- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
feliks #16314 üzenetére
józan gondolkodással valahogy megszüntethető kéne hogy legyen! de ha nem... hát nem...
biztos vmi béta...
má' bocs hogy humorizálok rajta!
de normál esetben vagy feloldhatónak, vagy megszüntethetőnek kéne hogy legyen, pláne a beépített tárra... ha sima sd ilyen, oké, eldobod - de így? -
kasee
aktív tag
válasz
feliks #16292 üzenetére
Oks.
Viszont még egy kérdés CWM el kapcsolatban Bootloaderben , ha belemegyek a Recovery menüpontba nem adja ki az almenüket, csak a háromszöges felkiáltójel plusz robot képjön be.
Először jó volt amikor kiadtam android sdk ban a :fastboot flash recovery cmw.img utána jó volt.
De most csak akkor tudok bemenni a Recovery menüben ha előtte gépen kiadom azt a parancsot. ??
Mit csináljak hogy müködjön enélkül? Mindent az 1 hsz szerint csináltam. -
-
Dzsuri89
őstag
válasz
feliks #16060 üzenetére
NOVA-t anno próbáltam, az is nagyon jó, de az APEX számomra az eddigi legjobb ICS launcher, főleg, hogy a főképernyőre beállítottam azt az animációt, ami a programtárban is van gyárilag.
(#16061) MMA87
Egy napig volt fent újra a GB, de azt írtam is neked privátban.(#16062) havri1
Nálam teljesen gyári 4.0.4. van fent és egyszer sem indult újra szerencsére, most egész jól viselkedik.Itt van egy olyan 4.0.4., ami meg is tartja a CMW recoveryt: Letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest