Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
És működik még?
Én azt is kinézném belőle, még a forum elején volt akinek WC-be esett bele a teloja, de semmi baja nem lett....
Van valami hír esetleg hogy várható e valamikor gari vesztés mentes nyitás? Egyébként a problémát mi okozhatja, ez az 1,54-55 tényleg ennyire nehezen nyitható? Mert már lassan 3 hónapja kijött és semmi... -
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Én ezt tettem fel:
https://mega.co.nz/#!e5pkBDpL!KM_H4wmVCJTCB6XlTLxG5SxyfgoIhnH_ne0fAHdGPM4Nem töröl semmit, és a recoveryt se piszkálja!
-
djapor96
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Ezt is mára ígérik: Android Revolution HD 40.0 SOON
-
-
-
istnag
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
A HTC RUU fájlokat használ. Ha megtalálod a megfelelőt, két-három kattintás után újrahúzza a telefonod és természetesen pc-ről kell futtatni.
HTC One RUU
(bár gondolom ezt úgyis tudojátok
) -
spawn21
veterán
válasz
csacsi67
üzenetére
ezt nem akartam írni

Az LG g2 olyan ratyi összeszerelési minőséget produkál, hogy az valami vicc.
Igaz, nagyon szép kijelző, meg minden, de mivel az van a nexusban is......Vettem egy i5-öt. Megnézzük milyen, persze a One az marad mert imádom

De ami elsőre, ..ennyire szar az Alma zenében? Vagy csak a One ennyire jó?
Ugyan azzal a fejessel használtam, és fényévekre van a One.The Nuke: attól függ mennyit beszélsz. De nem minden hsz ér. Illetve nem annyit. Azt hiszem 2000 normál értékű hsz-nél leszel senior, vagy 1500? Tudja fene.
-
vasi89
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
A rezgéssel kapcsolatos segítségeket köszönöm, már nem rezeg

"Milyen Itunes mentést akarsz szinkronizálni?"
- ha lehetséges akkor az üzenetek és naptárjegyzékek és emlékeztetők, habár gondolom az üzeneteket nem lehet átmenteni iphoneról. A kapcsolatokat megoldottam más programmal viszont a naptárjegyzékek és emlékeztetők jó lenne, ha valahogy át tudnám varázsolni őket.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
A helyadatok elérésének engedélyezése be van pipálva.
Azt én kapcsoltam vissza, mert tudom hogy anélkül például a kis időjárás app
nem mutatta, hogy hol vagyok.
De emiatt csinálhat ilyet?Derrewyn:
Nem, a Gsam nincs fent.
De lehet nem ártana, sokan dicsérik azt a progit.Köszönöm a tanácsokat egyébként.

-
Kocsó
aktív tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Igen, azt hiszem. Vagy mégsem.
Itt: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=5468.0 azt írja, hogy 1.44 HBOOT kell.
Amit te mondasz, az csak akkor működik ha htcdev-en nyitom, nem? Akkor viszont ugrik a garancia, nem?
Vissza olvastam egészen a #6000 hozzászólásokig és ott Moonlight féle S-OFF emlegették.
(bocs a linkért, mobilról vagyok) -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Ezt raktam fel. Eddig minden megy benne! Egy bug van eddig, ha ART után újraindul, akkor a háttérkép az első kép váltásig félig fekete, de ez nem nagy gond. Jó a kamera is, a GPSfix-et felraktam így fogja a fixet. Nem rossz!
Igaz, hogy 152 alkalmazás fordítása kerek 10 perc volt.
@N4ri87
Próbáld meg bekapcsolás közben erős fénnyel megvilágítani a szenzorát. -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Hmm, ez tényleg fura. Kalandos előélete lehetett ennek a ONE-nak.
Egyébként abban nincs semmi furcsaság, mármint a relockedbe, mert ha van S-OFF és a fastboot oem lock paranccsal zárod vissza a loadert, akkor is mindig RELOCKED lesz az állapot. Ez biztos, mert már próbáltam.Akkor viszont működik, mert én is ezzel nyitottam vissza.
Viszont én még nem láttam nem rootolt romot.

-
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Ha 1.44-nél nyitották, a renove módszerrel. lehet nyitni a bootloadert!
HTC One Toolkit [M7] • 2.0!, a második oszlopba van lehetőség a nyitásra/zárásra! -
kllzslt
tag
-
turika86
aktív tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Akkor kicsit bátrabban vágok neki... Egyébként majdnem az egész fórumot végigolvastam és tényleg nem sokan panaszkodtak gyártási hibákra, meg szerintem az utóbbi időben biztos javítottak a gyártási hibákon... (Egyebkent n4 csak részben műanyag, inkább üveg és szintén unibody)
-
mumk1
addikt
-
-
hudyfiu
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Én sem vitát akartam indítani csak nagyon sokan a 120-150k-s készülékeket mérik a 30-50k-sokhoz ami eléggé ferdített ítéletekhez vezet.
Ilyenkor szoktam mondani ha egy ilyen beszélgetésbe csöppenek élőben hogy azért árat mondjanak már hozzá mi az ami lassú.
Volt olyan ismerős aki egy 10k-droid telót mért az akkor megjelenő Nokia 800-hoz.
-
dave182
senior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Az s4 kamerája tényleg nem az igazi, az i5s egyszer volt a kezemben, azert marha jó vas az, de iszonyatosan túl van árazva...az ios-t nem ismerem, de nem mertem olyan rendszerű tabletet sem venni...én az androidra szavazok és akkor nem kérdés hogy a one...
Ui.:4" kijelző, na azt meg végképp nem vállalnám -
Badboys
őstag
-
turika86
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én azt is kinézném belőle, még a forum elején volt akinek WC-be esett bele a teloja, de semmi baja nem lett....

root az minimum azért.. kösz az infót.

Ezt hol olvastad?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)