a 2 évre, de azt látja, hogy egy új belépő olcsóbban kapja meg a telefont hasonló kondíciók mellett, akkor jó eséllyel váltani fog. Árban, percdíjban úgysincs sok különbség köztük. Tehát a telkó eldobott egy régi ügyfelet. Aki jó eséllyel a következő készülékét 2 év múlva szintén itt venné.
    Én újként csapódtam a T-hez (pontosabban a céges telefon ott van, de az lényegtelen), és a két év leteltének napján már mondom is fel a szerződést, és a következő vásárlásig feléjük sem nézek. Ha újra tudnak majd jó készülék akciót, lehet oda megyek, lehet nem. Ráadásul én tipikus "rossz ügyfél" vagyok, soha nem forgalmazok túl a csomagban foglalt egységeken, internetet szinte teljesen kihasználom, számlákat rendszeresen elfelejtem befizetni :). Ezzel szemben a rengeteg pénzt elköltő, még régi időkből ottmaradt ismerősöm drágábban tudta megvenni a telefont, mint én.

    Valami logika tuti van benne, de a két éves hűségből származó biztos bevételeket leszámítva (ami kiszámíthatóságából adódóan fontos tényező) az újoncok lutrit jelentenek, míg a régiek fix pontot. És nem kérnek sokat, csak azonos árakat :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák