- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5699 üzenetére
Használd egészséggel!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam itt is tiszteletemet teszem
Pár napja vásároltam használtan egy 3 éves iPhone 8ast. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
perge666
veterán
Sziasztok.
valaki nem használ közületek olyan vezetéknélküli töltőt amivel egyszerre tudom tölteni a telefont és az Apple Watchot?Találtam 40-50K-ért de baromira sokallom,esetleg valakinek valami bevált kínai márka?
-
ro3000
tag
Nem akarom senki lelkét rombolni, de IOS-en nincs olyan, hogy másik böngésző. Mindegyik a Safari-t használja, max. a kinézetét, és egy-két plusz dolgot adnak hozzá. De a háttérben akkor is a Safari fut. Az Apple nem engedi idegen motor használatát. Mint ahogy a billentyűzetet is le lehet cserélni, de a jelszavakat mindig a saját billentyűzetével lehet beírni.
-
Hoes
aktív tag
Maradok akkor én is a Safarin, köszönöm!
-
JociMilan
tag
Ezt nem értem. Ha lehúzom, amit te is írsz, akkor fent megjelenik egy "csillagszerű valami", de az sosem záródik be, az csak frissít egyet azon az oldalon, és utána eltűnik. Ha arra gondolsz, hogy a telepített applikációk mellett megjelenik egy kör, az valóban a frissítés, ha bezáródik, akkor kész.
-
Hoes
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5683 üzenetére
A banknál már évek óta meg van változtatva, az Apple ID-ben csak pár órája változtattam át!
-
Hoes
aktív tag
Sikerült visszatérni béta szoftverről hivatalossá, köszönöm!
Lenne más kérdésem viszont!
Mindenhol ( Apple ID profil ) átjavítottam már a telefonszámon, azonban Apple Pay kártya hozzáadásakor mégis a régi számra küldi az ellenőrzőkódot?
Hol nem javítottam még át? -
simauser
tag
válasz
ILLDisPozed #5675 üzenetére
Jó meglátás, erre nem gondoltam.
Köszönöm!
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
simauser #5673 üzenetére
Erre nem mernék mérget venni, ki tudja milyen minőség az az utángyártott 100%-os. Én inkább vennék 80 valami %-os tuti meg nem bontott telefont és majd cseréltetem hivatalos szervízben az akksit mikor kell (ha az utángyártott hamar megadja magát ígyis úgyis oda kerülsz). De ez csak saját vélemény, én ilyen vagyok
-
simauser
tag
válasz
ILLDisPozed #5666 üzenetére
Köszönöm a választ! Mondjuk egy új akksival, még ha nem is gyári, jobban járok, mint egy 80% fölött párral egyensúlyozó nem bontott telefonnal, nem?
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Belaktam nagyjàból a telefont , egyből lenne is egy kérdésem, vagy kettő.A kamera és a Galéria nagyon sokszor csak fekete képernyő volt, semmit nem mutatott vagy hozott be. Újraindítàs sem mindig segitett. Àllítgattam pàr dolgot és mintha most jó lenne de lekopogom.
Mi lehetett a gond?
Màsik kérdés, hosszú expós képkészítésre mit ajànlotok? Régen volt egy jó app erre de nem emlékszem a nevére. Köszi. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
simauser #5665 üzenetére
Szia! Ha van papírja róla, pl iStyle számla a cseréről akkor már nagyobb bizalommal venném meg, mert legalább azt tudod akkor, hogy gyári akksi.
Én pl még a cserepapírt is megőriztem, amit adtak mikor kicserélték a készülékem gariban, hogy ha el akarom adni majd tudjam megmutatni miért van a dobozon más széria szám -
simauser
tag
Hali! Érdemes ilyen telefonból olyat venni, amelyet új akksival hirdetnek, vagy ebben lehet valami buktató? Van, aki odaírja, hogy nem volt javítva stb. (eltekintve persze a bizalmi kérdéstől, hogy ki meg mit ír . . . )
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tölti a 8 Plust más gyártó gyorstöltőjével ( pl. Samsung vagy Huawei ) ? Okozhat ez gondot vagy a telefon töltésvezértlője tudja kontrollálni?
Ha nem akkor hol és milyen "gyorsabb" töltőt vegyek és milyen szőtt "szakadásmentes" kábelt amit elfogad a telefon?
iMazing ingyenes verziója megfelel általános felhasználásra ( szinkron, fájlmozgatás ) vagy meg kell venni inkább a teljes verziót? Jelenleg a 3uTools van feltéve, nem tudtam még kipróbálni mert a telefon kedd körül jön meg.
Köszönöm! -
tothferenc
aktív tag
válasz
monosgeri21 #5657 üzenetére
Ez nem bug, ez future 😂 csak egy kicsit huzd fel, es utana elerheto a torles.
-
chatran
őstag
-
lolal
senior tag
Sziasztok!
Én is becsatlakozom az akkumlátor idő és akksi kapacitás kérdezősködők táborába.
Én tavaly október elején vásároltam a készüléket, tehát már több mint egy éves. ( i8Plus )
Beletekertem eddig 268 ciklust és jelen pillanatban a diagnosztika szerint 91% os kapacitáson áll az akkumulátorom.
Szeretnék érdeklődni, hogy véleményetek szerint ez mennyire van rendben (az akksi értékeim), illetve érdemes e feltenni az iOS 14.2-t (később újabbat) , jelenleg még 13.7 en tengetem napjaimat megelégedéssel. -
moordavid
aktív tag
válasz
fenyojoe #5646 üzenetére
Nálam egy hangyányival jobban merül, de egy napot bőven kibír így is, hogy reggel 6-kor leveszem a töltőről, és csak este rakom rá megint. Napközben meg folyamatos bt a watch miatt és ha beszélek akkor airpods. (Sima iPhone8 14.1 - idén márciusban vettem új készülékként, mára 96%-os akksi)
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek nem merül sokkal jobban iOS 14-gyel a telefon, mint mondjuk 13 alatt? Köszi!
-
Atlantisz48
őstag
Koszonom a gyors valaszt mindenkinek
-
tboldi
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #5641 üzenetére
-
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #5625 üzenetére
SE-ről váltottam kb 2 éve 8-asra, igazából én is unom már, de ép ésszel felfogható áron nincs rá más alternatíva. SE-re semmi értelme cserélni, mert ugyanezt az élményt adná.
12 minire lecserélném, de az már az ép ésszel felfogható áron jóval felül van.
A legjobb egy 12 mini formatervével készített SE lenne, amiben nincs face ID, helyette a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat olvasó. -
domerator
veterán
válasz
ILLDisPozed #5634 üzenetére
Ilyet nekem is csinalt, en is kikapcsoltam
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5634 üzenetére
Szintúgy.
-
válasz
ILLDisPozed #5630 üzenetére
Időközben ránéztem és javítottam..
-
válasz
Én egy hónapja cseréltettem a 3 éves i8-ban akkut (9.900-ért, style), ennyit megért és érezhető is az üzemidőben. Látom azóta 17e lett.... :-(
-
perge666
veterán
válasz
ILLDisPozed #5627 üzenetére
Az én második 5S-emet úgy vettem hogy új akkut raktak bele,de az tutira nem volt gyári mert úgy merült mint a Titannic.
Fél napot ha kibírt csórikám akkuja.
Ahhoz képest az asszony SE-je 73%-al most is sokkal jobb,pedig már abba sem gyári akku van.
Vagyis igazad van,a %-ra nincs mit adni. -
perge666
veterán
válasz
Az a lényeg hogy neked megfeleljen.
Úgy látom ezeknél már strapabíróbbak az akksik mint az előző generációknál,az enyém is decemberbe lesz 2 éves és még 92%-os.
A 6S-em 1 évesen volt kb ennyi százalékos. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
perge666 #5622 üzenetére
Én már kicsit “meguntam”, 3 éve nyúzom, de nem találok semmi nyomós indokot, hogy leváltsam se nem lassú, jó egy kézben, akksi már nem olyan mint volt, de 17 ezerért gyári csere mikor eljön az ideje és megoldva. Még 2-3 évig támogatva is lesz. Jó befektetés, csak erősnek kell lenni mikor új modellek jönnek ki
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Tegnap ismét visszatértem iosra egy Iphone8-al majdcsak 1 év szünet után.
Előtte 6S volt amit imádtam,azelőtt pedig 5S.
Úgy kezdődött az egész hogy asszony lecserélte a régi Iphone SE telóját,én meg elkezdtem vele szórakozni másodtelóként.
A lényeg hogy megvettem ezt a 8-at és most nagy az öröm és boldogság.
Teljesen makulátlan a kis aranyos,full dobozos,sőt még USB átalakító is van hozzá,csak az adatkábel és a töltőfej használt.
Akkuja 92% -os.
Jöhet a következő lépés,lehet ismét szerezni egy Apple Watchot,de most SS-t.
Ja igen,ez a hátlapkoppintós dolog baromi hasznos számomra,2 koppintás főgomb,3 kopp pedig lezárás,nekem így nagyon kényelmes. -
törölt tag
válasz
chatran #5618 üzenetére
Azt állították hogy gyári aku van benne es igen 100%osnak mutatta a rendszer de az akkumulátor szint grafikonnal piros csíkok voltak es akkor visszaesett felére - harmadára minden 3-4csik es utan vissza zöld csíkra. nos ez minden csak nem normális . 21%ot merült este 7 ora alatt... szoval szar volt. Szerintem nem volt eredeti az aksi es valami baj lehetett az aksi erzekeléssel is... persze váltig állítottak hogy 1 ciklus van benne.... de ez akkor se jo....
sőt a beszed mikrofon hiba is lehet alaplapcseres gond is úgyhogy visszaadtam nekik... -
törölt tag
válasz
tothferenc #5616 üzenetére
Végül visszavittem a 8-ast mert rossz volt az aksi es a beszed mikrofon is rosszul hallottak a túloldalon . Lehet inkabb megvárom meddig tart a kis se-m es ha mar lejárt az ideje veszek egy uj aktuális iphone -t az olcsóbbak kozul (uj se)
-
chatran
őstag
válasz
#16695808 #5614 üzenetére
Igen, nagyjából annyi a különbség, hogy sokkal erősebb hardver van az SE-ben, ezért pár évvel tovább fogja húzni, mint a 8-as.
Az enyém már lassan két éves lesz gondolkodtam rajta, hogy lecserélem egy 128-as SE-re, de megvártam az iPhone 12 minit. Az nagyon bejön, de az lenne a legtutibb, ha jövő tavasszal kijönne egy i12 mini kinézetű SE, amiben nincs face ID, csak a bekapcsológombba épített touch ID. Tudom kéz a bilibe. -
-
törölt tag
Sziasztok. Megéri 100eft-ért i8? Refurbished-nek hirdeti egy mobil bolt. akkor gyakorlatilag újnak tekinthető ? 3honap garit vállalnak ra. Csak akkor vennem ha 100-os aksija van.
-
domerator
veterán
válasz
monosgeri21 #5599 üzenetére
AirDisk Pro
Nagyon megeri! -
pcnet
addikt
válasz
ILLDisPozed #5605 üzenetére
Ezt a hátlap kopogtatást, hol/hogy lehet beállítani? Sehol nem találom.
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Nekem ugyan egy SE(2020) van,de mivel I8 belső szerkezetét örökölte nagyrészt,titeket kérdezlek. Mik a tapasztalatok a bekapcsoló gomb és a hozzá kapcsolódó szalag kábel tartósságát illetően. Én gyakran használom. Az első SE-nél 3 év után cserélni kellett. Köszönöm ha válaszoltok.
-
pcnet
addikt
Már több mint egy hete megvan a telefonom, be van kapcsolva az optimalizált aku töltés. Reggel 7kor húzom le töltőről, de már 5kor is 100%on van az akksi. Azt szeretném, ha reggel 7re töltené fullra. Több idő kell a tanuláshoz, vagy a beállított ébresztőből tudná, hogy mikorra kell 100%ra feltöltenie? Telefonon nincs beállítva ébresztő, már nagyon rég Mi Band 3 ébreszt.
Köszi a segítséget!
-
pcnet
addikt
válasz
monosgeri21 #5601 üzenetére
Ilyen szinten nem ismerem sajnos, én is csak most ismerkedek (újra) az iOS-szel, 7 év droid után tértem vissza. Talán egy rutinosabb fórumtárs tud segíteni. De ha a mail mellékletből le tudod tölteni és a download mappába kerül a dokumentum, akkor nyert ügyed van, mert a download mappa emlékeim szerint látszik 3uToolsban, onnan át tudod húzni gépre. Én csak az évek óta használt csengőhangomat tettem fel a telefonra a programmal, csak végig kattintgattam a füleket, hogy miket tud még. Más funkcióját nem próbáltam még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest