- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Ha pl két kézzel fogom meg a telefont és felül is megfogom akkor már érződik hogy benyomódik a ropogás kíséretében. Jó a kijelző működik az tény de a telefon belsejében ki tudja mi lehet ami ezt eredményezi.
Mióta lefele terjed akkor is érződik ha van valami amit felül kell megnyomni.
Mondjuk nyilván én sem poénból nyomkodom de legalább javításra vagy bevizsgálásra bevehetné valamelyik csoda szerviz.Viszont szolgáltatóhoz vihetem mert az egy éven túl van na meg ha a TMX-hez kerülne szerintem azzal sem lennék előrébb.
Szóval valószínű telefonálok egyet elvileg az apple ügyfélszolgálatos segít a nyelvi korlátokban mert azért ilyen szinten nem megy az angol ha ciki ha nem. Vagy kivárom hogy tönkre menjen a hangszóró vagy bármi amit majd az szül hogy valami laza ott és kattog ropog a telefon. Bár ez az egész feltűnően a felső hangszóró alatt és felett jelentkezik.
Viszont azóta már ismerősök között is kérdezgettem de senkinek sem mutat ilyet. Viszont nekem is csak a 5S-nél volt ilyen pár éve és ott le is vált a telefon eleje. Bár tudom az más felépítésű telefon volt mint egy 8 Plus.
-
hemaka
nagyúr
T is apple szervizbe kuldi, ha meg el rajta a garancia, csak sokkal hosszadalmasabb a folyamat.
Csak vazolom, hogy nalunk anno ez hogyan is mukodott:
Nagy duzzogva, magaban anyazva atveszi az emberunk a mobilodat. Hatra megy a raktarba, a "szervizre var" dobozba ivesen bedobja a mobilodat, aztan megy vissza ertekesiteni.
Majd valaki, aki szinten ivesen hajitja, de mar kihullik a dobozbol, mert annyi van benne... Na o eszreveszi, hogy hegyekben allnak mar ott a telefonok es hosszu anyazasok kozepette feladja a telefonokat a szerviznek. Persze videken lehet kicsit porgosebb, mert ott nem tudjak elhajtani az embereket, hogy menjel fel az emeletre ott az Apple, add le ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest