Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
az a gyengék fegyvere.
(ilyeneken én már teljesen elsiklok, amikor hasonló hirdetést látok.
Már az, hogy helyesen írta le a szavakat, érthető, hogy mit akar, én ma már azzal megelégszem.
A központozás hiánya akkor zavaró, amikor emiatt félreérthető lesz. (a királynőt megölni....) -
-
-
-
válasz
homerhamm
üzenetére
A húsdaráló teljesen korrekt kivitelezés

@Itldj : Mondtad volna neki hogy milyen számon keressen
De ezeknek a felületén is lehet számot módosítani.Különben ezt én is rühellem, úgysem vagyok otthon, kérem inkább automatára az összes ilyesmit. Mikor mi hozza ki, ebay is néha küld futárral, Ali meg ExpressOne-al, ami a legnagyobb agyfasz.
-
-
-
Depression
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Kap, jó pénzért.
Én halláskárosult vagyok, 6 évente jár 66%-os kedvezmény készülékre(nuku bármilyen más támogatás, vagy adókedvezmény, ami persze jár a laktózérzékenyeknek). Egy alap hallókészülék alaphangon kedvezménnyel 200k/fül, (de egy jobb fajta 1.2M/fül, amire persze nem jár támogatás) míg egy Bluetooth füles párt veszel 10k-ért is. -
-
-
-
-
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Lassan kezdelek félteni!
Védőruha nélkül kb naponta lemerülsz, és felhozod eme....! (ööööööö.....)Ezt itt bíztatásul:
Nyuszika találkozik a barátnőjével:
- Mi van veled, nyuszikám, olyan elgyötört vagy!
- Á ne is kérdezd! Tegnapelőtt megerőszakoltak az erdőszélen, tegnap is, és ma is oda megyek.De most komolyan!
Nem lenne időszerű egy külön topik?
(Támogatom!!!4!!) -
Alusky
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Persze, ismerősi körben még a 25 évesek között is néznek. Amikor a net dögunalmas lesz akkor átnyom a TV-re, mert annak a kötöttsége megszabadítja az internet nehéz szabadságától. Egy idő után annyira sok lesz, hogy minden is elérhető, hogy jobban szeretik a TV-t, mert az eléjük teszi mit kell nézni, így megkönnyítve a dolgukat. Ezért nem pusztult ki még mindig.
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Itt a helyesírás aminek a helye sírás, sokaknál nem triviális, még törekvés szinten sem.
Amit furcsállok, mert ma már a legtöbb böngésző, telefon eleve aláhúzza a hibásan írt szavakat. Persze ezt nagyon sokan vagy ignore-álják, vagy kikapcsolják.
Én nem is tudom, hogy pl itt a fórumon az az egyébként meglehetősen népes közösség, aki rendszerint ékezetek nélkül ír, az hogy a francba tud amúgy relative helyesen írni, mikor kb minden szó alá van húzva? BTW ha sok idegen kifejezés van a mondatban ez is kontraproduktív tud lenni, saját példámból tudom, hogy olyankor nagyon nehéz azt az 1-2 tényleg elírt szót kiszúrni.
Néha ez az aláhúzás sem elég, mert vannak szavak amik ígyis-úgyis helyesek leírva, és kontextusban nincsennek vizsgálva, így aláhúzásra sem kerülnek, pedig a kontextusban elvannak írva.Végül : Nekem is elég sok elgépelés szokott lenni az írásaimban, de postolás előtt megállok és átnézem, még ígyis van ami szeret átcsúszni, de legalább ennyit megteszek azért, hogy az írások némileg igényesebb képet mutasson.
Telefonról különösen nehéz ez, javításnál hiába tapcsikolok oda a képernyőre nem oda ugrik a kurzor hanem egy sorral lejjebb-fentebb, vagy egyszerűen csak pont egy karakterrel arrébb (imád a szó első betűje után kikötni az első betű előtt helyett), sőt újabban észrevettem, hogy az igekötős szavak meg az összetett szavak gyakorlatilag kezelhetetlenek (hiába írom be egybe szétszedi őket) így ezeket telóról már lassan kezdem megértéssel szemlélni, sőt, ha sietek már a saját írásomban is elengedni.
-
-
koby11h
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Az emberek fele nem tud kérdezni, szó szerint nem tudja megfogalmazni, hogy mi a baja.
Utána a kapott választ nem tudja értelmezni és végrehajtani. Mást csinál, mint ami le van írva. Diplomások!Láttam nemrég felnőtt embert, aki három tőmondatos utasítást, megmutatás után nem tud megismételni! Gyomirtó és permetező volt a téma:
"5 literhez 2 kupak."
"Utána felrázni."
"Felpumpálni és fújni a gyomra."
Ennyi lett volna és nem ment!!!
Vagy csak nem akart dolgozni, de kapott ennél is szarabb és nehezebb munkát.Funkcionális analfabéták, és így jönnek ki az "iskolából" - tisztelet a másik felének, aki nem!
-
Cs1csó
titán
-
-
tatabike
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Nekem van két kudyám, macktája a fiamnak van.
Szerintem a kecske erős túlzás, kétlem, hogy 12x annyi élne belőle, mint kudyaból, meg több, mint ember... A disznőt nem értem, minek egy nő, ha csak dísznek van? A lovak erősen alá vannak becsülve, még az ENSZ sincs képben, szerintük van csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néztem, embernek tűnt.

Vagy csak nem akart dolgozni, de kapott ennél is szarabb és nehezebb munkát.