- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
5teve #124908 üzenetére
A combközépig/derékig érő fű ver át mindenkit, elfektetve olyan szép szőnyeg szerű
Nyírnám én sűrűbben is, de idő, mármint idő kell rá, meg jó lenne ha nem is esne, meg nem 40 fok lenne, meg hétvégén nem akarok zajongani sem, meg nincs is közel, szóval jó az az évi 3-4 alkalommal 4-4 óra. Ki lehet bírni, aztán majd csak el lehet egyszer adni, remélem.
-
koby11h
őstag
válasz
5teve #124900 üzenetére
"Sík terep"
10 éve szántva volt, akkor hunyt el nagyapám.
Azóta évente háromszor tar vágás. Vannak benne 25-30 cm mély ekenyomok, még fűkaszával is kegyetlen!
Szóval robi elveszne benne, Kis traktort pedig nem tudom bevinni, csak két kerítés között férek hozzá, behúzott hassal.
Ezért lett a fűkasza... -
-
Alusky
senior tag
válasz
5teve #123130 üzenetére
A 7 decis whiskyt ittam meg 2.25-ös kólával bekeverve 2-3 óra alatt. K*rvára szétcsapott, nem volt filmszakadás, de már nem sok kellett volna hozzá. És én egy nagy darab ember vagyok, egy átlagosat az 1 liter simán alvásba fog rakni. Kivéve ha alkesz, mert az ő májuk már overclockolva van.
Belőlem nem lesz alkoholista mindenesetre, mert egyszerűen túl szűk az a sáv ahol jó érzést ad. Szoktam néha inni max 1 decit, de mindig az a vége, hogy túl keveset ad túl sok szarért cserébe. -
cidalain
veterán
válasz
5teve #123130 üzenetére
Egyszer három haverom szervezett egy 24 órás ivászatot. Az egyik sörözött, a másik borozott, a harmadik töményezett. Abból indultak ki, hogy a sörösnek 1 tálca a cél (24 doboz fél literes), és ez alapján kalkulálták ki alkoholszázalék és mennyiség alapján a másik kettő célmennyiségét. A töményesnek valami 3-4 üvegnyit kellett letolni.
Hint: a töményes srác nyert, mert a legkevésebb relatív mennyiséget kellett bevinnie, és mert okosan töményezve (mindig kajával és kísérővel tolva) a legkevésbé rajta látszott meg a dolog. A boros necces volt, de kész lett (mindkét értelemben), a sörösnek nem sikerült a 12 Liter folyadék pláne alkoholban az rohadt sok (az csak úgy fér el, ha a nagyrésze kijön. És fent jön ki könnyebben)
Persze lehet bután is töményezni: 6-7 feles 1 óra alatt egy sörrel kísérve eléggé szétrakott 1-2 éve (mondjuk nem jellemző rám hogy iszom. Így nincs is edzésben a szervezetem, de normál esetben ha ez egy este alatt fogy akkor az még nem vészes)
-
-
-
-
-
-
-
-
koby11h
őstag
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
5teve #115485 üzenetére
Szintén végig bent, vagyis egyszer voltam 2 hetet otthon, mert asszonynak pozitív lett a covid teszt, jeleztem a főnökömnek és az ügyfelek azt kérték, hogy akkor 10 napig én se menjek már hozzájuk. Két negatív tesztem volt, egy otthoni és egy hivatalos, de ha nem hát nem...
-
blp85
senior tag
válasz
5teve #115349 üzenetére
Elolvastam azt az értékelést, szerintem engedd el a törlési kérelmet, mivel minden normálisnak mondható ember látja, ha egy elektronikus alkatrész nincs megfelelően csomagolva, akkor megsérülhet (ha eladok valamit azt általában az eredeti dobozába csomagolom, vagy úgy, hogyha földhöz vágom se sérüljön meg, nem azon a csomagolás spóroláson fogok meggazdagodni). Személy szerint egy negatív nem érdekel, és egy mondjuk egy 10.000 értékeléssel rendelkező webshopnál még 100 negatív értékelésen is túl tudok lépni, ha náluk olcsóbb vagy éppen vagy csak náluk van az adott cucc. Itt aprón meg vagy 1000- nél több értékelésed és egy negatív, ha valaki emiatt lép túl rajtad, akkor ne bánd, hogy nem üzletelsz vele.
Jó nekem csak 15 értékelésem van (kb. annyi cuccot is adtam el, na jó 16-ot, de a vevő nem akarta értékelni, én meg nem kuncsorogtam utána, hogy értékeljen, mivel nem üzletszerűen árulok, csak upgradek alkalmával, vagy ha a mechanikus billentyűzet hangos, és kisgyerek mellet nem igazán jó használni).
A szabályok meg mindig változnak, azt el kell fogadni és a sérelmeken meg túllépni (mondjuk kíváncsi lennék rá, hogy az adott tagot miért tiltották ki, mondjuk ez igaz a magasabb rangot elértekre is, akik repültek). -
válasz
5teve #115342 üzenetére
Nézd. Ezt túlbeszéltük, már csak magamat tudom ismételni. Sem törölni nem fogjuk, sem módosítani semlegesre.
Akkoriban végigfutott a jelentési rendszeren az értékelésed.
Ne nevezz senkit szélhámosnak a fórumon. Az, hogy igazságtalan-e a negatív, eldönthető az értékelés elolvasása alapján.
Kérlek lépjünk túl ezen a témán. -
koby11h
őstag
válasz
5teve #115342 üzenetére
Most már sajnos semmit nem tudsz tenni. Eladóként én is ezért tesztelem agyonra és rakok fel a tesztről képeket, illetve csomagolom alaposan, ha küldeni kell, hogy ne járjak így. Gondolom te is. Vásárolni nem szoktam, így arra nem akarok általánosságokat írni.
Vádoltak már csalással, végig kedvesen kommunikáltam a vevőjelölttel, amíg 9 nap után végre kiderült, hogy akit megbíztak, az a vevő saját számlaszámára fizette be a bankban a "vételárat" nem az enyémre. Visszavonták a feljelentést. Bocsánatot nem kértek, de nem is vártam. Örültem, hogy végre megértette, hogy nem én akartam becsapni és vége van...
-
válasz
5teve #115304 üzenetére
Nézd, 1157-ből 1 negatív, 1156 pozitív jelenleg a mérleged. Valószínű sok kereskedő örülne egy ilyen elégedettségi aránynak. Nem vagyok erős matekból de ez 0.08%-os elégedetlenségi aránynak jön ki nálam, de ha elszámoltam javítsatok ki.
Sőt, szinte gyanús is lenne ennyi pozitív egy negatív nélkül. -
-
-
Alusky
senior tag
válasz
5teve #115298 üzenetére
Sosem törölték senki negatívját akármilyen tré okból is kapta. Nem jó dolog ha manipulálható a rendszer. A szöveges értékelésbe be tudtad írni a problémádat ugyanúgy a másikkal szemben. Kétlem, hogy emiatt vevőt vesztenél, főleg nem 1200 pozitív mellett.
Mint az ukrán határon a kutya áthurcolás két éve. Ukránoknál nem kötelező a veszettség elleni oltás, ezért amelyik kutyának nem volt nem engedték be az országba. Viszont a versenykutya mint kiskapu működött, akkor beengedhető lett oltás nélkül is. Erre nekiállt egy rakat kutyás szervezet és köztük a nagyok is, Meoesz, ETSZ-ek papírokat pecsételni és aláírni (ez 100%-ban hamisítás) és azzal mosdatták magukat, hogy "szegény kutyák és a megmentésük".
Oké, oké, ez érthető. Csak ne felejtsük el, hogy bármi más esetben is ugyanilyen lazán hamisítanak papírokat, mert miért ne? Ezek után miért nem lep meg, hogy világocsmány kutyák lesznek első helyezettek.Szóval ezért nem fog a HA negatívokat törölgetni.
-
válasz
5teve #115298 üzenetére
Értem. A negatív értékelést ha törölni lehetne, nem lenne semmi értelme. Az értékeléseknél olvasható a te negatívod és az ő rá adott válasza, hogy miért adott negatívot. Ebből mindenki aki elolvassa, maga dönti el, hogy jogos volt vagy jogtalan. Sokminden függ ilyenkor a részletektől, körülményektől. Szerintem elég jól leírtátok mindketten, az alapján mindenki megítéli a saját véleménye alapján.
-
-
válasz
5teve #115281 üzenetére
Nem megindokolta, hanem leírta, hogy a negatív értékelést teljesen másért kapta, mint amit ide beírt. (Foglaló vissza nem adása vs. elaludt és nem ment el a találkozóra.)
szerk.: Elolvastam. Beírt ide a fórumtárs egy történetet, hogy volt egy foglalós esete, amikor a foglalót nem adta vissza, amire negatívot kapott, és a HA üzemeltetői (jelzőket hagyom, "kompetens", "telibeszarta" stb.) a jelzésére nem segítettek, csak a vállukat vonogatták, hogy így járt. Azaz "a rendszer áldozata vagyok (ezt így leírták)".
Erre a helyzet úgy néz ki, hogy valami teljesen másért kapta a negatívot, foglalóról szó sincs a negatívban, hanem azt írta a negatív értékelésbe az illető, hogy a fórumtárs elaludt, nem ment el, és 3 órát vártak rá.
Tényleg nincs másik negatívja, visszakereshető, ez az egy van. Ezért nem értem azt, amit beírt. -
-
cidalain
veterán
válasz
5teve #112773 üzenetére
Válaszig foglalom = ipiapacs az enyém, én írtam elsőnek, de ha a kérdésemre olyan választ adsz, akkor nem fog kelleni, továbbadom a következő jelentkezőnek
Itt a példában, ha olyan árat mond, ami nem felel meg neki, akkor nem kéri. Vagy ha olyan méretű, ami nem fér be neki a kinézett helyre. -
szebe
addikt
válasz
5teve #111456 üzenetére
Igen, de ezen rajta van a woltpanda felár (helytől függően 10-30% is lehet), a házhozszállítás ha nem pro user vagy (790 asszem), meg a rendszerhasználat (az is valami 110).
Egyébként jó adag, körettel, normális alapanyagokból, nem a talponállós patkányburger. Helyben sem nagyon kapni 3 ezer alatt, max a zingnél, de az nem is ez a minőség.
Pizza szintén, nem a kétujjnyi vastag kelttészta gépsonkával meg pizzafeltét jellegű "tej"termékkel. Kéthetente belefér. -
BiP
nagyúr
válasz
5teve #111456 üzenetére
Itt nem a hambi a drága önmagában, hanem a rendelős hambi.
Mondjuk ma már a hamburger is drága. Egy hamburgerezőben a sima hamburger (nem sajtburger, nem brie sajtos kaviáros fantáziacucc), szóval a legalapabb kézműves hambi is 3e. Mondjuk az olyan, hogy egész napra jóllaksz tőle, olyan adag.
Mondjuk mi keveset eszünk, (kettőnkre elég a kifőzdés 1 adag) egy ilyen húspogácsás hambi az már zabálás kategória. Lehet, hogy ezért is költünk keveset ebédre.
Persze aki 2méteres szekrény, és egész nap betonozik, meg téglát rak, annak kell az energia, én ülőmunkát végzek.Szóval visszatérve: a rendelésben a futár a drága, hogy ott a Wolt/foodora, őket is eteted, és ők nem olcsón dolgoznak.
Van egy helyi pizzéria, párhavonta rendelünk onnan. Ha ugyanarról a helyről a bugyiszínű futárokon keresztül rendelem, gyakorlatilag másfélszer annyi.#111453 hcl : kettőjüknek együtt nettó 800+, én úgy értettem az eredeti felvetést.
"Van egy ismerős pár, ketten együtt havi 830 ezer netto-t keresnek" -
-
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
5teve #106848 üzenetére
"Omg... én azt hittem hogy "bótba" elég csak megemlíteni hogy értelmes vagyok, és dolgozni is hajlandó vagyok"
Lassan én már azt mondom hogy örüljön a főnököm ha reggel időben, és munkára alkalmas állapotban jelenek meg. Legalábbis azért a pénzért (garantált bérminimum) amit kapok érte, dolgozni már nem igazán van kedvem. -
Sanobel
újonc
válasz
5teve #105274 üzenetére
Nálatok hívják így. Tudod, a " fórumba " , ahol nem hirdetünk!
Viszont nálunk a fórumban meg a veled való társalgás nehézségeiről készült videót kedveljük : ,, Nincs ott valaki más, akivel beszélhetnénk? "Egyébként az érzékenyebb lelkű moderátorok nem ostobák, sőt kimondottan intelligensek. Ezért van az, hogy ők - veled ellentétben - rögtön felismerték azt a tényt, hogy az említett hozzászólásban nem valódi hirdetés található. Az csak a hozzászólás kompozíciójához szükséges részlet, egy írói eszköz, költői (fény)kép.....
Érted!
Nem valóságos, hiszen nem volt benne konkrét termékajánlat, ár, elérhetőség, ilyesmi.
Szóval - ha gondolod - segíthetek online műelemzés/szövegértés/ragozás/ -ba, -be, -ban, -ben vonalon - és így talán egyszer te is moderátor leszel!
Persze az elején még nem az érzékenyebb lelkű, szárnyaló típusú, hanem csak az az egyszerűbb földszintes......Itt a fórumBA !
Addig is hallgasd meg a FÓRUM (!) együttes " Mikor még volt súlya a szónak " c. számát. -
-
-
-
opr
nagyúr
válasz
5teve #101923 üzenetére
Lol, ez konkretan egy tok esos idoszaknak szamit.
Nagyon tul van tolva ez az angliaban mindig esik tema amugy, legalabbis amig Londonrol van szo:
"According to the Met Office Climate data, over the 30 year period, there were 106.5 days of rainfall per year on average (which counts as a day in which 1mm of rainfall or over fell). This means that there was rainfall on 29 per cent of days per year and on average it didn't rain 71 per cent of days per year."Ezzel szemben mondjuk Budapest:
"Throughout the year, in Budapest, there are 120.9 rainfall days, and 339mm (13.35") of precipitation is accumulated."Szoval egy evben atlagosan van ~15 nap, amivel tobbet esik itt, mint otthon. Annyira nem sok az. Nyaron meg lehet dogleni itt is... Par eve volt egy olyan, hogy 35-40 fok kozotti homerseklet es zero, ismetlem, ZERO csapadek 3 hetig. Azt hittuk, megdoglunk. London, meg az itteni hazak baromira nem erre vannak kitalalva, hanem arra, hogy nyaron kellemes 25-30 fok van, telen meg kellemes 8-15, kiveve max 1-1 hetet.
szerk: M4: Baszki! Ez mar azert nem vicc!
szerk2: Mondjuk az biztos, hogy joval tobbszor felhos az ido, de az nagyon nem jelent mindig esot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged