Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Fél nap múlva? Hova ez a kapkodás fiatalember?
Napközben meg kell etetni a tyúkokat, el kell menni piacra, ki kell menni a határba, meg ebédet is főzni kell a zuramnak, Marika is átjött, hozott egy kiló diót, nincs nekem arra időm, hogy magácskának válaszoljak.
Hát így mán nem is köll. -
koby11h
őstag
Ember, "rendelt már jófogáson" érdeklődik, minden infot leírok, hirdetést is kiegészítem, hogy legyen írásban is nyoma. Jó lesz neki, traktorra pont ilyen kerekek kellenek, ok.
És nem tud egy Üzenet küldése gombot nyomni számítógépen és leírni, hogy telefonon beszéltünk vagy a nevét, vagy csak azt, hogy ide és akkor oda megírnék minden utaláshoz, postázáshoz, pár fotót még...Előző vevőm egy hölgy volt. Velem egyidős, 11 sms-t kellet írnom, számlaszám, összeg, név, hova utaljon, küldjön email címet és mobil számot, feladtam a csomagot, mehet érte a postára, örülök, hogy rendben odaért, köszönöm a vásárlást... mert ő ezért nem regisztrál be jófogásra.
Most próbálnám ezt már elkerülni, de nem fog menni
-
koby11h
őstag
Azon már elgondolkodtam, hogy ha lenne időgépem, akkor visszamennék és összeszedném a sok általam kidobált 286-Pentium Pro procikat, SDR-DDR ramokat, csak abból meggazdagodnék

Szervizben volt egy 80 literes műanyag hordó, abba dobáltuk ezeket és volt, hogy megtelt, többször is...Mi éri meg jobban: venni egy drága gépet és megőrizni retro-nak 30 évig, vagy akkor eladni még jó áron és az árát kamatoztatni. Ha nyugdíjas leszek és nem lesz más dolgom lehet kiszámolom egy pl. Amiga 2000-en.
-
Jön a következő cucc, amikor rendeltem, azt írták, hogy a Foxpost a szállítmányozó. Jön az értesítő, az Express-One hozza.
Na az a másik banda, akitől PTSD-m van.
Soha többet nem rendelek Aliról
Ebayről legalább a posta hozza ki, ha meg nem hozzák, az még jobb, legalább el tudok érte menni 
-
-
-
-
Egyszer megállított a rendőr hasonló rakománnyal. Mondta, hogy a rakománynak rögzítve meg mittom én. Megnyugtattam, hogy itt senki nem mozdul amíg ki nem szedem a monitort a barátom öléből. Kicsit hüppögött, majd elengedett.
Szintén kispókos sztori, hogy sikerült több, mint 2x átlépni vele a megengedett sebességet. Mentem hazafelé szombat hajnalban valami leányzótól, vagy ilyesmi. Akkor talán még 60 volt a megengedett. Na én lendületesen toltam a kényelmes 70-es tempót. A rend éber őrei amikor megállítottak közölték, hogy nem vettem észre a pénteken kihelyezett 30-as táblát. Végül elengedtek nagy röhögés és egy figyelmeztetés kíséretében.
Amúgy amilyen roncsokkal akkoriban furikáztunk. 94-95 környékén jóbarátom egy rekesz sörért szerzett egy trabit. Volt olyan "jó" állapotban, mint a "vidd innen, de jó messzire" kispókom. Szerintem többet szereltük ezeket, mint amennyit vezettük. Egy túrát a Balatonhoz komoly felkészítés előzött meg, valahogy úgy, mint egy rally verseny előtt szokás. Ezekhez képest később az ezerkecske, majd a 120-as Skoda maga volt a megváltás. De még a S100-as is egy csodás jószág volt. Amikor meg elindult a bolt és vettem egy Alfát, na az maga volt a csoda. A vicc, hogy ez utóbbit már az Asszonnyal közösen választottuk ki. Azóta is visszasírja azt a száguldó koporsót.
-
szebe
addikt
Ezért remélem hogy el fog terjedni win fronton is az ARM. Ha üzletiben nem is (vagy majd idővel), de legalább otthonira jó lenne, tartalomfogyasztás és társaira.
Tavaly volt PH-s teszten snapis vivobook, még nem az igazi, de alakul [link]Almáéknál is nagyot megy az M-széria, hasonlót kéne gurítani.
-
KROK640
nagyúr
Jah, nekem is fura lenne, hogy egy cucc mindenre. Bár amikor Ausztriában vagyok, akkor sokszor én is telefonról próbálok létezni, kényszerűségből csinálom, de nem jó megoldás.
"Nyilván sok mesterségesen gerjesztett igény van" --- így van.
"senkit nem láttam panaszkodni, hogy könnyebb egy laptop" --- Nem is arra fognak, hanem arra amit fizetnek ezért. Kevés üzemidő, forrasztott memória, elégtelen hűtés, folyton throttlingolás stb.
-
Nem döglenek ezek olyan könnyen, ha picit figyel rá az ember. Az enyém már kicsivel több, mint 2 éves, a világon semmi baja nincs, még az akku se degradálódott érezhetően, pedig elég aktívan használom. Nameg backup. Amiről nincs, az nem is fontos, ugye.
De érted, mi veszne el? Képek, videók, amiket csinál, mennek a felhőbe, doksik szintén ott vannak, böngésző chrome, szinkronizál szépen, amit online néz (yt, netflix, ilyesmi) az megint csak nincs veszélyben, amit letölt, azt meg ha bukja... letölti újra.
Jó, ez nyilván nem egy fontos, titkos, céges adatokat tartalmazó eszköz, hanem csak a magán/rekreációs cucc. De a lényeg akkor is az, hogy három közepesen drága eszközt kivált egy rohadt drága, igazából jobb minőségben, olcsóbban. Szóval win win.
Meg nyilván fog ez még tovább is fejlődni, előbb utóbb tényleg csak a valamilyen szempontból pro/hc usereknek fog kelleni több, mint egy hajtogatós(?) telefon.
-
KROK640
nagyúr
Őket érdeklik a mi igényeink?
Na ugye ...Egy szabvány loader persze jó lenne. Igazából meglehet csinálni az érvet, hogy amióta andfroid van, meg szabadon jönnek az appok (mint a programok a gépre) azóta nem anynira céleszköz, pláne, hogy milyen multifunkciós a kora érához képest (ha belegondolok már a Nokia 5510-esemet is annak tartottam, telefon, (ébresztő) óra, rádió, zenelejátszó, hordozható kis játékgép, jegyzettömb, sőt korlátozottan még lámpának is jó volt).
"akkor meg hőbörgés van, hogy nem jó semmire" --- Tőlem ugyan nem. Pláne amíg cél helyre megy a dolog, és nem otthoni usert akarnak vele átverni, hogy játékra meg akármire alkalmas. BTW Norvégiában (csak most nem jut eszembe a hely neve, hogy hol) volt olyan hely, ahol a vasúti automatában még Athlon XP CPU volt

-
KROK640
nagyúr
" forrasztott proci és RAM nem jó dolog" --- egyetértünk, de még itt is lehet olyan nézőpontból nézni, hogy de milyen jó dolog, mert költségcsökkentő, meg a gyártónak jó stb.
"Telefonban pl. senki nem veti fel" --- már a 2000-es években felvetettem, hogy milyen jó lenne, ha a telefonok is modulárisan bővíthetőek lennének, mint a PC-k. Aztán pár évvel később akadt is 1-2 próbálkozó, ami sajnos elbukott

Mindemellett én az okos telefonokra még mindig inkább céleszköként tekintek* sem mint mini számítógépként, pedig már 2007-ben is smart phoneom volt.* A jegykiadó automatának se róvom fel, hogy miért nem lehet bele rakni plusz RAMot, vagy miért csak 2D kép szolgáltatásra alkalmas VGA-ja. Kíváncsiságból szokott érdekelni, hogy milyen CP van benne. Pár éve egy osztrák Mekiben lepődtem meg, hogy a rendelős paneles izébe milyen CPU van (valami nagyon gyenge 1-2 magos volt) de az oda tökéletesen megfelelt.
-
KROK640
nagyúr
Azok voltak. Ráadásul a koliban messze én laktam a legközelebb, így velem volt a legnagyobb kitolás. De sebaj, mert aztán egyszer megléptem a koliból mikor meguntam őket, erre kirúgtak, és bejárós lettem

"Jogsi 18 körül lett meg
" --- mármint 18 évesen gondolom"Vagy ha kihajtható, és az is fontos, hogy tudja tabletként használni?" --- ez jogos. De minden csak nézőpont kérdése, kb bármiről meglehet magyarázni, hogy az miért jó úgy, mert van olyan nézőpont, még akkor is ha amúgy nem túl jó az a dolog.
-
Kispókban 4-en gépekkel. Szerintem egy szett többet ért, mint az "autóm." Bár még így is kényelmesebb volt, mint a BMV.
KROK640: Volt, hogy az akkor még barátnő státuszú feleségem is jött LAN partizni a cimbikkel. Hozta a barátnőit is, így aztán a LAN party kicsit más színezetet is kapott. Az egyik jól sikerült után pedig ő húzta haza az a Kilóssal, de csak Alfát miután eloltották a tűzoltók.
Mielőtt elkezdenél irigykedni, ez csak a béta verzió volt amiből a v1-re kigyomláltak pár funkciót.
-
KROK640
nagyúr
Nálunk kifejezetten tilos volt hétvégén hazamenni. A magyarázat az volt, hogy aki messzebb lakik nem tud hazamenni, és jajj ne csesszünk már ki azzal (nem értem mi lett volna a kicseszés ebben). Meg ugye szombaton is volt tanítás, igaz csak 4 óra. Így szombat délben végezni, úgy, hogy vasárnap este 6-kor ott kell legyél (szünetekről visszatérni legkésőbb akkorra kellett), már nem volt olyan buli hazaugrálni sokaknak.
"Jogsi meg pár évvel előtte már volt
" - hány évesen?
Hogy?"Na úgy milyen jó vinni egy asztalit
" --- jah, lan partys időkben sokat volt benne részem, lásd fentebbi írásomat. -
KROK640
nagyúr
A jogsi meg csak úgy repült hozzá?

Egyébként jah, a kolis költözködés nagy macera tudott lenni, pláne, hogy én távolsági busszal kellett abszorváljam

Plusz ott voltak az általam nem igazán szeretett LAN party-k, amikor szintén buszon (átszállással) kellett cűgölni a komplett gépet, CRT monitorral ... BRRRRR, mai napig rémálmaim vannak, és ha valami, hát az nagyon nem hiányzik.
-
Az már nekem kimaradt, de azt tudom, hogy egy elég jól sikerült robotos játéksorozat '90-es évekből.
Én asszem a Microsoft Flight Simulatornál használtam utoljára játékban numpadot, de pl. a nagy kedvencem, az ARMA3-nál már mindent leszedtem róla és átbindeltem betűkey-ekre, mert szimplán kényelmesebb volt, ha bármi fontosabb a "wsad"-környékén leledzett
#128454 hcl
Nagyon ritka a jó játék azóta,csak egy példa, ez is ezerszer jobb volt a szubjektív véleményem szerint, mint ez később, ha a grafikát leszámítjuk. Könnyebben moddolható, letisztultabb, egyszerűbb, eszméletlen hangulatos, és még nem volt telirittyentve fizetős DLC-kkel meg egyéb marhasággal. Egy prológ jött hozzá talán pénzért, a "red hammer", de abba se vagyok biztos, hogy az fizetős volt. -
"És ott van egy tök funkciótlan numpad, ami miatt kicsi a többi gomb, ráadásul csomó gombot lehagytak róla így is"
Na ez az, amitől már cirka 20 éve is szabadulni akartam (akkoriban még valami nagyon gagyi, 4:3-as HP laptopom volt, anyám révén), mert én világ életemben szövegszerkesztésre használtam a billzetet, ha dolgozok szgépen, tehát emiatt sok haszna számomra egy laptopon az esetek 90%-ában nem volt a numpadnak. -
BiP
nagyúr
-
https://www.lenovo.com/hu/hu/p/laptops/thinkpad/thinkpadx/thinkpad-x13-gen-4-13-inch-intel/len101t0060
Nekem most ilyenem van, a lehető legegyszerűbb kiépítésben vettem, 13. gen i5-tel, de imádom, nagyon könnyű, meg jó a kijelző fényereje. Az üzemideje is szerintem. Mondjuk annak ellenére hogy könnyű, szinte mindig bennhagyom az irodában, itthon egy öreg t450 is van linuxszal, meg egy régebbi intel asztali is win11-gyel. -
Cs1csó
titán
Ha aktívan kell FOLYAMATOSAN hurcolászni akkor igen, sőt akkor a nagy akkukapacitás is fontos.
Én inkább arra az élethelyzetre gondolok amikor kvázi "fix" helyen kell, de ez több hely. használni pl. koli, otthon, párod otthona. Ebben az esetbe belefér egy 4-5-6 stb. kilós noti. -
Krisszer
aktív tag
"A procival meg az Intelt, AMD-t keresd, ők nem adnak ki lábas tokban laptop procit."
mer' a [CENSORED]!a 12VO nekem nem szimpatikus, mert az azt jelenti, hogy a tápegységeket olcsóbb lesz gyártani, de nem lesznek olcsóbbak, ellenben az alaplapok, mivel oda kerül a 3.3 és 5V-hoz tartozó elektronika, drágábbak lesznek
és más előnyt se igazán látok.
ugyanígy érzek a DDR5 szabvány azon döntése irányában is, hogy a PMIC már a DIMM-en van.
az (lp)camm ellenben szerintem egy jobb (nem jó!) irány. -
Gyuri27
félisten
A fene megeszi. Nem szoktam olyan notit javasolni amiben a ram is rá van taknyolva. Még akkor se ha egy slot van mellete. De az megint milyen gány munka, hogy azért egy slotot basztak rá?
Azért jó mert a csere, bővités, dc nehézkes vagy lehetetlen. Ha meg megdöglik a ram dobod az egészet a kukába.
Értem, hogy az eu a töltökkel, adapterekkel van elfoglalva. De nyugodtan foglalkozhatnának a notikkal is.
Nem nagy dolog lenne a procit vga-t cserélni.
Persze akkor nem lehetne évente magánrepülőt, szupersportkocsit, yachtot venni a vezéreknek. Amit nagyon sajnálnék. -
Ha ennyire görcsöl valaki a dolgon akkor baktasson el egy boltba és vegyen újat, garanciával, drágán.
Ha csóró vagy, vagy zsidó akkor vállalnod kell ezt a rizikót. A használt cucc vásárlás mindig rizikó, ezt kár is tagadni. Mondhatni ezzel a kockázattal fizetsz az olcsó vételárért. -
Miért ne tudná?????
Ha a 221. üzletemnél átcseszek valakit akkor nyilván van egy mínuszom.
Legalább is szerintem egy átvert partner nem hagyná ki a negatív értékelést.
Szóval szerintem a vevő láthatja, hogy valóban nem vertem át senkit.
Nagyon jónak tartom ezt az értékelési rendszert mert nehéz eltakarni ha vaj van a füled mögött. -
De könyörgöm milyen válaszomat?????
Mindent lebeszéltünk és a végén írta, hogy délután jön a kártyáért. Ennyi.
Meséld már el, hogy elfelejtesz 12-től 17 óráig egy videokártyát amit meg akarsz venni.
Ha nem kell oké, de ha van ideje naponta 4x belépni akkor egy "bocsi nem kell" az gondolom lehetetlen feladta.
Mindegy, nem foglalkozom az üggyel már de nem akard ezt megmagyarázni mert nem lehet......... -
"Mondjuk belépett, látta az üzeneted, de nem volt rá ideje, hogy válaszoljon, és elfelejtette."
De nem úgy volt....
Ő írt rám délben, hogy délután jön a kártyáért. Gondolom életszerű, hogy pár óra alatt elfelejtette a vásárlási szándékát. Azóta is napi 3-4x belép.
Nem bírtam ki, rá írtam, hogy azért ha nem kell a kártya rám böföghetett volna. Persze erre sem jött semmi......
-
Corleone33
senior tag
Nos igen, az is kész csoda lesz ha a "boldog új tulajdonos" be tud szállni az internetbe vele mint Vágási Feri anno ha szolgáltatói router, nagy eséllyel az még mindig a One hálózatán van regisztrálva, magyarán semmilyen más internettel nem fog az rendesen működni , HA egyáltalán.
-
-
KROK640
nagyúr
-
szebe
addikt
Meg most érted, vesz 100-ért egy tv-t, mosógépet, bármit. Hozzá kell nyúlni, akkor 1 óra munkadíj (ha csak 1 óra...), meg az alkatrész, egyből ott tartunk, hogy az új ár negyede, harmada. De azt nem veszik számításba, hogy jó esetben ilyenkor megint van 3-5 évre egy működő gép.
-
BiP
nagyúr
Nem ért hozzá, nem is érdekli a téma, nem tudja, hogy lehetne javítani.
Csak annyit lát belőle, hogy rossz, csere.
De nem csodálkozom, mindenhonnan ez jön, vegyél újat. A szerelők többsége azzal hajt el mindenkit, hogy nem éri meg, ennyiért nem csinálja meg, stbstb
Mondjuk anyád esete annyiban más , hogy van egy bármit megfixáló fia, aki alapból így gobdolkodik, jusson már eszébe, hogy megkérdezzen előtte, mielőtt kijelenti, hogy kell egy új. -
koby11h
őstag
Én is azzal takarítottam. Amit én ilyet láttam az kicsit sokat volt kocsiban, hátsó ülésen. Állítólag az nem tett jót neki.
De láttam covid alatt olyat, hogy Dell Vostro laptopról a palmrestről a touchpad két oldalán lejött a fekete festék = túl sok alkoholos kézfertőtlenítő. -
szebe
addikt
Eszébe nem jutna megjavíttatni, dobja ki, és utána rinyál hogy régen minden jobb vót.
Ez meg a másik, hogy anno egy tv vagy mosógép javítására mennyit ráköltöttek az emberek. Fajlagosan mondjuk lehet megérte, ha egy maira kéne akkora hányadot költeni, akkor sokan inkább veszik az újat (ami ugyanúgy ergya).Szülőknek valami 15 évig volt egy LG lapostévé. Gari után 3 nappal (2 vagy 3 évesen, nemtom) elkezdett koaxon nem adni képet, megcsináltatták, azóta jó.
Tavaly cserélték le, mert hiányzott pár feature belőle (okosító stick ide vagy oda).Meg a Hajdut hányszor javíttatta.
Mint a fejsze a legendában. A fokát kétszer, a nyelét ötször cseréltük, de ebben még vót anyag
-
-
szebe
addikt
Ja, engem kerestek ilyen rásózással. Csörgött a telefon (bp-i szám), felveszem, erre kicseng. Néztem hogy mivan, de ugye ez a remek callcenteres kizsákmányolás, hogy vonalban tartják a számot, és amint van szabad ember, kapcsolják.
Ezt eljátszotta kétszer, harmadszorra egyből ügyintézőhöz kerültem. Kedvesen visszautasítottam az ajánlatot, majd mondtam hogy manapság, amikor annyi csalás van, talán nem ez a legjobb módszer. Megköszönte a visszajelzést, lerakta
Nekünk pozitív vélemény van a bankokról. Asszony rendelt valami kamu webshopról "ruha/cipőmárka"hungary.com. Pár nappal később látta a terhelést valami szingapúri partnertől, akkor hívta a bankot, ment a chargeback. 2 hét múlva írt a webshop hogy miért chargebackelt?

Faternak meg a kártyája került rossz kezekbe, egy vásárlást tudtak vele csinálni (hiába paypass, bizonyos összeg felett és x tranzakciónként pin-t kér), aztán tiltás. -
totron
addikt
Vannak hirdetések, amik nem a szöveggel körbeírt példányt mintázzák fotógrafikajilag. Ezért, meg azért, meg amazért, leginkább agyhiányból és lustaságból ki folyólag. Befelé folyásolja a hirdetés kimenetelét! Az ilyen szerint nem, illetve nem gondol bele ilyen apró cseprőségekbe.
#128238KROK640, mi olyanokat tudtak mégis mondani részére aminek ez lett az eredménye? -
KROK640
nagyúr
Én itt egy disztópikus világot látok kialakulni ... Ha valamiért kle kell csapni a kis emberre, akkor a technika összes vívmányával megy a bünti, és elképezstő gyorsan és hatékonyan utol tudja írni

Amikor meg nagyhalakról van szó, meg kártalanításról, akkor az 1960-as évek Görögországát megszégyenítő csigatempóval történik minden. -
-
koko52
nagyúr
Van egy 3 éves ügyem. Egy ügyfelem email fiókját törték fel, és kaptam "tőlük" levelet, hogy megváltozott a bankszámla számuk. Kollegina arra utalta el a 3 millió Ft-ot. Még aznap kiderült a dolog. Rendőrség nem csinált az ég világon semmit, a bank sem. Kb 6 hónapra rá meglettek, egy három fős társaság. Azt hiszem 16-an voltunk addigra károsultak és mi voltunk a legkisebbek. Mai napig szabadlábon vannak és élik világukat. Visszaesők, ismertek voltak már akkor évek óta. Szerencsére el vannak tiltva a zinternettől. Ez ma magyarország (direkt kisbetűvel!) és a rendőrsegg/bíróság! Kérdeztem nemrég ismerős nyomózót mi a helyzet. Nincs lezárva az ügy, de az igazság malomkerekei lassan őrölnek, ennyit tudott mondani. A pénz természetesen senkinek nincs meg, az utalások után azonnal felvették. Kamerával, aláírással, minden megvan és az ég világon semmi nem történik. Ja és még vallomást is tettek!!!
-
KROK640
nagyúr
Na igen, úgy már eléggé sz*r.
És akkor még ne is beszéljünk szegény közmunkásokról, akiket az állam az állam álltal meghatározott minimálbér feléért foglalkoztat teljes munkaidőben.Szerintem elég lesz 10-15 év is oda.
Ez a kis probléma Tibi haveromra emlékeztet. Neki volt ez a szava járása, hogy ezzel vagy azzal van egy kicsi probléma. Mondjuk úgy adta elő, mintha valami kicsi gond lenne egy totál használhatatlan dolognál. Pl : a kocsival van egy kis probléma ... Azt várod, hogy világít a check engine vagy valami apróság, erre mondjuk kiderül, hogy nincs benne motor meg váltó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 ÚJ! 2in1 toll 1 ciklus gari 2027.04
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebayről legalább a posta hozza ki, ha meg nem hozzák, az még jobb, legalább el tudok érte menni

Mondjuk meg lett az eredménye, 4-es lett az év végi jegyem.
Hogy?
és más előnyt se igazán látok.
Aztán teátrálisan ketté kell törni, és kidobni.