- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
A Farkastanya kerületen belül van, kaptunk is tőlük régebben szóróanyagot , de nem próbáltuk ki, pedig az alapján amit írtál hiba volt...
Most nálunk a [Donna] a befutó, pár utcányira van, ingyen hozzák ki és finom.ForRedGlory: Legközelebb tőlük rendelünk, túl sokan ajánlották.
-
Begi
senior tag
A vége szerintem igy hangzik:
Since the Nokia 720 was the first Nokia phone to use the chip, the courts have ruled that Nokia has exclusive rights to the technology until February of 2014. Since HTC is not at fault, the courts will allow HTC to sell the HTC One in the Netherlands as long as the devices have already been imported into the country.
Mivel a Nokia 720 volt az első telefon, amely ezt a chip-et használta, ezért a bíróság a tehcnológia kizárólagos jogait 2014 februárjáig a Nokiának itélte. Mivel ez nem a HTC hibája volt, ezért a bíróság engedélyezte azon HTC One telefonok eladását, amiket már az országba behoztak.Azaz ha a HTC One-t szeretne eladni 2014 februárjáig, akkor új chipet kell beleraknia. De ez csak Hollandiára érvényes!
Szerintem.
-
-
-
ForRedGlory
félisten
Ja, nem minden képnél javít, vagyis egy részét szépen javítja, de ahol fehérebb a dolog, azt ki is égeti. Kár, hogy nem lehet beállítani neki egy szintet, hogy hány százalékosan javítson. Bár Ennyi erővel akkor már előveszi az ember a photoshopot.
Jah, majd kimaradt, bár ezt már (talán) Te is írtad. Gond leginkább a tájképekkel a kevés pixel miatt... Azt majd holnap lövök, akkor megyünk fel barátnőmmel a Budai várba és a Gellért hegyre.
-
ForRedGlory
félisten
Kerek vélemény a fotózásról? Eléggé vegyesek ettől függetlenül az érzéseim, zavar, hogy automatikusan fókuszál, ráadásul nem látszik, hogy hova (és hogy mikor), mert nem jelöli a szoftver, igaz nyilván alapból középre...
Ami nálam elég nagy hátrány a Samsunghoz képest az az, hogy nincs benne a lehetőség, hogy én szabályozzam a lencsébe ömlő fény mennyiségét, nem lehet "lockolni". Nem tudom mi a szakszava, de majd valaki beírja. Lényeg, hogy ha fotózok egy égboltot és mondjuk egy házat egyszerre, akkor Samsunggal fogom és finoman mozgatom, amíg látom, hogy az égbolt már nem ég be, megnyomom és lenyomva tartom a gombot, majd ezzel fixálja is a fényt, ha innen mondjuk lefele mozgatom a kamerát, mert azt szeretném, hogy a házból több látszódjon, már nem fog automatikusan korrigálni, mert ismét kiég az ég (hiszen a ház ugye sötétebb, és azt világosítaná alapból)... majd felengedem a gombot és elkészül a kép.
Mindjárt megnézem, hogy mit tud ez a nemrég általam is írt auto enhance, ami sokat javít rajta. Aztán dobok fel pár "előtte, utána" típusú képet.
(#1906) lcee79: Majd csinálok, és megmondom, csak kell találni valami fotográfolni valót.
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.
Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
-
ForRedGlory
félisten
Hasonlít rá, de nem az, mert nincs rajta hangerő szabályozó gomb, amit mondjuk nem is értek, hogy miért.
Amúgy ez az a tok, kimaradt hogy kézi varrású ráadásul, és MM-ben 6490 Ft volt. Képen nem mutatja meg, hogy milyen pofás (sőt kissé gagyinak is tűnik, de élőben totál más kategória, majd lefényképezem, miközben benne van a H1, és kicsit kilóg. Beleszerettem egyből.
Majdnem megvettem ezt is, mert ebben is kurva jól mutatott a telefon.
Értelmesen lefotózva kb ilyen a varrása, amit Keldor papa is linkelt. [link]
-
Burt1793
veterán
Tudtam, hogy ezzel fog jönni valaki, de a garancia nem rég vagy most fog lejárni, már nem tudom, de nem is érdekel, mert semmi baj nem volt vele. Igen, így érthető, hogy én nem félek annyira, nincs rossz tapasztalatom...
De annyira gáz, ha tönkrement volna, elraktam volna a polcra...Egy ilyen telefon nem mehet tönkre, az megint más kérdés, ha pont te vagy az egy a millióból!
-
Burt1793
veterán
Ez itt a gond, én mindig olyan telefont választok, ahol nincs szükség garanciára, mert az a 2 évet ki fogja úgyis bírni, nagyon úgy látszik, hogy ez nem olyan, úgy fostok ettől a bolttól
Másik, nem láttam azt a boltot, de ha 250-ért adják, már az is mindegy, ti is 190ért vettétek...
-
manokaki
addikt
Szerintem nem kell elmagyaráznom senkinek mit jelent a GSMüzleti garancia , hol jó hol nem , üzlete válogatja ! A teljes körü : Hardver + szoftver ! Mivel angol származásu a telefon , gondolom nekik is egyszerübb a HTC gyári gariját érvényesiteni ha bármi probléma lenne vele ( mivel náluk megvan az eredeti szla amit kint kaptak ! )
a szoftver garancia meg ugye a frissitésre vonatkozik illetve ha ha a jó ember pl nem ért hozzá hogy tegye magyarnyelvüvé a telefont
és hasonlo komoly hibák !
az Árról annyit : mikor az Iphone 4s 300,000 FT volt inditásnak azt is sokan megvették !
-
kdennis
aktív tag
Igen, megnőnének a méretek rendesen ha 8 MPX lenne. Egyébként meg szerintem azért is 4 megapix mert a processzor ennyit bír jól lekezelni. Ahhoz hogy jó ZOE képeket készítsen, elég nagy sebességgel kell neki mintavételezni, és eltárolni. Lehet hülyeség, de mint láttuk már sok hozzászólásokban, nagyon szépen stabilan suhan. Hát akkor valami csak jól van benne optimalizálva, igaz a kamera kárára, de a méret és a sebesség javára. Akkor mi kellene? Hát nekem az utóbbi.
-
ForRedGlory
félisten
-
Hegasus
senior tag
és Poplacsek, BenHans
az is igaz hogy ami volt korábban linkelve szoftveres javítás tényleg szépen megdobja majd a minőséget.de sajnos könnyen ki tudom nézni, hogy mivel ez a "telefon" (gsm modullal ellátott, multimédiás zsebszámítógép) minden téren brutálisan jó, egyedül a kamerában lehet majd fejlődni, és szerintem fog is majd ősszel és hogy azt a verziót is ellehessen adni valamivel, ezért abba majd 8 mpx-es kamera kerül. (amit szerintem most is tehettek volna bele, de akkor mi kerülne majd a +-os verzióba)
de ne legyen igazam!
(amúgy tény hogy 4 mpx-en is csodás képek születhetnek, de én csak a részletek miatt szimpatizálok a sok-sok megapixellel)
-
-=Ghost=-
őstag
Különböző beállításokkal valószínűleg lehet rajta javítani, de a képek tényleg nem lesznek díjnyertesek.
Ezzel valamilyen szinten együtt tudok élni, a highlight videó viszont szerintem pillanatnyilag a legjobb szolgáltatás az idei mezőnyben.
Persze sajátkezűleg is lehet ilyet (vagy még jobbat) csinálni, de engem ezzel megvettek kilóra. Sőt esetleg pont ettől kapok majd kedvet a jövőben ilyen összeállítások készítéséhez. Százszor többet elmond, mint egy fényképalbum. És rettentő hangulatos. -
bloomberg
tag
+1
A desire nálam is mai napig must have kategória, még néha elgondolkodom rajta, hogy kéne venni egyet
Nekem egy bajom van a one-al - számomra nagy, remélem ilyen lesz az m4, csak kisebb.
Egyébként a telefont kézbe fogva olyan érzésem volt, hogy még egy atomtámadást is túlélne.
-
keIdor
titán
Hehe, emlékszem ezt már a Szenzációnál is mondtad.
Velem meg a haverjaimmal együtt Te is beszálltál egy mókuskerékbe, ahonnan nem lehet könnyen kiszállni, mondjuk én nem is akarok.
Jövőre úgyis váltasz.
Van pár haver, ugyanezt mondják mikor megvesznek valami drágát, hogy marad egy darabig, már akkor szoktam mondani 0,5-1 év múlva úgyis másik lesz, nem bírod ki. -
bloomberg
tag
-
keIdor
titán
Én eleve nem tudom minek kell ilyen hibrid verzió, kapacitív gombok+szoftveres, ki érti ezt? Lett volna akkor olyan, mint a Nexus 4 vagy az Xperia Z/ZL csak szoftveres, vagy olyan, mint a Samsung-nál, Home, back és menü. Minek kell ilyen is, olyan is? Idétlen egy megoldás, vagy akkor hagyják bent a választás lehetőségét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest