Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
berek21
üzenetére
Olyan kólát, amit meg lehet inni, má én is kértem
Teli van mindenféle fos-szarral a multik polca, elvétve van közte csak jó, ki tud ebben eligazodni?
A Coca meg a Pepsi pedig uncsi egy idő után.
Most, hogy belegondolok, a Márka nevű egy ideig finom volt, de egy ideje asszem megint csak édesítőszeres verzióban gyártják........... -
-
Alusky
senior tag
válasz
berek21
üzenetére
Email kitakarva, de a név oldalt nem.
Bár manapság 10 emberből 9 nem tudna rákeresni.
Amúgy adom a marketinget és a halottas kocsiba jól beférnek a fűkaszák, örülök amikor valaki ötletes, de mivel én is foglalkozom ezzel lekaszálom a magamét.
A hely alapján azt is gyanítom, hogy hol tanulhatta a parképítőt, ha van róla végzettsége. -
Alusky
senior tag
válasz
berek21
üzenetére
Ha elég apró szemű a sitt el szoktam vinni, mert a földutakon a fél méteres sárba amit a traktorok meg vadászok kitaposnak abba beleöntjük és mindenki jól jár, fasza jó kemény út lesz belőle ami kibírja a gépek súlyát is. Törvényileg nem lehetne, de senkit nem érdekel, aki kitalálta az az életben nem tette ki a lábát az aszfaltról még, ennyire is érdekelnek mindenkit az ilyen törvények.
-
-
cidalain
veterán
válasz
berek21
üzenetére
Egy olyan kérésem (kérdésem) volna, hogy ha valaki olcsón tudna adni ? valami akármit ?
az utolsó sor kifogott rajtam. amúgy vattacukor gépre gondolok, de az oké hogy síkhülye, és írni nem tud, de szerintem nincs az a gyökér mamut aki a vattacukrot cukorvattának mondaná -
-
cidalain
veterán
válasz
berek21
üzenetére
Eladóvá vált szeretett kisautóm kihasználatanság végett. 5 személyes, jó, megbízható szívódízel, műszakis. Ozorán található. Az ára 550000 Ft. Kérem telefonon hívjanak: 000000000000
Jó menettulajdonságú, jó szerkezetileg.Fun fact: Opel Corsa adok-veszek, de ez egy Fiat Dublo
-
-
-
Armagedown
őstag
válasz
berek21
üzenetére
Lehet, hogy én tudom rosszul, de a rizs lezárt csomagolással, hüvös helyen tárolvan nagyon sokáig eláll, mint a néz.
Egy eléggé clickbait című cikkben is szerepel -
-
-
-
Alusky
senior tag
válasz
berek21
üzenetére
Jajj eszem a zúzáját a pici reverse-rasistnek, ő aztán nem adja el magyarnak, csak tesókának. Igazából jobb is, ilyen remekmű akárki kezébe nem kerülhet csak akinek vérében van a vezetés, a tippre 55 lovas gép nyerhetett 1 lóerőt a hőmérséklet szenzorra kötött ellenállással, a légellenállásjavító bodykit meg elvett 5-öt. Ezeket a kocsikat szoktam megenni reggelire a Masterral.
Mint az 1.9 ami chip után 110 ló, érzésre 300.Néhány napja belebotlottam IRL egy hasonló 40IQ+70CSIQ (ChimpScream) tagba aki egy mondattal később már le akarta tépni a fejem meg ki akart belezni kiabáláa közben, aztán mondtam neki biztosan van valami fontos dolga mi lenne ha menne csinálni. El is indult, nem nagyon számított rá, hogy ilyen hullalazán lenulláztom, ezzel már nem tudott mit kezdeni, de azért távolodás közben még szidott engem bőszen még akkor is mikor már rég nem hallottam.
Ősi bizonytéka, hogy a majmok közvetlen rokonai vagyunk, csimpik szokása a hierarchiaharcban hogy kiáltoznak meg leveles ágakkal csapkodják a földet és aki hangosabb az lesz aznap a főnök. Egy Magyar Gárda visszavezetés rájuk férne. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A Coca meg a Pepsi pedig uncsi egy idő után.
Ez lehet a fő gondolat.