- iPhone topik
- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dreamie #2211 üzenetére
Ennyit tesz a pénz és a hazai szolgáltatók le vannak teljesen feküdve egy gyártónak. Engem nem zavar ameddig elérhetőek maradnak a többiek is. Kell, hogy legyen/maradjon választási lehetőség.
(#2212) Kori77: vasárnap Veletech-en meg lehet majd nyomkodni az újdonságokat, köztük a One és az S4 is kint lesz. Ki kell próbálni, én sem vettem meg az Xperia X1 óta semmi olyat amit nem próbáltam előtte. Most még nagyon a gyártás elején vagyunk. Lehetnek első szériában kevésbé jól sikerült példányok, de ez igaz a konkurensekre is. Szerintem amiből már nekünk is hivatalosan jut már relatív stabil minőségűek lesznek.
(#2214) Kori77: bár vannak általában egész jó ROM-ok HTC-re is, de jelenlegi álláspont szerint itt nem biztos, hogy ők lesznek a legjobb választás a Custom ROM-ok tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest