- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
amulet
senior tag
200GB-os iCloud tárhely esetén ha megosztom a családdal, akkor tudom szabályozni, hogy kinek mennyi legyen felhasználható? vagy erre nincs lehetőség?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Az egyik barátom vette egy iPhone 8-ast használtan. Mielőtt megvette átnézte, minden fain volt TRUE TONE is benne volt, működött is. Lefrissítette a telefont és kigrott belőle a True Tone. Találkozott valaki ilyennel?
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4996 üzenetére
Ez jo hir, bar en mar megszoktam mar ezt az uj hapticot is, nem rossz. Most mar csak a memoji vagy mi a banat kerget az oruletbe, amit berakott az emojik ele.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4994 üzenetére
Igaz, de haptic touch-csal lesz megoldva minden. Az altalad emlitett link elozenet igy nez ki jelenleg: [kép]
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik tesztelik az ios 13-at. Igaz, hogy kinyírták a 3D touchot még a kompatibilis készülékeknél is? Pl. egy linkre i8-cal hiába nyomok rá erősen nem lesz előnézet vagy képre? Olyan dolgokra gondolok, amik nem válthatóak ki haptic touchal.
Köszönöm! -
zeus_2k14
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4980 üzenetére
Na, tegnap voltam nézni egy iPhone XR-t , meg megnéztem egy Xiaomit is. Háát, inkább azt haggyuk. Viszont az XR az nem volt rossz, méretben oké volt, de egy a gond, engem az a Notch idegesít. Inkább maradok a 8-nál, aztán majd 2-3 év múlva ha ki mennek ez a Notchok a divatból, akkor váltok másra.
Ezt venném a Media Markt-ba. Mennyire megbízható bolt? Soha nem vettem még náluk semmit sem. Nyugodtan vehetem?
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
bodorjanos #4968 üzenetére
Szia
Azért lett el adva, mert váltani akartam Androidra. Most viszont teló nélkül vagyok szinte , és gondolkodom, hogy IOS vagy Android.. Viszont, most kezd bosszantani ez a magas ár az Apple-nál. Mi kerül egy telóba majdnem 400.000 Ft-be? Kicsit sokallom, szivem szerint vennék újra i7-et.
-
amulet
senior tag
Akis csere után is vízálló lesz a készülék?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4973 üzenetére
Windows-on megmarad az iTunes egyelőre.
[link] -
-
hemaka
nagyúr
Aki fel szeretné pattintani a még eléggé bugos, de nagyjából működőképest iOS 13 bétát a telójára, annak itt egy videó. Kipróbáltam, i8+ -ra felpakolta, működik.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
zeus_2k14 #4963 üzenetére
Szia!
Bocs, de 7-ről 8-ra váltani még kevésbe logikus, mint SE-ről 8-ra
Nem sokkal fog többet tudni, mint a 7-ed tudott.
Miért adtad el egyáltalán? Ha csak féléves volt a teló, az még szerintem bőven jó lett volna egy 1-2 évig...Körülöttem van xiaomi is bőven. Nem mondanám, hogy low quality, de ki mit szokott meg. Én olcsó telókból csöppentem az iphone világába...
Lassan megszoktam az IOS-t és a hülyeségeit. Nehezen szabadulok már tőle. Bár egy androidos telóval is jól elvagyok. Mondjuk a Samu valamiért idegesít, a huawei most kevésbé jön szóba, az olcsóbbaknál meg a privacy miatt van egy kis félsz bennem...
Üdv,
Jani -
zeus_2k14
senior tag
válasz
bodorjanos #4962 üzenetére
Szia
Másfél hete adtam el a fél éves Iphone 7-met, szóval igen
Csak most már meg vagyok zavarodva, hogy mi legyen az utód... Sokan mondják, hogy ha Android-ot veszel, akkor ugyis vissza fogsz térni.. Ettől tartok, nem akarok bukni rajta
Android téren Xiaomi MI 8 -at akarok venni, ha netán maradok, akkor Iphone 8 lesz, többit drágállom.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
zeus_2k14 #4956 üzenetére
Szia!
Én pár napja váltottam egy SE-ről 8-ra. Hogy miért? Idegesített a SE ujjlenyomat olvasója és egy kicsit nagyobb kijelzőre vágytam, de nem tepsire.
Nem fogok neked hazudni, nagy sebességbeli különbségeket a napi használat során nem veszek észre és a sima fotózásnál se nagy a difi a két készülék között. Első nap vertem a fejem a falba, hogy miért adtam ki ennyi pénzt rá, de így utólag beletörődtem
Megszerettem, pont kényelmes a mérete, teljesítményben elég még egy darabig. A 2 GB ram lesz a kérdéses, meddig elég, de nálam a relative kevés progi - amit párhuzamosan használni szoktam - mellett nem lesz talán gond a következő 2-3 évben. Ha sokat szeretsz játszani, lehet egy nagyobb iphone felé nézelődnék a helyedben. Egy biztos, sokszor újra kell tölteni a safariban az oldakat, mert kilőtte közben a safarit a háttérben. Engem ez nem zavar igazán.
Aksiját nem dicsérik, de én elvagyok vele kényelmesen 1 napot. kb. 3 óra képernyőidő mellett.
Remélem az IOS 13 és a következő fő verziók meg megjönnek rá. Ma elvileg a apple keynote-on talán kiderül ez is...
Üdv,
Jani -
senior69
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: mégpedig, hogy adott egy nokia vezeték nélküli sima standerd (nem gyortöltő) károsítja az akkumlátort, mivel hogy nem apple termék vagy valami azzal kompatibilis (bevizsgált) termék. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Mi a véleményetek a iPhone 8-ról? Megéri még megvenni ? (Sajnos engem ez a képernyőbe ültetett újlenyomat olvasó, meg a Face ID valahogy nem hat meg, nem igen jön be )
Ti hol vettétek?
-
tothferenc
aktív tag
Sracok, hasznal valaki PD-s toltot?! Ha igen, milyet, ami nem iPad, vagy Mac?! Szeretnek venni egyet, es neztem pl Bauses markajut, abbol vannak masik (dual fali es wireless is) toltoim, es meg vagyok vele elegedve. Illetve a gyorstoltes funkcio pl akkor is mukodik (ezalatt a fel ora/50%-ot ertem) ha nem 0-rol kell tolteni, hanem pl 40%-rol akarom tolteni? Akkor is fel ora mulva 90%-on lesz?!
-
hemaka
nagyúr
válasz
deathtania #4953 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor érthető, hogy elég hamar kidöglik.
-
Šolaire
veterán
Köszi mindenkinek. A 8 plus nekem túl nagy lenne. Most is egy Mi A2 telefonom van. Túl nagy. A 8 szerintem jobban megfelelne nekem méretben. Igazából az SE volt a legjobb , csak ugye nem jött utódja ezért váltottam. Egy 4.2-es SE 2-re azonnal váltanék.
Így marad a sima 8. -
Gábor-KJ
őstag
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. SE telóm volt. Eladtam. Azóta vágyok vissza. Érdemes 8-ra beruházni? 2gb ram miatt gondolkodok. Köszi a választ.
-
Vityahun
tag
Van olyan közületek aki Samsung S7-ről váltott?
-
hemaka
nagyúr
válasz
bodorjanos #4942 üzenetére
Végig 4G-n van, amikor itthon vagyok wifin, de akkor meg nem is használom a mobilt kb semmire.
-
bodorjanos
aktív tag
-
hemaka
nagyúr
válasz
bodorjanos #4940 üzenetére
Így néz ki nagyjából. Néha a Safari kevesebb, de akkor meg van helyette HBO Go. Mikor hol találok értelmes filmet vagy sorozatot, meg a meló hogy engedi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
bodorjanos #4936 üzenetére
Nálam a plus is csak 1 napot bír. Nap végén tölteni kell, mert igaz van még benne 10-20%, de az meg már nem elég semmire másnap.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Tibee86 #4937 üzenetére
Tudom, de nagyjából 80-90%-ot elhasználok egy nap, azért kerekítettem fel napi 1 töltésre-re
Nekem ezek a 10-12 óra böngészések nem igazán jönnek össze... 51 perc képernyőidő, 62% töltöttség most. Este 11 körül vettem le töltőről 97%-on. napközben 4G-m van bekapcsolva. Néha ránézek a messengerre és pár hírportálra meg 20 perc Fb/nap kb. Háttér adatok letöltését csak a szükséges appokra korlátozom. De nekem akkor is így merül. Hívásból sincs túl sok. Jó, sejtettem, hogy 1 napot fogok kihúzni 1 töltéssel...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bodorjanos #4936 üzenetére
1 ciklus nem egyenlő egy töltéssel. Ha mondjuk minden nap 50%-ról töltöd fel, akkor az 2 töltés alatt lesz 1 ciklus.
-
bodorjanos
aktív tag
Régi Iphone 8 tulajok! Hogy bírja az aksitok a gyűrődést? Én azt veszem észre, hogy napi töltés lesz nálam a realitás, legalább is így 2 nap után ezt látom, azaz az 500 ciklus meglesz erős másfél év alatt... Ez azért elég nyomasztó
Aki már ennyi ideje használja a telefont és naponta tölti, nála már jelentkeznek az elöregedés jelei? Puszta kíváncsiság. Még van egy jó másfél évem, hogy erre a szintre jusson a készülékem, de azért kíváncsi vagyok
-
hemaka
nagyúr
válasz
deathtania #4933 üzenetére
Nálam pont fordítva volt, a Qi töltőt a gyári 1A fej nem bírja, kb. 20 perc után majd szét olvad és nem is tölti tovább.
-
deathtania
senior tag
Időközben rájöttem, valószínű user error volt a dolog.
"Az iPhone kissé felmelegedhet töltés közben. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében a szoftver leállítja a töltést 80 százalék fölött, ha az akkumulátor túlzottan felforrósodott. Az iPhone töltése folytatódik, amint a hőmérséklet mérséklődik. Ilyen esetben vigye az iPhone-t és a töltőt hűvösebb helyre."
Mivel 17%-ról tornászta fel magát 80-ig, nem is csoda, hogy melegedett ennyire szerintem. Hétvégén még próbálgatom párszor majd, kiderül.
-
hemaka
nagyúr
válasz
deathtania #4929 üzenetére
Nem igazán, nyomj neki egy resetet, hátha utána megjavul.
-
totopad
senior tag
válasz
bodorjanos #4930 üzenetére
Nálam egy munkahelyváltást, 3 influenzajárványt és egy esküvőt.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
2 napja van meg az új Iphone 8-asom.
Az SE után egy kis csalódás azért van bennem, mert napi használatnál azért nem igazán érződik az előrelépés. Szinte csak egy hajszállal gyorsabb, mint az SE volt.
A kamerán lepődtem meg, hogy fényképezésnél szinte ugyanazt hozza. Szaturáltabb az i8 képei és az árnyékos részek világosabbak a képeken, de a minőség szinte ugyanaz. Összenéztem párom s8+-ával és kb. ugyanazt hozzák.
Kialakítás, ujjnyomat olvasó rendben van. Engem a főgomb se zavar, sőt...
Üzemidő nem egy világverő, de talán még többet nyomkodom, mint normál esetben nyomkodnám. Majd alakul
Na ez csak egy mellékvágány volt, hogy megosztottam a tapasztalataimat veletek 1 nap használat után
Ami érdekelne, mennyire törékeny a kicsike? Most egy sima szilikon vékony tok van rajta és elől egy üvegfólia. Egy vastagabb, de nem "armor" szilikon tokot rendeltem. 1mm vastag kb. Alá még gondoltam a hátlapra is egy üveget és ennyi.
Tudom, ha úgy esik, törik, de ha valaki már ejtette el, megírná milyen magasságból és mennyire viselte meg a telefont?
Én az SE-t volt, hogy 3 méterről ejtettem le a létra tetejéről az aszfaltra, de egy kis horpadással a sarkán megúszta a teló. Erre igyekszem majd jobban vigyázni, de véletlenek előfordulhatnak...
Kíváncsian várom, kinél mit ért már túl a telefon
Üdv,
Jani -
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Normális az, hogy tegnap este 7 körül hazaérve vezeték nélküli töltőre tettem a telefont kb 17% töltöttségen, és kb este 10-re töltött fel 80% környékére, amit viszont reggelig tartott, és nem ment feljebb a töltöttségben? -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Tudtok Iphone 8-hoz olyan tokot, amibe lehet mondjuk rakni egy igazolvány méretű kártyát (jogsi, személyi) és nem oldalra nyílós, hanem sima, mint egy rendes szilikon tok?!
Előre is köszönöm!
-
tothferenc
aktív tag
En 5 ev 5S hasznalat utan csereltem i8-ra. Mindemellett otthoni tartalomfogysztasra hasznalok egy MediaPad M3-at. Mielott megvettem volna az i8-at, apostol megkaptam a p20 pro-jat. Viszont nem tudtam megszokni. Hianyzott a gordulekenyseg, a logikussag, hogy egyben van az egesz, es a merete sem stimmel. En azt vettem eszre, a fogyasztok egy resze mar a meret miatt sem vesz mast, mint iPhone-t. Tobbek kozott en sem. Ha lett volna legalabb egy i8 szintu, meretben megfelelo Huawei, esetleg meg elgondolkodtam volna rajta, de igy eselytelen. Parom pedig megkapta az 5S-t, ezzel egy Huawei P10 plust lecserelve. Allandoan eldobja a wifit, nagy, kezelhetetlen, es a frissitesek valami viccek rajta.
-
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4923 üzenetére
Beszélgetünk, nem ?
Persze, rossz topikban tolom, mert itt nincs. Mondjuk aktiválható ha nagyon akarod.
Amúgy itt senki nem tudja mi az. Senki nem hallott róla.
A lényeget mindig megragadod, gratulálok.
Maga a 3D touch sem volt újítás amikor megjelent, még akkor is, ha valamennyire sok embernek felesleges.Az Apple-nek nagyon fontos, hogy a készülékein futó szoftver akadásmentes legyen. Miattad nem fogják feladni az elveiket, és tervezik újra a felületet, ahogy azt a Samsung megtette. Görcsölnek, hogy minél kezelhetőbb legyen az Android, de sajnos napi használat során - mondom ezt úgy, hogy android fan vagyok - egykézzel még mindig több mindent meg tudok oldani itt, mint akár S10-el.
iPhone XR-en a gesztusvezérlés valami fenomenális. Az sem fejlesztés. Na jó ! Hagyjál lógva.
Megnézném, hogy egy 2-3 éves droidon egyáltalán a mai droid elfut-e, és ha igen, akkor azt hogyan teszi.
Ne felejtsd el, hogy az i8 nem mai csirke, viszont hozza a teljesítményt még a legújabb iOS-el is. -
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4922 üzenetére
Az a baj, hogy a faceID-t rossz topicban tolod, mert a 8 és 8 Plus "csak" fngerprinttel rendelkezik.
Szerintem az itt lévők nagyrészének ez ad1 semmit sem jelent, ad2 utálja a notch-otÉn a második csoportba tartozom ráadásúl semmilyen lényegi változást sem hozott a készülékhasználati szokásainkban. Funkcióban nem változott a készülék használata.
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4920 üzenetére
Nem, nem arról volt szó!
A fejlesztés és a technológiai újjítás nem ugyanaz! Én nem fejlesztést írtam!
-
eladogeppc
veterán
válasz
Atlantis #4918 üzenetére
Arról volt szó, hogy az Apple nem fejleszt. De ! Fejleszt, fentebb írtam miben.
Videózás terén nincs párja, még a P30-sem azzal a maximum 30x Zoomjával amit baszott nagy lépcsőkben oldottak meg.Remélem azt is hozzáteszed, hogy az Apple mezei IMEI alapján bármely EU országból befogadja a készüléket javításra, a Huawei csak számla és garancia jegy megléte esetén.
És efölött nem nyitok vitát, mert szoptam be garanciális készülékkel, csak épp nem volt számla.De akkor már tessék:
iPhone XS MAX
Huawei P30 PRO -
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4914 üzenetére
Az a helyzet, hogy a vásárlók többsége nem így gondolkodik és a pénzügyi beszámolók sem ezt erősítik meg.
Én idén se fogok a 8 Plus-omról váltani, mert nem érzem szükségét, talán majd jövőre és talán én is a Huawei-re, -feltéve persze, ha rendeződik ez a patthelyzet- és szerintem nagyon sokan pártolnak el az Apple-től pont emiatt. Tehát, ha csak valami drasztikus árcsökkentés, vagy valami technológiai forradalom -amiket felsoroltál, mind kiegészítő funkciók voltak, semmiben sem változtatták meg a mobilhasználati szokásainkat- nem lesz, akkor nem sok jó várható a jövőt illetően.
-
Atlantis
veterán
válasz
eladogeppc #4912 üzenetére
Vegyünk egy hivatalos forgalmazót, azonos tárhellyel rendelkező telefonokra vonatkoztatva, aktuális csúcsmodellel:
Akárhogy nézem, elég jelentős az árkülönbözet.
Szép dolog az almás szemüveg, rajtam is az van 10 éve (bár egyre nehezebb megtartani, sőt, már csak a lustaság miatt van meg), de azért kezeljük helyén a dolgokat.
Minderről persze szegény 8-as nem tehet, ez itt erősen OFF.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha azt hiszed a bolond Krumplit erdekli az Apple sorsa, nagyot tevedsz. Csak a szokasos farokmeregetes megy, ahogy nala ez mar minden heten megtortenik lassan.
Ha meg Kina beintene, hogy nem gyartjuk a szarotokat tobbet, az usaban egy ideig max a feher papirdobozkat tudnak gyartani, bele nem kerulne semmi. 😂
-
zzola
titán
válasz
Ez hogy jön ide?
Apple-nál pofátlanabb cég amúgy sincsen... -
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4913 üzenetére
Nem tudnak technológiai újítást nyújtani ? Miben ?
Face ID náluk volt először, a Chipset-ük a mai napig a leggyorsabbak között vannak, sőt megkockáztatom, hogy az Apple gyártja a leggyorsabb chipseteket, a digitális képfeldolgozó ISP náluk jelent meg először ami több képből rak össze egyet, a két kamerás rendszereinél a dual OIS az újabb iPhoneokon ott van már amikor a konkurensekében még sehol, a video rögzítési technológiájuk messze a többi felett áll, Zoom-ot hagyjuk milyen kockásan nagyítanak a konkurrensek modelljei, itt olyan sima mint a moziban.
A kijelzőik már igen rég óta minimum 60hz-es frissítéssel illetve afölött dolgoznak ami a szintén nem volt elmondható a többi gyártónál.Szóval milyen technológiai lemaradás van itt ?
Azért mert ugyan úgy néz ki egyik iPhone mint a másik, attól még iszonyat nagyot dobnak mindig a piacra.
Én iszonyat szkeptikus vagyok, és bírálom az összes telefont amit megveszek, de az röhej, hogy az S10 képeit és videóit gépen megnézve valami förtelem fogadott az iPhone 8 plus-éval szemben.
Akku fogyasztásban csak magamnak hiszek, hiszen ugyanazokat az appokat és beállításokat használom, és sajnos a Droidok kihalnak nálam 4-4,5 óra nyomkodás után, ez 5-6 órát bír simán.
-
totopad
senior tag
válasz
Ennek szerintem tényleg semmi köze az Apple-höz, sőt...
Olvasni olyanokat, hogy pont az Apple fogja megszívni, mivel kínai beszállítókat veszíthet ezzel a deallel.A másik része meg -és ezt 11 év iPhone használat után mondom-, ha az Apple nem fog drasztikusan árat csökkenteni, akkor jelentősen vissza fog esni és el fogja veszíteni a piaci előnyét. Legalábbis az okostelefon szegmensben biztosan és mivel ez adja a cég bevételének nagy részét, ez kifog hatni a teljes vállaltra.
Ha fenn akarnak maradni a vizen, akkor árcsökkentés, mert technológiai újjítást már évek óta nem tudnak felmutatni. Az meg egyértelműen látszik, hogy az évenkénti frissítés lufija kez -
eladogeppc
veterán
Huawei kardjába fog dőlni, végre rendeződnek a piacon az árak. Kicsit pofátlanul elszálltak a készülék áraikkal.
Vetekszik egy iPhone-al, ami közel vicces.
Még jó, hogy Amerika nem hagyja kinyíratni az Apple-t. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
fenyojoe #4902 üzenetére
Köszi a választ! Közben beneveztem egy 8-asra. Rövid ideje nyüstölöm, de tetszik egyelőre
Most ez lesz jó pár évig, úgyhogy meg kell szeretnünk egymást nagyon
Egyben bízom nagyon, hogy a 2 GB RAM talán nem lesz "falhozcsapkodósan" kevés még 2-3 évig. Ha igen, az cumiMeg talán tovább lesz támogatott, mint a 7, bár paraméterek alapján kb. ugyanaddig húzzák szerintem.
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm szeretné az i8-cal felvett videókat és képeket lejátszani az új LG okostévéjükön! Meg tudja oldani kiegészítő eszköz nélkül?
Rég volt már iPhone-om és nem akartam neki butaságot mondani.
A telefonról közvetlen át tudja küldeni a tartalmakat ha azonos WiFi hálózaton lóg a TV és a mobil? -
fenyojoe
csendes tag
válasz
bodorjanos #4900 üzenetére
Teljesítményigényesebb alkalmazásoknál látszik a sebességkülönbség, de főleg a játékoknál. Hamarabb tölt be, utána kb. ugyanaz az élmény. De rendszerappoknál szinte nincs semmi különbség gyorsaságban.
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten sajna sikerült gtk-ra tenni az SE 16GB-met, így vettem a hétvégén egy 8-as 64GB-t. Gondolkoztam rajta, hogy kihasználnám ezt a Qi töltési lehetőséget, mivel az előzőnél pont egy töltő vágta haza a telefon pár chipjét.
Az IKEA-s NORDMÄRKE Qi töltővel van valakinek tapasztalata? Egész jó ár/érték arányúnak tűnik nekem, gondoltam beszereznék egy ilyet.
Mellette néztem a Trust Primo-ját is, de ehhez kell egy külön adatper is (az IKEA-s 3 bementes elvileg 2,4A töltést tud max adni csatinként, gondoltam a Watch töltője mellé bedugom ezt is...)
Van esetleg ezekkel tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest