Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Khelben #4899 üzenetére
Nekem inkább fotózásra kellene. Nyaraláson megörökíteni a dolgokat. Erre az SE is jó opció, de mindig akar valami újat az ember Néztem persze az androidos cuccokat is, de valamiért mindig visszahúz a szívem az IOS-hez. Persze van pár dolog, ami hiányzik az IOS-ből, de az andriodban megvan. Nekem a kompaktság is fontos, de a 4.7-es még talán annak minősülne. Gondolom sebességben nagy előrelépés azért nincs...
-
Khelben
nagyúr
válasz bodorjanos #4898 üzenetére
Én csak a hátlapit használom, főleg videózásra. Ott nagyon érezhető a különbség, a stabilizálásban és a részletességben. Üzemidőben nem emlékszem, hogy észrevettem volna különbséget, 1,5-2 napot elment nálam az SE is meg ez is. Napközben nálam sokszor vannak rövidebb töltések. Kocsiban is töltődik meg az íróasztalnál is van vezeték nélküli töltőm.
-
Khelben
nagyúr
válasz bodorjanos #4896 üzenetére
Én is így váltottam, pont a kamera miatt. Hatalmas előrelépés az SE-hez képest. A méretet megszoktam már, bár első pár hónapban hiányzott az SE kompaktsága.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Iphone SE tulaj vagyok és tervezek váltani Iphone 8-ra.
Szerintetek megéri a váltás? Igazából a SE is megfelelő számomra, főleg a kompakt mérete miatt. Emiatt is gondolkodok előrelépésben a 8-ra váltásban, mert az még csak 4.7-es és árban is vállalható. A ram ugyanannyi, de a proci ugye erősebb s talán a támogatása a 8-nak még megmarad egy darabig,.
Ami érdekelne, ha valaki váltott 8-ra SE-ről, hogy érezhető a kamerában előrelépés és üzemidőben mire lehet készülni az SE-hez képest?Üdv,
Jani -
Tibee86
nagyúr
válasz Pistike1985 #4893 üzenetére
És mégis hogyan, miről tiltanák le szerinted a gyári független telefont? Gondolod van egy Apple központi szám, ahova beszólnak, hogy nem fizetik a telefon részleteit, tiltsátok le mindegyik hálózatról?
Másfelől ha részletre vásárolsz pl az MM-ben, a hitelt nem ők biztosítja, így aztán végképp nem érdekli, hogy fizeted vagy sem a részletet.[ Szerkesztve ]
-
Pistike1985
aktív tag
válasz Tibee86 #4892 üzenetére
Szerintem ez így nem teljesen igaz. A gyári kártyafüggetlent is letilthatják. Nem gondolod hogy tegyük fel 2 évre a MédiaMarktban veszel részletre egy almát akkor 2 hónap után már nem is törleszted, mert úgysem tiltják le? Le fogják.
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
Tibee86
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4890 üzenetére
Kb. annyi, hogy amíg egy szolgáltatótól vásárolt telefont tilthatnak, addig egy gyári függetlennél ez a veszély nem áll fen. Nálunk sajnos még mindig divat a nagy csomaggal kihozom olcsón a készüléket, majd eladom és nem fizetem az előfizetést dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4890 üzenetére
Semmivel, raadasul ha telekomos 8 vagy feletti iphone-rol beszelunk, akkor eleve fuggetlen a keszulek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Miért találkozik az ember mindig ugyanazokkal a kérdésekkel használt telefonoknál, hogy: gyárilag független, függetlenített vagy telekomos?
Számít valamit? Pl. én ősszel függetlenítem szolgáltatónál a 8-asom, mert lejár a 2 év hűség. Az mivel lesz másabb utána, mint egy gyárilag független készülék?
Köszi!iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Sikeresen cseréltem a Note9-et egy iPhone 8 Plusra.
Valószínűleg csak egy kis kitérő a nagy csere hullámomban ez a telefon, de.
Tapasztalataim:
Az én felhasználási szokásaim mellett igen jól bírja üzem idővel a kütyü, így elkezdtem ezen már komolyabb 3D-s játékokkal játszani.
Nekem a kijelző időben bőven 5-5,5 óra össze jön, munka végére olyan 50-55% körül mozogtam. Note9, S10 sima nagyjából ilyenkor már 35%- körül mozgott.
Kamera volt még fontos. Picit le döbbentem megint, pedig volt már iPhone XR-em is, hogy a videók milyen profi stabilizálást kaptak. Eszméletlen. Ehhez képest a Samsung vonal még mindig le van maradva. A kép valami brutálisan lágyan mozog. Minimális akarás sincs, 4K 60fps folyik.
Játékaim ezen a kijelzőn végre teljes képen mennek. A Notch miatt sajnos az XR-en pár játékom nem volt jó. Kisebb volt mint a teljes kijelző. Konkrétan a közepén egy kis téglalap volt. Itt jó minden.
Egyszóval most meg vagyok elégedve a kütyüvel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
fenyojoe
csendes tag
válasz Gábor-KJ #4885 üzenetére
Én azzal nyugtatom magam, hogy az aksi fogyóalkatrész, s ha majd muszáj lesz, cseréltetem. 6S-ben 3 év után cseréltettem, igaz már előtte akkumulátoros tokkal járkáltam mindenhova.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
Gábor-KJ
őstag
válasz fenyojoe #4884 üzenetére
Leszokhatna már az Apple az akkumulátor basztatása mutatványról mert egyrész pitiáner húzás, másrészt unalmas is.
Nekem is havi szinten leugrik 1% ami kizárt.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
fenyojoe
csendes tag
Az szép! Én nem tudom, mit csinálok rosszul, de 8 hónapos a telefonom (iPhone 8), és már csak 93%-osra értékeli a rendszer az aksi állapotát. Bár a múltkor többször Restore-olni kellett, és akkor frissen 95%-ot írt egy ideig.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
MODERÁTOR
válasz ILLDisPozed #4882 üzenetére
Jó hír. Azért látom még a macrumors is elcsodálkozott rajta hogy jön Magyarországra.
-
ILLDisPozed
aktív tag
https://www.macrumors.com/2019/05/10/apple-pay-nearing-launch-hungary-luxembourg/
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
hemaka
nagyúr
válasz eladogeppc #4879 üzenetére
Tobb, mint 1,5 eves akkuval, allando 4G-n logva:
[kép]crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
eladogeppc
veterán
Note 9-ről váltanék iPhone 8 Plusra, ezért kérdezem az akku időt.
XR-em is volt, lehet hogy az jobb választás lenne, de nincs kedvem hozzárakni annyit.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
I8plus-al mennyi képernyő időt lehet elérni?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
totopad
senior tag
válasz sityupityu #4873 üzenetére
5 évet lehúztam fehér és barna árú értékesítőként, egyedül hűtőt vennék, ami kóreai, több boltból is van tapasztalatom, milyen termékeket gyártanak és nem csak az S betűs gyártóról beszélek, hanem mindenről abból a régióból. A Huawei-ben éreztem egy olyasmi szellemiséget, amit annó az Apple-ben is -ez már rég kiveszett belőlük-, de nem tudom, hogy a mostani balhék után merjek-e tőlük bármit is vásárolni.
-
Nemo1001
aktív tag
A telekomba le adtam a i8-at mert az aksija meg púposodott,kérdésem az lenne hogy hogyan lehet megnézni a telefon milyen javitási munkát végeznek rajta?és meddig tart a javitás?úgy tudom hogy a tmx foglalkozik a telekomos telefonokkal.
A tmx oldalon imei számon és a munkalapszáma kellene de azt nem tudom -
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz sityupityu #4873 üzenetére
Csak megérkeztünk...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
veterán
válasz totopad #4872 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az utolsó hozzászólásomban "bevédtem" a huawei-t kérdem, hogy miért csak az jöhet szóba? Csak azért, mert bár szerintem is jó telefonokat csinálnak, de még a P szériájukat sem lehet minőségérzetre egy lapon említeni az iphon-al vagy a samsung S szériájával. A P30 is messze van ezektől, volt a kezemben. Valahogy nem az igazi. Nekem is van egy két éves P10-em de fenyojoe-val értek egyet, hogy ha valaki a prémium érzetet akarja a kezében tartani, akkor vagy iphone vagy samu s széria. Nálunk az asszony kapott most egy s9-et, érezni hogy egy prémium készüléket tart az ember a kezében.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
fenyojoe
csendes tag
válasz Gábor-KJ #4866 üzenetére
Ha muszáj lenne iPhone-ról váltani, akkor én Galaxy S9 vagy S10-et néznék magamnak. De még soha nem fordult elő, hogy ilyesmire adjam a fejem.
-
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
válasz sityupityu #4868 üzenetére
Nem értem a kérdést
Volt már a kezedben ilyen termék, esetleg használtad is?
Gagyi hatású műanyag vagy 0.00003-ra csiszolt aluminium kacat - a rendszert rajta már meg sem említeném.
Lehetséges hogy feltörtek de inkább az eladott mennyiségek mintsem a minőségük miatt.
Mellesleg briliáns ahogy bejelentik állandóan, hogy most ők a huuuu meg há - aztán valahogy mégsem...
Röviden ennyi.
-
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
-
Szabcsizz
őstag
Hét hónap után ment édesanyámnak a 8 Plus, sajnos hajtott a kíváncsiság és lett egy Mate 20 Pro. Egyszerre zavarba ejtő és felemelő érzés az Android iOS után.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Lehet van pár ember akit érdekel: emag.hu-n nézelődtem és láttam, hogy most van 8+ra fekete és 8-ra taupe meg éjkék gyári bőrtok 7.990 Ft-ért.
Gondoltam hátha van itt olyan mint én, aki sajnál kiadni 15.000-et egy tokért, de ezért az árért venné.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
fenyojoe
csendes tag
Szia! Páromnak újonnan cserélt aksival 6S, nekem sima 8 nagyjából ugyanakkor vásárolva megközelítőleg egyforma használat mellett bírja ki az egy napot stabilan. Anno iOS 11-gyel még lekörözte az iPhone 8 a 6S-t, de mióta frissítettem, kb egyforma az aksiidő. Szóval, ha az aksi alapján döntenél egyik vagy másik mellett, sztem nem annyira döntő szempont.
-
zmtTom
aktív tag
Van esetleg valakinek tapasztalata hogy mennyivel jobb vagy rosszabb a 6s akkuja mint a 8-é üzemidőben?
-
senior69
tag
Üdv!
Valaki tud olyan oldalt/helyet/appot bármit ahonnan NORMÁL minőségű live(mozgó) háttérképet tudok tenni az iphonera?
Köszi előre is!! 😃[ Szerkesztve ]
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Következő problémával fordulok hozzátok. Rendetraktam a telefonon a galériában. A gond a következő, leszedtem a képeket, videókat, majd visszapakoltam mappázva és a videók nem jelennek meg a galériában. Van valami videók app a telefonon, ott megjelentek, de nincs indexkép vagy hasonló, így fingom nincs hogy melyik melyik? Van erre valami megoldás hogy újra lássam őket a galériában? Előre is köszönöm a segítséget és bocs ha hülyeséget kérdeztem. 😛😂
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
zmtTom
aktív tag
Köszönöm szépen a hozzá szólásokat
-
zmtTom
aktív tag
Egy szakmai kérdés. Minden fotós mobilban van egy "lapka" ami a képalkotó. Mint ebben az i8-ban is. Alapból ez 12 mpx képeket csinál. Mi van akkor ha lejjebb veszem a megapixel számot? A képalkotó "lapka" ugyan az marad csak kisebb képek kell feldolgoznia. Ebből következik nekem -de lehet tévesen- hogy ha ugyan az a képalkotó de kisebb a mpx szám, sokkal jobb minőségnek kellene lenni az elkészített fotónak. ??
Tud erről valaki valamit mondani nekem?
-
chatran
őstag
Üvegfóliára van esetleg megbízható (normálisan becsomagolt) alis vagy eBay-es forrásotok?
-
Totta92
tag
#4848 Próbáltam tok nélkül is köszi!
Igazából eddig nálam is működött, miután feltöltött akkor is azt mutatta a töltő, hogy tölt, de feltöltötte.
Most rárakom a telót rezeg, hogy veszi a töltést, de a töltőn semmi nem világít és % is ugyan annyi marad a telóban.Egyik napról a másikra... KiBe kapcs is volt.
Másik telóval működik a töltőpad.
No mindegy akkor marad a kábel.
-
fenyojoe
csendes tag
Szia! Az Apple nem küld ilyen e-mailt. Ha korábban ismeretlen Apple eszközről jelentkezel/jelentkezik be valaki az Apple ID-del, akkor érkezik egy közvetlen jelzés az iPhone-odra vagy egyéb eszközödre erről. Legalábbis én így emlékszem. Nem küldözgetnek e-mailt.
-
Petester
senior tag
válasz Totta92 #4847 üzenetére
Nekem is fura a működés Qi töltővel. Ikeás, bútorba építhető töltőnk van. A régi telefonom ha töltött, világított a led, majd kialudt, ha feltöltött. Most az i8-cal állandóan világít a led, akkor is, miután már 100%-ot ír ki... Két i8-unk van, mindkettővel ugyan ez a szitu.
Azt viszont észre vettem, hogy a tokok minősége befolyásolja a töltést. Próbáld ki csupaszon, ha esetleg még nem tetted meg.(ó\_!_/ó)
-
Totta92
tag
Használ rajtam kívül valaki Blitzwolf BW-FWC3-as típusú vezeték nélküli töltőt?
Már anno tettem fel vele kapcsolatban itt kérdést.
A működése olyan lenne, hogy egy led pislog amíg tölt, majd amikor feltöltött ez a led világít.
Eddig ha a sima iphone8-at rátettem villogott a led, akkor is ha fel volt töltve a telefon. Ez még nem is lenne nagy baj, de most hogy ráteszem már semmi reakció az iphone néha kiírja, hogy feltöltve xy százalék, kb. semmi töltést nem vesz fel, a led pedig nem is villog a töltőn.A töltő biztos jó, legalábbis Samsung telóval tudtam kipróbálni, ott töltés közben villog, majd ha feltölt világít a kék led.
Nem szeretném az akksit szétcseszni az iphone-ban mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje nem használok iPhone-t, de visszatérnék. Androidon van az a funkció, hogy azonos alhálozaton lévő nyomtatóra akár a Samsung belső, vagy a HP pluginjével nyomtatni tudok a telefonról. Nekem ez egy igen hasznos feature, és nem tudom, hogy az iOS támogatja-e ugyanezeket a szabványokat. Tehát egy nem AirDrop/Apple-szabványt támogató nyomtatóra tudok nyomtatni egy iPhoneról, vagy zártabb a rendszer ennél? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
válasz Gábor-KJ #4840 üzenetére
Én a 8 Plus-t megjelenés napján vettem meg, tehát az origin IOS ugye a 11-es volt rajta. Mivel a korábbi szifonjaim kivétel nélkül jb-eltek voltak és ugyanazt a backup-ot cipeltem évek óta, így úgy döntöttem, hogy legyalulom a backupomat és újjal indítok, amit azóta is használok. Nálam így sem az IOS 11, sem a 1,5 éves backupom nem rosszalkodott,/dik...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz stvnppp #4838 üzenetére
Állítsd újnak - az a tuti - főleg hogy az ios 11 egy kalap sz.. volt - onnan nem cipelnék semmit magammal az tuti!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz totopad #4835 üzenetére
Valószínüleg főverzió váltáskor nem gyalulta le - amúgy erős lenne ennyi idő alatt ha beszarna az akkuja.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Augusztusban vettem egy sima 8-ast, elégedetten használom, de mostanában nagyon merül. Kezdetben átlagos használat mellett egy nap alatt ilyen 10-20 %-ot merült, elég volt 2 naponta tölteni, újabban viszont estére 40 %-ra merül. Az akku állapota 96 %-os. Lehet ezzel valamit kezdeni? Kezdeti időkben ha nem használtam, szinte nem is merült. A válaszokat előre is köszönöm.
István -
Gábor-KJ
őstag
válasz norbi2010 #4832 üzenetére
Volt már dbrand red carbon fóliád telefonon - csak kérdezem?
Van a dbrand meg az egyéb bevonatok.
Egyébként a MacBook Air gépemen is dbrand red dragon szett van és hát na!
[ Szerkesztve ]
-
-
Gábor-KJ
őstag
Eleg lehet a sima is de itthon neznek ilyet akar itt a hardverapron...
Persze ha patika allapotut tudtok kintrol akkor legyen az - noha a brit felhasznalokkal kapcsolatban vannak fenntartasaim.
Kintrol inkabb nemet vonalrol megbizhato eladotol vennek kb barmit is...
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy i8 64gb piros készüléket szeretnék venni.
Kérdésem az lenne, hogy megeri a felárat a plus vagy elég lehet a sima is?
Angliai ismerős most küldte, hogy kint 400font(jó eséllyel használt lesz)
Ez reális ár, vagy inkább itthon nézelődjek akár új, akár használt árakat?Köszönöm
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4823 üzenetére
Így 5-én délután már azért erős.
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4821 üzenetére
Akarod mondani csak ott.... De nézd végig a videót.
-
veterán
Itt is említi a gyerekek...
-
dptrsk
addikt
válasz sityupityu #4817 üzenetére
Itt azt írják iPhone 7től lesz.
[link] -
hemaka
nagyúr
válasz sityupityu #4815 üzenetére
Olyan még soha nem volt, hogy csak 1 fő verziót kapjon meg egy mobil almáéknál.
-
Tibee86
nagyúr
válasz sityupityu #4817 üzenetére
Hol olvastál erről?
-
veterán
-
dptrsk
addikt
válasz sityupityu #4815 üzenetére
A 6s, ami 2évvel fiatalabb, megkapta a 12es iOS verziót.
Szerintem a 8ban, még legalább 2 főverzió van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ti arról mit hallottatok, hogy állítólag az ios 13-at csak a 10-től kapják meg a telefonok?
-
beverly
tag
Sziasztok! Adva van Telekomnál huszon két hónapja vásárolt készülék. A garancia érvényesítésben szeretnék segítséget kérni a Telekom természetesen elhajtott! Aki esetleg már járt így tudna segíteni illetve ajánlani olyan szervízt illetve forgalmazót akinél el tudunk érdemben járni ?
-
ILLDisPozed
aktív tag
A gond az, hogy már a hét közepén meg volt változtatva az első ilyen mail miatt.
Most meg ismét érkezik egy ilyen mail :/
Ami fura, hogy magyarra van állítva minden és icloud-os mail címen van az itunes felhasználó ez a mail meg gmailes címemre érkezik.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4807 üzenetére
Az a cím jónak tűnik. Szerintem változtasd meg a jelszavad, aztán annyi, nem kell túl aggódni.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #4808 üzenetére
Melyik kettőre gondolsz? Én akárhogy nézem, nem tűnik fel.
Az iCloud-ba való bejelentkezésről az e-mailek márpedig a noreply@email.apple.com címről jönnek. Nekem mondjuk magyarul, de ha nem hazai store van beállítva, akkor lehet hogy angolul.
Ha összenézem a magyar e-mail szövegével, megegyezőnek tűnik, és a cím amit írnak, hogy hol tudsz intézkedni a megváltoztatás érdekében, az ugyanez, szóval én nem látok benne gyanúsat. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4805 üzenetére
van benne 2 gyanús karatker.
kinai -
hemaka
nagyúr
válasz ILLDisPozed #4805 üzenetére
Azt nezd meg milyen email cimrol jott.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis megerősítésre lenne szükségem részetekről.
Küld ilyen mailt egyáltalán az apple? Nem telefonodon kéne felugorjon egy ablak, hogy valóban te vagy?
Szerintem átverés, de jobb biztosra menni (héten már a második ilyen mail).Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
looserboy
csendes tag
szia
ujrainditottam es mindig friss a messenger is
de most is csak annyit ir hogy keress egy arcot"
de nem ismer fel -
looserboy
csendes tag
sziasztok
adott egy 8 as és tudjatok mikor a messengerben akartok selfie kamerazni akkor lehet kulonfele effektek kozul valasztani ,
na nállam nem ad be semmit keresi az arcot de nem rak rá effekteket
mi lehet a problémaa masik hogy adott egy iphone 5s és egy SE kapcsolnam valamelyikhez egy beoplay A1 bluetoothon de nem ismeri fel egyik se, csak az iphone 8 -as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest