Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
válasz
havri1 #16396 üzenetére
Köszönöm, a GB alapút preferálom és már fel is tettem. Egész jól működik, talán csak a hangerő gomb az ami furcsa. Alap helyzetben (készenléti képernyőn) nem lehet hangerőt állítani, azonban ha lehúzom a tálcát, már engedi a hangerő szabályzást (csengőhang erőssége).
ICS volt fönt ezt megelőzően, de nem tudtam az előző 2.3.4 GB titanium mentéseimet visszaállítani az ICS alatt, ezért a MIUI-t választottam.
Köszi még egyszer! -
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #16395 üzenetére
Szerintem csak placebó
Egyébként az lassítja be nagyon hogyha használva van a memória, mondjuk az usb tár. Ha elindítasz egy torrentet szinte megáll a telefon... (de ez csak egy példa volt)Több alkalmazást egyszerre nem nagyon tudsz használni ami menne is a háttérben...
-
Senhi
aktív tag
válasz
havri1 #16382 üzenetére
Alapból nekem is lassú volt, de xda-n olvastam egy tippet, hogy nyomjam fel a SparKernel 1.2-es kernelt és a Governort rakjam a smartassV2-re. Így nekem nagyságrendekkel gyorsult és még az akksi is jobban bírja.
Szerk: ja ez a catalyst féle miui-ra vonatkozik, de szerintem a simával is jónak kell lennie.
-
KrissszG
tag
válasz
havri1 #16120 üzenetére
Oké, ez alapján akkor nincs nyitva, a Google felirat alatt nincs nyitott lakat. Szóval ez pipa.
Már csak tudnám hogyan jutottam el a bootloader képernyőhöz.Próbáltam rajta ezt-azt nyomkodni, de fullra le volt fagyva a telefon, ráadásul tojást lehetett volna rajta sütni, szóval nem akartam, hogy tönkremenjen... gyors akku ki...
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
szucsi
őstag
válasz
havri1 #16107 üzenetére
pont ugyanezt a kombót használom két nexus s-en is, tényleg a legjobb (gyorsaság, stabilitás) a nem-stock rom-kernel párosok közül. Sajnos a rádiójelet eldobja változatlanul mindkettő, két-három naponta. Repülő be, repülő ki, és visszajön, de idegesítő hiba. Nálad nem jelentkezik?
-
-
_NCT
addikt
válasz
havri1 #16099 üzenetére
Én erre tudok egy egyszerű hardveres megoldást. Ha elkéri, hogy muti már, akkor a kis kezedből nem adod ki, hanem megmutogatod neki a saját kezedből, és nem ő fog megnyitogatni mindent. Ha így nem jó neki, lehet bemenni a közeli értékesítőhelyre és ott azt csinál vele amit akar.
Bár mintha emlékezetem szerint lenne olyan app, ami egy kis kódot kér, ha bizonyos alkalmazásokhoz hozzá akarsz férni. Csak ez meg elég szívás, mindig beírogatni....
-
feliks
senior tag
válasz
havri1 #16062 üzenetére
Tessék. Ezt felteszed egyszer CWM-ből, utána megmarad a recoveryd..
Én is ezt használom OTA 4.0.4-gyel. Ez csak egy mod, OTA romokoz, amitől nem pucolódik ki a recovery. Nem kell hozzá sem wipe, sem semmi.
Clockwork Keeper LetöltésDzsuri89: Nekem NOVA Prime van mondjuk, az tudja azt is..
-
szponzor
senior tag
válasz
havri1 #16056 üzenetére
Vagy te vagy túl érzékeny vagy telepítési gond lehet szerintem. Én a 2.4.20-as MIUI-t használom és kb. semmi akadás. Amikor indul a rendszer, akkor kell neki kb. 10-20 másodperc, amíg feláll, de utána semmi akadás nincs.
Én a 19-es Matr1x kernel-lel hajtom, de nincs OC és a gyári kernel-lel sem laggolt. -
válasz
havri1 #15745 üzenetére
Szia,
eBay-n találtam kijelzőt $65-ért.
Van egy másik is, itt épp $48-on áll a licit.
Már csak kell valaki bátor, aki kicseréli. Youtube-on vannak videók ennek a menetéről is...
-
Slukkica
őstag
-
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12445 üzenetére
Értem, köszi, akkor én is így teszek.
Mellesleg újrahúztam "unalmamban" a Pure MIUI-t, vártam 5 percet, újraindítottam 2-szer, de a hiba ugyanúgy fennáll. De már mindegy, elfogadtam ilyennek.
(#12447) Nescafé: Nincs semmit hír. Ha lesz új ROM, úgyis jelezni fog a telód, illetve valószínű, hogy pár órán belül ide is fel fog kerülni, szóval szerintem elég, ha ezt az oldalt nézegeted pár naponta.
-
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12419 üzenetére
Most a "sima" MIUI van fent (innen a legfelső: MIUI.hu_NexusS_1.12.2_Signed.zip), ezzel folyamatosan 2500 körül dob a Quadrant.
Élő háttérkép van beállítva, de hagyományossal is ugyanaz a helyzet: ha hívom a telót, a kijelző egyből éled, de a csengőhang és a rezgés határozottan (kb. 2-3 mp-et) késik, bármilyen csengőhangot is állítok be, legyen az alap, vagy általam készített, kb. 30 mp-es, 128 kbps-es mp3. -
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12414 üzenetére
Igen? Ne érts félre, nem kötekedésképpen, de mit?
Kipróbáltam a "sima" MIUI-t (a miui.hu-ról), innen az első és a második linken található MIUI-kat (mellesleg a kettő között semmi különbséget nem tapasztaltam, sőt, a "sima" MIUI-hoz képest is csak annyit vettem észre, hogy van pár plusz app).
Minden telepítés előtt factory reset, plusz leformáztam a mounts and storage alatt mindent, hogy az előző ROM még csak véletlenül se kavarjon be.
Első boot után minden esetben hagytam a telót "éledezni" kb. fél-1 percig, aztán újraindítottam, mégis mindhárom ROM-nál jelentkezik a probléma (ami nem meglepő, mert lényegében ugyanaz a három ROM).
Mindezek után ha az lenne a gond, hogy nem hagytam 5 percig "pihenni" a telefont az első boot után, és csak egyszer indítottam újra kettő helyett, akkor ez az egész MIUI ROM egy nagy kib@szás, és rohadjon meg, aki kitalálta.De biztos vagyok benne, hogy nem ez a gond...
-
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12392 üzenetére
Köszönöm! Kipróbáltam, sajnos ugyanaz a helyzet. A csengőhang kb. 2 másodperccel később indul. Próbáld már ki légy szíves, hogy egy telóról hívod a sajátodat, és figyeld meg, hogy mi történik. Számomra elég furcsa, hogy csak nálam jelentkezik ez a hiba, pedig most tényleg ugyanazt a ROM-ot tettem fel, ami neked is fent van. Előtte factory reset volt, és még le is formáztam mindent a mount and storage menüpont alatt. Utána install zip, és ahogy bebootolt a ROM, már hívtam is egy másik telóról, és ugyanaz volt a jelenség.
(#12399) HaZse: Kösz a tippet, de ez csak félmegoldás lenne (ha működik). Ezek szerint nálad is később indul a csengőhang MIUI ROM alatt?
-
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12378 üzenetére
Én factory reset-elni szoktam mindig, amolyan "biztos, ami biztos"-alapon.
Viszont most látom, hogy mégse ugyanazt a ROM-ot próbáltam, ami neked van. Itt van két ROM, én ezt próbáltam: PureMIUI-TSM_Signed.zip, te pedig minden bizonnyal ezt: PureMIUI-TSM_1.12.2_Signed.zip. Nem tudom, mi a különbség, de kipróbálnám én is az utóbbit, viszont egyik letöltőlink sem működik. Megtennéd, hogy feltöltöd valahova (ha nem probléma)?
-
tibz03
őstag
válasz
havri1 #12375 üzenetére
A factory reset is egy "wipe". Ott van a Wipe menü alatt. És igen, megvolt minden, ez a harmadik androidos telóm, és már - szó szerint - több száz alkalommal telepítettem ROM-ot.
Az összes csengőhang később indul. Végül is nem nagy cucc, együtt lehet élni vele, de azért mégis furcsa. És még egyszer mondom: ugyanazzal a ROM-mal is ez van, amit te is használsz, így meg főleg érdekes, hogy nálad nem jelentkezik ez a hiba.
-
_NCT
addikt
válasz
havri1 #12370 üzenetére
Vajon mikor lesz wifis mobilnyomtató?
-->jah látom, már van is
De legyen ON is: tudtok a Wefi nevezetű programon kívül olyat, ami a képernyő kikapcsolása után is keresi a free hotspot-okat és automatikusan csatlakozik is rájuk?
-
_NCT
addikt
válasz
havri1 #12363 üzenetére
Csak érted, ha ne adj isten tönkre teszi a telefonod, akkor nem biztos hogy a szerviz örülni fog az utángyártott akksinak, simán mondhatja azt, hogy nem a gyári akksit használtad, tehát önhiba... Így buktál nem is keveset. Megéri kifizetni a pénzt a gyári akksiért
Utángyártott cuccot max nyomtatóhoz veszek...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
havri1 #12157 üzenetére
A beállításokban be lehet állítani egy Kilépés gombot.
Szerintem ha a vissza gombbal lépsz ki az is jó, mert ahogy nézem az Alkalmazások menüben a futó progikat, ott egyáltalán nincs a jelenleg is futók között.----------------------------------------
Ma fogom először kipróbálni ezt a Battery Calibration progit, kíváncsi vagyok, hogy számít-e valamit... Éppen küzdök a 98%-os töltöttségi "álomhatárért". -
szabeska
addikt
válasz
havri1 #11772 üzenetére
Értem. Mindenesetre kicsit zavaros, hogy nincs összeszedve adott telefon összes miui verziója egy táblázatba, vagy ilyesmi... pl angol honlapon eleve nem találom az archivált romokat
az ics alapú 2.1.6 múgy nem jó, ne tegyétek fel, eleve a beállítások is leállnak folyamatosan...
Az jó, ha a frissítést onnan nézi
És ha frissítek, akkor az adatok megmaradnak, ugyanúgy mint az ota-nál?
-
szabeska
addikt
válasz
havri1 #11770 üzenetére
Értem
Azt nem tudom, hol lehet letölteni a hivatalos angol honlapról gb alapú, angol nyelvű, de frissebb miui-t...mert ott csak a 7-én kiadott ics alapú van, a főoldalon... de a telefonok listájában eleve nincsen nexus s ... most akkor hogy is van ez? az 1.12.2 óta már vannak frissebbek, elvileg...
És pl a most feltett magyar nyelvű 1.12.2 honnan nézi a frissítéseket? a magyar oldalról?
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #11487 üzenetére
Nézd meg pl Quick Sysrem Info-val hogy melyik process veszi el a teló teljesítményét.
Ha megvan a ludas akkor azt kell kiirtani. Én mindig ondemond-ban használom a scalling -ot.
A fő rendszerén az 1.12.2 pureMIUI! Nekem ilyen nem jelentkezett. Bár operával nem próbáltam. -
frisco
aktív tag
-
Slukkica
őstag
válasz
havri1 #11440 üzenetére
A SetCPU- ban tudod állítani a CPU scalling-nal hogy milyen módon használja a procit ha neked nem jó az alap. Biztos nem a kernel lesz a ludas. Én inkább az operára gyanakszom. Nekem nem jön elő és elohozni sem tudtam.
Dolphin browser és gyári böngészőt "miui" használok. Avval nincs ilyen.
-
frisco
aktív tag
válasz
havri1 #11433 üzenetére
Nekem nem csinál ilyet. A gyári sem csinált és ez a custom kernel sem.
Egy kérdés: ha kijön egy újabb verzió az adott kernelből, akkor csak rá kell "flash"-elni a recovery-ből, ahogy feltettem az előző verziót? (wipe dalvik cache után) -
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #11159 üzenetére
Ugy erted a wifi miatt tobbet fogyaszt?
Mert szerintem a 3G/2G adat kapcsolat fogyaszt tobbet - wifihez kepest.Nalam az elmult par napban a wifi ugyan eleg kemenyen uzemelt, mivel a Sugarsync-et raallitottam a ClockWorkMod es Titanium konyvtarakra, igy az osszes keszulo es frissulo mentest felszinkronizalja a Sugarsync fiokomba. A Titanium ejjel ment - igy az ejjel szinronizal a toltore dugva - ekkor nem fogyasz. A CWM meg akkor ment amikor epp eszembe jut csinalni valamit.
Holnap majd kiderul, hogy a G+ es a kepernyo forgatas er-e valamit a gyors merules ellen.
Itthon leszek egesz nap, wifi eleres van, terero jo. -
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #11155 üzenetére
En nem beszelek sokat - max napi 10-20 perc, de ehhez kepest sok levelet kapok.
Irni nem irok a Nexuson, max elolvasom oket. De inkabb azt is a desktopon vagy ipad-en.Viszont azt elvarom, hogy a levelek idoben megerkezzenek.
Tehat azt mondom, nem vagyok az a tipus aki azert tart telefont, mert hasznalja, de ha csak az van nalam (mert kimegyek az irodambol es nem viszem az ipad-et) akkor is jojjon meg az e-mail es jelezze a beallitott csengohanggal (azonnal, nem 5 vagy 30 perc mulva). Szoval a Nexus kb a 3. eszkoz amin levelet olvasok - de ha epp csak az van nalam, akkor elsodlegesse lep elo.Az irodamban es az egesz munkahelyemen teljes wifi lefedettseg van es sajat GSM/HSUPA atjatszoink vannak az epuletben (mindenutt) - igy meg a fold alatt levo szerver szobaban is van 7.2Mbps sebessegu 3G eleresem (sot meg a liftekben is). Ennek fenyeben a munkahelyemen toltott 8 ora alatt terero gond kizart (Skype-pal vegig tudok setalni az epuletben es nem szakad meg a video hivas, de ugyanezt meg tudom tenni Voip klienssel is)(hala a beepitett Cisco rendszereknek). Ebbol kifolyolag a gyenge terero miatti gyorsabb merulest kizarhatjuk.
Mar csak a sokat fogyaszto alkalmazast kell kiiktatni (ha lehet) es megint kibir majd kb 2 napot a telefon - ami teljesen elfogadhato. Az azonban nem jatszik, hogy reggel lehuzom a toltorol es ha esetleg este elugrok meginni egy sort akolegakkal, akkor mar ne legyen benne szufla este tizre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest