- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4922 üzenetére
Az a baj, hogy a faceID-t rossz topicban tolod, mert a 8 és 8 Plus "csak" fngerprinttel rendelkezik.
Szerintem az itt lévők nagyrészének ez ad1 semmit sem jelent, ad2 utálja a notch-otÉn a második csoportba tartozom ráadásúl semmilyen lényegi változást sem hozott a készülékhasználati szokásainkban. Funkcióban nem változott a készülék használata.
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4920 üzenetére
Nem, nem arról volt szó!
A fejlesztés és a technológiai újjítás nem ugyanaz! Én nem fejlesztést írtam!
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4914 üzenetére
Az a helyzet, hogy a vásárlók többsége nem így gondolkodik és a pénzügyi beszámolók sem ezt erősítik meg.
Én idén se fogok a 8 Plus-omról váltani, mert nem érzem szükségét, talán majd jövőre és talán én is a Huawei-re, -feltéve persze, ha rendeződik ez a patthelyzet- és szerintem nagyon sokan pártolnak el az Apple-től pont emiatt. Tehát, ha csak valami drasztikus árcsökkentés, vagy valami technológiai forradalom -amiket felsoroltál, mind kiegészítő funkciók voltak, semmiben sem változtatták meg a mobilhasználati szokásainkat- nem lesz, akkor nem sok jó várható a jövőt illetően.
-
Atlantis
veterán
válasz
eladogeppc #4912 üzenetére
Vegyünk egy hivatalos forgalmazót, azonos tárhellyel rendelkező telefonokra vonatkoztatva, aktuális csúcsmodellel:
Akárhogy nézem, elég jelentős az árkülönbözet.
Szép dolog az almás szemüveg, rajtam is az van 10 éve (bár egyre nehezebb megtartani, sőt, már csak a lustaság miatt van meg), de azért kezeljük helyén a dolgokat.
Minderről persze szegény 8-as nem tehet, ez itt erősen OFF.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha azt hiszed a bolond Krumplit erdekli az Apple sorsa, nagyot tevedsz. Csak a szokasos farokmeregetes megy, ahogy nala ez mar minden heten megtortenik lassan.
Ha meg Kina beintene, hogy nem gyartjuk a szarotokat tobbet, az usaban egy ideig max a feher papirdobozkat tudnak gyartani, bele nem kerulne semmi. 😂
-
zzola
titán
válasz
Ez hogy jön ide?
Apple-nál pofátlanabb cég amúgy sincsen... -
totopad
senior tag
válasz
Ennek szerintem tényleg semmi köze az Apple-höz, sőt...
Olvasni olyanokat, hogy pont az Apple fogja megszívni, mivel kínai beszállítókat veszíthet ezzel a deallel.A másik része meg -és ezt 11 év iPhone használat után mondom-, ha az Apple nem fog drasztikusan árat csökkenteni, akkor jelentősen vissza fog esni és el fogja veszíteni a piaci előnyét. Legalábbis az okostelefon szegmensben biztosan és mivel ez adja a cég bevételének nagy részét, ez kifog hatni a teljes vállaltra.
Ha fenn akarnak maradni a vizen, akkor árcsökkentés, mert technológiai újjítást már évek óta nem tudnak felmutatni. Az meg egyértelműen látszik, hogy az évenkénti frissítés lufija kez -
hemaka
nagyúr
válasz
eladogeppc #4879 üzenetére
Tobb, mint 1,5 eves akkuval, allando 4G-n logva:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest