Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
AaronOS #20590 üzenetére
név:web
apn:wnw
mcc:216
mnc:30
apn típusa: default, supl
hozzáférési pont (apn) protokollja:ipv4az összes többi üres
Más:
gtalk vagy most már google csevegő műxik nálatok?
Pár hete eltűntek az ismerőseim, csak azok látszódtak, akikkel chatelek.Most meg megnyitom, rátapicskolok valakire, és egyből FC.... -
margithid
veterán
válasz
AaronOS #20583 üzenetére
Szerintem én se fogom ha egyszer új telefont veszek, persze kérdés az is, hogy mennyiért tudnám akkor eladni.
Jővőre ha kellően olcsón lehet majd wp8 telefont venni, lehet kipróbálom a Lumia 620ast, csak annyiért adják mint most a 610est
nekem amúgy zenehallgatás miatt is nagyon jó nexus s, félek nem lesz még egy ilyen telóm ami igy szólna, voodoo sounddal és neutron playerrel. Nyilván az is benne van, hogy jó fülessel hallgatok zenét és nem youtuberól konvertálom át mp3ra, de ahogy olvastam véleményeket a HTC Beats audioja sincs ilyen mint ez. -
margithid
veterán
válasz
AaronOS #20572 üzenetére
Nekem sebességben semmi gondom nexus s-sel, nyilván összehasonlítási alapom sincs, de ha meg is röccen hébe-hóba azért ezzel együtt lehet már élni.
Egymás után nyitogattam tegnap csomó appot, semmi röccenés nem volt.
Végülis 30k-ért be lehet ruházni egy GN-ra, ha s-et el tudja adni az ember 50k körül. Ez nem rossz. Viszont nekem ezt a 30at se éri meg, főleg, hogy zenei fronton nem tudom milyen GN, S-re ugye itt a voodoo.
Másik meg, hogy megpróbálom addig kihúzni nexus s-sel ameddig lehet, mivel amig akkumlátorfejlesztések nem történnek, addig nem látom sok értelmét újítani, főleg ilyen hatalmas tepsikre, amik csak úgy zabálják az aksit.
A másik ok, meg, hogy wp-re szeretnék majd átállni, de arra se most, lehet 1-2-3 év múlva csak.Mindenesetre aki teheti és tetszik neki GN az cserélje le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest