Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz aprokaroka87 #92048 üzenetére
"Szeparéban lévő televízió készülékemet cserélném értelmes dologra."
Tehát a TV nem volt napi használatban - az első különszobában volt - és már nem kell. Bármiért odaadja ami számára többet ér, mint amire a TV-t tartja...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
TaaT
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
szebe
addikt
válasz HoaryFox #92036 üzenetére
Még fateromék 2007-es I-es Fabiajának (BUD kódos 1,4 16V) kézikönyvében is 0,5 vagy 1 l/1000km-t ír mint normális fogyasztás. Az még egy szűkre szabott periódus alatt is több, mint egy teljes töltet.
A Z14XE-m is köszöni szépen, elvan 10k km alatt utántöltés nélkül. Mondjuk nincs is benne sok méter.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
HoaryFox
őstag
"Nem mindegyik eszi az olajat. Ecotec-ek igen, de az X16, C16, stb. azok nem."
Se a B Vectrám (Z16XE), se a mostani C Vectrám (Z18XER) nem eszi az olajat, köszönik szépen
Minden csak karbantartás kérdése."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
válasz berek21 #92025 üzenetére
Inkább nem érdeklődnék, mert ha így is beszél, akkor kevéssé lehet megvenni BTW mit árul? Szeretetet?
@tserrof77 : Nem mindegyik eszi az olajat. Ecotec-ek igen, de az X16, C16, stb. azok nem.
@tamikomac : Ilyen drágán adod a karcot?
@Syl : Kibertehenet tart. Vagy nem laptopwinyót vett, hanem 2,5-ös szerver SATA winyót De az gyak. egy 2,5-ös asztali HDD.
Mutogatni való hater díszpinty
-
tserrof77
őstag
Vagy csak a mélyentisztelt vásárló körültekintőbben kellett volna vásároljon
Ja, amúgy érdekelne ez a 15mm vastag hdd, mekkora lehet ez? 2TB? 4TB? Mert az átlag 7mm, a nagyok is max 9mm...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-
tamikomac
senior tag
válasz KROK640 #91975 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül...
Xiaomi Redmi 5A 2018 augusztustól használom és tényleg használom.
Sok kommentárt nem fűzök a képhez .
Elején szintén rajta sértetlenül az a "frankó" matt gyári fólia.
Ha meghirdetném beleírhatnám, hogy minden egyes talált karc -10.000 Ft. [kép][ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
-
TaaT
nagyúr
"philips led tv sokkal jobb kép van rajta mint a fotón erős fénnyel kijelző nem karcos teljesen hibátlan készülék a fotók közt a tipus is és nem matt kép ha nem erős fény erő és szinek ha az árat sokallod ne irj ne hivj köszönöm"
Give them hell Ukraine!
-
-
BiP
nagyúr
válasz koby11h #92014 üzenetére
próbálom megfejteni, hogy az a belógó vastag kábel mi lehet?
plafonról levezetett hosszabbító? De ha úgyis hibás a tévé, minek lóg oda? Miért nem lehet kihúzni a képből.
Azon már fenn se akadok, hogy miért nincs állványa a tévének. Meg hát barnáéknál sztenderd kellék az ízléstelen ágytakaróval letakart ágy is. (csoda, hogy nem az udvaron fotózta ) -
válasz quailstorm #92010 üzenetére
Akkor valamivel keverem, de az biztos, hogy az A5 2017 óta már nem nehéz. A csavar ne legyen már baj
@Ciccuka : In progress, bár amikor jó idő van, akkor bringa.
-
quailstorm
nagyúr
S6 akkuja sem volt már cserélhető, sőt, egyenesen rémálom. Ha levetted a hátlapot, ami még könnyű, akkor már látod az akkut. Akkor jön az, hogy 13 csavar ki, négy saroknál ragasztó ki, kijelző ki, és akkor már ki is tudod cserélni az akkut.
Ahhoz képest a sokat szidott J3 2017 akkucseréje faék egyszerű. Kijelző le, akku cserél, kijelző fel, szevasz.
[ Szerkesztve ]
-
Kb. az összes mobileszközre igaz, hogy elég rosszak biztonsági szempontból Patchelés sem megy olyan szinten, mint egy x86-os OS-en.
Azt nem is mondom, hogy csomóan bankoznak olyan telefonon, ami kínai, illetve évek óta outdated[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
-
válasz fatpingvin #92005 üzenetére
Amit láttam normális felületet rá, annak mindnek kell.
Hm, amikor teszteltem, akkor a Phosh nem jó valamiért.[ Szerkesztve ]
-
Én is hasonló okból szretem ha a telefon van céges e-mail. A céges telefon. Nem a sajátomon
"Angol bankok appjai nagyon rinyalosak ilyen szempontbol. "
Fasza... mondjuk én úgy vagyok, hogy a Simple is muszájból van (buszjegy+parkolás), de alapból fázok tőle, hogy a bankkártyaadataim telefonon használjam, vagy bármilyen bankolást arról." hiaba gyari OS, ha rootolt, azon se mukodik,"
Igen, és ez érthető is, mert roottal tudsz csúnyaságokat csinálni. De egy nem rootolt custom ROM ilyen szempontból nem gázabb, mint egy outdated gyári.A frame.work nekem is tetszős
@fatpingvin : Phejj, porthoz én kevés vagyok De talán végre lesz eszköz tesztelésre, mármint amin érdemes is. AMin nincs 3D support, azon kb. helyből esélytelen. (Samsung A5 2016, felment, XFCE megy csak, csiga sebességével -> kevés. Most, hogy nem kell külön droidos app teszt telefon, lehet megnézem az S5 vagy az S4-en.)
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Nalunk eleg rendesen korlatozva van a ceges profil, olyan szinten, hogy mar kozel hasznalhatatlan, viszont a teams, outlook, ilyen-olyan verify nagyon jol mukodik, ugyhogy muszajkell. Sokszor van olyan, hogy nagyon mas idozonabol varok e-mailt, ami miatt nem fogok a gep elott ulni este 11-ig, viszont ugyis fent vagyok, es ha latom telon, hogy jott, tudok ra gyorsan reagalni. Ez nagyon keves befektetessel nagyon sok idot meg tud sporolni hosszutavon. Plusz van, hogy megjatszok olyat, hogy mondjuk vezetes kozben meetingelek ha ugy van, ami barmi mas megoldas eseten azt jelentene, hogy otthon kell ulni, nem idealis.
Bank: Angol bankok appjai nagyon rinyalosak ilyen szempontbol. HSBC vagy Barclays appot munkara birni barmin, ami nem gyari OS egy kulon kaland, meg telefonalgatas meg mittudomen, aztan faszan mukodik a kovetkezo update-ig, amikor lehet kezdeni elorol. Par eve csinaltam, 2-3 honapig birtam idegileg, azota ugy vagyok vele, hogy jobb a bloatware-es fos gyari OS, mint ezekkel szivni. Ami inkabb zavar az az, hogy hiaba gyari OS, ha rootolt, azon se mukodik, root nelkul viszont nincs hivasrogzites (legnagyobb faszsag az EU-ban, hogy mindenki rogzitheti a hivast minden hulye urugyre hivatkozva, csak Te nem, hogy bevedd a segged ). Na mindegy, telos rant over, elobb utobb lesz valami erdemleges. Laptopfronton vegre van, ami nagyon tetszik (frame.work), ott is mar csak annyira varok, hogy vajon valaha arulni fogjak-e normalis billentyuzettel (azaz nem egy savos, rendesen kulonallo kurzormozgato nyilak, illetve nem fn-re rakott pgup/pgdwn/home/end). Amint igen, van egy vevojuk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
fatpingvin
addikt
dang...
az eszközlistát nézve a communityben konkrétan kettő eszköz van ami az én értelmezésemben fullos, ez a BQ Aquaris X5 és a Xiaomi Redmi 2... illetve még a Lenovo A6000 hellyel-közzel.
tényleg foglalkoznom kéne a pmOS portolásokkal, csak legyen egyszer annyi időm..A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Delta Force (2024)
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest