- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
A root leírása és a hozzá kellő cuccok egy csomagban megtalálhatóak.
Lásd: #18085 hsz.
-
KillBorn
senior tag
Ha tudsz angolul akkor ennél egyszerűbben sztem nem lehet megcsinálni: Egy kattintás az egész, azért nem teljesen, de nem nehéz.
-
KillBorn
senior tag
Az is, de ez az OTA tényleg "valódi OTA", mert gyári recovery-n keresztül nem lehet feltenni, csak a Android alól, netről letöltve. Viszont a külsős recovery-k fel tudják tenni az OTA-át, csak akkor meg már kell a root meg a nyitott bootloader. Ami részben meg is van, mert akinek nem gyári a recovery-je az már valszeg rootolt is, meg nyitott a bootloadere is
Szal a lényeg: szűz telóval várd meg míg az OTA valóban OTA jön
-
slice14
veterán
Fel van nyitva a Bootload4ered? CWM és full wipe (3 wipe). És mehet fel a full JB, a Slukk féle rootolt verzió.
Akkor kez Dzsuri89 leírásával. Annál nyincs szájbarágósabb szerintem.
Más: Ha valakinek kel a Nexus S driver-e, akkor itt a link.
-
slice14
veterán
Igen. A stock androidnál 2.3.3 volt az utzolsó, ami tudta facebook contact sync-et. Ajánlom neked erre a célra a HaxSync-et. Leszinkronizálja a contactokat és a naptárba az eseményeket ill. a születésnapokat is. És azt hiszem tudsz posztolni is az ismerőseid falára. Bár ez nem biztos. Még nem próbáltam.
-
defymoto
senior tag
Most néztem meg, de nem találtam ilyesmi funkciót benne
Szerk: Nekem van egy olyan applikációm, hogy Play Magazinok. Rákattintok, és ezt írja ki: " Üdvözöljük!
A Google Play teljes katalógusának böngészéséhez érintse meg a fenti vásárlás ikont." Ha megérintem megnyitja a playt. -
Quqesz
nagyúr
nekem pl a második fele lassabban merül,ne kérdezd miért.nálam is volt hasonló merülési probléma,én újraindítottam a telot és minden rendben(most 10 h és 87%).ha nem segít akkor többen írták itt, hogy csináltak egy gyári visszaállítást és jó lett.ezt tudom ajánlani.....
kolosanyi
hát akkor a tűzfalnak sincs így értelme... -
-
-
Quqesz
nagyúr
nézd meg az alkalmazásoknál,hogy az earth-nél az adatmező üres-e?ha nem akkor töröld,ha igen akkor próbáld meg a gogli honlapján keresztül megkeresni az earth letöltését és onnan tedd fel( ha az earth appnál nulla minden akkor biztos ez az eljárás sztem).nekem gb alatt csak innen ment fel.ics alatt viszont nem volt gond,azonnal frissített.amúgy ez a hiba már asszem volt itt már......de mikor és kinek nem tooom....
-
jackbacsi87
senior tag
-
kolosanyi
veterán
Memória az ennyi is marad, a GPU elég sokat megeszik az 512-ből. Nincsen semmi gond vele, felesleges kilövögetni, mert úgyis újra elindulnak az alkalmazások. Ha nagyon nem akarod, hogy fussanak, akkor rootold és gyomláld ki a rendszerből a felesleges dolgokat. A gyári launchernek se kéne annyira szaggatnia, persze Ginger alatt be tud akadni azért rendesen (ICS valamivel jobb, de néha az is akad). Az összehasonlításhoz nem tudok mit hozzáfűzni, vannak páran, akik mindkét modellt birtokolták már, majd mondanak valami okosságot. ICS pedig van, jött is az OTA, csak a sok negatív visszajelzés miatt leállították, amíg kivizsgálják a hibákat. Le lehet tölteni egyébként és manuálisan telepíteni, én is felraktam, a böngésző még szar benne, de a többi hiba nem jelentkezett nálam. Ha felrakod, csinálj egy full wipeot, akkor elvileg nem lehet gond vele. Bár szerintem jobban jársz egy CM9-cel, vagy valami hasonlóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest