Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Wookie-dialektus

-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És ami ingyen van, abból még engedményt is kérünk!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ugyanúgy, ahogy azt bizonyítod, hogy egy politikus nem lop
-
-
-
-
-
válasz
Alusky
üzenetére
Én nem vállalkozó vagyok, hanem sima alkalmazott. A cég 200 kilométerre van tőlem, a főnökkel egy-kétévente találkozom személyesen, pár naponta telefonon beszélünk, egyébként meg csak végzem a munkám.
De ha úgy alakul, felkelek a gép elől és elmegyek bevásárolni, vagy bemegyek Pestre a dolgomra, soha nem volt belőle gond. Amikor hív, az első kérdése, hogy gép előtt ülök? Ha nem, akkor hív később
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
envagyok
üzenetére
PCézést 386SX-szel kezdtem 83-ban (wolfenstein 3d volt az első játékom - bundle volt a géppel
), de a hátam közepére nem kívánom az élményét. Folyamatos táp zaj, vinyózúgás, vinyókerregés stb. Fujj! Akkor már 100x inkább a Spectrum percekig tartó kazettafütyörészése.(#109195) Top cat
Lehet
-
-
válasz
envagyok
üzenetére
Ha régi hardvert gyűjtesz, akkor érthető, hogy mind használt. Bár nem lehetetlen a vadonatúj kincs sem: Brand NEW IBM PC AT
Nekem utoljára használt gépem egy Amiga 500 volt 30+ évvel ezelőtt
Nekem csakis új gép/alkatrész kell. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Top cat
üzenetére
Kár kiemelni, hogy ebben az országban, hiszen máshol sem jobb.
Csak egy példa: Oregon: students don’t need to prove mastery of reading, writing or math to graduateÚgy érettségizni, hogy nem kell tudnod írni, olvasni, számolni...

-
-
válasz
cidalain
üzenetére
Először én is szoptam vele, ráhagytam, majd újra nekimentem. Macvlan hálózat létrehozásával sikerült összehozni, szépen működik.
Amikor megyek el itthonról, akkor egy tap a telefonon, a wifi kikapcsol, felépül a VPN kapcsolat és távolról is minden forgalom a NAS-on keresztül megy. -
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát, ha 3.2 gen2x2 akkor jöhet
-
válasz
Csupingo
üzenetére
Columbo felemelt mutatóujjal mondaná, hogy One More Thing... - Steve Jobs tőle lopta

-
-
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
Nincs szükségem kétbites szövegkiragadásra, hisz pár hetente elsírod ezeket a dolgokat. Hogy ez a haverod megkapja a fizut és már hó közepén nincs pénze, de bezzeg az iphone meg a satöbbi ...
> hetek óta figyelem, hogy minden második postomba van valami belekötésed
Barokkos túlzás, de lássuk csak mi történt októberben:
(#106931) - egy régi poén idézésén mi a belekötés?
(#106978) - egy kis grammarnaziskodás a grammarnaziskodásodra
(#107029) - ez valóban belekötésAzért te havi 6 hsz-től jóval többet szokták írni

-
válasz
KROK640
üzenetére
Előre is bocsánatot kérek a következő sorokért, de ... Te aztán imádsz más zsebében kotorászni! Részemről nagy ívben lasz*rom mennyi a jelzálog a házán, hány és milyen autóval jár, felíratja-e a boltban a napi vásárlásait vagy sem. Egy a lényeg, becsületes ember legyen. Jó szomszéd, köszön, elbeszélgetünk, ha baj van segít. Hogy miből van neki a bömbi, qrvára nem érdekel...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha az adott csomagautomatát naponta csak egyszer ürítik (térképen meg lehet nézni) és ő pénteken később adta fel, akkor a csomag csak hétfőn indul útnak.
-
-
Felhőm nekem is van, csak ugye a kényelem.
Próbáltam: NAS, Mac, iPhone, iPad - icloud nélkül. Hááát,,,, Jobb kézzel bal fül vakarás tipikus esete. Névjegyzék, naptár szink, mobilon táblázat szerkesztés stb., stb.
Plusz vedd figyelembe, hogy iCloud családi csomagot írtam. Tehát nem csak én használom, hanem a család többi tagja is. Ráadásul a routeren portot nem nyitok, VPN-nel más nem fog szenvedni. -
-
válasz
westcoastog
üzenetére
A 200 gigás iCloud tárhelyem 899-ről 1290-re emelkedett, úgyhogy esélyes, hogy a kugli is benyög egy 40-45%-os emelést

-
válasz
Salamander
üzenetére
Én az Enhancer for Youtube kiegészítőt használom. Sok számomra hasznos tudása mellett van benne ilyen is:

-
-
-
Én egy-két éve már fizetem a (családi) prémiumot. Nem csak a reklámmentesség, hanem a korlátlan zene miatt is. Meg persze nem kell trükközni, hogy legyen háttérben futás, lezárt kijelzőnél futás stb.
És természetesen semmi zagyvaságot nem hoz az ajánló. Oké, van közötte ami nem érdekel, de semmi ilyen amiket itt említettetek. -
-
-
-
-
-
-
-
> @Alusky : Nyilván bármi új, az rossz

Egészen addig, amíg az Apple meg nem csinálja a saját verzióját. És akkor azonnal forradalmi és szenzációs újdonság lesz! Ahogy az OLED is sz*r volt, amíg az Apple be nem hozta. Ahogy a nagy, tepsi méret is sz*r volt, amíg az Apple meg nem jelent a nagy gépekkel. Stb., stb.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
Csak ugye a játékon kívül létezik más számítógépes elfoglaltság is. Évtizdekkel ezelőtt is létezett. És munkára, főleg grafikai munkára a celeroncs az igazi roncs volt, akárhány MHz-en pörgött. Alacsonyabb órajelű PII és főleg PIII géppel sokkal haladósabb volt a Photoshop.
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

full home office. Akkor tartok szünetet amikor felkelek a géptől

), de a hátam közepére nem kívánom az élményét. Folyamatos táp zaj, vinyózúgás, vinyókerregés stb. Fujj! Akkor már 100x inkább a Spectrum percekig tartó kazettafütyörészése.