- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.
Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest