- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
monosgeri21 #5599 üzenetére
3uTools?
-
monosgeri21
tag
Hú mit fogok kapni ezért, biztos nem én vagyok az első, de azért megpróbálom
Random fájlokat hogyan tudok a telefon és PC (Win) között mozgatni? A fotókra találtam megoldást, bár szenvedős volt (Simple Transfer - Photo+Video), de még mindig egyszerűbb, mint az iTunes-szal.
Pl.: Ha kapok emailben egy csatolmányt (PDF, xls, whatever) hogyan tudom onnan gépre tenni? Oké, feltöltöm iCloudra és gépről leszedem. De nincs rá mód, hogy gépre dugva kábellel leszedjem őket? Legalább a belső Downloads mappából amit a Files app is lát. Ha már ennyi sikerülne, akkor tényleg nem sírnám vissza az Androidot többé, de ha a fotókra találtam megoldást, hátha erre is tudtok valamit. (Próbáltam Airdroidot is, de az is offos.)
Köszi előre is!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz, tegnap vettem a készüléket, utoljára 4S-t használtam iOS 6-tal. ~7 év android használat után tértem vissza.
Lenne is 3 kérdésem:
1. Több böngészőt is kipróbáltam, többek közt amit androidon is használtam. iOS-en csak a komplett weblapot lehet nagyítani? Csak a betűméretet nem? Mivel a weboldal minden elemét nagyítja, gyakran szétesnek az oldalak. Pl Mobilaréna fejlécéből kilógnak az ikonok. (kedvencek, privát stb...)
2. 87%os az akksim. Kb hány %-nál kell cseréltetni? Pár napig volt dolgom egy 70%os akksis i7-tel, csomó helyen érdeklődtem akksi csere ügyben (vidéken élek) de mindenhol csak utángyártott akksit adtak volna, így inkább vissza vittem GSM boltba. 70%os akksival már nagyon nehéz volt együttélni, hol fél óráig állt x%on, hol egy fotó készítéssel esett minden átmenet nélkül ~10-15%ot. Ma kicsit hardcore módban teszteltem a telefont (2 óra Ingress), reggel 7kor húztam le töltőről, 1kor már töltőn lógott. A 3. kérdésem pont ebből adódik:
3. Hány W-ot tud vezeték nélkül a készülék? Láttam 5 és 10W-os Qi töltőket neten. Érdemes a 10W-ost megvenni? Ki tudja használni a telefon? Vagy maradjak az 5W-osnál, a kisebb hőtermelés miatt? Ugye a hő az egyik legnagyobb ellensége az akksinak.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
orsacchiotto
tag
Máris van hibajavítás.
14.0.1
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra némely értesítés duplán kerül be az értesítési központba? Legyen az e-mail, vagy csevegési üzenet (e-mailnél gyakoribb, gmail és outlook egyaránt).
Az iOS az 13.7-es. -
Chevalier
tag
Tapasztalt valaki haptic motor fagyást a 14 telepítése után ?
2 messenger üzenet vágta meg úgy hogy élő vibri lett belőle, újraindításig. -
-
Atalata
tag
Üdv.
Jól látom, hogy a hívás gombról eltűnt a kedvencek? 3D touchban jött elő. Sajnos nem találtam.
-
monosgeri21
tag
válasz
#40993792 #5566 üzenetére
Sima lett, a Plus nagy lett volna nekem. Bár fotó és RAM miatt jobb, belekóstolni az iOS-be elég ez is.
Akkuidőt majd meglátom milyen, írok róla mindenképp, bár összehasonlítási alapom nem lesz, mert tegnap recobery-ből egyből a 14-est húztam fel.
Egy fél nap után nagyon bejön, bár az Androidos telómon egyelőre gyorsabban ment minden kezelés szempontból, viszont látom itt benne a lehetőségeket, úgyhogy csak idő kérdése mire ezt is ugyanolyan magabiztosan és gyorsan sikerül használni. Máshol és máshogyan van sok dolog, de abszolút látom benne a logikát.
-
tothferenc
aktív tag
Egyelore nekem is szepen muzsikal, a back tap meg valami fantasztikus funkcio lett
mar most imadom.
-
orsacchiotto
tag
Uraim, mindenképp jelzem a tapasztalatokat!
Megjegyzem, én nem tapasztaltam "érzékelhető" különbséget
akksi időben. -
tboldi
nagyúr
válasz
#40993792 #5568 üzenetére
Gyanítom, hogy azért nem túl gyakori, hogy hulljanak a XS Maxok, az meg az én hülyeségem volt, hogy nem hivatalos boltból vettem, de hát akkor még a fene gondolta volna, hogy fél évvel a gari lejárta után ez lesz. Én is hosszútávra terveztem vele, de nem így alakult sajnos.
Mindegy, a 11 Pro a Telekomtól jön, erre már lesz 1+1 év.
-
chatran
őstag
válasz
orsacchiotto #5569 üzenetére
Majd jöhet az infó, hogy jobban merül-e a teló, mint a 13.6/7-tel.
-
Giovan!
addikt
Ha valaki esetleg nem látta volna a másik topikban:
Megy a back tap a face id nélküli iPhone-okon is, vagy legalábbis a 8-ason mindenképpen, azon próbáltam. -
orsacchiotto
tag
Töltöm le a 14 -et!
-
monosgeri21
tag
Csatlakozok én is 4 év Windows Phone és 3 év Android után
Eddig nagyon bejön tényleg átgondolt a rendszer, szerintem gyors lesz az átállás.
Az új SE volt az elsődleges kiszemelt, de nem akartam annyit kiadni érte. Ha beszippant a rendszer, akkor később elképzelhető a váltás
-
2018. februári, töltöm normál és gyorstöltővel is, éjszakára otthagyom és reggelig lóg rajta... jelenleg 90%-os
-
b.kov
senior tag
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Üdv,
2018 júniusában aktivált i8-amat kezdetektől fogva egy 3 ezer forintos Blitzwolf Qi töltővel töltöm vezeték nélkül. Én sem szoktam 20% alá meríteni, de 100%-on szokott rajta pihenni éjszaka is a készülék. Ezzel a felhasználással jelenleg nekem 92%-ot ír akksikapacitásra. Egyébként nem vagyok egy nagyon telefon nyomkodós, biztosan ez is beleszámít. -
znorbika
csendes tag
iOS 13.7 kint
-
chatran
őstag
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Iphone 8, 2018 november végi aktiválás.Mindig 100%-ig töltöm és 20%-nél, mikor szól rakom fel tölteni. Maximum 1-2x merítettem kikapcsolásig. Ilyen használat mellett jelenleg 89%-os az akku állapota.
Naponta kb 2 órát szoktam nyomkodni, így a kezdetekben kibírt 2 napot, mára ez inkább csak másfél. -
tboldi
nagyúr
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor kórházban voltam a 8 Plusszal 31 napig, akkor azalatt 3-4%-kal csökkent az állapota, de akkor nem is volt más kapcsolatom a külvilággal, folyamatosan nyomtam.
Egyébként egyáltalán nem szoktam figyelni semelyik %-ot, csak használom, ahogy esik, úgy puffan.
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy sokszor, több topicban is felmerül, de megosztanám az aksicsere/töltés tapasztalataimat. Az iStyle-ban cseréltettem még május közepén, azóta folyamatosan úgy töltöttem, hogy max 95-96%-ig, és csak 35-40%-ig hagytam merülni, a kettő között pedig bármikor töltöttem, amikor szükség volt rá. A múlt héten csökkent le az aksikapacitás 99%-ra. Ezek szerint 4 hónap alatt csökkent 1%-ot az én felhasználói szokásaimmal. Ez sztem nem rossz. Nektek mi a tapasztalatotok? Párom 6S-ében ugyanakkor cseréltünk aksit, ő jóval kevesebbet használja napközben a telefonját, és neki még 100%-on van a kapacitás.
-
Atalata
tag
Hi. Annyira nem I8 hiba ezért is inkább off. Facebook watch ikon másnál is eltünt? Hivatkozássávban sincs. kb a face utsó frissítés óta nincs meg.
.
Asszony androidján megvan. Kösz -
bodorjanos
aktív tag
Teszteltem kicsit es rajottem mikor megy el a hang beszelgetes kozben... Amikor kicsit elforditom a fejem a telotol (20-30 fok) akkor mar a zajcsokketo algoritmus annyira "lekeveri" hogy ugy erzi a masik fel, mintha meterekre lennek a telefontol... Ha a zajkioltast kikapcsolom, akkor sokkal rosszabb lesz a hangminoseg, de sokkal kesobb megy el a hang, szinte 90 fokos elfordulaskor. Ugyanezt kiprobaltam egy regi iphone se-vel, ott nincs ilyen problema. Sajnos en neg el-el forgatom a fejem a telotol... Rossz beidegzodes 😂 Ugy fest ez okozza a kalvariamat 😉 Fura, mert ha hangjegyzetet veszek fel, meg sem kottyan neki akar a 90 fokos fej elforgatas, tokeletes marad a hangminoseg... Fura, miert ilyen agressziv a zajcsokkento algoritmus. Ti nem tapasztaltatok ilyen hibaz?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
bodorjanos #5552 üzenetére
Próbáltad bluetoothos vagy sima headsettel? Minden esetben rosszul hallanak?
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Tovabbra is kuzdok a telefonommal. Mar felkuldtem szervizbe es visszakaptam egy uj 8ast. Vodas vagyok. Egyszeruen amikor hivok valakit gyakran szolnak, hogy nem ertik, mit mondok. Elhalkul a hangom, visszajon. Messengeren nem igazan vannilyen tapasztalat. Ugyanazokon a helyeken, ugyanazzal a kartyaval egy xiaomi parades hangminoseget hoz ossze. Van egy apple watchom azert is szeretnem megtartani elsodleges telonak az iphonet. Tapasztalt mar valaki ilyet? Tervezem kiprobalni egy telekomos vagy telenoros simmel is, hatha halozati a nyug. Ja volte ki es bekapcsolasa mellett is ugyanezt produkalja, sot a zajkioldas kikapcsolasa se segitbigazan... Ha valakinek van hasonlo tapasztalata ossza meg velem 😉
Koszi!
J.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
juve600 #5540 üzenetére
Nekem volt céges i7, most i8. Ezeknek a telefonoknak a gyenge pontja a beszélgetés. Ha van egy 4-5 órás telefonkonferenciám akkor le tudom nullázni (beesik mondjuk 20-30% alá az akksi), főleg ha mellette időnként piszkálom a maileket, naptárat meg szünetekben a közösségi médiát. Szóval ha esetleg munkára kell, és sokat beszélsz rajta (napi 4-5 óránál többet) és sokat nyomkodod akkor napközben már tölteni kellhet. Mondjuk én elég hardcore felhasználója vagyok a munkám miatt, egyébként a többiben nagyon jól teljesít.
-
eferenc
csendes tag
iPhone 4s volt az utolsó apple telefonon, majd android, most vissza álltam apple-re. iPhone 8, mivel kompakt telefon kellett, tökéletesen megfelel, és fontos a kommunikáció az iPaddal! Drága, de nagyon jó rendszer.
-
Azért írja ki a fórum, hogy ugyanazt a hozzászólást ne tedd be máshova, mert ez keresztposztolás, és a szabályzat szerint tilos. Még akkor is, ha egy smiley-t odateszel a végére, hogy a fórummotor elfogadja.
Egyébként is felesleges több telefon topikjában megkérdezned, ha nem kapsz választ fél napig, egyébként szerintem nem sokan hallottak erről a biztosításról eddig, és nem valószínű, hogy egy telefontopikban kapnál rá választ. -
amulet
senior tag
Sziasztok, van itt valaki akinek van
Businessbox EXCLUSIVE Vásárlói gondoskodás biztosítása?
Sok a kitétel és nem világos számomra, hogy mikor fizet és mikor nem... -
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Én csak xiaomi telefont használok évek óta szóval az ios troubleshootinghoz nem nagyon értek.
Barátnőm iphone 8 plus telefonja azt csinálta pár órája, hogy nem akart semmit megnyitni ezért újraindította és azóta csak bootloopol.
a legnagyobb baj, hogy 8000 kép/videó van rajta amit nagyon nem szeretnénk elveszíteni.
Hogyan lehetne kiszedni bootloopból adatvesztés nélkül?
Nem voltak a képek icloudba elmentve sem máshova.
Próbálta a hangeró gomb fel aztán hangerő gomb le majd hangerő gomb le és power gomb hosszan nyomva módszert de ugyan úgy bootloopol.
Minden információt elfogadok köszönöm! -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Portrémóddal kapcsolatban kérnék segítséget. Van nekem egy i7 plusom, amit feleség megirigyelt, mert hiába a p30, ha - szerinte - az i7+ sokkal szebb portrékat lő. Erre felbuzdulva vettünk neki egy 8+, mert hát gyorstöltés, tovább lesz támogatva, stb. Viszont ott a portré módnál azt vettük észre, hogy a fej körvonalában elmossa a kontúrt, ami így nem lesz túl szép. Ha jól tudom ez a feature a 8+-tól elérhető, a 7+ nem tud/csinál ilyet. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Nagyon eltolja vele a portrét, ami egyébként tényleg szép lenne...
-
Giovan!
addikt
válasz
orsacchiotto #5541 üzenetére
Lehúzni a fóliát egy új iPhone-ról... felbecsülhetetlen érzés
-
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #5524 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Nos, pénteken átvettem a telefonomat, amit nem javítottak - állítólag, már nem javítják őket -
hanem kicseréltek.
Jó érzés volt ismét kicsomagolni, egy új készüléket.Hibátlanul működik. Az elmúlt kettő hetet, egy androidos rendszerű telefonnal "küzdöttem"
végig,amivel semmi bajom nem volt, de hiányzott már az ios.
További szép napot mindenkinek!
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nem rég vettem egy új iphone 8 plus telefont , frissitettem . Az lenne a kérdésem hogy 4g fulos téreröm van és a net is gyors de ha telefonálni kezdek akkor nagyon lecsökken a térerő illetve alig hallanak ! Mitöl van ez ? Valami beállítást tudtok javasolni ? Gyári visszaállítást már csináltam ! Köszönöm a válaszokat elöre is
-
Norbi.
őstag
válasz
juve600 #5537 üzenetére
Ha noccsundor van, akkor nincs mit tenni. Jó a 8 Plus is, 2 év simán van benne még szerintem.
Én a 64-est venném magamnak, bár lealkudnám egy picit, Laleh megbízható eladó, nem kell félni a doboz nélküliségtől, cserélt telefon.
De, ha kell a 256gb, akkor nincs kérdés.
Itt a stabil rendszer mindegyik telónál pipa. Az akkuval sincs baj, annyit minimum fognak bírni, mint az MI9 (abból a topikból emlékszem rád, ha arról váltasz) -
Nimda
addikt
Hello!
i8plus
Mi lehet a probléma, ha a telefon nem tölt 88% fölé? Kikapcsoltam az "okostöltést" is, mégsem. Az akku 86% -os. Több fajta töltővel is próbáltuk, QI és vezetékes is. A töltést veszi, de nem megy tovább. Eddig ment, de éjjel valamitől megmakkant. Volt szoft reset is (gombos), de ugyanaz. Most elkezdjük meríteni, hátha magához tér. Esetleg valakinek tippje?
Köszi!
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! megéri még venni egy ilyen telefont 8 plus-t ? Akumlátor idő milyen a pluszban és a térerő 4g-en javitották ?
-
moordavid
aktív tag
válasz
juve600 #5525 üzenetére
Abból kiindulva, hogy a 6s is megkapja idén az iOS 14-et, a frissítéssel nem lesz gond
Én pár hónapja váltottam a sima iphone 8-ra Oneplus 6t-ről, a sebesség lenyűgöző, az akksi idő nem tragikus. A google appok (Gmail, maps, dokumentumok, táblázatok, fotók) gond nélkül futnak, a google accountbólnis gond nélkül importálható minden kontakt.
Siri-t imádni fogod, az apple pay hibátlan. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Gondolkodom egy 8plus vásárlásán,pár hónapos készülék lenne,Mi9-ről váltanék,mire kell figyelni ? meddig kap os frissítést ? stb
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Ezeknek a telóknak volt gyári hibája?
Pl. gyenge térerő, hogy nem jönnek át a hívások pedig van két "pálca"? Kicsit gyanús nekem. -
orsacchiotto
tag
válasz
orsacchiotto #5484 üzenetére
Nos, a problémám a következő volt. A két alsó hangszóró nem működött, a térerőt rendszeresen "eldobta", a töltést 10 -ből, egy alkalommal nem "vette".
Megcsináltam a full resetet, de nem segített, így ma leadtam a szervizbe.
Annyi infót kaptam, hogy cca. 2 hét és valószínű, hogy cserélik. -
tothferenc
aktív tag
En egy Amazfit Bip-et meg egy Stratost hasznalok a 8-assal.
-
válasz
Kitti14 #5517 üzenetére
Én egy Garmin Fenix 5X-et használok, nagyon bevált. Jó az akkuidő, függően attól hogy hány GPS-es tevékenységet indítok, 5-8 nap között elmegy egy töltéssel, és fizikailag is elég sokat bír az óra (ütődés, vízállóság stb). Én ajánlom a Fenix szériát, az enyémnél már 2 újabb generáció is van, a legújabbak között van napelemes is.
Minden funkció használható ios eszközzel összekötve, és nagyon jó óraszámlapok vannak hozzá.
Ez inkább sportóra mint okosóra, de okosfunkciói is vannak, és rendben vannak.
-
Kitti14
csendes tag
Sziasztok! Ki milyen okosórát használ iPhone-hoz? Kör alakú kellene, amin minden funkció használható. A Huawei Watch GT2 kiesik, állítólag watch face-t nem lehet állítani rajta.
-
okoska74
senior tag
Az Apple kiadta az iOS 13.5.1-et, iPadOS 13.5.1-et, watchOS 6.2.6-ot és a tvOS 13.4.6-ot
OS 13.5.1 is Out! New avaible! -
Zozo0525
őstag
Zsolt_72
nem tudtam ilyen is van, köszi.
tboldi ezt nem tudtam..... köszi -
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Valaki próbálta a [link] ezt az appot iphone 8 on?
gondolkodom érdemes-e megvenni...? -
eddie17
addikt
Tegnap át költöztem a hetesről a 8 Plus-ra.
Na, hát tényleg gyorsabb, nagyobb, szebb de annyira nem estem hanyatt. :)
Munkatelefonnak kiváló ez tény, az akksira leszek kíváncsi a heteshez képest. Meg az antennákra. -
eddie17
addikt
Használ valaki mágnes betétes tokot 8 Plus-hoz?
Nem baj ha zavarja a Qi töltést.
Itthoni beszerzést szeretnék, és olyat ami biztosan normálisan áll rajta. Na meg nem 30 ezer :)Köszi.
-
eddie17
addikt
válasz
#40993792 #5504 üzenetére
Köszi a választ.
Elvileg ma vagy hétfőn érkezik, éppen, hogy elő tudott a Telekom varázsolni valahonnan a raktárból egyet, majdnem úgy volt, hogy már nincs (ugye már kifutó termék). De még is lett.
Igazából ami még mellette döntött az a telephoto kamera, többet használom a privát telefonomban mint a széleslátót ami a Samu-ban lett volna.
A rendszer majdhogynem mindegy volt, mindkettőt jól ismerem, nincs ökoszisztémám, egyszerűen a céges policy ezt engedi vagy iPhone vagy Samsung. -
eddie17
addikt
Sziasztok,
Nemsokára csatlakozom én is egy 8 Plus-al.
Céges teló csere keretében ezt lehetett választani vagy egy Samu A71-et. Gondoltam legyen ez, igaz idősebb és kevésbé 2020-as forma de talán 2 évet még kiszolgál. Egy sima 7-esről lesz a csere.
Ahogy néztem ez az A11 még mindig elég jó nyers erőben és jól pörgeti az aktuális iOS-t. Elég sok appot használok munkám során, szóval kell a kakaó és a nagy kijelző. -
törölt tag
Sziasztok!
13.5 -nél javult valamit az akkumlátor idő ? Elöző verzió nekem nagyon zabálta az akkut.
-
Zozo0525
őstag
válasz
tothferenc #5499 üzenetére
Koszonom sikerült. A másik probléma is megoldodott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest