- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szoftver tekintetében nem biztos, nekem úgy tűnik ott van gond és ha szar az algoritmus akkor a végeredmény is az lesz hardvertől függetlenül. Gondolom itt az Imagechip is bekavar. Pocketnow például azt állapította meg, hogy a Sprintes tesztkészülék amit kaptak jobb képeket csinál mint amivel először teszteltek. Na majd összehasonlítom a One X-el amint meglesz.
-
Balinov
titán
ja, azt tudom, de eddig mindig ugyanazt a 3 ir szervert hasznaltam mindennel a meresre (asztali, tab, laptop,stb).a kapott eredmeny ugyis csak tajekoztato jellegu..a lenyeg ugysem a konkret mbit/sec a lenyeg, hanem hogy egy nagysagrenddel javult.
persze lehet siman az is, hogy egyetlen eszkoz leven a GW-re kotve 5ghz-en tolta es ez csak placebo hatas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest