- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisg
tag
válasz
Surfym@n #21078 üzenetére
De ezelőtt működött...kivéve az ICS frissítésnél, mert akkor volt az az elsötétülős recovery. Ez is valami olyan bug?
Jó nekem teljesen stock állapotban, most megcsináltam a teljes visszaállítást a beállítások menüből, végül is ugyanaz, csak szeretem ilynekor lefuttatni a wipe-okat hogy érzésre "szűz" legyen minden. Ezt minden ilyen esetben megcsinálom és nem is volt eddig semmi hiba a telefon működésében.azért köszi...
-
j.bravo
addikt
válasz
Surfym@n #20876 üzenetére
Ehhe, képernyőmentéshez először rootolnom kéne, jól gondolom, vagy van valami app? (ami persze tovább zabálná az aksit, ehhe).
ezek vannak a listában a beállítások->akkumulátornál:
Képernyő 48%,
mobi.mgeek.TunnyBrowser 31% (ikon alapján ez a Dolphin folyamata)
Android rendszer 12%
Cella készenlét 5%
Androis OS 5% (miért van a két sorral feljebbi is és ez is? normális ez?)
Telefon - tétlen 2% -
-
agabe
addikt
válasz
Surfym@n #20840 üzenetére
En is nemreg ota hasznalom, es asszem Slukkica romja, es cm10kozott nagy mukodesi kulonbseg nem lehet (cm10 meg nem volt fenn, de mar en is korbejartam a temat es most epp Slukkicae van fenn) ...asszem azt erdemws valasztanod amelyik nobban bejon, mert egyik sem rossz. Kerneleket van aki csereli, van aki nem...attol fugg mennyi idod van ra foglalkozni vele...apro elteresek lehetnek azzal is, es sokat szamit ki bogyan, milyen progikkal hasgzalja, mert nekem produkal olyanokat amit masnal nem, vagy forditva, szoval tapasztalni kell, de ezek ajanlottak.
-
Szmoki
senior tag
válasz
Surfym@n #20840 üzenetére
Üdv köztünk
én Slukkica romjait ajánlom nagyon stabilak és "smooth". A kernelt hagyhatod,próbáltam Air kernelt de nagyon merült az eredeti kernelhez képest. CM 10et próbáltam nem rossz,de engem nem fogott meg. De ez csak az én véleményem,majd egy CM Fan leírja az övét is,és majd eldöntöd
ha van kérdésed írhatsz privit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest