-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krisztianby
tag
válasz
bohoc71 #117196 üzenetére
Engem nem érintett a költözés, mint sok más kollégámat se.
Volt egy egyesülés amikor is a VB dolgozókat átvette a MÁV-SZK. Ekkor már élt a HO lehetősége Mávnál. (most saját példámat írom le) Vagyok xy telephelyen, majd egyesülés után azt mondták hogy maradhatok ott semmi érdemi infót nem szolgáltattak sokáig így rákérdeztem akkortájt hogy még mindig igaz e az állítás mert az ember hall ezt, azt.
Utána azt a infót kaptam hogy majd központosítás végett muszáj máshova mennünk. Azóta el telt fél év és még mindig ugyan azon telephelyen vagyok. És innét onnét azt hallom hogy hivatalosan ahova mennünk kellene semmilyen haladás nem történt.
Sőt közbe lehet jön ide egy +1 ember, miközben jelenlegi irodánk nem nevezhető annak.Érdemben fizikailag semmilyen tevékenységet nem kel fojtatnunk, csak "online" térbe létezünk és dolgozunk. Nekem 20 perc eljutni jelenleg a telephelyhez.. míg van olyan kollégám akinek 30-40p. De nyilván készülődés és ilyenek több időt elvesznek. Te tudok olyanról aki eddig pl: Nemesvámos-rol járt fel Pestre heti 1 napot most lesz 5
.
Vicc az egészbe egy "munka produktivitást mérő" szoftver van a gépeken és így kaptuk meg a HO-ra az engedélyt, ami szerintem nem fog eltűnni a gépekről
ha vissza térünk az irodákba, úgy hogy elvileg rugalmas munkaidőben vagyunk.
Viszont az hogy ennek most mi a valódi oka nem tudom.
Egyetlen dolog ami itt tart azok a nagyon lófej kollégák és mi csoportunk felett levő főnökség és végzettségemhez társult fizetés.
-
válasz
bohoc71 #92044 üzenetére
Hármat kérek!
@berek21 : Tévedett... nem keveset
@Cs1csó : Megyek messzebbre, az országban kb. minden második földutas lehajtó mellett szemét van kiszórva.
Kimegyek erdőbe, a Vértes oldalában pár száz méterre az utolsó pincétől műanyagszemét.
Kulturálatlan egy hely.De van olyna somogyi
kisváporfészek, ahol a helyi műszaki bolt nem veszi át az elektronikai hulladékot. Helyiek a kuka mellé rakják, de a boltot még senki nem nyomta fel -
válasz
bohoc71 #82370 üzenetére
Sűrűség, ált. isk. fizika.
ON :
Csörög a telefon. István, akivel a hűtőt beszéltük.
Mi a f****
Tényleg van olyan hűtőm.
A csóka 3-4 héttel ezelőtt kérte el a számom, azóta nem írt.
Most éppen erre jött, elvitte a hűtőt. Kicsit leb*tam, hogy tahóság nem válaszolni valakinek az üezenetére. Mondjuk csak másfélszer akkora volt, mint én... -
törölt tag
válasz
bohoc71 #45920 üzenetére
Nem hiszem, hogy photoshop lenne, simán lehet valódi. Pl. vannak olyan telefonos csalások, ahol az alanyt ráveszik a csaló egyenlegének feltöltésére. Mást nem nagyon tudok elképzelni, nem látom indokoltnak saját használatra ekkora összeget feltölteni...
@Samus: a képen úgy látom, hogy a microsim része lett kitörve, majd visszatéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest