Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szoftver tekintetében nem biztos, nekem úgy tűnik ott van gond és ha szar az algoritmus akkor a végeredmény is az lesz hardvertől függetlenül. Gondolom itt az Imagechip is bekavar. Pocketnow például azt állapította meg, hogy a Sprintes tesztkészülék amit kaptak jobb képeket csinál mint amivel először teszteltek. Na majd összehasonlítom a One X-el amint meglesz.
-
Balinov
titán
ja, azt tudom, de eddig mindig ugyanazt a 3 ir szervert hasznaltam mindennel a meresre (asztali, tab, laptop,stb).a kapott eredmeny ugyis csak tajekoztato jellegu..a lenyeg ugysem a konkret mbit/sec a lenyeg, hanem hogy egy nagysagrenddel javult.
persze lehet siman az is, hogy egyetlen eszkoz leven a GW-re kotve 5ghz-en tolta es ez csak placebo hatas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő