- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Még egy dezertőr: holnaptól Xperia T tulaj leszek. A Nexus nem megy messze, a mellettem ülő kolléga fogja nyúzni. Szeret(t)em nagyon a Nexust, de nem tudtam ellenállni az Xperiának
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
a legújabb Slukica féle ROM-ot használom (6th) és a következő problémám van: most vettem észre hogy a ro.debuggable sajnos '0' értéken van, emiatt pl. nem tudok QtADB-vel a /system-be másolni, pedig a filesystem read/write módban van mountolva. Van valami egyszerű módszer arra, hogy startup-kor ezt a változót átírjam "1"-re?
-
-
OberMotz
aktív tag
válasz
FőDudu #19701 üzenetére
Call Master a barátod, nekem ez van fent már egy ideje, mindent tud amit akarsz, JellyBean alatt is csapat szépen.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok egy szervizt ajánlani Budapesten a következő problémához: egy tegnapi beázásos baleset óta furán működik a microusb csatlakozó a telefonon. A cucc szét lett szedve, kiszárítva, működik is. A töltést nem jelzi (a beállítások/akkumulátornál viszont mutatja), illetve USB-n nem látja egyik PC-m sem. Próbáltam recovery-ből is, onnan sem megy sajnos. WIFI, hívások mennek.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Slukkica #16163 üzenetére
Sziasztok, van egy nyűgöm, ami már több ICS alapú romnál is előjött, de csak most tudtam behatárolni az okát: ha a Rendszerbeállítások / Fejlesztői lehetőségek / Nem kapcsolódik ki (képernyőt töltés közben) opciót bepipálom, a lockscreen egyszerűen eltűnik. A lezárógombra a képernyő kikapcsol, de a telefon nem zárja le magát. Hiába kapcsolom ki ezt az opciót/indítom újra a telefont/törlöm a dalvik cache-t, a lockscreen nem jön vissza. Tud valaki valami trükköt a lockscreen előcsalogatására?
-
OberMotz
aktív tag
Nekem a gyári 4.0.4-es ICS-sel a fő problémám a T9-es tárcsázás hiánya, illetve a Cyanogen beépített kényelmi szolgáltatásainak hiánya volt. Kipróbáltam és kicsit fapadosnak találtam, ezért visszaraktam a legutolsó Cyanogenmodot. Egyébként: de gustibus non est disputandum
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, van egy Cyanogenmod / ICS 4.0.4 alapú ROM a Nexusomon, a NexusMV . Elég jónak tűnik, de a dög nem akar MMS-t fogadni. Mondjuk évente kapok kb. kettőt, de most pont kéne és hiába kattintok a letöltésre, csak egy hibaüzenetet kapok pár perc után hogy nem sikerült. Az MMS APN ránézésre jól be van állítva. Ötlet (és most hirtelen nem szeretnék másik ROM-ot rátenni
)?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
hallerlaller #11729 üzenetére
Felraktam, de aztán 1 óra múlva visszaálltam a MIUI-ra. Sehogy sem akarta érzékelni, hogy el szeretném forgatni a kijelzőjét, illetve nem találtam sehol hogy hol lehet a saját szám kijelzését bekapcsolni.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
hallerlaller #9451 üzenetére
+1 - többször is szereltem Blade-et, külön van az érintőpanel és a kijelző. Blade-hez ebay-en kb. 3-4k egy érintőpanel (gyakorlatilag a telefon "előlapja"), Nexus S i9023-hoz itt van egy pl. 55 dollárért.
Szerk.: na látom már páran megelőztek
-
OberMotz
aktív tag
MIUI-TSM van fent és van egy apróság, ami bosszant: szeretek direkt hívás shortcutokat kipakolni a launcher egyik képernyőjére, de a MIUI alapú romok ilyenkor nem mutatják a számhoz társított képet. Gyári rom vagy CM esetében normálisan működik (van kép), MIUI-nál viszont csak egy általános kis bizbaz van a képek helyén. Erre tud valaki gyógymódot? ADW EX launchert használok egyébként, de ahogy néztem, valószínűleg nem az a probléma oka.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
OberMotz #8743 üzenetére
Ah, plusz még ezt is találtam: Nexus S Auto Photo Delete Error Investigated by Samsung and Google
-
OberMotz
aktív tag
válasz
kolosanyi #8740 üzenetére
Nem hinném, mert maguk az MP3-ak lejátszhatók maradnak, csak az "Artist" tag állítódik át valahogy. Emiatt szoftverproblémára gyanakszom és nem én vagyok az egyedüli akit érint ez, itt van pl. egy thread erről, ahol egy Google fejlesztő elismeri, hogy van egy "tricky bug", ami ilyesmit okozhat (bár itt csak a képek eltűnéséről esik szó).
-
OberMotz
aktív tag
Futottatok már bele olyan jelenségbe, hogy fotók eltűnnek a telefonról? Nekem gyári 2.3.6-on illetve MIUI alatt is tűntek már el képeim. Google szerint talán a Facebook app-nak van ehhez köze de én azt nem nagyon használom. Másik nyűg (szintén minden romon előjött eddig): a telefonon tárolt zenék egy idő után elvesztik az "Artist" tag-jüket és minden album/szám "Uknown artist"-ként jelenik meg. Próbáltam mindenféli kis fikszelő appokat de nem segítettek, csak a zenék újboli telefonra másolása szüntette meg a jelenséget (aztán egy hét után persze megint elszálltak). Erre esetleg valami ötlet?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
az XDA-ról lehúzott custom rom-ok mennek "gyári" (rootolt) rendszerrel is? Glados 1.6-ot próbáltam, de az merevre fagyasztotta a telefont.
-
OberMotz
aktív tag
Van egy fura dolog, amit nem tudok mire vélni: felteszem Fastboottal a Clockworkmodot ami rendben működik is. Pár nap múlva megpróbálok belépni a recovery-be és csak egy robot meg egy felkiáltójel fogad. Újra kell telepítenem a CW-t, hogy tudjak pl. NAND backupot készíteni. Valamit én csinálok rosszul hogy állandóan eltűnik a recoverym?
-
OberMotz
aktív tag
-
OberMotz
aktív tag
válasz
knyitogato #7813 üzenetére
Nem szakadozik, viszont a ház azon részén, ahol a Blade még vígan szuperált, a Nexus nem hajlandó csatlakozni wifin a hálóra. Ahhoz képest hogy a Blade egy másik árkategória, ez eléggé lehangoló
-
OberMotz
aktív tag
válasz
knyitogato #7811 üzenetére
Az enyémen is gyári 2.3.6 van, és a Blade-emhez képest is gyengének tűnik a wifi sajnos
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
a két variáció (AMOLED/SLCD) fizikai méretei megegyeznek? Tokot szeretnék venni a saját SLCD-s telómhoz, és nem szeretnék kellemetlen meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest